Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Winamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem.
Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét.
Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást.
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Neki sem ajánlottam, csak kérdeztem hogy nézte-e már.
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok 
Sztem nincs olyan hogy legjobb, mindenkinek más tetszik, mindenki mást ajánl (vagy a sablon PowerAmpot
).
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok 
).