- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
s7evcsenko #23871 üzenetére
Semmilyen androidos telefon nem ébreszt kikapcsol állapotban, semmilyen szoftverrel.
Ezek számítógépek, ha ki vannak kapcsolva, akkor nem futnak a szoftverek. A PC-d sem ébreszt, ha kikapcsolod.
Tedd repülőmódba.
-
vinikorn
aktív tag
Melyik hotmail-os appot ajánlanátok? Jó lenne magyar nyelvi támogatás és a G-Mailt is tudja kezelni.
Köszi.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #23888 üzenetére
Talán a Geocaching.com-on.
Egyébként külföldön kesserkedsz? Mert ha nem, akkor neked a geocaching.hu kell, és a legjobb app ag:hu
Lézerkardra meg a tesco-t ajánlom, pár ezresért kapsz "tutit"
De manapság jobban jársz egy uzival vagy shotgunnal.
(Vagy esetleg vmi hőkövető rakétával)
-
-
Dyrtyho
őstag
Múltkor láttam az egyik haveromnál,hogy van ilyen lézerkard a telon.Azok közül melyik a legjobb app ?
Amúgy hol tudok Geocaching accountot csinálni ? Mert csak azzal engedi használni a Geocaching appot
-
domerator
veterán
"Vazze, beállítom a gyárit, és ébreszt amikor kell. Mi kell még hozzá, Full HD grafika CGI-vel, 7.1 THX hanggal, kávéfőzővel meg fogmosóval, és Dzsásztin Bíbert vetítse a plafonra???"
Hehh... így vagyok vele én is... épp tegnap vadásztam olyan alarmot, amiben CSAK alarm van, egyetlen jóság kell, hogy emelkedő hangerőt lehessen választani... hát alig találtam... apám, olyan alarm clockok vannak, hogy egy taskert előbb beállítok, mint azokat...
Ez az alvásfigyelős cucc meg egy vicc...
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23884 üzenetére
Ha a kalácsot nem vajazza meg (persze tudom, csak Android kompatibilis elektromos késsel lehetséges
), akkor már nem is érdekel.
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #23881 üzenetére
Szívja az akkut rendesen.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #23880 üzenetére
"Ha kell automatikusan kiposztolja Facebookra diagrammal az alvásod" -
Áááááá, inkább mégse mondok semmit...
Meghogy: "Ami a gyárinál azért sokkal jobb"
Vazze, beállítom a gyárit, és ébreszt amikor kell. Mi kell még hozzá, Full HD grafika CGI-vel, 7.1 THX hanggal, kávéfőzővel meg fogmosóval, és Dzsásztin Bíbert vetítse a plafonra???
(#23883) dokee78:
Na akkor meg főleg "nagyon jó". Használd egészséggel... (még ha fizetnének se használnám, igaz fércen se vagyok fenn, vagyis nekem akkor nem is lenne hasznos)
-
Something_
őstag
-
dokee78
félisten
válasz
Dyrtyho #23879 üzenetére
Ezt használom nagyon jó.
Ha beállítod méri milyen mélyen alszol esetleg milyen hangokat adsz éjszaka.
Ha kell automatikusan kiposztolja Facebookra diagrammal az alvásod és kiírja,hogy lefeküdtél aludni ne zavarjanak.
Ja és magyar nyelvű. -
Dyrtyho
őstag
Mellesleg amúgy melyik a legjobb ébresztő óra app ? Ami a gyárinál azért sokkal jobb
-
sssz
őstag
gyors segítségre lenne szükségem a Vibert használóktól.
az alap probléma ez:link
Arra már rájöttem közben, hogy fel kellene venni a fiókokhoz a vibert mint pl a facebooknál. eddig nem is lenne gond, viszont mikor ez megtörténik és utána az adott névnél a gyári contact kezelőben csatolnám a vibert fiókot az adott egyénhez az égvilágon egy darab névjegy sem jön fel. ha magát a vibert nyitom meg és annak a contact listáját nézem abban benne van mindenki, de mikor csatolnám egy ember sincsen benne.
fontos lenne hogy a gyári contact listában lássam hogy ki tudok viberrel hívni, nem akarok mindig megnyitni egy alkalmazást.
én úgy tudom, hogy ez megoldató, de én valamiért nem tudok rájönni hogy hol a hiba, viszont sürgősen kellene a megoldás.
próbáltam egy régebbi verzióját is, de azzal is ugyanez a helyzet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23873 üzenetére
Pfff, ez nem kevés. Nincs más megoldás: le kell fagyasztanod őket egyesével 1-1 napra, és ha megszűnik a reklám, akkor megvan a bűnös. Szerintem a shadowgun nem szemetel, a többit nem ismerem.
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23871 üzenetére
Miért, valamelyik ébreszt kikapcsolt állapotban?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
s7evcsenko #23866 üzenetére
MArketen beírod, hogy birthday, és rengeteg variációt kidob.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23868 üzenetére
Ez nem vírus, hanem reklám. Miket tettél fel mostanában?
-
Ferenc1989
tag
Csáó!
Melyik a legjobb vírusirtó most androidra?
Notificationbar-on mostanában random feljön egy + jel és valami f...ságokat ír ki.. még nem kattintottam egyszer se rá.. hátha valami vírusirtó megtalálja..
köszi
-
fatal`
titán
válasz
s7evcsenko #23863 üzenetére
Az Alarm Clock Xtreme tud ilyet, legalábbis a fizetős verziója. De GetJaron ingyenes volt, nézd meg, lehet, hogy még mindig az.
Ékezet probléma a Lock Screen 7-nel megoldva.
-
s7evcsenko
addikt
Valamint olyan születésnap-kezelő programot keresnék, ami kiírja, hogy hányadik születésnapja lesz az emberkének.
Ezer éve volt egy nokia telóm, talán a 3510i, aminek a naptárjában volt külön születésnapos funkció, ami pont tökéletes volt erre a célra, valami hasonlót keresnék...
Már ha van aki tudja miről beszélek. -
flash-
veterán
sziasztok
két provramit keresek ebben kernem a segitsegeteket:
olyan androidos megoldas vagy progi kellene amivel a telefonban levò jegyzeteket txt-re tudom kimenteni..
a másik meg olyan progit keresek ami riaszt ha egy megadott helyhez érek vonattal
-
s7evcsenko
addikt
Érdeklődnék, hogy van-e olyan widget, ami kiírja, hogy ha ébresztés van beállítva a telóra?
A gyárinál, csak azt látom, hogy van ébresztésem, de hogy megtudjam mikor fog ébreszteni, bele kell menjek az ébresztő programba.
Esetleg a "Simple Calendar" tud ilyet? nem találtam a beállítások közt, de ennek örülnék a legjobban. -
Dyrtyho
őstag
Amúgy a Geocaching app-ot honnan tudnám leszedni ingyenesbe ? Mert Marketen csak 2000 valahány forintért tudnám leszedni,de annyim meg nincs rá....
-
fatal`
titán
Rá lehet valahogy kényszeríteni egyetlen alkalmazásra az angol nyelvet?
A lock screen ami fent van (wp7 lock), hadilábon állon a hosszú, magyar ékezetekkel, így Hétfő helyett csak Hétf látszik, ami nem túl jó. Az egész telót nem szeretném angolra állítani (és a lockscreent sem cserélni), ha van más megoldás.
-
TRob1
veterán
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Telómon volt egy app, amely kisebb-nagyobb sikerrel magyarítást végzett az alkalmazásokban. Ma volt egy ROM helyreállításom, s minden telepített app elveszett, ennek a proginak pedig nem jut eszembe a neve.
Tudna valaki segíteni? -
dokee78
félisten
Van valami jól skinezhető időjárás app a Fancy Widgets,Beautyful Widgets és a Go Weather-en kívűl?
-
TRob1
veterán
Na és a mai ingyenes amazonos
Tiki Golf2 kinek hogy tetszik?
-
fatal`
titán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #23841 üzenetére
Dettó ezt a kombót használom.
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
azt hogy lehet megcsinálni hogy bemondja kitöl jön hivás vagy épp milyen számról és utána csörög és ugyanez smsnél
froyon igy csörgött... van valami marketes cucc? próbáltam többet is de mindegyik a
csörgésbe mondja bele valakinek valami ötlet? a telo defy cm7.1 stableval -
Something_
őstag
HTC Sensation + Volume+ + powerAMP = egesz jo igy, habar meg a beallitasokon kell finomitani. A Sensation gyari hangereje es a zenelejatszoja hagy kivetnivalot maga utan, igy viszont jo.
-
sssz
őstag
aki vibert használ attól kérdezném, hogy hogyan lehet - ha lehet - megcsinálni, hogy a gyári contactoknál i jelenjen meg egy emberke neve mellett a viber ikon, hogy azzal is hívhassam a contact listából.
-
nexusking
aktív tag
Sygic aura navigációs programra próbáltam ma letölteni a német térképet, ami 380mb, és olyan kva lassan szedi le(2kB/s), hogy mikor kb van vagy 3%on a letöltés, azt írja, hogy a letöltési időkorlát letelt.
Másik, ami lehet, hogy összekapcsolódik ezzel, hogy a marketet és a marketet is baromilassan tölti be, olyannyira, hogy már gépről indítom a letöltéseket(eddig mindig telefonról tettem). Ezek a letöltések is viszonylag lassan jönnek le, de ez még talán tűrhető.
A router és a net ugyanaz. A net gépen ugyanolyan gyors.Tunátok segíteni pls?
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek, ami az ingyenesen telepített szoftverekben előugró reklámokat blokkolja. Állítólag van ilyen.
Köszönöm!havri
-
Frozzy
őstag
valakinek nincs vagy nem tudja megszerezni a TouchWizz 4.0 launchert ? nekem a 3.0 megvan de a 4.0 jobban tetszik!
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23825 üzenetére
A PowerAMP egy szar.
(#23829) Land:
Dehogynem(Egyébként csak vkitől kiollóztam, és átírtam az app nevet
)
(Mondjuk nekem tényleg jobban bejött a Winamp, míg rá nem leltem a MortPlayerre
)
-
samfishR
senior tag
válasz
Something_ #23813 üzenetére
PowerAMP-re plusz 1, egy ezrest megér, elég fullos lejátszó, pláne a legutóbbi update óta.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #23825 üzenetére
A Winamp egy szar.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #23813 üzenetére
PowerAMP a legjobb, van 15 napos trial a marketen.
(#23814) kmisi99: SwiFTP
(#23815) dokee78: droid VNC server BETAMég nem próbáltam, próbáld ki.
-
Land
veterán
Van olyan program, melybe beállítom, hogy mit telepítsen Martketről, illetve SD-rol és bármelyik ROM-csere után megoldja magában a dolgokat és nem kell egyenként feltenni a programokat?
-
Adamis
őstag
Nem tudom, jó helyre ment-e, de lenne egy kérdésem: meg lehet-e azt csinálni, hogy tabletemhez usbs billentyűzetet kötve úgy gépeljek, hogy az ékezetes betűket kapásból írja? Mert most az van, hogy spec magyar karaktereknél amerikai kiosztást használ. A tableten anysoft kb hun van...
-
kissandras20
aktív tag
Hahó!
Ismertek olyan képnézegetőt, ami a TIF formátumot is megnyitja?
-
TRob1
veterán
Akkor csak neked, kicsihuszár. by Wiki:
"Az Android felhasználói szemmel:
Manapság leginkább mobil eszközökön találkozhatunk Android operációs rendszerrel. A platform lényeges része a Google eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy a Google (illetve Gmail) azonosítónk megadása után a névjegyzéket, az üzeneteinket, a beszélgetéseinket, a naptárunkat, illetve a webes fotóalbumunkat az operációs rendszer szinkronban tartsa. Ha levelezni kezdünk egy új partnerrel a Gmail keretein belül, akkor az Android névjegyzékében megjelenik az új név; ha egy telefonhívás után felvesszük a névjegyzékbe a hívó adatait, akkor a Gmail kapcsolataink között jelenik meg szinte azonnal, s igaz ez a naptárunkra, illetve a GTalk beszélgetéseinkre is. A mobilban lévő kamera segítségével készített fotókat meg tudjuk osztani a Picasa portálon, illetve a Latitude használatával megoszthatjuk a pontos helyzetünket ismerőseinkkel." - Na így kezdődik az egész Androidos móka, és nem az ingyenes letöltéssel.Ha bármi kütyüdön internetkapcsolat van, akkor lőttek a te elméletednek, miszerint az sms-eim csak az enyémek... semmid sincs biztonságban, akármit is állítasz, tök mind1 hogy te szinkronizálsz vagy sem. Gondolom arról azért hallottál, hogy mikor volt néhány vírusgyanús/vírusos app, akkor gugliék törölték a telefonokról
(persze az megint más kérdés, hogy a te sms-eid a kutyát se érdeklik, és nem is konkrétan sms-ről beszéltem, hanem magáról az adatokról, bármilyen formátumnak is hívjuk épp)
Innentől kezdve tényleg nincs mit mondanom (aztán lehet gondolkodni, kinek hogy megy az olvasás meg a szövegértés... ésatöbbi)
(#23814) kmisi99
Pl. MyPhoneExplorer (1 kliens a telefonra, 1 progi pc-re és kész) Tud magyarul is. -
dokee78
félisten
Olyan app van amivel másik telot lehet kezelni,úgy,mint a teamviewerrel a PC-t?
-
kmisi99
addikt
Olyan progi érdekel amivel a gépet és a telót wifin össze tudom hozni. Vagyis csak bekapcsolom a wifit a telón a gépen valahogy elérem a telót és pakolhatom is rá a cuccot nem kell kábellel szenvedni.
-
icons
addikt
Más témájú dolgokat osztok meg rajtuk
. De ehhez igazából az égvilágon semmi közöd sincsen!
Mi az, hogy Android? Azért ezt gondold át párszor, és elég hamar rá fogsz jönni, hogy mekkora hülyeséget írtál. Ha mégsem, az a csúnyábbik eset..
Az Android rendszer nagy előnye a testreszabhatóságban rejlik és a nagy mennyiségű (ingyenesen) letölthető alkalmazásokban, illetve a stabil rendszer sem elhanyagolható szempont. Semmi köze sincsen ezeknek az SMSek szerveren tárolásának.
Fantáziál? Lehet, hogy az olvasással van a gondod, úgyhogy ess neki még egyszer az előző hszemnek! A szövegértés már más tészta persze! -
TRob1
veterán
-
retroid
senior tag
Ingyenes zenelájátszóból melyiket rakjam fel?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #23803 üzenetére
s7evcsenko-nak nincs rootolva a telefonja, úgyhogy az újrarakás sem fog segíteni.
(#23804) icons:
Végülis akkor nem használsz se freemail-t se gmail-t se hotmail-t se semmi hasonlót mélezésre se, gondolom... ja, hogy igen? Akkor meg miről beszélünk?És pont az Android telefon nem való annak aki ilyesmikben gondolkodik/fantáziál.. (mondjuk egyik másik telefon se, hanem inkább a föld alatt vmi atombiztos bunker minden külvilági kapcsolat nélkül, csak jó sok kaja, meg könyvek, esetleg vmi kvarcjáték, de az már nem tuti...
)
-
icons
addikt
Sajnos az a megbízható, amelyik nem működik. A többi csak rosszabb
De majd valahogy megoldom, felrakok minden appot, lementek, betöltök, aztán csak lesz valami! (de még mindig nem tudom, mi produkálja a hibát)
Ja. Képzeld hátrány? Az, hogy egy szerverparkban ott csücsülnek az SMSeim, nem képzelt hátrány. Nem vagyok összeesküvés-elmélet-szövögető, egyszerűen nem szeretném, ha bárhol egyben meglenne az összes adatom, levelezésem, beszélgetésem. Nem hiszem, hogy elolvasta volna bármelyikőnk a feltételeket, de biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem szeretnék elfogadni. De ez egy másik téma
-
fatal`
titán
válasz
s7evcsenko #23779 üzenetére
Én tegnap újraraktam, utána jó lett.
(#23796) dokee78: Rakd újra az AdFreet, frissítsd újra a hostsot és jó lesz, legalábbis nekem tegnap jó lett.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Google Chrome
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest