- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Necc
addikt
Felejtsd el mindet! Kukába az ilyenekkel, csak azoknak a birkáknak jó az ilyen alkalmazás, akik maguktól egy szalmaszálat nem képesek keresztberakni a telefonon!
Ha energiát akarsz spórolni, akkor tiltsd le a wifit, mobilnetet és a BT-t amikor abszolút nem használod, és a kijelző fényerejét is szabályozd le! Este nincs szükség rá, hogy kisüsse a szemed, és most hogy vége van a nyárnak meg a verőfényes napsütésnek, nincs olyan erős napfény amit ellensúlyoznia kell a kijelzőnek.
Értelemszerűen ezekre pakolj ki widgetet így mindent villámgyorsan es tudsz intézni (mindjárt dobok ki egy példát).
Ezzel spórolsz ténylegesen energiát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Baszus azt hittem leesik az állam!
Kérem magyarázza meg nekem valaki, hogy a rákba lehetséges az, hogy a webfelületen telepítettem egy alkalmazást a készülékre, de azon minden adatforgalmi eszközt letiltottam, és ennek ellenére azt vettem észre, hogy a kütyü fogja, bekapcsolja a wifit, feltelepíti a neten kiválasztott alkalmazást, majd ismét leüti a wifit.
Honnan a rákból tudta a kütyü hogy alkalmazást telepítek mindenféle adatkapcsolat nélkül?
Egyetlen értelmes magyarázatnak a csendes SMS fogadást tudnám felmutatni, de egy picit ebben kételkedek. -
zzz03
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az ilyen "akku kímélő" programokról? Mint a Green Power vagy a JuicedDefender ? Érdemes velük kísérletezgetni? Vagy említhető üzemidő növekedést nem hoznak? -
Sify
senior tag
Hello!
Akinek szüksége van meghivóra a Google Music szolgáltatásra az irjon email cimet. Van 5 db felesleges meghívom, igy az első öt jelentkezöt tudom invitálni eme remek szolgáltatásra. :-)
Leirás:
http://androidportal.hu/2011-10-07/google-music
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #20892 üzenetére
"De legalább"
HTC friendstream-e tök jó minőségű képeket szinkronizál csak ott meg a bal alsó sarokban figyel a facebook logója ami engem zavar
-
sssz
őstag
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #20877 üzenetére
Kár vele szenvedni, ez is rossz felbontásban szinkronizálja be a képeket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
50-150 között. Mikor megvettem az 1GB ROM-mal rendelkező telefont akkor elborult az agyam és 130valamennyi alkalmazás volt fent. Most olyan 60-70 lehet.
-
dokee78
félisten
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
30?
Nálam volt már 90 is feltelepítve. -
IkszIpszilon
aktív tag
Készült már olyan felmérés,hogy egy átlagos júzer hány alkalmazást tölt le a telefonjára?Nálam 30körül mozog a telepített alkalmazások listája.
-
doddencs
senior tag
válasz
kommunism #20880 üzenetére
melyik részét?
Beállítások/Fiókok és Szinkr./
És ezen belül tudod megadni a gmail fiókodat (ami mellesleg a markethez is kelleni fog), és itt tudod szinkronizálni is a dolgaidat. Ha szerencséd van, itt facebook fiókot is hozzá tudsz adni, és akkor könnyen összepárosíthatod a névjegyzékeddel.
Viszont az automatikus szinkronizálást, ha nem szükséges, szerintem felesleges bekapcsolni, nem igazán aksibarát.
-
kommunism
aktív tag
Valaki tud progit ami szinkronizálja a facebook fotókat a kapcsolatokhoz?Ja és valami jó kis videólejátszó is jöhet(free).
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok megint,
feltettem a think free officet, felment a sima és a lite is, találtam jobbat, a litet engedte leszedni a simát nem, minden gomb szürke.
tudnátok segíteni, hogy hogyan illetve mivel tudnám leszedni?
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó kis pdf olvasó app-ot X8-ra ?
-
(jan)
őstag
Hello!
olyan progit keresek amivel az értesítési területre lehet üzenetet rakni. hasonlo modon akarom használni mint a win7 postit cetli widgetet.
-
donyka
csendes tag
Olyan jegyzet programot keresek amivel a jegyzeteket a gmail fiókomba tudom küldeni vagy le tudom menteni memóriakártyára és jó lenne ha widget-je is lenne.
Egyébként memórikártya terén milyenek a tapasztalataitok, melyik márka a megbízható és hol érdemes megvenni?
8 vagy 16 gb-t tervezek beszerezni csak még nem döntöttem hol. -
Canonfan
senior tag
A barátnő app szerintem is hasznos,
na meg ugye van az asszony app, de az nehezebben beállítható, és határozatlan idejű hűségszerződést kell aláírni hozzá...
-
dokee78
félisten
válasz
mokus1 #20840 üzenetére
Nincs,szedj a Marketről vagy a Magyarított Android alkalmazásokból.
-
sssz
őstag
válasz
mokus1 #20840 üzenetére
nem fogsz találni szerintem. általában nem tartalmazzák. le kell töltened egyet a marketről. pl es file explorer vagy astro.
RazorGTR1:
Petipetya: biztos van még valami, mert a marketen a pro verziónál írják hogy a reklámokon kívul valami plusz dolgokat is "felold" a pro verzió megvásárlása.
-
petipetya
nagyúr
Köszönöm. Az esemény nevéhez odaírtam az időintervallumot is (Beo x:xx-y:yy) így már rendben van, látom és nem kell gondolkodni vagy fejben számolni. Tesztelem az alkalmazást 1 napig. Jól jön, mert sűrűn nézem hogy kell gályázni az adott héten.
Ezeket amúgy az ingynes verzióban is meg lehet csinálni. Úgy látszik, hogy csak a reklám mentesség a különbség.
-
mokus1
addikt
Még valami. Fájlkezelő van beépítve? Mert sehol se találom Sony Arc 2.3.3
-
sssz
őstag
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tök jó, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül kitiltottak az Androlib blogból (nem kommentelhetek). Persze előtte még alaposan ki is oktatott a "kedves" szerző úgy, hogy nem is neki volt igaza (mások szerint sem).
Szóval vigyázatok, mit beszéltek ott!
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #20833 üzenetére
eseményt nem lehet hozzáadni a pro-ban sem, viszont itt kiírja az esemény megnevezése elé, hogy pl.all day vagy hogy hánykor kezdődik. azt nem írja, hogy meddig tart.
dokee78: pontosan nem tudom miben különbözik, de gondolom "csak" a személyreszabhatóságban. pl a pro-ban kiválasztható melyik naptárt mutassa, milyen színű legyen a szöveg, az elválasztó vonal, a dátum, hol helyezkedjen el a naptár és hol a feloldócsúszka, milyen legyen az időjáráskijelző betűszíne, stb.
-
r4z
nagyúr
Látom, volt már
-
sssz
őstag
találtam egy fantasztikus app-ot, amivel a gyári lockscreenre is kitehető a weather és a calendar (külön lockscreen app nélkül). módosítható a színe, elhelyezkedése, hogy mit mutasson, stb.
van free verzió és pro is. én a prot próbáltam és meg is tartom
mokus1: bsplayer lite
-
mokus1
addikt
Mondjatok valami jó free programot amivel letudok játszani xvid-et.
-
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #20826 üzenetére
Launcher Pro, kicserélt parancsikon képekkel, meg Beutiful Widget egyéni témával, a kicsi időjárások meg
SiMi Clock Widget
-
DonMedve
addikt
válasz
RootRulez #20824 üzenetére
Nagyon nincs mit elfogultnak lenni.Főleg nem egy full alap androiddal,épp ez a jó benne.A hardverről meg mindenki leírja mi jó mi nem.Vannak problémák,de ennyi,melyikkel nincs?Olvass teszteket azt kész.Nem azt mondtam véleményt kérj,csak olvasgass,abból leszűröd neked jó e.
-
DonMedve
addikt
-
volvoguy
addikt
Üdv! van egy olyan problémám, ami Defy CM7 alatt is feltűnt (azt hittem a CM7 hinába) de most a Nexus S-en is már előfordul, hogy a Marketről akarok valamit letölteni, és a "Starting Download" képernyőt nem hozza be, csak tölt. Szerintem ez nem a telefonom hibája.
Megnéztem a webes Market felületet, és az összes, még a fél éve uninstallált eddig letöltött Appok is ott szerepelnek a My Market Account-nál. Vagyis amikor egy appot töröltem, nem törlődött az Accountom közül..nem lehet hogy ez a baj?
Vagy próbáljam meg ezeket? Esetleg hozzak létre egy új accountot?
-
Mercutio_
félisten
válasz
RootRulez #20813 üzenetére
Hm, ez kár, pedig a kettőnek nem kellene összefüggenie, elvégre az exportálás egyirányú folyamat.
No mindegy, még kisérletezemAzt esetleg tudja valaki, hogy a gyári calendar-ban a my calendar-ba kerülő dolgokat hol tárolja a droid, illetve lehet-e mozgatni belőle másik pl. a saját acc-omhoz tartozó naptárba?
aggleány: Neked is köszönöm, akkor még nézegetem a menüt, bár tartok tőle, hogy csak jól elállítgatok majd mindent
-
aggleány
addikt
-
sssz
őstag
válasz
Integra #20807 üzenetére
csak egy tipp volt, tényleg nem próbáltam még ki.
az IM+ tényleg jó, szerintem tetszeni fog
chab7: pedig annyira nincsen eldugva
konkrétan az anysoftkeyboard beállításait ha megnyitod, akkor a billentyűzet és ott vedd ki a pipát az angol mögül és tegyél pipát a 16 betűs angol után. ennyi.
-
Mercutio_
félisten
válasz
RootRulez #20774 üzenetére
Azt csináltam végül
Újabb kérdés, bár eszerint erre nem biztos, hogy fogsz tudni válaszolni: Jorte-ba beírt bejegyzéseket át tudom menüből mozgatni a telefon naptárjába DE nem a saját google fiókos naptáramba menti hanem a my calendar nevű valamibe, azt meg lehet valahogy vele értetni, hogy a saját külön acc-omhoz tartozó naptárba mentsen?
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
És a telefonon való torrentezésről már ne is beszáljünk...
szerk: De csak neked elárulom, hogy én csak az első viden látott módszert használom, vagyis home-on sima jobbra-balra lapozás, az appdrawerben meg a függőleges görgetés, és kész. Gondolom te nem használsz semilyen Launchert, igaz? A áttered is csak sima fehér vagy fekete, és appokat se igen használsz, hiszen a mániád a Ram és helyfoglalás...
-
TRob1
veterán
válasz
Malacy #20803 üzenetére
Nem, alapból tartalmazza a Launcher.
(#20805) Necc: Max annyi értelme, mint bármilyen hátteret tenni a telefonodra (vagy a PC-dre), bármilyen okostelefont venni a legolcsóbbon kívül, bármilyen más színű autót venni a fehéren kívül, 42colos led tv-t venni a 32-es lcd helyett, 1080p-ben nézni filmet 720p helyett... stb.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest