- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Aktív témák
-
xSide
őstag
Root nélkül Zsolt_72 ajánlata tökéletes, könnyen használható és egyébként csak szebb kivitele az alap áthelyezhetőségnek...
Root-olt telónál javaslatom a DroidSail, mellyel nem csak az alapból áthelyezhető appok rakhatók sd-re! Beállítható az alap telepítési hely, de vigyázni kell, mert ha az sd van alapértelmezettnek beállítva a widgetek nem működnek -
Kakumix
senior tag
-
Psychonaut
veterán
Azert jelenik meg ketszer, mert mar syncelve van, es az egyik a SIM-en levo, a masik a Google szerverein levo, nem?
Torlesre: nem lehet, hogy csak a Google accountodban levo szamot torolted, es nem a SIM-en levot?porse: Nekem nincs ilyen opciom. Valoszinuleg az altalad hasznalt ROM modositott Contacts.apk-t hasznal, mert tudtommal a Cyanogenmodban (amit en hasznalok) az eredeti van.
-
TRob1
veterán
Évek óta használom a programot, semmi gonddal. Régen 2 féle SE telefonhoz, év eleje óta meg Androidhoz (2 gépről is). Akkor biztos rakás szar.
Jah, és erre mondják: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem biztos hogy a víz a hülye".
(#21837) RexpecT + (#21841) basaja:
Android Lost-ot is dícsérik, és sokmindent tud (ingyenes) -
vétó
aktív tag
ja, ez mondjuk nem ingyenes...
-
TRob1
veterán
Akkor ott vmi nagyon eszi az akksit.
Ma reggel levettem töltőről (ZTE Blade), délelőtt 15 perc zenehallgatás, perpill 91%-on az akksi. Vagyis 10 óra alatt evett 9%-ot, és nem volt repülő módban (és persze kikapcsolva se). Mondjuk ma nem beszéltem rajta, de wifi folyamat be volt kapcsolva, és ment 1-2 szinkronizálás a háttérben, és Marketra is ránéztem kétszer. -
RootRulez
félisten
Lesd meg a
Mort Player,-t. Még béta, illetve már RC2-nél jár és sztem jó.
És hamarosan magyar lesz.
Van benne EQ,
be lehet állítani mit csináljon, ha nyomkodod a headset gombot 2x, 3x, 4x, 5x
hadset dugásra elindul ésatöbbi.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest