- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Régebben marketen találtam egy programot, amivel speciális háttereket lehetett berakni, többek közt olyat is, hogy a meglévő sima háttér elé animált vízcseppeket tett. Tehát ha hozzáböktem a kijelzőhöz, az érintés helyén mintha vízbe nyúltam volna.
Alapban egy kék mozaikkal kirakott medence volt a háttere a programnek.
Nem tudja valaki a nevét?
Vagy hasonlót..?köszi!
-
chab7
addikt
Cool reader most kapott magyar fordítást. Tegnap esti market frissítésnél az "új" alatt írta.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Olyan app-ra lenne szükségem, amivel az SD kártyára tudok írni / olvasni, Wifi-n keresztül. Swiftp-t próbáltam de nem jött be, főleg hogy a mappákba be sem tudtam lépni, csak a gyökeret láttam. Valami nagyon egyszerű kellene, amit widgetről is lehet irányítani. -
Met
nagyúr
Mondjatok egy appot amivel a SIM kártyán lévő telefonszámokat lehet szerkeszteni, törölni stb.
-
Istwan
tag
Van arra lehetöség hogy bemenjek a router oldalra (192.168.1.1) és ott megváltoztassam az ip-t.? Ugy mint pc-n.
-
ko9
addikt
Üdv!
Esetleg ha belinkelnéd, hogy hol olvastad ezeket, lehet jobban tudnánk elmagyarázni, hogy mi mit csinál.
Általában ROM újratelepítésnél történik egy Wipe Data + Cache, ami a személyes adatokat/programokat törli a belső memóriából. Ez azért szükséges, hogy az új ROM ne akadjon össze a régire telepített alkalmazásokkal, módosított rendszerfájlokkal, stb.
A Factory Reset gyári beállításokat hozza vissza, majdnem ugyanaz mint a Wipe Data, csak nem olyan alapos. -
seger
addikt
Kicsit szájbarágósan kaphatnék pár választ?
Romot akarok frissíteni a legujabb overcomot. Sok helyen olvastam mindenféle resetről mielőtt felmegy a wipe verzio. factory reset, wipe reset meg mittudom én mik voltak még.
Leírnátok milyen sorrendben kell, illetve mi mit csinál?
Vagy tényleg megkell csinálni mindent? Kratost úgy tettem fel, CWM-ből csak simán a wipe verziót, és ennyi.
Szeretném ha a belső mem is üres lenne, sokat próbálkoztam kratos alat különböző launcherekkel, is tuti tele van szeméttel.előre köszi.
-
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
A következő a problémám ( kezdő android-os, 2 napja használom )
frissítettem officesuite fajkezelőt , van benne 3 darab ikon ( telefon , memóriakártya , ) ha megnyitom a bennük levő mappákat azt írja ki Nem támogatott fájlok ? Mit kell feltölteni hogy lássam a mappákban levő cuccokat ( zenék , képek )
Ezer köszönet -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha pl veszek egy appot a Marketen (nincs semmi konkrét, csak elvben érdekelne) akkor ha kijön a progihoz egy frissítés, azt ingyen le lehet tölteni, vagy ugyanúgy meg kell venni az új verziót?
Előre is köszi az infót!
-
DemonDani
addikt
létezik már olyan app ami elmenti valamilyen formán a telepített programokat? rootolni szeretnék a lehető legkevesebb nyűggel, de a jobb backup progik mint root után telepíthetőek
-
Tomate
veterán
Ha 15 percen belül visszítérítést kértem akkor mkor utalják vissza az összeget?
-
nexusking
aktív tag
Kéne nekem egy olyan wallpaper app, ami változtatja a képeket, amiket kiválasztok. Esetleg lehetne több séma elmentésére lehetőség.
-
Lokarson
tag
Valakinek sikerül valamilyen android-os böngésző/program segítségével filesonic, megaupload stb. helyekről letölteni?
Nekem szinte soha sem sikerül, pedig a javasolt User agent beállítást több böngészőben Android helyett Desktop-ra állítottam.
Egyéb ötlet?
-
petiwr
senior tag
válasz
CoolBoy323 #21832 üzenetére
Nem tudom miert kell az emberbe belekötni igy ìrtam kèsz.
Tudtomal nem helyes ìràs ra megy a segìtsèg nyùjtàs.....
-
-
TRob1
veterán
Évek óta használom a programot, semmi gonddal. Régen 2 féle SE telefonhoz, év eleje óta meg Androidhoz (2 gépről is). Akkor biztos rakás szar.
Jah, és erre mondják: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem biztos hogy a víz a hülye".
(#21837) RexpecT + (#21841) basaja:
Android Lost-ot is dícsérik, és sokmindent tud (ingyenes) -
NCsabesz
csendes tag
-
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Valamilyen biztonsági appot tudtok mondani, ha véleltelen elhagyom/ellopják a telefonomat akkor ne tudjanak annyira egyszerűen hozzáférni az emaileimhez/mentett jelszavaimhoz stb..?
-
NCsabesz
csendes tag
Van esetleg valakinek valami tanácsa, hogy hogy tudnék kapcsolatot létesíteni a MyPhoneExplorer PC-s és androidos részei között? Az az érdekes helyzet van, hogy ugyanaz a notebookom és telefonom a munkahelyi wifi hálón szinkronizál, idehaza viszont nem veszi észre egymást. Viszont a testvérem ugyanezen a hálózaton egy másik géppel és másik telefonnal gond nélkül használja a programot.
Próbáltam másik hasonló programot is (android sync manager), de az sem találja meg a telefont.
Tud esetleg valaki segíteni? -
Dyrtyho
őstag
Barcode Scannerből melyiket ajánljátok ?
(#21833) ko9 : Hajnalba leszedtem egy 2-3 videólejátszót,és végül a Mobo-nál lyukadtam ki
-
petiwr
senior tag
Van olyan program androidra ami a hìvàs idelyèt mèri?Meg be lehet àllitani hogy minden 50 màsodperc nèl jellezen?
-
Jarod1
veterán
létezik szerencsesüti androidra?
-
fatal`
titán
Köszi mindkettőtöknek.
-
fatal`
titán
Van valami jó háttérkép letöltő app? Lusta vagyok a neten kotorászni googleval
-
transmission
tag
valami jó data counter widgetet tudnátok ajánlani?
-
AXisBOLD
addikt
nexus s alá melyik billentyűzetet ajánljátok? a gyári is jó, csak idővel se szoktam meg a qwerty-t. qwertz kell.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Használ valaki friendcaster for facebook-ot? Segítség kellene... Említett progin akarok válaszolni üzenetre,de a gyárilag telepített fb nyílik meg
És megosztott linket nem nyit meg a Caster?
-
chab7
addikt
"Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. "
Bizony bizony. Én is így választottam ki, hogy az én igényeimet az MX Player fedi le.
(Petya ajánlóból nekem is csak az ES File van feltéve a másik listából meg csak az Opera Mini/Mobile
pedig itt is jóval 100 felett a használt app mennyiség)
-
TRob1
veterán
Jah, és eléggé dícsérik a Meridian Media Player-t is...
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21809 üzenetére
Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. (1-1 negatív vagy pozitív hsz-ből nem lehet eldönteni semmiről, hogy az neked tetszik-e vagy sem) Pl.pont a Mobo-nak "kellene" az egyik legjobbnak lennie a szavazatok mennyisége és átlaga alapján...
Szvsz ez olyan dolog, hogy mindenki eldönti maga, miket használ. Nekem pl. a néhány hsz-el lejjebb lévő nexusking ajánlóból 1 db app van telepítve, a "valami zseblámpa"
, a petipetya ajánlóból meg 2 (dropbox, docs to go), pedig van vagy 55-60 app a telefonomon.
Több ezer hsz-ből egy mondja hogy gyenge, mások meg 4-5 pontot adnak rá, akkor mi a fontosabb? Az 1 vagy a sok ember véleménye? Sztem legfőképp egyik se, hanem a saját tapasztalat.
VPlayer-t vagy pedig a Yxplayer-t? - 1 pillanat telepíteni mind2-t, és néhány perc alatt kiderül, hogy melyik jobb számodra (hisz a vélemények alapján nagyon xarok is, meg nagyon jók is
)
Bocsi a hosszúért...
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Csak nálam van probléma,vagy másnak se akar lejönni a Marketbol a Facebook Messenger ?
-
BDave
őstag
-
fatal`
titán
válasz
DemonDani #21803 üzenetére
Igaz, de nem kötelező lecserélni a régi tv-t.
Mondjuk én PC-n tvzek, mert egyszerűbb és olcsóbb is (monitor úgyis van
). Max 2-3 méterre vagyok tőle és bizony látni a különbséget.
Na /OFF
Hogy ON is legyek: Létezik olyan app, ami QR kód helyett linkeket ismer fel a kamerával? Sokszor PC-n találok valamit, mert itthon mégiscsak könnyebb azon böngészni és uncsi minden linket beírkálni, hiába a qwerty.
A legjobb az lenne, ha QR kódot is olvasna, akkor nem kéne két app.
-
nexusking
aktív tag
Akkor erre tudja valaki a választ?
-
DemonDani
addikt
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #21801 üzenetére
Nézek én. Discovey HD, Nat Geo HD...
De letöltött filmeknél amit kényelmesen ágyból nézek 3 méterről nem nagy különbség látszik a hd-s és egy jobb minőségű avi között.
Lehet mert a TV egy Sharp és szépen jeleníti meg az SD felbontást is.
Na a NatGeo HD-t is csak 1-2 méterről lehet igazán jobban látni, hogy milyen éles.
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest