- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
baandii
senior tag
a missed reminder-t mért nem lehet már használni? hosszú idő után újra felraktam de vmi hibával leáll...
-
Csigusz 1
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
silboy #23094 üzenetére
JuiceDefender. Ez tud ilyesmit, hogy mennyire tudod időzíteni azt nem tudom.
-
AXisBOLD
addikt
facebook messenger miben jobb mint a fent lévő face for android?
érdemes feltenni?
-
silboy
aktív tag
Van olyan alkalmazás amivel tudom időzíteni az adatforgalom engedélyezését,tíltását?Olyasmit szeretnék megoldani,hogy óránként bekapcsolna egy pár percre aztán ki.Meg,hogy éjszaka bizonyos időszakban ne(nem hiányzanak az éjszakai e-mail értesítések).
-
dokee78
félisten
Miért van,hogy a Lockscreen Agenda és a Simple Calendar widget sem jeleníti meg a mai map eseményeit?
-
bigrock
addikt
válasz
Raz3raddict #23082 üzenetére
-
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Van olyan fordító program android-os rendszerre, amihez nem kell internet elérés?
Ha igen honnan tudom letölteni?lényeg hogy német,angol nyelv legyen benne.
válaszokat előre is köszönöm
-
half333
őstag
Léci,tud valaki noormális calendar widget-et,ami mutatja a mai napi nevet is??
-
Pityesz78
tag
Használja valaki a Bluetooth GPS-t, vagy GPS 2 bluetooth vagy valami hasonlót?
Én sehogyan sem tudom összehozni a notimmal (win7). Sikerült már valakinek?
Mapsource-val használnám. -
domerator
veterán
It's shortcut (blame google for that) for network system settings which allows you change 2G-3G and data roaming mode with 2 clicks instead of 4
Ez is a settingsbe visz. Az eredeti kérdező óhaja egy közvetlen 2G/3G kapcsoló, ami csak CM romban létezik és ezt kismillió helyen leírták már, csak épp kényelmesebb +1x megkérdezni...
VD... fene a gyors kezedet...
-
CoolBoy323
nagyúr
szépen lassan írom, h felfogd: van ilyen kapcsoló, száz éve használtam ilyet, nem moddolt romban!!!
biztos van még ma is olyan, ami NEM a menübe dob, hanem vált!quick settingsben is van ilyen, bár azt se használtam már 50 éve...
@domerator: qwa sok értelme volt a hsz-ednek...
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
Szépen lassan leírom, hogy Te is megértsd:
Olyan widget-et keresnek ami direktbe kapcsolja át a készüléket 2G hálózatról 3G-re. Ilyen widget/status bar kapcsoló valóban csak a moddolt romokban (CM, Miui) van.
Olyan widget-ből és alkalmazásból van több száz, ami a hálózat választó menübe dob. De most nem ilyet keresnek. -
F-ECT$
titán
Van olyan progi, amivel lehet mérni a telefon "használati" idejét? Tehát ha mondjuk netezek 1 órát, rádiózok 2-t, zenét hallgatok 3-at, akkor a számláló 6 órát mutasson?
-
Fr3eWar
őstag
Egy egyszerű kérdésem lenne:
Egyik barátomnak van androidos készüléke. És vett is néhány appot. Ha valamit egyszer megvesz, azt később rom frissítés után ismét meg kell vennie? Vagy valahol jegyezve van hogy neki miért nem kell újra fizetnie?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
xSide
őstag
válasz
Speeedfire #22962 üzenetére
QuickOffice-ra keress rá...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a telon a marketbe vhogy meg lehet oldani hogy egy bizonyos app-nak ha jön ki frissítése hagyja figyelmen kívűl.
-
csaabz
őstag
Tud valaki olyan ingyenes videó lejátszó programot androidra, ami kezeli a feliratot is??
Van aki az MX video player-re esküszik, de az nem ingyenes... -
morbi04
csendes tag
Valaki tudja mi lehet ennek az élőháttérnek a neve:
?
-
róland
veterán
válasz
pajnacsosz #23045 üzenetére
Első indításnál mobilnet kell neki. Ha az alap gmail fiókot beállította onnantól viszont elég a wifi.
-
pajnacsosz
csendes tag
udv!
uj androidos telefon tulajdonos vagyok. volna egy problemam, meghozza az, hogy nem tudom hasznalni a gmail-t. a problema az, hogy a mar meglevo gmail-es e-mail cimemet nem fogadja el, es meg krealni sem tudok ujat. miert? mintha nem kommunikalna a szerverrel, pedig wifi be van love. (mondjuk azt meg kell jegyeznem, hogy a jel elegge gyenge, szoval elofordulhat, hogy az jatszik kozre). nekem nincs otthon wifim, csak probalgattam egy cimboramnal es biza nem jartam sikerrel. a valaszt elore is koszonom!
-
petiwr
senior tag
Van valami olyan program amivel a Plant vs zombie játékot le tudom menteni hogy hol jártam?
-
retroid
senior tag
válasz
Psychonaut #23031 üzenetére
Ebbe a generálásba kérhetnék segitséget mert órákat nm igazan szarakodnék most de ez amazon apptore kene nekem
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok! Olyan zenelejátszót keresnék, ami jól néz ki, könnyen kezelhető, lockscreenen megjelenik és ha kihúzom a fülest elhallgat. Ja és nem fontos az eq, van külön. Nem poweramp, winamp félékre gondoltam, hanem valami egyébre..
Előre is köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
brp88k #23028 üzenetére
Nálam a Remote Desktop remekül bevált arre a célra.
-
volvoguy
addikt
üdv! A market-en vannak iránytűk, vannak köztük pontatlanok, de speciel az én készülékemnek - Nexus S - a beápített irányzója elég gyér....
Ha olyan Compass appot használok, ami használja a GPS-t akkor pontosabb irányzékot mutat?
-
dokee78
félisten
Olyan 2g-3g kapcsolót keresek amelyik nem a beállításokba dob hanem valóban kapcsolgat.
-
retroid
senior tag
Most komoly hogy csak akkor tudok letölteni az Amazon app bol programból pl a mai FREE appot ha megadom a bankkártya adataimat?
-
Twicehun
csendes tag
Hali!
Tudom, hogy nem ide tartozik de ez a legközelebbi topic ami a kérdésemhez kapcsolódik. Valakinek van valamilyen összehasonlítási alapja az android market és apple store között? Én az appstoret ismerem és androidra szeretnék váltani. A kérdésem az lene , hogy sok különbség van a két store között? Tudom hogy androidra bármi felmehet , applere meg válogatott. A kérdésem hogy a minőség között van különbség( jó minőségű android appok)? Milyen hamar adják ki az appokat androidra( előbb , ugyanakkor, később)? Az appleben az tetszett hogy majdnem minden nap volt 1-2 fizetős app ami ingyenes lett pár napra,hétre.Az androidnál is van ilyen?
Köszönöm a válaszokat! -
brp88k
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan app-ot ami jelez, hogy ha egy bizonyos e-mail címről érkezik e-mail?
köszi!
Ui: Továbbá keresek megbízható programot amivel lehet számítógépen begépelni az sms-t és elküldeni (valójában a telefonról megy el az sms). A MightyText jó lenne, de valamiért hol elküldi ténylegesen az sms-t, hol nem. Ha tudtok erre megoldást, az is jó lenne.
-
-B-
senior tag
Másnál is szarakodik a Facebook for android, vagy csak nálam?
Állandóan jelszót kér, hiába vagyok bejelentkezve. -
Söri
tag
válasz
Speeedfire #22962 üzenetére
quickoffice pro ma ingyenes az amazonon. Amúgy 3-4 ezer között van az ára.
-
Nordik
őstag
Melyik az a program ami kiírja widgetbe a töltöttségi szintet, memóriát, hőmérsékletet stb. Olyan kellene ami jól néz ki.
Valamilyen képernyőképen láttam már, ilyen szélesebb volt átlátszó alappal.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
AXisBOLD #23006 üzenetére
3G-t használva mindenképpen jobban merül a telefon - még akkor is, ha full lefedett területen vagy!
2G-t használva majdnem kétszer akkora a készenléti idő, mint 3G-vel.
Ha nem lógsz egyfolytában a mobilneten, akkor érdemesebb csak a 2G-t (GPRS) használni.
E-mail, időjárás-widgetek, stb. használatakor észre sem veszed a sebesség-különbséget, és ha csak alkalomszerűen, rövid időre nézel meg egy-egy oldalt, akkor sem érdemes 3G-re kapcsolni. -
Dyrtyho
őstag
Mozi rajongóknak kötelező app
Mozi24 -
Jarod1
veterán
Hali nem tudjátok a Se neo V lesz a Vodafone nál?
-
RootRulez
félisten
válasz
AXisBOLD #23004 üzenetére
Ha közel laksz valamelyik államhatárhoz (és át-át szokott ugrálni a szomszéd hálózatára) akkor a adatroamingot (adatbarangolás) kapcsold ki
2G/3G, te döntöd el, elég gyorsan behozza-e az oldalakat a böngésződ. Bár ha olyan helyen laksz, ahol gyér a 3G, jobban járhatsz , ha only 2G-re állítod, és nem meríti az aksit a teló, a folytonos 3G utáni kajtatással...
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a választ!!
RootRulez: neked meg a fordítást, remek munka!
abban még tudtok segíteni, hogy mit állítsak be a hálózatoknál a mobilnethez?
Adatok engedélyezése
adatbarangolás
csak 2G hálózat engedélyezése -
F-ECT$
titán
Van olyan app, ami valós használati időt mér? Tehát ha pl 1 órát szól a zene úgy, hogy nem megy a képernyő, azt 1 órának méri? Ha igen, mi a neve?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest