- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
xSide
őstag
Root nélkül Zsolt_72 ajánlata tökéletes, könnyen használható és egyébként csak szebb kivitele az alap áthelyezhetőségnek...
Root-olt telónál javaslatom a DroidSail, mellyel nem csak az alapból áthelyezhető appok rakhatók sd-re! Beállítható az alap telepítési hely, de vigyázni kell, mert ha az sd van alapértelmezettnek beállítva a widgetek nem működnek -
Kakumix
senior tag
-
Psychonaut
veterán
Azert jelenik meg ketszer, mert mar syncelve van, es az egyik a SIM-en levo, a masik a Google szerverein levo, nem?
Torlesre: nem lehet, hogy csak a Google accountodban levo szamot torolted, es nem a SIM-en levot?porse: Nekem nincs ilyen opciom. Valoszinuleg az altalad hasznalt ROM modositott Contacts.apk-t hasznal, mert tudtommal a Cyanogenmodban (amit en hasznalok) az eredeti van.
-
TRob1
veterán
Évek óta használom a programot, semmi gonddal. Régen 2 féle SE telefonhoz, év eleje óta meg Androidhoz (2 gépről is). Akkor biztos rakás szar.
Jah, és erre mondják: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem biztos hogy a víz a hülye".
(#21837) RexpecT + (#21841) basaja:
Android Lost-ot is dícsérik, és sokmindent tud (ingyenes) -
vétó
aktív tag
ja, ez mondjuk nem ingyenes...
-
TRob1
veterán
Akkor ott vmi nagyon eszi az akksit.
Ma reggel levettem töltőről (ZTE Blade), délelőtt 15 perc zenehallgatás, perpill 91%-on az akksi. Vagyis 10 óra alatt evett 9%-ot, és nem volt repülő módban (és persze kikapcsolva se). Mondjuk ma nem beszéltem rajta, de wifi folyamat be volt kapcsolva, és ment 1-2 szinkronizálás a háttérben, és Marketra is ránéztem kétszer. -
RootRulez
félisten
Lesd meg a
Mort Player,-t. Még béta, illetve már RC2-nél jár és sztem jó.
És hamarosan magyar lesz.
Van benne EQ,
be lehet állítani mit csináljon, ha nyomkodod a headset gombot 2x, 3x, 4x, 5x
hadset dugásra elindul ésatöbbi.
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Samsung 960 256GB M.2 NVMe SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest