Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nekem Soundhound kifagy, ha rányomok a "hallgatásra", egyébként elindul, meg fut, csak amikor arra használnám, amire kitalálták, kilép.
Lehet a CM7 miatt?
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Van valami lényegi különbség a Shazam és a Soundhound között? Melyiket érdemesebb használni?
-
Foose
addikt
Na,működik valakinek a tapatalk erre a fórumra?
-
RootRulez
félisten
válasz
Psychonaut #22347 üzenetére
Megint van a Marketen Handcent SMS.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
fatal` #22583 üzenetére
Igen, az Age of Zombies is ingyenes. Ez tök buli! (Habár egyszer már kipróbáltam a GetJart, akkor nem győzött meg, mert mintha a rendszer kicsit instabillá vált volna tőle, de szerintem én "ügyeskedtem" el valamit.) Lehet, nem is érdemes vásárolgatásba gondolkodnom a Marketen.
-
BDave
őstag
Üdv!
Tudnátok a Fancy Widgethez hasonló (kis méret, kis színes időjárásos kép) időjárás-widgetet ajánlani? Ez nem tűnik túl pontosnak. (Van hogy kiírja, hogy eső, holott egy csepp eső sem esett ma Magyarországon.) Próbáltam mind a három beállítást a Helyszín beállításokban a Geocoder alatt, de semmi különbség... (Igaz, most már nem írj ki, hogy eső, csak hogy 3 fok, holott a köpönyeg és a Win 7 is 6-8 fokot ír ki.)
Előre is köszönöm!
-
domerator
veterán
válasz
RootRulez #22574 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyivel jobb az Anysoftnál, mert azt soha nem használtam. Azt tudom, hogy nem volt olyan nyűgöm, amit a Smartkeyboardon nem tudtam volna beállítani.
Ki kell próbálni... végül is pár katt és vissza tudsz állni, ha nem megfelelő.
Ja igen... ami még nekem nagyon fontos volt, az a kurzormozgató nyílbillentyű. Ha megnézed a screenshotot, akkor látod, hogy nálam mindig ott van alul (landscape-ben oldalt) és nem kell bénáznom a kurzorral sem ujjal, sem a hangerőgombokkal. Ezt simán tudja a Smart
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Érdekel, a SmartKeyboard miért jobb az Anysoftnál? Billentyűzet oszt csű, nem? Mi az amivel annyival többet tudhat a Smart, hoyg váltsak rá?
-
doddencs
senior tag
Olyan jegyzet widget létezik, amelyikre rákattintva simán, rögtön gépelhető a szöveg?
Nem pedig külön program indul, ahol jegyzetek hozhatók létre, a meglévők megnyithatók és szerkeszthetők. Csak egyszerűen rábökök, írok, látom a widgeten. Ennyi kéne.
-
-FreaK-
veterán
Köszi a válaszokat!
Tényleg szuper a bill. egy gyors próba után, kicsit hiányolom még hogy nem ugyanaz a speciális karakterek kiosztása mint a HTC-nél, de meg lehet majd szokni. A beállítások meg igen részletesek úgyhogy "like" -
dokee78
félisten
-
-FreaK-
veterán
Nem tud valaki olyan HTC_IME billentyűzetet ami megy Sense nélkül is és van benne magyar prediktív is? Tehát mondjuk egy Sensation bill-je lenne jó, de sehol nem találok.
A gimpsta féle ugye már igen régi és nem updatelték. -
porse
őstag
Én is furcsállom amit itt levágtok mint mappa szerinti rendezés, alapból csak mappák szerint hallgattam mindig a zenét, és nem találkoztam olyannal ami ne tudta volna ezt...
Playerpro nekem meg egyről a kettőre nem látta a zenéket az adott mappában, létrehoztam egy új mappát sd-n áthelyeztem oda őket, cirka 200 számot és látta megint, két nap múlva megint nem.. Úgyhogy delete , és powerampp lett belőle.
-
Psychonaut
veterán
-
domerator
veterán
Most már van miből válogatni... amikor a blédet vettem, akkor volt a MixZing, meg valami FolderPlay fapad. Volt a virágostól a Poweramp, ami félóra alatt a fél akkut megette és azt hiszem ennyi. (playerpro-ra akkor nem emlékszem) Szétkerestem akkoriban az agyam a marketen, de egyik se játszott le folderből. Most van, de most már szerencsére nem kell a Mort sem, mert a miui sajátja jól dolgozik.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
A Shell 3D launchernél hogyan lehet beállitani a live wallpappert?? -
dokee78
félisten
-
doddencs
senior tag
válasz
Psychonaut #22536 üzenetére
Tudnád pontosítani? Beállítások/Nyelv és bill. ... na itt nem találtam meg.
szerk. nem tudom mi történt, most az jön be automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
doddencs
senior tag
Feltettem az anysoftkeyboard-ot. Olyan kérdésem lenne, hogy automatizálni lehet-e, hogy üzenetírásnál mindig ez jelenjen meg?
-
Sziasztok!
Hölgyek,Urak kis segítséget szeretnék kérni!
Találkozott valaki olyannal,hogy ha telóról küld emailt,megér elmenni?Utóbbi időben arra lettem figyelmes,hogy küldök egy mail és percekig a kimenő levelek között jelzi,meg ott van pirossal,hogy küldés.Volt már,hogy felmentem weben,hogy végre elmenjen már.Valaki találkozott ilyennel?[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
Blyan
félisten
VAlaki ajánlana nekem egy jó és ténylegesen használható FB chat appot (Galaxy minire kell)?
-
domerator
veterán
Tapasztalt valaki rendellenességet a napokban (tegnap-tegnapelőtt) frissült Opera Mininél és Opera Mobile-nál?
Nálam mindkettő összevissza carta magát... az Opera mobil egyszerűen lefagyogatott, a Mini meg hol működött, hol nem. Már agyon rebootoltam az összes wifit, laptopot, újrahúztam a romot a telón... még szerencse, hogy megvannak az ezek előtti változatok apk-jai.
Mi folyik ott Gyöngyösön? -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #22520 üzenetére
Mint mondtam, tökéletes a Mort, ezért nem is próbálom ki a Power-t (főleg hogy nem is tetszett, de amúgy se) Azért köszi. Egyébként itt-ott említették hogy nagyon jó lett, de engem nem tett kiváncsivá.
(#22523) Nunder: Válaszoltam stefi oldalán a Go-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Annyi kérdésem lenne, hogy a legfrissebb GO Launcher-ben, hogy lehet betenni, a gömb alakú képernyőváltó animációt? Ha rábökök a véletlenszerűre, akkor időnként bedobja, de a felsoroltak között nem szerepel. Témafüggő lenne? De akkor a véletlenek közé hogy-hogy befér a gyáriban is?
-
xSide
őstag
válasz
transmission #22499 üzenetére
Volume+ és nemcsak hangerőt, hanem a hangszínt is állítgathatod...
Ebből én a régebbi 1.7.4-es verziót használom, az újabbal az új funkciós call settings-el voltak problémák! -
TRob1
veterán
válasz
domerator #22511 üzenetére
"legalábbis a pro verzió" - Hehe, itt a fizetősbe a bogarak a plusz szolgáltatás. A free meg bogárnélküli.
Én Winampot használtam míg nem találtam a MortPlayer-t, és mivel bevált, már nem is próbálgatok mást (Régebben a PowerAmp-ot is próbáltam, de az vhogy nem tetszett egyáltalán, hiába a nagy hype körülötte).[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
A Winamp még mindig tele van bogárral, legalábbis a pro verzió... nem ajánlom senkinek.
-
RootRulez
félisten
válasz
Psychonaut #22347 üzenetére
Épp azért kukkantottam ide, hogy rákérdezzek, de akkor tiszta...
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene skype-hoz. Amikor felhívok valakit rákérdezett arra, hogy a tárcsázóval vagy skype-al akarom hívni. Én beállítottam a tárcsázót alapértelmezettnek, azóta nem kérdezi ezt. Most viszont már szeretném hogy tudjam választani a skype-ról induló hívást is, de nem tudom elővarázsolni ezt a kérdést. Próbáltam a skype adatait törölni, reinstallni de nem segített. A skype-on belül sem találtam ehhez beállítást. Van valakinek ötele hogy tudnám újra elővarázsolni?
-
VD
őstag
válasz
transmission #22503 üzenetére
Topikjában nincs valami moddolt cucc amivel módosíthatók a gyári értékek?
Más eszköznél is így lehet plusz hangerőt kicsiholni. Már ha bírja a membrán. -
VD
őstag
válasz
transmission #22501 üzenetére
Milyen készülék?
Aktív témák
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar