Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dyrtyho #21311 üzenetére
Winamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem.
Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét.
Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást.
Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest