- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
n@p@lm #21486 üzenetére
Én használok, de nekem eddig sem olvasta fel a maileket, sőt a gtalk írásokat is hol olvassa, hol nem. A hívások és sms-ek az viszont mindig jól megy neki. Becenév bemondása viszont csak híváskor megy, gtalk üzinél pl csak teljes nevet hajéandó bármit pipálok be.
Elég sok ilyen bugom van vele, de ezek ellenére is nagyon jó szolgálatot tesz.
Pl a coolreaderben is szépen felolvas, meg google navigációban is "jól beszél".Ha valaki tud valami megoldást a bugokkal kapcsolatban azt én is szívesen veszem.
(#21490) Tyer: Ha hozzá sem nyúlok akkor a Defy is bír 5 napot
Ha mérgesmadarazok akkor viszont óránként -20%
Minden használatfüggő. -
Tyer
őstag
Olyan progi is kéne nekem, ami nem hagyja, hgoy ilyne szutyok progik elinduljanak maguktol, mint pl twitter... sose használtam, de folyton ki kell lőnöm
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha találkozott valaki már ilyen problémával:
egy Android 2.2-es wifi-only eszközre (Huawei Ideos S7 Slim s201w) dugnék USB OTG kábellel egy USB-s 3G-s modemet (Huawei E1750 vagy ZTE MF637). Áramot meg is kapja, villog is... Na de szeretném elérni a világhálót is vele!
Ha jól gondolom, valami modem-, SIM-kártya és APN-kezelő progi is kellene hozzá, root nem akadály, viszont mivel ez nem a 3G-s változat, ezért lehetséges, hogy kihagyták a FW-ből ezeket a dolgokat.
Köszönöm a segítséget!Tyer@21487: Majdnem bármilyen androidos eszközt lemerítek 3-6 óra alatt! Van egy tabletem (3000mAh feletti akksival), egy Telenor One Touchom, egy Vodafone 845-öm (nem sokáig, eladósorba került). Ha használom, lemerül. Nézd meg a MA! TV iPhone 4S adását, mennyi idő alatt váltott pirosba az akksijelző! Én ezekre az eszközökre nem mobiltelefonként tekintek, hanem egy apró számítógépre, ami elfér a zsebemben (a laptopomat 3G-s nettel 1,5 óra alatt merítem le 100%-ra töltött akksiból max. fényerő mellett - ahhoz képest mennyei a GPS-es Wifi-s 3G-s 3-4 óra ezektől a cuccoktól).
Szerkesztés: 14:13-kor:
3G WatchDog
WatchDog Task Manager Lite
Többi WatchDog
A játékról eddig nem tudtam, de kipróbálom majd! -
n@p@lm
őstag
sziasztok!
használ valaki Ecid felolvasó-bemondó progit (sms, hívás, e-mail)?
[link]
volt egy frissítés és azóta nem akarja az e-mailt (feladó) felolvasni. -
Tyer
őstag
Valakinek vmi tippe, mitöl merül a telefonom, mint az állat?
LG GT540, 2011.01-i. -
Dyrtyho
őstag
-
ko9
addikt
Idézet:
Folyamatosan nyomon követhető a BÉT-en forgalmazott részvények árfolyama
Vagyis az összes BÉT-en forgalmazottat tudja.
Fizetni nem kötelező, csak ha zavarnak a reklámok, amiket ha widgetként használod, úgyse látsz.
Ja, a fizetősben van pár plusz opció:
- A gyakoriságot finomítani tudjuk időintervallum és nap szerint (mely napokon, mettől-meddig frissítsen)
- Riasztást tudunk az egyes részvényekhez rendelni
Ezek csak kényelmi opciók végülis, ettől függetlenül teljes értékű a program.Van egy másik, a Ministock, ha nem idehazai kell, akkor ez is jó alternatíva.
-
noxon
őstag
Hello! A google koordinátort használja valaki? Látok benne másokat, de a saját helyem nem frissül
aztmondja mindig, hogy ismeretlen hely.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Egy olyan widget kéne nekem, hogy részvényárfolyamokat tudjak kitenni az asztalra.
Fontos, hogy tudja a BUX-ot is!!!!
Köszi a segitséget -
Bukk900
őstag
válasz
dokee78 #21461 üzenetére
AK Notepad tud .txt-be menteni.
-
Danny750
őstag
Feltettem az app2sd-t az xt720-amra(root-olt) a memókari is FAT32-es mégis amikor kijelölöm az átrakni kívánt programot úgytesz ,mintha átmásolná ,de rendesen marad a telefon memóriáján! ?? Ez nem tudom mitől lehet már csak ez az egy dolog zavar! Köszi előre is!
-
Gyúrma
tag
Háj!
arra tud vki esetleg megoldást, h azt h tudnám megcsinálni, ha egy nagyobb méretü progit akarok felinstallálni a telómra, mint a belső memó(szoval egyből az sd-re menjen)?
root nélkül érdekelne!
-
Thome
veterán
Hali!
Létezik (és tudtok is mondani, ha igen?) olyan program androidra, ami logol mindent, amit megnyomunk rajta? Amolyan keylogger, de app-ra gondolok. Nem kell semmi rejtés, semmi csilli-villi, csak mentse egy txt fájlba az sd kártyára a cuccost, saját használatra lesz.
Akár fizetős is lehet, ha nem húzós az ára. -
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #21449 üzenetére
Az áldott jó szívem... megkerestem neked, nemrég kérdezték: Note Everything
-
alikah88
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.. Ma jött a frissítés a widgetlockerre. frissítettem is, de kaptam is a hibaüzenetet egyből, hogy váratlanul leállt. újraindítani nemtudom, app drawerben is úgy szerepel, hogy com.teslacoilsw.widgetlocker. volt már teló resi, app uninstall, utána megint letölt és install de sajna ugyanaz a hiba :S valami ötlet?
nem rootolt, gyári rom, nem volt buherálva semmilyen téren :S -
dokee78
félisten
Tudtok olyan Notepad appot,amelyik tud .txt-be menteni?
-
Konfigos
őstag
válasz
hodostamas #21446 üzenetére
Közbe meg már kikerestem a neved és dobtam neked privit,közbe meg látom pont te válaszolsz itt
Sebaj,beégtem
thx!
-
Konfigos
őstag
Üdv!
Lehet csak én nem találom,de nincs androidos telefonokkal kapcsolatos segítség kéréses topik?
-
pethYeti
addikt
A Fast boot mire jó? Alapból most be van nálam pipálva.
-
mkRoland
senior tag
válasz
[Anduriel] #21438 üzenetére
Nekem a qqlauncher beépített lockscreen-je tetszett nagyon, csak bugos volt (Alcatel OT-990 = Telenor OneTouch telefonon egy restart után kilőtte a SIM-kártya kezelő progit). Remélem, ha már nem béta állapotú lesz, akkor megjavul!
-
chab7
addikt
Ez is space, de másképpen. Csupa érdekes appot találok most (legalábbis számomra érdekesek).
Szintén a természet és az űrkutatás iránt érdeklődőknek jöhet jól a következő:Többek között az űrállomásról és Emmáról a gps-el felszerelt sirályról is lehet belőle tudakozódni.
-
Horsee
csendes tag
Space STG II leírás némi játékkal fűszerezve:
[link] -
[Anduriel]
aktív tag
Megjelent ma a Go Locker, igaz, hogy még elég fapados, de ha erre is ráfekszenek a srácok úgy mint a többi Go alkalmazásra, akkor hamarosan az egyik legprofibb screen locker program lesz. Ja természetesen ingyenes(GO Launcher kell hozzá)
-
chab7
addikt
Na akkor most este újra bemutatnám a már winmon-n használt természet-határozó appot.
Ez marketen kívül érhető csak el, de nagyon jó kis adatbázissal rendelkezik európai madarak, lepkék, bogarak, vadvirágok, tengeri állatok, fák, kőzetek, ásványok, időjárás és fosszíliák tekintetében. A legtöbb helyen rajz, fotó, előfordulási térkép és rövid leírás is található. A madarakhoz még hangok is feltehetőek. Kb 170 mega helyet foglal a kártyán az adatbázis.
Nagyon hasznos kis app a természetet szeretőknek.Egy másik, szabadidős app a kézi árnyjátékozáshoz: Hand-shadow
-
Canonfan
senior tag
Hát, ízlésejk és pofonok, bár aksifogyasztás terén nem teszteltem a böngészőket, régebben próbáltam az Opera Minit, és a Mobile-t is, különösebb gond nem volt velük, tették a dolgukat, de sokat használtam a Dolphin Minit, illetve nemrég használom a HD-t, szerintem ha használhatóságot vesszük, akkor viszont pl az Opera Mini az a kanyarban sincs a Dolphin minihez képest, illetve az Opera Mobile-nál is jobb szerintem a Dolphin HD, bár adatforgalom tekintetében valóban jobb lehet az Opera, ezt nem vitatom én sem...
-
pockos13
aktív tag
Valakinek valamilyen tapasztalata a 2.3.5-röl? Szerintem gyorsabb,és nem zabálja az aksit.
-
chab7
addikt
válasz
hodostamas #21432 üzenetére
Az jó, de vajon azt megnyitva az első olvasatlanhoz fog ugrani, vagy nekem kell kikeresni hol tartottam?
-
chab7
addikt
Jaja, nekem tetszene a mobiloldal - ha lenne kedvencek és odaugratna az első olvasatlan hsz-hoz mint a teljesben. Szólt amúgy már nekik emiatt valaki? Mert kár hogy kihagyták a kedvenceket meg ezt az olvasatlan hsz mutatás/ugrasztást.
Amúgy ennek a jó kis topicnak hála, megint trónfosztás volt egy appban nálam. Az imént említett némító app, a kis kínaiak ezphonetools-át használtam eddig, de most lecseréltem erre a török rd mute-ra. Ugyanis az ez-ben is csak a mute funkciót használtam, a többit nem. Az rd mute pedig csak ezt csinálja, és még különböző feature-k is vannak hozzá.
Szóval mától némító app: RD Mute -
aggleány
addikt
Óóó, köszönöm szépen ezt a villámsegítséget mindenkinek!
Esetleg olyan progi létezik, aminek a régi gombos telókhoz hasonló gyorshívás gombokat lehet beállítani? Javasoltam az illetőnek a contact widgetet, de az valamiért nem tetszik neki.
-
hodostamas
addikt
Android 1.6-ra tud valaki működő video playert, ami tud képarányt is állítani? Mobo tudna, de sajnos nem találja meg a codec-et hiába is telepítem fel..
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21419 üzenetére
vagy ez : flip to mute
-
aggleány
addikt
Segítség kellene egy ismerősnek. Olyan progit keresek, ami lenémítja a telefont, ha arccal lefelé fordítja. Nekem gyárilag van ilyen lehetőség, és itt a topikban rákeresve nem találtam meg.
-
törölt tag
Legjobb cimborám két androidos progija. Teszteljétek.
-
sssz
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz
Nordik #21409 üzenetére
A mini előbb elküldi az oldalt (pontosabban a címét) az opera szerverének, ami jelentősen letömöríti, és te ezt kapod vissza. Emiatt kisebb az adatforgalom. De pl. a képek minősége láthatóan rosszabb, de akinek a mobilinternete nem végtelen, hanem csak 1-200 mega, annak mégis jól jön.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Nordik #21412 üzenetére
Igen, gondolom átlagos felhasználás esetében így van... De szerintem azon múlik, hogy mit nézel vele! Gondold csak el: egy egyszerű (sallangmentes felületű) üzenetváltó oldal miatt mindig 10-20 másodperceket töltene egy normál böngészővel 1-2 másodperc alatt lerántható anyag miatt, ráadásul ha még frissíted is félpercenként....
Nekem jobban tetszik a Mobile a kikapcsolható Turbó mód miatt, ugyanis Mini alatt nem tudtam ellenőrizni az adatforgalmamat az Invitel Selfcare-en keresztül és GetJar-ról sem tudtam letölteni (gondolom az Opera szerverei miatt annak a gépnek az infóit kapta meg az enyémek helyett).Esetleg Mobile esetében Flash kikapcsolása?
-
Oké, nem voltam pontos. Tehát maga az alkalmazás free, úgy gondoltam. És nem, nem mindegyik ismeri Kerepest. Pl, ami a HTC Wildfire S-en van gyárilag, az nem találja meg Kerepest. Csak néhány Magyarországi nagyváros van benne. Vagy én vagyok a béna
.
Illetve, ha helyileg ott tartózkodom, akkor megtalálja, mint aktuális helyet, de ha hozzá szeretném adni a helyekhez, akkor nem találja. -
mkRoland
senior tag
válasz
Nordik #21409 üzenetére
Nem feltétlenül akksi-kímélőbb. Adatforgalom szempontjából biztosan a legjobbak egyike, de ha belegondolsz, hogy bekérsz egy weboldalt, azt egy direkt böngésző betölti 5 másodperc alatt, az Opera szerverein való áthaladás miatt ugyanennek az oldalnak a betöltése ennek többszöröse időben. Sok kicsi oldalt betölteni vele pedig sokáig tart (egyesével). Tehát emiatt mennie kell a kijelzőnek folyamatosan, holott te pl. csak a lottószámokat akartad megnézni, ami 5 másodperc, de az Opera Mini 20 másodpercig tölti az oldalt. Tehát a kijelző állandó világítása miatt nem spóroltál semmit az akksin, sőt!
Ugyanakkor egy nagyobb oldal betöltése esetén (főleg ha nem kell a Flash) tényleg lehet vele spórolni. Opera Mobile-ban is van "Opera Turbó" üzemmód, csak itt ki is kapcsolható. Persze ha nincs szükség a 3G sebességre, akkor szintén jobb az Opera szervereit terhelni, így pedig kíméli az akksit is.
Nekem a Mobile jobban tetszik, azt használok mindegyik eszközömön. -
Nordik
őstag
Az Opera Mini vagy a Mobile kíméli jobban az akksit? A gyári böngészővel nem nagyon vagyok kibékülve, igaz, hogy hihetetlenül jó csak még az 500 megás keretbe se nagyon férek bele és az akksit is nagyon zabálja.
A Mini egyébként annyira nem smooth, kicsit akadozik, pedig SGS2-en vagyok. Azért gondolom, hogy ez akksikimélőbb lehet, mivel külön szerverekről tölti le az adatokat, nem a teló szenved az oldalak "kirajzolásával". Van valakinek tapasztalata?
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Frissült a Link2SD alkalmazás, immáron magyarul is tud!
Meg is kapja az 5. csillagot tőlem! -
baandii
senior tag
hellosztok!
a dropbox-al lehet olyat hogy egy a telon lévő mappát szinkronizáljon automatikusan a tárhelyre??
-
doddencs
senior tag
be lehet valahogyan/valamivel állítani, h ha automatikus frissítésre pakolom marketen a programokat, akkor csak wifi esetén frissüljenek? Mobilnetnél ne?
Még nem próbáltam, de gondolom alapból frissül mindenről?
-
sssz
őstag
válasz
AXisBOLD #21391 üzenetére
próbáld ki a bsplyer lite-ot. kezel feliratot és szinte mindent visz.
-
IX0S
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást híváskezelésre, mint amilyen a Samsungnak van?
Gondolok itt arra, hogy a híváslistából az adott név egyik irányba húzva híváskezdeményezés, másik irányba SMS...
Kösz előre is a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest