Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli_636
csendes tag
Sziasztok!
Van egy skatem és szeretnék rakni rá egy navigációst szoftvert, pl. IGO-t Hogyan tudom ezt megoldani.
A market.android.com-ról hogyan tudom a telefonomra varázsolni a programokat pc-n keresztül?Roland
-
snecizero
senior tag
Android programok miért nem kompatibilisek minden androidos készülékkel ?
Tudnátok olyan programot ajánlani ami ezen az androidos zte skate telefonon müködik ?!
Én is megosztok párat amit tudok. És akkor ezekkel kezdeném. A programokat teszteltem nálam mükszik. A gyári t-mobilos rommal !!!1.PDF olvasó--->[link]
2.Chess Genius Pro--->[link]
3.NOD víruskereső--->[link]
4.Biblia--->[link] -
ux1
addikt
válasz
Sanyi544 #4895 üzenetére
Ugyan máshol nem free, de a getjar ingyenessé tette 10$ helyett csak 0
Smart Office plus -
Indiant
addikt
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy olyan csomagot, vagy akár egyenként is letölteni a Marketről ami kezeli a Word és Excell fájlokat. Ami a gépen van szerintem már lejárt és regelni kellene. Lehetőleg free-t ha lehet. Köszi! Link is jó lesz ha tud valaki.
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #4890 üzenetére
..és ez magyarul működik?
(#4891) PNP: akkor nincs más hátra, költözni kell...
-
PNP
őstag
válasz
skidrowkill #4890 üzenetére
Köszönöm a kényelmes linkelést
, de sajnos nem jó, de legalább kiderült miért, így kiírja a market, hogy: Ez az elem nem elérhető az Ön országában.
-
PNP
őstag
Nem létkérdés, de érdekel az oka: Google Voice Seach-öt szerettem volna felrakni, Market app ki se listázza, böngészőben keresve kiadja a Market oldala, de készüléklistánál a Skate világosszürkén szerepel, az install gomb is szürke, és érdemben nem történik semmi, ha rányomok. Van még a Google Search app, ami elvileg tud beszédfelismerést, de ha ott rámegyek a mikrofonra, megint nem az történik, aminek kellene (üres lap, felül ezt írja pname:com.google.android.voicesearch). Kelzsoca-féle rom, bár nem tudom ez releváns-e.
Ötlet? -
storm3
senior tag
Többen kérdezték már a lépésszámlálót,sikerült már valami működőképest találni sleep módban is?
-
Laczko25
csendes tag
EXT megértése érdekében:
Nekem elvileg működik már az EXT3 partíció a SkaTe rommal viszont így is fogy a hely a telefonról viszont jóval kevésbé mint előtte tehát egy részét az ext partícióra teszi gondolom.
Kérlek javítsatok ki ha butaságot írtam.
Nálatok mik a tapasztalatok EXT ügyben?
-
FeRkE
őstag
Cyanogen 7 alatt hogyan tudom megoldani, ogy minden program automatikusan az sd-ext-re telepedjen ?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
skidrowkill #4883 üzenetére
Hát ahogy le is írták: a ROM-mal... Skate-nél meg pont emiatt nem, mert a ROM-mal való bűvészkedés nem elég.
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #4880 üzenetére
El kell keserítselek, minden rom független a Skate-re is.
..az más kérdés, hogy a telefon a romon kívül van lezárva.
-
válasz
mrskatejoe #4870 üzenetére
Az lehet, ugyanis próbáltam ésszerűen haladni és sokat olvastam mobilarénás teszteket régebben, lehet, hogy azokra hasonlít.
Amúgy köszönöm -
skidrowkill
aktív tag
Az miért van,hogy Zte Blade-en minden ROM független volt és most meg 1 sincs skatere
-
malwy
senior tag
Adott egy wifi router, az androidos teló, meg egy számítógép. A PC-nek nincs wifis adaptere.
Melyik programmal tudnám a telefont (ZTE Skate) wifis adapterként használni? Mert azt hiszem a tethering csak a mobilos netet nyújta a PC felé. Bár mindjárt kipróbálom, hogy igazam van-e.
-
pedig ezt a tesztet pár napja kezdtem el írni saját kútfőből, ma fejeztem be. minden saját, képek is, épp azért, hogy ne vádoljon senki 'lopással'.
-
Fooler89
őstag
[link]
Bonyolult a kérdés vagy nem érhető? -
xtr3m3
tag
sziasztok
Most mar ugyerzem elegge megbaratkoztam a telefonnal es feltennem a SkaTe romot es eloszor csinalnek egy mentest egy 1 gb ext2-rol.
Kerdesem az volna hogy a kartyat atparticionalnam ext3 ra es 512-re es erre visszalehet tolteni a mentest vagy csak az eredeti allapotban lementett particiora csuszik vissza.
koszi -
Genius007
őstag
" Az SD kártyámon 3,2 GB szabad hely van, tehát szépen levette az 512 MB-ot. Link2SD-ben rámentem az ext-3-ra, majd újraindítottam a telót. Viszont a rendelkezésre álló belső tárhely 16,52 MB, tehát változatlan.
Mi lehet a megoldás? "Ugyan ez van nálam is.
+
Erre valaki valamit? [link]
-
snecizero
senior tag
Miértnem tudok java alkalmazásokat a telefonra telepiteni ? A microsd kártyán van egy két .jar kiterjesztésű programom és játékom. Igaz még csak 4 órája van meg az első androidos telefonom
Légyszi help
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Szoszo94 #4850 üzenetére
avast-ot és az online viruskeresőket felejtsd el...mind a kettő szar
Prób@lj meg valami másikat keresni ami már bizonyított, vannak erről tesztekja és nekem ez a cikk ismerős mintha már honapokkal ezelőtt olvastam volna,ugyanezekkel a képekkel...:S bár tévedhetek is..
-
bartucc
addikt
Meg van a hiba, nálam volt a gond, megfeledkeztem valamiről. Még a flash előtti próbálkozásaim során letöltöttem az SWF Player nevű programot, és ez miatt képes az MX Player a flash tartalmak kezelésére. Beágyazva továbbra se lehet megnézni, csak ha átváltja teljes képernyőre, de így lehet bármelyik videómegosztó portál videóit böngészni, és szerintem ez a lényeg. Pl most már tudom nézni az indavideóról linkelt videókat is
Remélem segítettem, és így működni fog, ha nem, szívesen fogadok kérdéseket.
-
snecizero
senior tag
Egy nagyon hülye kérdést szeretnék feltenni. Hogyan tudok alkalmazásokat feltenni a készülékre. Le kell töltenem valamiféle hasonló mint az ovi site vagy samsung apps ot a számitógépemre ? Hogy müködik az egész ?
-
domerator
veterán
Mondom... lehet, hogy az avast lyukat rúgott, csak az a bibi, hogy nem szokása feleslegesen riogatni, még elég kemény oldalakon sem.
Mindegy, aki tudja, majd megnézi a cikket..
(#4850) Szoszo94:
A poén: avast + opera legfrissebb
Ezek szerint nem én vagyok az első, aki belefut a riasztásba?
(Nem akarod addig is feltenni vhova a cikkedet akár txt-ben hogy olvassuk?)
-
giigz
veterán
Az SD kártyámon 3,2 GB szabad hely van, tehát szépen levette az 512 MB-ot. Link2SD-ben rámentem az ext-3-ra, majd újraindítottam a telót. Viszont a rendelkezésre álló belső tárhely 16,52 MB, tehát változatlan.
Mi lehet a megoldás?
-
válasz
domerator #4847 üzenetére
Avast plusz Mozilla/IE = trójai
és az a slusszpoén, hogy már egy tucat vírusírtóval végignézettem az oldal összes fájlát, online vírusírtókkal szintén, és egyszerűen nem tudom, miért csinálja ezt
operával működik, meg mobilról is..
Valami pluginre tippelek, az zavarhatja össze az avastot, nekem is az van a gépen...ejj, lehet keresnem kéne másik tárhelyet
-
giigz
veterán
Ext-3-ra mentem, és újraindítottam a telefont. Mindjárt kiderül, sikerült-e.
-
-
http://droidhirek.site40.net/497
Ránéznétekerre a cikkre? Nem akarok hülyeséget írniUi.: bármilyen építő jellegű kritikát szívesen fogadok!
-
Genius007
őstag
válasz
snecizero #4842 üzenetére
Üdv. a klubban!
kelzsoca: Nem tudom mennyire tudod, de ami az Atomic romokban van benne az a tárcsázó (kék színű motorola v3-ra emlékeztet picit) azt valahogy belelehet tenni esetleg a Te romodba, vagy külön lelehet valahogy tölteni?
Mert mostanában csinál furcsa dolgokat az Atomic rom, és vissza tenném a Tiedet, csak belezúgtam már ebbe a tárcsázóba.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megcsináltam az ext3 partíciót recoveryből, de valamiért nem volt jó, utána megcsináltam EASEUS-al, pc-n látom a partíciót, ez szép és jó, de a telefonon ugyan úgy fogy a hely ....
Mindkettő primary, Link2SD-vel aktiváltam is, de még mindig fogy a hely a telefonon.
Megnéztem PC-vel, és az ext3 particion ugyan annyi hely van, mint amikor megcsináltam.
Gondolom én szúrtam el valamit, de mit ... ?
Ha feltelepítek egy programot, akkor annak automat az ext3-ra kellene magát tennie nem?
Vagy én értettem félre valamit? -
unyadavid
senior tag
Ha ezzel a módszerrel átpartícionálom a teló belső memóriáját, akkor az eddigi romok felmennek rá?
Választ előre is köszi. -
giigz
veterán
Amikor az 512-es partíciót megcsinálom, és leszedem a Link2SD-t, ott hogyan kell átirányítani a kártyára? Amikor belépek, választani kell: "ext2" "ext3" "ext4" "FAT32/FAT16"
Ezek közül melyik legyen? -
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Ma lettem egy ilyen telefon gazdája. Samsung wave 1 telefonomat cseréltem le ilyenre.
Még nem volt androidos telefonom. Most ismerkedem vele. -
giigz
veterán
Ha csinálok SD-ext-t, akkor az SD-t muszáj leformázni? Vagy lehet anélkül is?
-
skidrowkill
aktív tag
Üdv Atomic v2.5 öt használok és nem tudom hol kell kalibrálni a Proximity szenzort és ez a kód sem megy
*#26***# -
kelzsoca
félisten
válasz
DonPumpino #4832 üzenetére
Kikapcsolt állapotban lenyomod és nyomvatartod a hangerő LE+power gombot, ~10-15mp múlva be kell jönnie....
(#4834) Genius007
Még nem tudom mikor lesz kész, changelog majd akkor.
(#4838) skidrowkill
Azért nem mennek a szervizkódok, mert le lett cserélve a tárcsázó.
-
storm3
senior tag
Erre valakinek van ötlete?
Kiegészítésként:
ROM - atomic v2.5
Újra is raktam a játékot,most annyi az extra ,hogy kiírja -checking for updates és utána dob ki,wifi be van kapcsolva.
Játszottam ezzel a verzióval(1.33) tehát működőképes az .apk amim van,nem értem mit állítottam/állíthattam el. -
kelzsoca
félisten
Az a válasz nem Neked ment
(#4828) xewyor
1. A home képernyők számát hol tudom változtatni (egyszerűen nem találom)?
Az alap launcherben sehol.
2. Azt vettem észre, hogy pc-re kötve sokkal érzéketlenebb lesz a képernyő általában 4x-5x is rá kell böknöm valamire, hogy elinduljon. Tapasztalt ilyet még valaki, vagy ez csak nálam van?
Ha az asztalra leteszed, és úgy nyomod egészen más, mint kézben fogva, próbáld ki.
3. Tudna nekem linkelni valaki egy olyan szivargyújtó töltőt ami tölti is, mert ami van az nem hajlandó (eddig bármit dugtam rá azt töltötte).
Elpasszolom.
4. Dead Space-szel játszottam kb. 10 percet és nagyon forró lett a hátulja. Ez természetes?
Persze, izzad a vas a játék alatt.
5. Van egy listám a feleségem Ace-éhez, hogy mi az amit gond nélkül törölni lehet róla. Az a skate-hez is jó lehet vagy tud valaki ilyet?
Ez nem így működik, ha a SkaTe rom van fent, nem nagyon van felesleges alkalmazás a telefonon, de root explorer-el tudsz még dolgokat törölni a system/app alól (persze csak óvatosan)
Valamint a flash-sel és a mobiltv-vel küzdök még,de azt megpróbálom egyenlőre egyedül megoldani.
SkaTe alatt működik a flash, de ahhoz vagy a gyári böngésző vagy Dolphin HD kell, Opera mini-vel nem fog menni.
A mobiltv-t nem néztem. -
SkyLaci
őstag
November elején voltak pletykák hogy valamelyik másik szolgáltatónál is várható, de akkor még nem mondták hogy melyiknél, azóta kiderült valami?
-
kelzsoca
félisten
válasz
DonPumpino #4823 üzenetére
Miután megcsinálod a gyári visszaállítást, megnézted hogy van -e recovery? fehér téglalapban egy FTM felirat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
DonPumpino #4820 üzenetére
Akkor futtasd le újra a műveletet, és az itt megtalálható két változat közül válaszd ki, ami szimpatikus: [link]
(#4819) Böszi
Nyomj egy gyári visszaállítást.
-
Böszi
csendes tag
Naponta többször fogja magát és kikapcsol a teló,,utána meg csak úgy tudom vissza kapcsolni hogy kiveszem az aksit aztán vissza.Gyári T-s rom van rajta semmi buhera még. Valami tipp?
-
kelzsoca
félisten
válasz
DonPumpino #4816 üzenetére
Mi az hogy végigcsináltad? kicsit bővebben?
Csak azt ne mondd, hogy nem állította vissza gyárira a készüléket
-
kelzsoca
félisten
válasz
Szoszo94 #4814 üzenetére
Egyébként egész szépen megcsinálta az ICS témát (külsőleg, mert belsőleg itt is vannak hibák) ahogy nézem, meg az összes lehetséges trükkel megküldte a romot, hogy a Quadrant és társai minél magasabb pontot hozzanak ki.
Remélhetőleg a következő kiadásban javítja ezeket a dolgokat, ha nem, lehet hogy szólok neki, mert többen itt is használják a romjait.
-
PNP
őstag
A Skate-hez kapott bontatlan domino simet hol és mennyiért érdemes hirdetni, hogy el is vigyék? Ehhez ugye most jár a két hónap ingyen net is?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #4809 üzenetére
Mint mondtam tegnap este, szét van esve a SystemUI is ha fent van a 2.5-ös verzió, próbáld ki, hogy a power widgeten, nyomsz egy airplane módot, majd húzd le a redőnyt, és nézd meg mit ír ki oda (szolgáltató neve helyére) ahová ezt kéne kiírnia: (nincs szolgáltatás)
Az usb kezelés bent van a SystemUI-ban....
-
kelzsoca
félisten
válasz
DonPumpino #4797 üzenetére
Mivel itt már komolyabb a probléma, ezen megoldások nem működnek.
-
ux1
addikt
válasz
Indiant #4801 üzenetére
Háááát.. LiNUX-alat lsusb-vel meg lehetne nézni a módokat, akkor fixálni lehetne a build.prop-ban. ( gondolom ahogy bléden is )
valahogy így...
persist.sys.usb.enable_switch=1
persist.sys.usb.linux_switch=1
persist.sys.usb.switch_pid=0x1354
persist.sys.usb.linux_pid=0x1350
persist.sys.usb.default.pid=0x83
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest