- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Azért a két hónap után még ne nagyon veregesd a vállad, az még nagyon kevés. A barátnőm kb. 5 éve hagyta abba, és nemrég mondta, hogy amikor dohányzókat lát, néha nagyon odamehetnékje van. Amúgy gratulálok, biztosan nagy dolog lehet, ha valaki abba tudja hagyni.
jer1cho
Milyen az e-cigi? Láttam már másoknál, de elég viccesen néz ki.
domerator
Én is hallottam egy könyvről, állítólag nagyon jó. Az írót nem tudom, de az a címe, hogy "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű!" A hétköznapi pszichológia sorozatban jelent meg, amit én gyűjtök, de erre nem volt szükség.
-
domerator
veterán
(#21344) -B-:
(#21345) petipetya:
(#21347) SimonYana:
(#21349) DonMedve:
(#21350) jer1cho:
Uraim:... nagyon nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat... ezek legalább emberi hangon íródtak!
SimonYana: gratulálok és irigyellek!-B-: utánanézek a könyvnek.
petipetya, jer1cho: köszi a tippet, de nem szeretnék e-cigizni... ha sikerül, akkor ahogyan Yana, az árát is meg akarom spórolni!
Ezek szerint a marketes, androidos antibagós cuccokat még nem nagyon használta senki...
-
SimonYana
addikt
Én túl vagyok a 3. hónapon.
Igaz beteg voltam és az segített , de akkor elhatároztam , hogy ha már egy napot kibírtam cigi nélkül akkor mivel különbözik a többi nap?
Én csak 25 évig szívtam. Most úgy döntöttem inkább telefonra és a gépere költöm a cigi árát!
Csak akarat erő! Semmi már!
Ahogy mondják fejben dől el minden!
Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest