- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
bozont #20997 üzenetére
domenator: WMA-t Flacot a gyári lejátszó se játssza le, tehát valszeg ezért nem hajlandó maga a Mort Player se lejátszani.
Amúgy kezd bejönni a program. Tetszetős a lock screenen is a kinézete.ko9 : Igen fent volt a plugin is de felejtős. Köszi azért a tippet!
Trob1 köszi kezd bejönni a cucc mint írtam
Necc: Nekem azt írja most hogy 7 nap a trial végéig.
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #20996 üzenetére
Ezt sajna passzolom. (Sosem voltam olyan elvetemült, hogy flac-ot játsszak le telefonon.
)
-
bozont
veterán
válasz
cintula187 #20987 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma nálad, nálam rendesen kezeli a mappákat, már régóta ezt használom.
-
VD
őstag
válasz
verser233 #20990 üzenetére
Gyári Gingerbread szét fogja húzni. Ott a multiple wallpaper alkalmazást javaslom. Annál be lehet állítani, 1 képet is és nem húzza szét.
Go Launcherben meg van rá opció (2.60-tól biztos, de lehet a korábbi verziókban is) a képernyő beállítások alatt a képernyő görgetést kikapcsolva, már nem fogja széthúzni, és a kerettel kijelölt részt rakja be háttérnek. -
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #20987 üzenetére
MortPlayer-t nézted már?
-
verser233
senior tag
Szia!
Nexus S - 2.3.6 gyári- launcher is ami gyárilag van rajta - jelenleg. De próbáltam már mással is pl a go launcher, vagy például rárakatam egy MIUI Rom-ot is. Mind- mind azt csinálja, hogy kihozza a keretet kiválasztom ő beteszi háttérnek úgy hogy mind a 6 oldalamra kihúzza és valami ocsmányul néz ki.
-
verser233
senior tag
Azt tudom, de viszont mikor kiteszi háttérnek akkor széthúzza az össze 6 oldalamra és iszonyú lesz a minősége pedig a kép eredetileg elég jó felbontású.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel a saját képeimet kitehetem háttérként a telefonra úgy hogy ne húzza szét vagy ne vágna le a képből. Van valakinek egy jó javaslata rá?
Köszönöm!
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A 2.3.4-es frissítés egy trial Mcafee Securityt rárakot a telefonra. Ennek van valami értelme vagy nyugodtan letörölhetem?
-
Necc
addikt
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy van-e valami olyan menüpont ahol összegezve meg lehet nézni a hívásidőket. (kimenő / bejövő / össze) mint minden normál mobilon. Droid 2.3.4 van fenn.
-
petipetya
nagyúr
Szerintem semmi értelme.
Olvastam már olyan leírást, amely dicsőítette ezeket az alkalmazásokat, de láttam olyat is amiben nem ajánlották a használatát.
Arra hivatkoztak, hogy ha folyamatosan meg van szakítva a wifi/mobilnet, akkor azzal több energiát használ a telefon mint ha nem lenne (hasonlóan a task killerekhez).
Én csak azt tudom, hogy a telómat éjjel 1-4 között tölti a mechanikus időzítő. Egy szabadnapon reggel 7-kor átkapcsolom a telefont a repülő módból a normálba, melynek során folyamatosan wifin van és 2db gmail fiókot szinkronizál. Nem nyúlok a telefonhoz csak délben, akkor még 100%-on van az aksi.
Ebből kifolyólag felesleges lenne ki-bekapcsolgatni a wifit 15 percenként és más dolgot beállítani, amelynek során tényleg többet dolgozna a telefon mint most.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Használja valaki a
Green Power alkalmazást?
Hamarosan kijön az új verziója, mai már tud majd magyarul is. Addig is tessenek kipróbálni. Az magyar verzió innen letölthető.
Ha találtok benne vmi gubancot, szóljatok lécci, akkor mire megjelenik, akár javíthatom is.
-
bozont
veterán
Lehet szép a PowerAMP és funkcióban gazdag, de a hangja az már nem túl jó. Most próbáltam ki a trial verziót, mielőtt megvenném. Eddig a DeadBeef lejátszót használtam ezelőtt meg az andLess-t. Mindkettő kenterbe veri hangzás terén, a PowerAMP kicsit magasabb hangerőn már berecseg néha és az előzőekhez képest olyan kásás a hangzása, nem különülnek el annyira a hangszerek.
Mondjuk az előző kettő kicsit fapados, de arra tökéletes amire kell zenét hallgatni. A PowerAMP igazából csak a lockscreen widget miatt kellett volna, de nem ér annyit.Azt a Neutront kipróbálnám szívesen, de úgy tűnik a Galxy Ace nem elég neki.
-
Sziasztok!
Hogy tudnám kiiktatni a telefon - kedvencek fülön, alul ne szerepeljen a "gyakran hívott" lista?
Mert elég zavaró, hogy a kedvenceknek azért van értelme, hogy könnyebben találd meg a kontaktokat, de erre alul már hosszabb a gyakran hívott lista, mint a kedvencek.
Köszi! -
Dyrtyho
őstag
Tudom már számtalanszor elhangzott itt,de most akkor melyik a legjobb zenelejátszó app ? Melyik is a legjobb videólejátszó ?
-
kommunism
aktív tag
Most nézem a gameloft játékokat, de mindenhol csak hd verziót látok, tényleg csak hd ba adta ki a gameket a gameloft,és esélyem sincs rá hogy xperia mini pro-n futtassam?
-
aggleány
addikt
Új, többek között nekünk való topikot találtam, Android OS-t használók szakmai topikja néven. Most indul, minden olyan dolog lesz benne, ami általánosságban az android rendszerrel és a működésével foglalkozik.
[ Módosította: 7 ]
-
BDave
őstag
Nekem az Ex-szel vannak gondjaim, nem is válaszolnak a feedback-es levelemre...
Másnak is vannak gondjai az Ex-szel?Flash Player minden telefonra! - akinek esetleg szükséges...
-
TRob1
veterán
Akinek gondja volt a GoLauncherrel fekvő módban:
GO Launcher v2.61 Beta
Notice! Here is the beta version of GO Launcher 2.61. We will release it to Market next week.
1. (New) New user interface and function for theme preview
2. (New) Add preview to GO Launcher shortcut
3. (New) Cylinder and sphere transition for home screen
4. (Improve) Disable elastic scroll in app drawer vertical mode
5. (Improve) Return to app drawer after exiting an app opened in drawer
6. (Fix) Dock error in horizontal modeszerk: És esetleg nem tud várni jövő hétig a Market verzióra, vagy csak egyszerűen kipróbálná: [link]
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a Periodic Table appot?
A kvíz részében előfordul, hogy beírok egy helyes megoldást és erre azt mondja, hogy nem jó a válasz, majd kiírja amit én is beírtam. Pl.: Röntgenium vegyjele Rg (beírom), nem jó, a helyes válasz Rg. Ezt miért csinálja?
Köszi előre is!
Csaba -
AXisBOLD
addikt
válasz
Keresztapper #20889 üzenetére
de ehhez nem kell root?
-
chab7
addikt
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
30?
100-on fölül vagyok most isés még nincs is sok próbálgatós, csak olyanok amiről olvasgatva megtetszettek és úgy véltem a rendszert erősíthetik, bővíthetik.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a forumot a winamp -al kapcsolatban. Még mindíg nem oldható meg hogy mappákat keressünk vele?
-
Necc
addikt
-
zho-lee
addikt
Köszönöm a hatalmas seggítséget!
De nem tudom, olvastad-e, én csak annyit írtam, hogy kár ezen vitázni, mert olyan, mint a vélemények az appoknál, a megítélésük a fórumon is eléggé kétoldalú.
Nem bántani akartalak, de nem vagyok benne biztos, hogy te sem akartál.Hát, jó takarékoskodást a ramokkal, én egy picit szeretem "pazarolni" őket, és gondolom nem fogunk változni.
Más meg jót röhög rajtunk.
Azért ha tudsz ilyen appot elmondhatod, meg fogom köszönni.. -
Necc
addikt
válasz
zho-lee #20924 üzenetére
Kultúrált PH!-sok között ez nagyon kevés értelmetlen (troll) vitahelyzet kialakulásához
Amúgy én nem olvasom el a felhasználói véleményeket a marketen, sokszor csak idióta értelmetlenül megfogalmazott trollkodás az egész, vagy pöfeteggomba módjára benyomott "szar me nem működik!ununstal!!11!1!" szövegekkel van tarkítva az egész, mikor az esetek 90%-ában elég lett volna megcsinálni azt a bizonyos RTFM-et.
És ez fordítva is igaz, a sok zéróbrain user agyonisteníti az amúgy pocsék módon megírt, közel nulla funkcionalitású alkalmazást.De mint írtad:
"Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud."Azzal ugye tisztában vagy, hogy az utóbbi kettő egy bizonyos szint után éles ellentétben áll egymással? És a fenti vita alapja is ez volt, hogy mi az ami már túlzottan a csillivillire megy a sebesség rovása árán.
"Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?"
Beszélgetés közben tarts üres WC papír gurigát a szád elé, a hatás garantált
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #20924 üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.
-
zho-lee
addikt
Bocs, de elolvastam a hozzászólásokat is az apphoz.. mésem olyan rossz.
Én személy szerint messzire kerülöm a Voda858-cal az ilyeneket, de azért abban is van valami, hogy akkor akár a régi monochrom nokia 5110-es elég lenne..
Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud.
Olyan ez, mint aki spóról, spóról.. aztán meghal. Mellé temetik a pénzt?
Szerintem ezt akarták neked mondani..
De mivel mindennek két oldala van, mint az éremnek, ez is, meg az is egy vélemény, el kell fogadni, de úgy látom ebből nagy vita lesz majd. Kár lenne, nem erről szól ez az egész.Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?
Köszi a segítséget! -
Necc
addikt
Még mindig nem értelek. Az eyecandy óra szerintem valahol itt kezdődik, ahol a túlcsicsomázott design már gátolja a gyors, könnyű és egyszerű leolvasás lehetőségét.
Ráadásul azok az órák (amikre egyébként évek óta szükségem van) hol növelik nem elhanyagolható mértékben a készülék válaszidejét? Hol generálnak azok extra animációs időt ahol a szemeid csak a csillivilli animációt bámulják a készülékkel való interakció egyértelmű hátrányára? Mert ugyebár ez is a része lenne a teljes idézetnek.Igaz, eszik a RAM-ot, de a rendszer szerint ~3.5MB-ot ami alig több, mint 1%-a a teljes "user memory" -nak, szerintem vállalható.
Igen, eszik rendszererőforrást, mert újra kell rajzolni percenként, ha az adott főképernyő aktív állapotba kerül, de mégis semmiség ahhoz képest mikor az eyecandy gömb formába préselve a júzer görgeti a listát.Akárhogy is, elrágódhatunk mi ezen az idők végtelenségéig, azon nem fog úgyse változni semmi ha a júzer eyecandizni akar a mobilján akkor eyecandy-t fogja nyomatni ezerrel, vagy a saját dolgait/szokásait megkönnyítve a funkcionalitásra fókuszál.
-
zzz03
őstag
köszönöm.
-
zzz03
őstag
Valakinek valami ötlet, hogy az Android Market 3.2.0 -t miért nem engedi feltelpíteni a telefonom?
Telepítés előtt kiírja: "Ez egy rendszer alkalmazás. Ennek ellenére szeretné lecserélni? Minden előző felhasználói adat mentésre kerül."
Rábökök az OK-ra. El is kezdi telepíteni, 10-20másodpercig a jól megszoktott telepítést jelző csíkot látom majd hirtelen bedob egy ilyen üzenetet:
"Az alkalmazás nem került telepítésre"
(még viccesen egy pipát is odarak a hiba üzenet elé, mintha mindent jól végzett volna és sikeres lenne a telepítés)(android 2.3.3, sense 2.1 van jelenleg a telefonomon.)
Szerk: 2-es marketra (stock), illetve (manuálisan updatelt) 3.1.5 -re se akar felmenni, ugyanezzel a hibaüzenettel
-
dim dim
tag
Üdv!
ZTE Blade mobilon android 2.2-t használok. Nemrég megújult a market kliens, és azóta úgy tűnik, meg is bolondult.
A helyzet: ugyanazt a 10-15 app-ot (mikor mennyit) naponta jelzi update-re a market kliens. Egy darabig rányomtam, hogy update all, de egy idő után gyanússág vált, hogy mindig uazok az app-ok minden egyes napon frissítéssel jönnek ki.
Ellenőriztem manuálisan a market státuszt, ami ugye mutatja ha update van, ha nincs, akkor csak a sima Open látható-és lelepleződött a dolog: nincs is update ezekből az app-okból!
De akkor miért jelzi a market, hogy van-nap mint nap?Köszönöm
-
half333
őstag
Konyit valaki valamit egy Hd játék feltelepitése microsd-ről (HVGA)?
-
zzz03
őstag
Ha érdekel valakit:
Android Market 3.2.0
Google Music 4.0.1
Google Maps 5.10.1
Street View 1.7.0.4
Google+ 2.0.0 -
TRob1
veterán
Hogyhogy hogy jön ide? Itt appokról van szó, jelen esetben egy full feleslegesről, ha csak mutatóban használod, főleg a Te meglátásod alapján. Lásd Launcher. És nem ismerted fel az idézetet?
Tőled van.
(Csak rá akartam mutatni, hogy ami neked "felesleges eyecandy és a(z újabb) hely és RAM zabálás" az másnak bejöhet, és itt az ellenpélda is a fordítottjára.)
-
Necc
addikt
Bocs a duplapostért de a memóriakártya korrupt volt és későn vettem észre.
Szóval én így szabályzom szigorúan kézzel a dolgokat:
Ha éppen melóba vagyok, nem kell nekem wifi, mobilnet meg BT így ezeket 1 érintéssel kiütöm.
Ha végzek melóból bekapcsolom a mobilnetet és a BT-t (sztereó headset miatt), hazaérve a wifi is bekapcsolásra kerül.
Így sikerül kb. 8-9 óra alatt 40% akkuenergiát megtakarítanom és abba a gyors 1-1 tapiba se fog belesorvadni az ujjam, és így nyugodtan tudom hogy nem kontárkodik bele semmilyen 3-rd parity alkalmazás a dolgaimba és nem kapcsolja ki a dolgaimat amikor éppen kell valami, vagy be, amikor nem.
Aztaq..a következőnek le fogom méretezni a képet, nem fogtam fel agyilag hogy ekkora a 480x854 felbontás képként beszúrva a fórumba
-
zzz03
őstag
Köszi a válaszokat.
Kíváncsiságból azért kipróbálom de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest