Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
dokee78 #43459 üzenetére
azért mert oda már vagy 6x beírtam a kérdésem és nem kaptam rá választ. meg is nézheted. ezért gondoltam hátha itt is vannak hozzáértők.
kavics325i: azt hogy lehet megoldani?
gipsztigris: azt már próbáltam, gyári kernel gyári rommal sem ment se pedig módosított kernel 2.3.7 es rommal sem...
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Van egy X8 as Sony Ericssonom. az adatforgalom egyik pillanatról a másikra nem akart bekapcsolni, tehát 3g-n keresztül nem lehet rajta netezni. csak a wifin keresztül megy a net. próbálkoztam másik rommal és kernellel de egyik sem oldotta meg a problémát. valakinek vmi ötlet? -
speed3456
aktív tag
válasz
Altbrucke #43031 üzenetére
jó lenne de ezzel se megy, tényleg a rom miatt, vagy beállítás miatt. "az ön op.rendszer kernelje nem támogatja a netfilter-t,így az avast! Tűzfal nem fog működni. Megoldásként tegyen be egy ROM-t teljes netfilter támogatással." akkor csak tegyek fel egy másik romot és megoldódik a probléma?
-
speed3456
aktív tag
Valakinek van még ötlete? :S
Necc: Sajnos mégsem oldódott meg, ez biztos vmi hiba a programban, kiírja hogy fut de mégsem, amint állítok valamit benne bejön ez a hibaüzenet és kikapcsol. Szóval nem megy :S
-
speed3456
aktív tag
no az van hogy feltettem a droidwall-t és amior be akarom kapcsolni ezt írja ki:
Mi ilyenkor a teendő?
-
speed3456
aktív tag
válasz
RootRulez #42993 üzenetére
Olcsón jutottam a telefonhoz és nincs most plusz pénzem előfizura szóval most olcsón és okosan kell megoldanom
Köszi a tippet kipróbálom!
Necc: az azért nem jó mert amint bekapcsolom az adatforgalmat már mászik fel minden program mindenhova és költi az én nehezen megkeresett pénzem
-
speed3456
aktív tag
sziasztok! nekem egy olyan program kellene androidra ami letiltja az összes netes, frissítős cuccot. Feltöltőkártyás vagyok és amint feltöltöm pár órán belül oda is van 3500Ft... ez így nem poén. Tudom hogy le lehet tiltani a forgalmat de akkor nem lehet netezni mert azt azért néha szoktam, időjárást és ilyesmit megnézni. Szóval van e vmi olyan program ami minden forgalmat megtilt csak a böngészőt nem?
-
speed3456
aktív tag
válasz
speed3456 #21175 üzenetére
Nah sikerült megoldanom a problémámat a 0.facebook.com - mal kapcsolatban. Wifi-s nethez csatlakoztattam a telefont és rámentem a Beállítások/Sony Ericsson/Beállítások letöltése menüpontra. Vártam egy kicsit valamit frissített telefon aztán újraindítottam és már minden pöpec is volt. Remélem másnak is megoldódik ezzel.
-
speed3456
aktív tag
-
speed3456
aktív tag
jah bocsánat akkor rosszul fogalmaztam. be van kapcsolva a net szolgáltatás a sim kártyámon igen mert az szükséges de nem a havidíjas fajta hanem az ami a simről nyeli a pénzt. szóval az a lényeg hogy nem a sim a szűk keresztmetszet.
szerk: nincs sok beállítási lehetőség csak annyi hogy adatbarangolás és adatforgalom be van pipálva és csókolom. de nem tom mi lehet a hiba :S
-
speed3456
aktív tag
válasz
bohoc71 #21178 üzenetére
se w200i,w595,nokia 5230,5800,lg kg800... és még sok más telefonomban ment az ingyen face ugyan ezzel a simmel és ez az első amiben ilyet produkál. meg akkor azt mivel magyarázod hogy minden egyes indítás után amíg keresné a nem létező neten a frissítést addig megy a face utána meg nem... csak valami beállítási probléma a telón de nem tudok rájönni hol és mit állítsak. első androidos telefonom.
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud valami beállítást,programot vagy technikát arra hogy menjen a telómon (xperia x8) az ingyen face? mert olyat produkál hogy a telefon bekapcsolása után kb 2 percig megy aztán kiírja hogy nem sikerült beállításokat letölteni (nincs is net előfizetésem) és onnastól kezdve már nem kapcsolódik a netre. nem rakja ki a felső állapotjelző csíkba aztokat a nyilakat se hogy kapcsolódna vagy valami. csak is bekapcs után egy kis ideig. mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest