- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
porse
őstag
válasz
Keresztapper #22696 üzenetére
Nekem egy régebbi htc fülesem van, azon segít.. Amíg nincs pénz jobb fülesre addig megteszi.
-
Dyrtyho
őstag
Forgalom monitorozó program app-ot keresek.Tudnátok nekem segíteni ? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat
-
dlaj
őstag
Senki nem használ ilyesmit: lgCamera, camera360?
-
porse
őstag
Én még ezt ajánlanám, valamelyik fórumban találtam én is DSP Manager. Én most ezt használom.
-
Mano_01
aktív tag
Volt szó régebben a topikban, hogy valamivel lehet emelni a gyári hangerőt.Audiospray vagy mi.Valaki tud nekem linket adni hozzá?
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a különféle kameraszoftok (lgCamera, camera360, stb) tudnak-e 16:9 képarányú teljes telefonkijelzőjű képet készíteni egy olyan telefonon, ami alapból csak 4:3-as beállítással készíti a fényképet?
Köszönöm a válaszokat!
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22682 üzenetére
hoppá, az nem is láttam, hogy ez csak a lite verzió és a teljes az fizetős
bocsánat
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22673 üzenetére
esetleg ez? foldersync
ennél ha jól látom írják az ftp-vel való szinkronizációt.
vagy ez? botsynctöbb ötletem nincsen
amugy a realsync ingyenes verzióját próbáltad már? 15 filera van limitálva ugyan, de arra jó, hogy kipróbáld, ha még nem tetted volna.
jano_77: sokan a mortplayert használják. én az mp4-emet
igen, igazad lehet. lehet hogy már próbálta. ezesetben bocsi
-
jano_77
nagyúr
Más: Olyan zene lejátszót tudtok ajánlani, ami nem indul el állandóan önmagától a háttérben, mint a PowerAMP?! Nem kell bonyolult lejátszó, hiszen ritkán van használva, kevés helyet foglaljon, ne terhelje nagyon a procit és ne szívja az akksit folyamatosan.
THX!szerk.: (#22674) noxon: ha a legfrissebb a 3.3.11, akkor nálam már az van fent. Nekem jobban tetszett a régi Market
szerk2.: (#22677) sssz: én úgy vettem ki a szavaiból, hogy azt már próbálta és az tetszik is Neki, csak pont a korlátozással volt a baja.
-
noxon
őstag
Hello!
A legújabb marketre frissült már mindenkinek? Mert nekem még mindig nem
-
Keresztapper
senior tag
Nah akkor most tisztába teszem, hogy mire is van szükségem, mert úgy talán könnyebb lesz segíteni is.
Szóval nekem nem FTP kliens kell, mert az van már több is (andFTP, Total Commander FTP plugin), hanem egy olyan alkalmazás, ami a megadott helyi és távoli mappák tertalmát, időről-időre szinkronizálja.
Van ugyanis néhány olyan mappa a PDA-n, aminek a tartalma fontos és ha elveszne/ellopnák az eszközt, akkor nagyon hiányoznának.
Szóval ezeket akarom egy többé-kevésbé biztonságos (tükrözött) meghajtóra mentegetni, de mivel a cloud storage megoldások, vagy ingyenesek és nem ismerik az FTP protokolt, vagy ismerik, de kicsi a tárhely a céljaimra, vagy túl drágák. Így marad az otthoni szerver, amit legalább lehet monitorozni, így csak a villámoktól és a betörőktől kellene félteni az adataimat.
A RealSync tudja ezeket a funkciókat és azt reméltem, esetleg tudtok hozzá hasonló megoldásról.
-
sssz
őstag
válasz
jano_77 #22671 üzenetére
2., Reklám csíkot az alján, hogy lehet megszüntetni, mert baromira idegesít! : az csak a beállításoknál jön elő, nem? azt meg alapból nem nagyon nézegeti az ember ha egyszer beállította.
3.értesítési beállítások/értesítési beállítások/értesítési hang/music (már ha az sd kártyádon lévő hangokból akarsz válogatni)
-
jano_77
nagyúr
Itt olvasottak után feltettem a Handcent SMS programot és szükségem volna némi segítségre!
1., Töltöttem le pár témát hozzá, de nem találom, hogy hol lehet aktiválni?
2., Reklám csíkot az alján, hogy lehet megszüntetni, mert baromira idegesít!
3., Beállításokon belül be lehet pipálni hogy más - akár mp3 - is lehessen értesítési hangnak választani. DE választani nem lehet sehol, én legalábbis nem találtam ilyen lehetőséget
4., Betű típust, színt hol tudom változtatni? Hol tudom pl azt a buborékos kinézetet beállítani, mint ami a Marketben látható, ahol a programot le tudom tölteni?!?Egyenlőre ennyi lenne, köszönöm előre is a válaszokat
szerk.: 1. és 4., pont megtaláltam;
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22669 üzenetére
én ugyan nem használom, de úgy tudom, hogy az Es fiile explorer tud ftp-zni. az hogy kétirányú-e, azt nem tudom.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
jano_77 #22667 üzenetére
(#22666) sssz
Aranyos vagy. Valóban HTC-m van, csak az a bibi, hogy egy eredetile WinMo-t futtató HD2, ami még azzal is megfejeltem, hogy nem is Sense, hanem CM7 ROM-ot futtatok, szóval a HTC-s lehetőségeket félek, nem tudom igénybe venni.
Amúgy félek, nem lesz más mód, mint megvenni a relsync-et, csak most éppen nem nagyon akartam szoftverre költeni, de ha kell, hát kell és az a ~1.000,- Ft meg nem vág a földhöz.
(#22667) jano_77
Köszönöm, de ezzel meg az a baj, hogy nem ismer FTP protokolt.
Tudom, sok a bajom...
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22660 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
Szia! Nem tudom sikerült-e már rátalálnod, de talán ITT megleled, ha még nem.
szerk.: (#22495) sparks és 5150head: Javítsanak ki a nagy GURU-k, de én úgy tudom és nálam így is működik, hogy ha ismert, elmentett wifi-t észlel a teló, akkor felmegy a wifi-re, ha nem és be van kapcsolva a mobilnet, akkor pedig az aktiválódik!?! Ergo nem kell ehhez semmilyen külön program!
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Ismertek ehhez
hasonló, de ingyenes alkalmazást? Nagyon örülnék neki, de ha nincs más, akkor megveszem.
-
Dyrtyho
őstag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van olyan progi ami kiírja a proci órajelét az értesítési területre? Widgetet találtam, de olyan kéne, hogy lássam ott is, ne csak, ha asztalon vagyok...
-
BDave
őstag
Tudtok valami hasonlóan egyszerű és okos naptár widgetet mint a Simple Calendar Widget?
-
Ismer valaki olyan sakk játékot, amit bluetooth-on kereszül lehet jársszani?
-
llaszlo
veterán
Amit most használok ROM-ot ott valamiért sokszor nem működik rendesen az értesítés. Másik ilyen stabil romot meg nem találtam. És már elegem is lett a romtelepítgetésekből.
Van-e olyan app amit be lehet állítani, hogy külön értesítő hangot meg rezgést csináljon, hogy ha email, naptári esemény stb jön? -
DonMedve
addikt
válasz
hodostamas #22643 üzenetére
Az már régen volt.
-
nexusking
aktív tag
válasz
hodostamas #22643 üzenetére
Én meg azt hallottam, hogy az egész hülyeség, meg nexus s fórumon azt írták, hogy jobb is ha nem meríted 40%alá, ha nem muszáj.
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #22641 üzenetére
Köszi a válaszodat,
még azt szeretném megkérdezni, hogy elég, ha 2-3 százalékon van az akksi, vagy mindenképp addig merítsem, amíg ki nem kapcsol a telefon?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, akkumulátor kalibráció után tényleg ajánlott teljesen lemeríteni az akksit, Ti hogy szoktátok?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
nexusking
aktív tag
válasz
Mercutio_ #22635 üzenetére
De, tetszés szerinte kijelölhetsz 10db 16km-es kockát, és arról a területről elmenti a térképet(nem műholdképes, no navi)
Ha már Facebook for android, de csak chat-elésre használom, akkor a fb appot használjam, vagy a Fb messenger-t? Melyik fogyasztja kevésbé az akkut?
-
perempe
veterán
letöröltem a desktopról azt a zöld ikont, ami az akksi állapotát jelezte százalékban. hogyan állít6om vissza?
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Tudtok-e olyan fényképezős programot marketen vagy akárhol mint amilyen a Galaxy S-en az "önmaga hozzáadása" ?!
Amikor egy képre 2 fényképezéssel lehet egy képre rakni a kettőt -
Probert75
addikt
válasz
qpakcovboy #22626 üzenetére
Arra gondolsz gondolom, hogy a teló netjét használod PC-n. Nekem galaxy ace-m van és abban van olyan lehetőség, hogy a Beállítások/Vez. nélküli és hálózatok/Int. megosztás és mobil Ap. Itt tudom USB-n kersztül a teló netjét használni. Nem lehet hogy neked is ott van és akkor nem kell egyéb progi rá.
-
RootRulez
félisten
válasz
qpakcovboy #22626 üzenetére
WiFi-n vagy USB-n keresztül osztaná meg?
USB-vel segít a EasyTether Lite progi
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi ügyben:
Gyakran netezek a mobil segítségével. Eddig symbiant használtam (nokia 5800) és a PCSuit programon belül volt egy olyan hogy internet csatlakozás arra rányomva csatlakozott és működött.
Android esetében (xperia minipro) viszont nem tudom milyen programmal tudnám ezt megcsinálni. Tudnátok segíteni, fontos lenne!
Előre is köszönöm!
-
Istwan
tag
Kiprobáltam a MapDroyd-ot
Egész Hungary letölthetö utcaszinten. Offline. -
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #22538 üzenetére
Ezen felbuzdulva honosítottam is, azt hittem már van belőle magyar, nézem, oszt nincs...
Tehát
Go!Chat for Facebook 4.3.10 Magyarul!
-
törölt tag
Ha a Galaxy Ace-emre telepítek alkalmazásokat, akkor azokat hol tárolja, a memóriakártyán vagy a telefon belső tárhelyén? Azért kérdezem, mert telepítés után mindig fogy a belső tárhely, ezek szerint csak oda teszi. Hogyan lehet beállítani, hogy ne ott tárolja őket, hanem a memóriakártyán? Gondolom, hogy egy bizonyos alkalmazás szám után betelik a belső tárhely és nem tudok többet feltenni. Tényleg, egyáltalán hogyan tudom elérni a telefon belső tárhelyét? Köszönöm a segítséget!
-
bubi92
őstag
go launcherhez honnan lehet letölteni fontokat?
-
tigris123
csendes tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudom megnézni a samsung galaxy ace-n az adatforgalmat? -
VD
őstag
válasz
enginev3.0 #22608 üzenetére
Ahogy a mondás tartja: "There's an app for that" [link]
-
TRob1
veterán
válasz
Hogy mit mentesz ki?
A Data/Data mappából, az adott Angry B. mappából (pl:com.rovio.angrybirdsseasons, ...) kell kimenteni a Files mappát, majd újratelepítésnél ugyanide visszamásolni, és a benne lévő fájlok "permissionjét" is át kell állítani, ahogy volt eredetileg. Gondolom minden érthető volt.ui: De persze mindez könnyebb pl. a Titanium Backup(Pro)-val, amivel bármi más app dolgait is vissza tudod állítani..
-
RootRulez
félisten
válasz
Én a MyBackup-al szoktam.
APK+DATA vagy csak DATA
-
enginev3.0
félisten
Ha új romot rakok a telefonra, akkor mivel tudom elmenteni az angry birds játékállásaimat?
Hiába mentem ki a .android_secure mappát és rakom vissza. előröl kell mindig kezdenem -
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó offline poker játék app-ot ?
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest