Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Met
nagyúr
Nincs valami app amivel az sd kártyára tudom telepíteni az alkalmazásokat és onnan futnak?
Ingyenes lehetőleg
-
Met
nagyúr
Ha az értesítési sávban ott az E betű fel le nyilakkal akkor adatforgalmat generál?
Ha igen hogy lehet kikapcsolni? GingerDX rom -
Met
nagyúr
Melyik sms appban lehet úgy ékezetet használni, hogy pl. egy ű 1 karakternek számítson?
-
Met
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy csak azt tudod letiltani akinek tudod a számát vagy olyat, hogy ha rejtett a hívó száma. Szerintem azt is lehet hogy csak azok hívhatnak akik benne vannak a telefonkönyvedben de akkor meg olyan nem tud felhívni aki nem dugni akar csak még nem tudod a számát.
Szerintem kérj másik számot, neten nem nézted nincs e fent a hirdetés?
-
Met
nagyúr
A full screen caller id-hoz van valami hasonló app?
Jó ez a full screen csak egy idő után fizettetni szeretne velem, ezzel nem lenne baj csak éppen hívás közben menne a netre.
Egy program updateel el van egy darabig megint -
Met
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
gondolom küldött Neked emailt

-
Met
nagyúr
MortPlayerben hol lehet állítani a lejátszás módját? Normál, véletlenszerű stb.
Froyo alatt be tudtam állítani de Ginger alatt nem találom ezt az opciót
-
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Aha, akkor nem látszik semmi

Ezért kellene egy progi amivel rendbe teszem hogy mi van a SIM-en -
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
És hol tudom kiválasztani, hogy melyiket törölje?
-
Met
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Abból töröltem (Go EX) egy számot és amikor beimportálom újra a számokat a sim-ről megint megjelenik az a szám.
Ráadásul minden duplán jelenik meg -
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Mondjatok egy appot amivel a SIM kártyán lévő telefonszámokat lehet szerkeszteni, törölni stb.
-
Met
nagyúr
Az létezik, hogy a 2.7-es RippleLock lezárja a hangerő szabályzó gombokat?
-
Met
nagyúr
Létezik még olyan progi mint a Ripple Lock?
Minimális húzgálós képernyőzár feloldós, lehetőleg ingyenes -
Met
nagyúr
Mondjatok nekem lehetőleg ingyenes Equalizer-t ami lehetőleg ingyenes és működik X8-on Froyo rommal.
Tudom vannak a lejátszóban, de PowerAmp demó progi, MixZing zabálja az akksit, MortPlayer-en meg csak Ginger rommal működik. -
Met
nagyúr
A MixZing miért nem indul el amikor bedugom a fülest? Meg kell nyomni egy gombot, hogy elinduljon. Vagy ez így normális?
-
Met
nagyúr
Olyan zenelejátszó nincs amit a fényképező gombjával indítok? Esetleg még van benn eq is?

-
Met
nagyúr
Felraktam a Go Contacts-t, beimportáltam a telefonszámokat a sim kártyáról és valamiért mindegyik mögé tett egy /1-est és az Ö É-vel kezdődő neveket a # kategóriába tette.
Ezekre van megoldás? -
Met
nagyúr
Marketen, hogy lehet vásárolni?
-
Met
nagyúr
Ehhez hasonló appot ismer valaki? Ingyenest
-
Met
nagyúr
Frissítettem a My Profiles Lite-ot és most lett valami cellás dolog benne.
Ha jól gondolom a működését akkor egy bizonyos cella (amit beállítok) közelében profilt vált automatikusan, jól értelmezem?
Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi