- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sport Trackerhez nincs valami letölthető program pc-re? Tudom hogy neten nagyon jól kilehet vesézni de jó lenne néha csak a pc-n offline megnézni mikor hogy.
-
mokus1
addikt
Használtam a Sports Tracker-t. Voltak elmentett edzéseim.Rootolás után újra feltettem a programot és elvesztek.De a memóriakártyán DAT fájlban megvannak az edzéseim valahogy betudom tallózni?
-
mokus1
addikt
Rootoltam a telefont mivel tudok eltávolítani róla szoftvereket amik gyárilag rajta vannak de nem kellenek?
-
mokus1
addikt
Bedugtam a telefont USB-be laptop telepítés. Kb 10 perce azt írja ki kommunikál a telefonnal.Mit csinál eddig?
-
mokus1
addikt
köszi mindenkinek a Pc-m most várom mert szervízbe van. Macen meg nem állok neki
Egyelőre még csak 2.3.3as szoft van fent rajta nem kínálta fel a frissitést. -
mokus1
addikt
Valaki rootolt már x12öt? olvasgatok délelőtt óta.Neten nem találtam kifejezetten ehez a típushoz.
Így megprobáltam anélkül de nem sikerült sajnos.X10-eshez találtam egy leírást ami USB-n keresztül történik.
Simán szoftveresen PC nélkül megtudom oldani a rootolást ezen a típuson? -
mokus1
addikt
Setcpu-hoz hasonló ingyenes progit tudtok ajánlani? Az ilyen programokhoz kell root? Illetve az mit takar pontosan?
-
mokus1
addikt
Gyaei bongeszo.folyton letoltesnel kidobja h sikertelen.miert csinalja ezt?megoldas?
-
mokus1
addikt
Még tanulgatom az androidot múltkor frissiteni szeretett volna szoftvereket.Véletlen elnyomtam.Hogytudom visszahozni azt az ablakot?
ÉS esetleg a 2.3.3-at tudom frissiteni? amugy sony arc-ról van szó. -
mokus1
addikt
válasz
TazLeacher #21022 üzenetére
Biztos csúnya szeretne valami csilicsárét
-
mokus1
addikt
Még valami. Fájlkezelő van beépítve? Mert sehol se találom Sony Arc 2.3.3
-
mokus1
addikt
Mondjatok valami jó free programot amivel letudok játszani xvid-et.
Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged