- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek mint a BarCode Scanner, csak annyi különbséggel, hogy telefonszámokat ellenőrizzen le és tegye a tárcsázóba hívásra.
Ismer valaki ilyet? Nagy szükségem lenne rá.
Köszönöm!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor bocs:
Mindkettő olyan alkalmazás amely megmutatja, hogy mely programok akciósak vagy ingyenesek éppen.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
A Titanium backupnak melyik verzióját kellene használnom ahhoz, hogy amikor a lementett dolgokat vissza akarom rakni és kijelölöm, hogy milyen programokat töltsön vissza, akkor utána már ne egyesével kérdezze meg ismét, hogy ezt akkor tényleg szeretném-e visszarakni, hanem amiket kijelöltem azt szépen sorban pakolja vissza telefonra.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan billentyűzet ami angol nyelvű telefonnál is felánlja a magyar szavakat úgy, hogy az ékezetek "fordítva" vannak? Tudtommal így sms írásnál sima karakternek számolja.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Egy használható telefonhívást rögzitő programot keresnék.
Tegnap kipróbáltam párat, de vagy nem működött egyáltalán, vagy pedig azt mutatta hogy felvette a rögzítést de lejátszáskor nem lehetett hallani semmit
-
verser233
senior tag
Szia!
Nexus S - 2.3.6 gyári- launcher is ami gyárilag van rajta - jelenleg. De próbáltam már mással is pl a go launcher, vagy például rárakatam egy MIUI Rom-ot is. Mind- mind azt csinálja, hogy kihozza a keretet kiválasztom ő beteszi háttérnek úgy hogy mind a 6 oldalamra kihúzza és valami ocsmányul néz ki.
-
verser233
senior tag
Azt tudom, de viszont mikor kiteszi háttérnek akkor széthúzza az össze 6 oldalamra és iszonyú lesz a minősége pedig a kép eredetileg elég jó felbontású.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel a saját képeimet kitehetem háttérként a telefonra úgy hogy ne húzza szét vagy ne vágna le a képből. Van valakinek egy jó javaslata rá?
Köszönöm!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg nem Androidos telefonom van, de egyszer már volt elég hosszú ideig (SGS) , de most tervezem, hogy újra belépek az android világába, viszont nagyon sokat felejtettem belőle.
Az érdekelne, hogy létezik-e androidra olyan alkalmazás amivel meg tudom nézni melyik program lett ingyenes vagy olcsóbb?
iPhone-ról váltanék jelenleg és ez a funkció rettentően hiányozna nekem ha androidra nem lenne.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha az alábbi kérdésem hülyeség, mert mondjuk kivitelezhetetlen.
- Létezik olyan billentyűzet, amiben le tudok cserélni egy billentyűt egy másik általam bevitt gombra?
Pl: nekem nincs szükségem az "euro" jelzésű gombra, és azt lecserélném egy más gombra amit én adok meg.
Sokszor van az, hogy androidos wordpress programon belül viszek fel az oldalamra cikket. Viszont a program nem tartalmaz egy ún. more gombot ezáltal nem tudom megvágni a cikket csak ha manuálisan beírom a kódot. Nem nagy érvágás, mert beviszem, csak egyszerűbb lenne, ha a billentyűzetben ezt a gombot be tudnám rakni valahogy egy másik általam nem használt gomb helyett.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amibe be lehet állítani, hogy milyen időközönként kapcsolja be a mobilnetet. Pl beállítom hogy 15 percenként kapcsolja be 1 percre. Amolyan akksi kímélés szempontjából kellene.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami azt tudja, hogy ha bekapcsol a kijelző és elkezdem használni a telefont / vagy ha a böngészőt elindítom akkor 3g-t kapcsolja be, ha viszont lezárom a képernyőt vagy kikapcsolom a böngészőt akkor 3g-ről váltson EDGE-re?
-
verser233
senior tag
Köszönöm a leírást, végülis így tettem én is, aztán felmentem a fejlesztő honlapjára (előbb is megtehettem volna) és ott volt írva, hogy némely Samsung (Froyo) telefonokon nem működik rendesen a programja. Mivel Samsungom van és Froyo ez lehet a hiba
Amúgy ha ez működne, akkor ez a program az androidos böngésző könyvjelzői közé bele is teszi, vagy a saját programján belül hoz létre mappákat ill könyvjelzőket?
(Azért kérdezem mert most kipróbáltam egy másik programot, azzal össze is tudtam szinkronizálni, de viszont NEM a böngésző könyvjelzői közé tette hanem magán a programon belül hozott létre neki mappákat, ami számomra így teljesen értelmetlen, nekem az lenne célszerű ha valahogy bele tudnám importálni a böngésző részbe) -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Javasoltátok a PhoneMarks alkalmazást számomra, hogy azzal a pc-s chrome könyvjelzőket össze lehet szinkronizálni a telefonnal.
Segítene nekem valaki hogy mit kell tennem, mert tegnap elég sok időt eltöltöttem vele és nem sikerült. A program elindul, be is jelentkezem a gmailes fiókommal, sync megindul, de azt írja no bookmarks.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám a pc google chrome könyvjelzőimet összeszinkronizálni az androiddal?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van olyan rádiós app amivel tutira tudom hallgatni online a BBC Radio2 angol rádiócsatornát?
-
verser233
senior tag
Köszönöm Inarus és deino
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Én olyan programot vagy oldalt keresek, ahol lehet informálódni, hogy a napokban milyen új programok és játékok jelentek meg androidra. Az se baj, ha fizetős appokról ill. játékokról írnak, csak legyen valami olyan hely ahol ezeket az infókat be tudom szerezni.
-
verser233
senior tag
Múltkor kerestem egy programot amivel meg tudom nézni, hogy a bekapcsolva hagyott notimon lévő folyamatok hol tartanak.
Találtam egy nagyon jót:
PhoneMyPC v1.0.16
http://www.megaupload.com/?d=B7BTK2I8
http://depositfiles.com/files/800c2i382Annyi, hogy még külön le kell hozzá tölteni egy kis progit amit a pc-n kell futtatni, beállítani egy jelszót meg felhasznállónevet és már működik is. Ki is lehet kapcsolni vele a gépet, ha már látod, hogy végzett mindennel
Amíg a Log me in nem készül el, addig ezt használom.
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Jo online hallgathato radio programot tudtok ajanlani,amibe lehetoleg mar a magyar adok is benne vannak vagy hozza lehet adni?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van ez a Locale nevezetű program. Segítséget szeretnék kérni a beállításában, mert nekem eddig nem sikerült. Mit kell tennem, hogy úgy működjön, hogy pl amikor beértem az irodába automatikusan átváltson az általam másik programban kreált iroda profilra?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem végre életem első Androidos telefonját egy Acer S100 személyében. Ismerkedek még vele, de nagyon nagyon tetszik úgy maga az egész telefon, most töltődik éppen.
Egy olyan programra lenne szükségem amivel meg tudom nézni a bekapcsolt pc-men lévő futó folyamatokat.
Létezik ilyen Androidra már? Iphone-nál Logmein (Log me ignition) volt a neve az nagyon jó volt, egy külön kis progit kellett a pc-re feltelepíteni és így távolról rá tudtam nézni a pc-re vagy akár ki is tudtam kapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest