- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
válasz
domerator #23594 üzenetére
"Előfordulhat ez a cucc itthon is?"
Így ebben a formában nem valószínű, de ha újra gondolod a dolgot, akkor rájöhetsz, hogy fölösleges hisztéria keltés.
Senki sem szereti, ha a személyes dolgaiba beletekintenek ill. adatot gyűjtenek róla, de sajnos az informatika forradalom óta folyamatosan ez történik, ha akarjuk, ha nem. Az asztali gépeden is állandóan figyelik az internetezési szokásaidat, ez alapján kapod a remek reklám ajánlatokat. És kitudja még a háttérben milyen adatgyűjtés folyik. A levelezésedet is megtudják nézni, akár még törvényes eszközökkel is, a ha az ügyészség gyanúsnak tart. Pont most aktuális a Szlovák lehallgatási botrány. Arról nem is beszélve, hogy a sok felelőtlen ember mennyi személyes adatot tesz fel a közösségi oldalakra.
Ha ennek tükrébe vizsgáljuk újra, akkor saját magunk több kompromittáló dolgot teszünk fel az internetre, mint a Carrier IQ gyűjt rólunk. Szerintem ebben az esetben csak a rendszer fejlesztéshez gyűjti az adatokat, a felhasználók telefon használati szokásairól. Multimédiás tartalmakat nem hinném, hogy továbbít a program, csak rendszer infót.
Ettől azért még nem teljesen etikus eljárás, de nem nagyon tudunk ellene tenni semmit. -
Canonfan
senior tag
válasz
domerator #23594 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nálunk nincs ilyen, de szerencsére főzött romot használok...
Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy ha az ember esetleg beszed egy olyan appot ami külföldet akar hívogatni, az ellen elég lehet a Call Confirm is?
Nálam alap progi, mert még az 1.6-os romoknál előfordult hogy magától egy rakás számot felhívott a telefon miközben csak simán a tokjában volt, + alapból is rezisztív a kijelzőm, szerencsére a 2.3-as romoknál már nem fordult elő ilyen, csak nem tudom, hogy ez a vírusok általi hívások ellen is megfelelő lehet, vagy ki tudják játszani?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
domerator
veterán
-
VD
őstag
Where's My Water?
[link]Óriási játék!
A krokodil zuhanyozni akar, a mi feladatunk, hogy eljuttasuk hozzá a vizet!
Akinek bejön a Cut The Rope az ezt is imádni fogja!
224Ft-ot simán megért! -
Cyrin
addikt
-
Dyrtyho
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #23583 üzenetére
Igen, gondolom én is...
De mondom hátha próbálta valaki.
-
samfishR
senior tag
RootRulez & Kakumix, köszöntem, bepróbálom.
s7evcsenko: kinda
najó nem, de nem árt elővigyázatosnak lenni!;D
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #23582 üzenetére
azt hogy durvább dolgok vannak benne mint a sima verzióban. több vér stb.. gondolom én
-
TazLeacher
nagyúr
2 "glu"-s játéknál is láttam az alábbit:
Ugyan az a kettő játék, csak az egyik után oda van írva, hogy (NR), ez az UNRATED verzió. Ez mit jelent? Miben másabb ez? Van valakinek tapasztalata?
Pl.:
CONTRACT KILLER: ZOMBIE és CONTRACT KILLER: ZOMBIE (NR)Melyik a jobb?
-
RootRulez
félisten
válasz
nexusking #23580 üzenetére
Hirtelen ezt a SMS Missed Call Popup Notifier-t találtam, de ez fizetős.
Popup kulcsszóra keress...
-
kenny123
addikt
Sziasztok srácok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy fontos ügyben!Barátnőmnek van egy se x8-a, nemrég aktiváltuk, és szedtünk le jó pár játékot rá. A probléma az, hogy a játékok frankón elindulnak, viszont pár perc után már csak textúrahibásan hozza be, és azután nem sokkal ki is lép.
Játékok: pl fruit slice(fruit ninja occsó' verzió).A telefon nem berhelt, teljesen szűz.
Légyszi segítsetek, fontos lenne. -
Mauzes
addikt
Sajnos nem nekem kell, én ugyanis ezt csinálnám, de ezt a barátnőm számára szeretném megcsinálni, ő viszont nem akarja importálni, hanem elkülönül fiókokat akar.
Viszont biztos vagyok benne, hogy meg lehet valahogy, csak nem tudom, miket kell beállítani. Ez egy gmail-alapú céges rendszer, teljesen ugyanolyan, mint a gmail, csak itt cím@cégnév.hu-s fiókok vannak...
Amúgy ha mégis importálsz cégest, akkor a címkéket is tudja importálni? Mert vagy 40 címkébe vannak rendezve a levelei, ez nem veszhet el semmiképpen...
-
zermi
aktív tag
válasz
Mauzes #23572 üzenetére
Szia!
Ha van Gmail-os címed, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Gmail beállításoknál az e-mail beállítások/fiókok és importálás alatt felveszed a céges e-mail címed.
Így a K9-ben csak a gmail-os címet kell megadni és már látod is a céges e-mailra küldött leveleket is. -
Mauzes
addikt
Nem működik.
K9-ben próbáltam, ahol minden adatot meg lehet adni, de azt írja, nem tud csatlakozni a szerverhez.
Alapból a mail.cégnév.hu címet írta be, az se jó, én átírtam mail.google.com-ra, az sem.
Asztali verzióban engedélyezve van a POP, IMAP is...Mit kellene akkor csinálnom, hogy elérjem a céges google mailt?
-
Doner
aktív tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek nekem kellenne egy olyan program amivel tudom vezérelni valamelyik lejátszót a pc-n de olyan kell ahol a telefonon látom h. épp mit játszok le és tudok váltani a számok között és látom mind a telefonon mind a gépen tárolt zeneszámokat. És mindezt bluetooton szeretném véghezvinni mivel itt nagyon rossz a wifi jelerőssége.
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy a GoContacts-ban hogy lehet beállítani,hogy a névjegyeknek a Google-es neveket írja ki,ne azt,ahogy facebookra regisztráltak?
-
Gedeon31
addikt
Köszönöm a segitségeteket.
Ugy néz ki tényleg nem lehet kilépni csak kilöni.
-
Gedeon31
addikt
Opera mininél hogyan tudom beállitani legyen kilépö gomb?
-
VD
őstag
Navfree
[link]
Ingyenes offline navigáció.
Egyelőre tesztelgetem, még nincs sok tapasztalatom vele, gondoltam több szem többet lát alapon bedobom ide is. -
tib78
tag
Sziasztok!
Olyan problémán van, hogy GoLauncher Ex minden újraindításkor elfelejti a szépen mappákba szedett cuccaimat, csak üres mappákat mutat. Mi lehet erre a megoldás? A preferencesben lévő backup/restore nem segít. Valamint másik launchert sem terveztem felrakni.
-
Kofetto
tag
Üdv!
Nem tudtok olyan launchert, amibe megoldható, hogy amikor lapozol a képernyők között akkor a dock ikonok is lapozódjanak? Vagy erre vmi program? -
Kakumix
senior tag
válasz
samfishR #23542 üzenetére
Az egy androidos figyelmeztetés, hogy ha nem a gyári billentyűzetet használod, akkor tudd, hogy a billentyűzet kémkedhet is, mert hozzáfér az összes begépelt jelszavadhoz és begépelt privát adatodhoz. Ilyenről még nem hallottam, de lehet hogy csak azért, mert jól van megírva és még nem bukott le
-
samfishR
senior tag
Smartkeyboard-ot leszedtem és mikor be akarnám kapcsolni, kiírja, hogy LEHET, hogy megjegyzi, hogy mit írok be a billentyűzeten. ez kamu, vagy tényleg megjegyzi és olyan mint vmi kémprogram?
-
scream
veterán
csak egy olyan kérdésem volna,hogy maguk az appok milyen "nyelven" vannak megírva ? tehát ha szeretnék elkezdeni egyszerű programokat készíteni androidra milyen nyelven írjam ?
szívesen fogadok erről a témáról segédanyagot is akár magyarul akár angolul
-
RootRulez
félisten
válasz
nexusking #23536 üzenetére
Missed Reminder 0.9.6 (magyarul)
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Hogyan érhetem el a céges emailemet K9-ről vagy Gmail-ről?
Ez egy nev@cegnev.hu formájú cím, de a gmail biztosítja a domaint vagy hogy mondjam...Ha csak simán beírom a címet meg a jelszót, úgy nem éri el a szervert, mi mást állítsak be és mire?
-
nexusking
aktív tag
van olyan app, amivel kicsit észrevehetőbbé tudom tenni azt, ha van nemfogadott hvásom vagy új sms-em. Olyan kéne, ami mondjuk egy viszonylag nagy ablakban figyelmeztet az előbbi esetekben a lockscreen-en.
Olyan funkció sem ártana, hogy mondjuk 5percenként csönget meg rezeg egyet, ha még mindig nem néztem meg az sms-t. -
llaszlo
veterán
Valaki tudja, hogy a Prey-el hogyan kell lezárni a telefont?
-
gyuszmó
őstag
Tudtok ilyesmit droidra?
touchflo 3d
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy a GoContacts-ban hogy lehet beállítani,hogy a névjegyeknek a Google-es neveket írja ki,ne azt,ahogy facebookon vannak?
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23528 üzenetére
Visszamásolod az SDre, amit letöltött és kész.
Abból nem tudsz apk-t csinálni.
-
TazLeacher
nagyúr
Vannak a komolyabb játékok, amik csak egy indítófájlt szednek le, és indítás után letöltenek 2-3-500Mb-ot. Ha ezekből csinálok .apk-t, és később abból telepítem újra, akkor ugyan úgy le fogja rántani a sok megát, vagy akkor már nem, és egyszerűen települ net nélkül is?
-
Norbi14
senior tag
Unified Remote programot próbálnám működésre bírni, telon megvan adva az ip a port, gépen is minden jól van beállítva elvileg és mégse tud csatlakozni (régebben már próbáltam és akkor még ment, spicán)
Elvileg routerben is megvanak nyitva a portok. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, kipróbáltam én is az MX Video Playert, elég szimpatikus lett volna, csak sajnos nálam volt 2 olyan videó is, aminél lejátszás közbe elment a hang,(QQPlayernél ugyanazzal a videóval semmi ilyen gond nincs) pedig az architektúrámnak (arm 6) megfelelő codeket raktam fel
ezért sajnos le kellett szednem, maradok egyelőre a QQPlayernél...
-
Doner
aktív tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek nekem kellenne egy olyan program amivel tudom vezérelni valamelyik lejátszót a pc-n de olyan kell ahol a telefonon látom h. épp mit játszok le és tudok váltani a számok között és látom mind a telefonon mind a gépen tárolt zeneszámokat. És mindezt bluetooton szeretném véghezvinni mivel itt nagyon rossz a wifi jelerőssége.
-
Probert75
addikt
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23511 üzenetére
Azok többnyire a már youtubera feltöltött adásvideók (flash).
-
gyuszmó
őstag
válasz
TazLeacher #23511 üzenetére
Tudtok v.mi jó memória fejlesztő játékot,ami nem túl gyerekes?
köszi -
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23503 üzenetére
Telefonon nem tudod megnézni, nincs SL semmilyen mobil készülékre.
-
gomsadi#
tag
Üdv!
Valaki az idokep_1.0.2.5 alkalmazást el tudná küldeni? A Market nem engedi letölteni, nekem egy régebbi verzió pedig hibátlanul működik. Köszi előre is!
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #23503 üzenetére
Szerintem az, hgy azt a videót nem fogod a telefonon megnézni
-
TazLeacher
nagyúr
Megnyitottam Opera-val a mobiladrena tesztet, amiben volt egy beágyazott videó.Azt írta ki a böngésző, hogy telepítsek Silverlight-ot. Ilyenkor mi van?
-
Dyrtyho
őstag
-
Canonfan
senior tag
porse, xSide:
Már meg is van, köszi szépen mindkettőtöknek!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest