- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
Domxc
senior tag
-
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #23888 üzenetére
Talán a Geocaching.com-on.
Egyébként külföldön kesserkedsz? Mert ha nem, akkor neked a geocaching.hu kell, és a legjobb app ag:hu
Lézerkardra meg a tesco-t ajánlom, pár ezresért kapsz "tutit"
De manapság jobban jársz egy uzival vagy shotgunnal.
(Vagy esetleg vmi hőkövető rakétával)
-
dokee78
félisten
válasz
Dyrtyho #23879 üzenetére
Ezt használom nagyon jó.
Ha beállítod méri milyen mélyen alszol esetleg milyen hangokat adsz éjszaka.
Ha kell automatikusan kiposztolja Facebookra diagrammal az alvásod és kiírja,hogy lefeküdtél aludni ne zavarjanak.
Ja és magyar nyelvű. -
Cyrin
addikt
-
Probert75
addikt
-
domerator
veterán
válasz
Dyrtyho #23130 üzenetére
Az LG GT540 widgetje innen letölthető (reméljük működik is...)
Nálam már nagyon régóta a Palmary Weather dolgozik és nem is rosszul... csaak éppen nem olyan csicsás, mint az LG, viszont előrejelzéskor nem akar böngészővel a netre menni, hanem saját előrejelzést ad.
-
ArchElf
addikt
válasz
Dyrtyho #22704 üzenetére
keresés opció Gyors átnézésre 2-3 használható is van...
AE
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21809 üzenetére
Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. (1-1 negatív vagy pozitív hsz-ből nem lehet eldönteni semmiről, hogy az neked tetszik-e vagy sem) Pl.pont a Mobo-nak "kellene" az egyik legjobbnak lennie a szavazatok mennyisége és átlaga alapján...
Szvsz ez olyan dolog, hogy mindenki eldönti maga, miket használ. Nekem pl. a néhány hsz-el lejjebb lévő nexusking ajánlóból 1 db app van telepítve, a "valami zseblámpa"
, a petipetya ajánlóból meg 2 (dropbox, docs to go), pedig van vagy 55-60 app a telefonomon.
Több ezer hsz-ből egy mondja hogy gyenge, mások meg 4-5 pontot adnak rá, akkor mi a fontosabb? Az 1 vagy a sok ember véleménye? Sztem legfőképp egyik se, hanem a saját tapasztalat.
VPlayer-t vagy pedig a Yxplayer-t? - 1 pillanat telepíteni mind2-t, és néhány perc alatt kiderül, hogy melyik jobb számodra (hisz a vélemények alapján nagyon xarok is, meg nagyon jók is
)
Bocsi a hosszúért...
-
Necc
addikt
válasz
Dyrtyho #21311 üzenetére
Winamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem.
Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét.
Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást.
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21311 üzenetére
Neki sem ajánlottam, csak kérdeztem hogy nézte-e már.
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok
Sztem nincs olyan hogy legjobb, mindenkinek más tetszik, mindenki mást ajánl (vagy a sablon PowerAmpot
).
-
zho-lee
addikt
válasz
Dyrtyho #20562 üzenetére
írta pedig
Szerk. rossz linket adtam..
Katt a kék betűkre! -
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #19440 üzenetére
Shazam és a Soundhound a 2 legjobb.
-
vétó
aktív tag
válasz
Dyrtyho #17760 üzenetére
esetleg az official twitter app?
-
TRob1
veterán
-
canniball
nagyúr
-
dokee78
félisten
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged