Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
De most az újraindítássál nem szabadulna fel annyi hely vagy csak ramból de az más... mert újraindítottam és 2 angry felment ami letöltve 44Mb körül van amihez volt is elegendő hely ugye. De restart előtt meg hiába írta ki az 55Mb a rendszer azt nem érzékelte. De akkor ezek szerint átlagos android hiba, csak most futottam bele nagyobb számban.
-
Danex
addikt
a SkaTe romnál néha előjön az, hogy csak újraindítás után enged telepíteni volt 55Mb szabad helyem és a 22Mb-os angry birds-öt nem akarta telepíteni hivatkozva, hogy nincs elég hely.. ilyesmi másnál is előfordul vagy csak nálam?

-
Frozzy
őstag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Ha valami problem van akkor írj ide nyugodtan. ha tudunk segítünk egyből

(#3293) hodostamas: nemtudom de a folyamatokban egyből ott van
:/ -
hodostamas
addikt
hm, a ZTE az külön maps-ot csinált?
csak mert nekem eddig 3 telefonon meg sem moccant ha nincs külön elindítva.. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca Köszi szépen ! Átolvastam, hmmm nekem így tetszik. Ma nem állok neki majd holnap

megjegyzem ...éppen kérdezni akartam, hogy mivel lehet kilőni a google maps-ot, mert hajlamos azt csinálni ami nekem nem tetszik. Szóvak Köszi ( holnap jön a küzdelem ) remélem megoldom

(kezdőként jó kis kihívás lesz , no de ezt szeretem benne

-
Frozzy
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Firmware ügyben nem tudsz valamit? valami frissítésen nem dolgozik a ZTE? mivel lenne mit javítani mint a blade esetében is

SZERK.: rendben van. de azért szóltál a ZTEnek ebben az ügyben ?
(#3289) dodo76: Hangerő LE + power gomb. Telepíteni pedig ebben a romban lévő leírás alapján tudod LINK
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Gyári firmware, clockworkmod recovery, és a ma publikált romot használom.
-
dodo76
tag
Sziasztok!
A ZTE-SKATE: SkaTe romot letöltöttem gépemre.onnan egyszerüen az egészett így csomagba ahogy letöltöttem másoljam átt a telefonba valamilyen mappába??? -
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szerintem a sajátja van fent, amit az alap T-sből hegesztett

Lásd 3234. hsz. -
mrskatejoe
aktív tag
Hali.
No igen hasonló a lábbeli . Nem akarok off-olni ezért kérdezni is fogok.
Múlt 7 végén volt itthon a fiam és az X8 -at első kőrben téglásította . Nem semmi volt, de mint mindent általában másnapra ( délelőtt ) megcsináltuk közös erővel, de nagyon sokat szenvedtünk. Ezért is dícsértem az itteni csapatot mert itt gyors a reakció és hasznos is. A sony -val rendesen megszenvedtünk. El is ment a kedvem a rom cseréktől ( egy hétre )
de ma ahogy olvasgattam a fórumot azért csak csak afelé tekingetek , hogy a saját szám íze szerint legyen belőve a SkateEzért is szerettem volna megkérdezni , hogy "Kelzsocának " milyen rom van fent, milyen firmware, és milyen recovery ?
a többieknek nagyjából tudom (ahogy olvasgattam )
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Nagyon egy cipőben járunk. Első androidos teló és a fiamnak X8-at vettem

-
mrskatejoe
aktív tag
Maximális Tiszteletem mindenkinek

Azért is max tisztelet, mert a fórumot elkezdtem olvasni ELÖLRŐL (az elejéről ) és igen sok fanatikus van köztetek, ez nekem nagyon tetszik. Az is nagyon tetszik, ahogy az új Skate tulajokkal bántok. Természetesen a sok fejlesztésért is !

Tehát elkezdtem az elejéről olvasni de annyira tűzbe hozott az írásaitok, 2000-ig olvastam csak. Miért ?
Nos nagyon kezdő androidos vagyok és kezdő Skate tulajdonos is (no nem csak azért mert ) öreg vagyok , hanem ez az első androidos telefonom. A nagyobbik a fiamnak van egy sony X8 tellója.
Megtetszettek az " okos " telefonok így úgy gondoltam, hogy 1-et beszerzek. No de milyet és mennyiért ? Sokat gondolkodtam rajta, amíg megvettem a Skate-t.
Nem volt összehasonlítási alapom, így inkább az igényeim domináltak. Az első lényeges dolog a kijelző nagysága ( nem kell vakoskodnom ) ezzel együtt ugye könnyebb kezelni a virtuális billentyűzetet. Szóval november 14 óta van meg ez a Skate, de nekem előtte is tetszett , de most még jobban tetszik. Szerintem a legjobb ár- értékarányú telló...és itt más sokszor említettétek hála "zsocának" és a többieknek szinte minden problémára van megoldás. Ez nagyon jó.Szóval kitartás nektek, és sok sok eredményt kívánok

u.i: majd jövök kérdezni mert sok kérdésem ...lenne..de előtte "megrágom " és olvasok is (nem szégyen a tanulás )
-
agressor12
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
*983*0# Menu (20
attery/OLED/Back Light/Vibrator/Ringer/LED/Key/OLED off/SD/BT address/Radio Info/Memory/TouchPaint Test/Audio Loop/FM/Camera/GPS Test/IMEI/IMSI)
*983*3640*01# IMSI
*983*25# Battery Info
*983*31# OLED Test
*983*26# Backlight Test
*983*850# Radio Test 0
*983*86# Vibrator & LED Test
*983*84# Ringer Test
*983*07*01# Headset Test
*983*07*02# Key Test
*983*3470# LCD Test
*983*81# SD Test
*983*890# -
*983*26*# Radio Test 1
*#06# IMEI
*983*27274# CRASH Reboot
*#08# Test Flag [Note: requires QcNvTest.apk in /system/app]
*#09***# BT Test
*983*1275# _ASK Dev Info
*983*7# Menu (4:Version/IMEI/IMSI/BT address)
*983*3640# DOH+ Phone Info (inc ping test, radio on/off)
*983*636# MEM Memory Test
*983*28# BT Emode BT Test
*983*477# GPS GPS Test
*983*21# Audio Loop Test
*983*70# Automatic Inspection
*#18# LED Test
*#19# TouchPaint Test
*983*36# FM FM Test
*983*57# Factory Reset
*983*473# Camera
*#23# Video Camera
*983*10# Delete (Touchscreeen) Calibration File
*#25# FM Test
*983*2726# SIM Contacts Op 1
*983*37# SIM Contacts Op 2
*983*6726# SIM Contacts Op 3
*983*154# "test" Menu (12:Self-starting/Software Version/Hardware Version/PSN/Test Flag/[Completed]/Board Serial/Bluetooth Address/SMS security/SMS Registration Status/Flash Type/PRL Version/Serial Configuration)
*983*07# Menu (9
LED/Ringer/Vibrator/Key Test/Audio Loop/Headset Test/FM/Camera/SD)
*983*5182# Dev Info
*983*7469# SHOW Automatic Inspection
*#26***# Sensor Test
*983*7936# QXDM Save Qxdm in log system
*987*0# Menu (4
roduce Information[->"test" Menu]/Automatic Inspection/Factory data reset/Battery information)
*#27***# Compass Test
*983*87274# USBSI USB Switch Test
*983*06# BT Test
*983*564738# LOGSET LOG Set (inc sys_rw)
*983*93# FCC Test [Note: requires fcctest.apk in /system/app]
*983*2377# CFQP Call Forwarding Query with PowerOn
*983*24474636# CHIPINFO Chiper Test (chip info) [Note: requires ChiperTest.apk in /system/app]
*983*29873283# AXUPDATE Touchscreen Updater (2.1 ROMs only)
*987*123456# DM Test (2.2 ROMs only)
*983*73564# SDLOG SD -
Indiant
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Szervízelni akarod??

-
viperabácsi
addikt
hali mindenkinek lehet szerezni skete-hez szervizkód listát?
-
Acsifun
aktív tag
Valaki majd dobhatna pár képet Zsoca új ROM-járól

-
padre666
tag
Sziasztok!
Ha mms-ben csatolmányt kapok, pl. képet...akkor hogyan tudom lementeni? mert magában az mms-ben van egy letöltés gomb...de az nem tudom...csinál e akármit is...mert sehol nem találok letöltött állományt.
-
kelzsoca
félisten
Köszönöm a visszajelzéseket, gyanítom a magasabb pontszámok különböző trükközések miatt mutatkoznak, ilyen lehet a media.stagefright bekapcsolása, ami nálam nincs engedélyezve, viszont a különböző bechmarkt programokra jótékony hatással van, vagyis a végső pontszámot megdobja

(#3253) Sommi
Érdeklődj a Gigatel-nél touch panel után.
-
Sommi
aktív tag
Unokaöcsémnek elrepedt a kijelző fölötti üveg mikor telibe a hátára ejtette a telefonját. Neki is skate van. Szal nem a kijelző tört össze hanem az érintő üveg fölötte. Azt mennyibe fáj megcsináltatni ?
-
Danex
addikt
Alap rom:
800Mhz: 937pontElitemovil rom:
480Mhz: 752pont
806Mhz: 1031pont
921Mhz: 1192pont
960Mhz: 1341pont (a teszt lefutott, de már itt volt újraindulás)
998Mhz: a teszt sem futott leSka_T_e by kelzsoca rom:
480Mhz: 675pont
806Mhz: 1077pont
921Mhz: 1204pont
960Mhz: 1218pont, 1184pont
998Mhz: 1300pont(a tesztek Quadrant Standard-dal készültek)
Úgy tűnik az új rom stabilabb, legalábbis nem fagyott ki 998Mhz-en, igaz észrevehető az is, hogy alap órajelen hozza az Elitomovil rom-ot és még rá is ver egy kicsit. Magasabb órajelen kb 920Mhz felett nem tudja kihasználni a több szuflát, ami érdekes de lehet csak nálam van így... de elmondható, hogy az alap tuningot amik a tapasztalatok szerint szinte az összes készülék visz azt stabilan hozza ahogy azt kell.
Játékban viszont lényegesen jobbnak érzem a Ska_T_e rom-ot nem akad meg pl a Fruit Ninjában mikor elvágjuk a gyümölcsöket
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
hát nem tudom éppen mire gondolsz, hogy SD-re de ugyanugy csináltam mind2őt.
Szerk.: jaa igen értem már mire gondolsz. Igen SD-vel csináltam mind2-őt.(#3250) Jano_023: Ha mindent jól csináltál akkor igen. de aszem csak rootolt rendszeren működik.
-
Jano_023
őstag
Csináltam Backupot a MyBack uppla a DATAról és mindenről. Akkor most ha feltettem Kelzsoca ROM ját és nyomok neki egy restort akkor vissza teszi az appokat meg mindent mint a másik gyári romban ?
-
miklos0308
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi

-
Danex
addikt
Felcsatlakoztam az android fiókomhoz ami ugye szedné le a progikat, az összeset visszautasitja, hogy nincs elég hely a készüléken, pedig 110MB szabad hely van + az SD kártyán is van még bőven
edit: újraindítás megoldotta
-
giigz
veterán
válasz
miklos0308
üzenetére
Opera.

-
Frozzy
őstag
Sajnos a benchmark programok nem adtak olyan nagyon jó eredméneyeket. én az elitemovil Z3 romhoz tudom hasonlítani de beszéljenek az eredmények (806MHz)
AnTuTu: 1501
Neocore: 40.5FPS
Quadrant Standard: 989(#3243) miklos0308: Dolphin HD szvsz.
-
miklos0308
tag
Ti milyen böngészőt ajánlotok a telefonra?
-
Danex
addikt
Játékok mentéseit lelehet valahogy menteni és azt új romon visszaállítani?
gondolok én angry birds, fruit ninja, swiftkey x mentései?
-
kelzsoca
félisten
Pont most lettem kész a hozzá tartozó leírásokkal-mindennel.
================
ZTE-SKATE: SkaTe
================ -
gps76
őstag
válasz
üzenetére
Kösz az infót.
Zsolt_72:Tudom,hogy attól függ mit futtat az ember,de mint írtam a Galaxy S-nél alig fut egy két dolog,már kb.50 MB van szabadon amitől megakad az egész,pedig próbáltam mindenféle kernellel,tuningolással,de csak kevés.
Pedig abban is 512 van mégis 340 körül van amiből az egész oprendszer,meg minden gazdálkodhat. -
gps76
őstag
Koszi.
Ha volt Blade-etek,ahhoz kepest milyen ez a telo?
Ahogy latom a rammal nem kell foglalkozni,mert emiatt belassulas nem lesz,akadas elofordul ha tobb progi fut egyutt?
pl.opera mini,gmail,kepnezegeto,stb. -
gps76
őstag
Sziasztok.
Venni keszulok egy Skate-et a Blade utan.
Megneznetek hogy mennyi szabad ram van a teloban ill.mennyibol gazdalkodik alapbol vagyis a bladehez kepest jobban eszi?
a blade:421/xxx.
Csak azert kerdezem,mert van egy galaxy s-em is,es abban 330-rol indul amit egyaltalan el lehetne erni,de bootolas utan mar csak 140 korul van szabadon. -
scyllarus
veterán
válasz
öregKaszás
üzenetére
Outlookból a Gmail szinkronizál, ha jól emlékszem.
-
öregKaszás
csendes tag
Sziasztok!
Most fogok egy Skate-et venni. A telefonszámaim, naptár és memo bejegyzéseim Outlook-ban vannak.Kérlek segítsetek, hogyan tudom ezeket szinkronizálni a Skate-vel.
Köszi!
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Huh köszi tök fasza ki program!
-
Indiant
addikt
Jó választás, bár ha a Bladehez kell viszonyítani akkor a képernyő sokkal nagyobb (ezt nem feltétlen méretben gondolom, hanem) nem olyan miniatűr minden. Porosodás több embernél volt ennél is, bár ők zsebben, ill. zokniban hordják. A zene elvileg jobb, a hangzás talán nem. A kamera nem hiszem ,hogy sokat javult, de nincs előtte koszolódó plexi. Gyerekbetegségei hogyne lennének, hisz kb. 2 ember fejleszt rá romot. Rábeszélni nem akarlak, de én nem bántam meg ,hogy megvettem.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnének meglepni egy telefonnal, ami ár-érték arányban megfelelő. Ezért a választásom a ZTE Skate-re esett, mint egyik variáns, sajnos Nexus S nem lesz megengedhető (pontosabban nem engedem meg, hogy ilyen drága ajándékot vegyenek nekem
)Blade-em volt, jó haverok voltunk, sokat kibírt.... Viszont voltak idegesítő dolgai, mint pl Porosodás, sz*r minőségű zene és hangzás, valamint a fotók is olyanok voltak, mintha mamám régi OT-550-esével lőttem volna....
A Skate ezekben mennyire mutat fejlődést? Megvannak még azok a tipikus gyerekbetegségek vagy kiheverte őket? Sajnos tesztekből nem lettem okosabb, meg amúgyis több lúd disznót győz, vagy hogy is van ez....
-
Frozzy
őstag
kicsit pang a fórum

-
szutyis
tag
Marketen vásárolt programok telefon csere után is használhatóak?
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, flash videó lejátszásához, a ZTE Skate telefonon, Feltelepítettem ezt de nem akarja lejátszani "Adobe Flash Player ARMv6 és nem tudok vele flash videót játszani. Melyik böngésző kellene esetleg hozzá?
-
Üdv srácok! Eladósorba került az LG GT540-em, és nagyon erősen a Skate fele húz a szívem. Volt alkalmam 2-3 órán át szöszölni vele, és beleszerettem. Ha lenne valakinek eladó sorban egy ilyenje (vagy tud eladót), írna PM-et nekem? Nagyon köszönöm, és remélem nem zavartam senkit üzenetemmel

-
kelzsoca
félisten
válasz
Gorky01
üzenetére
Feladtam az Atomic rom telepítését valahogy az én telefonom nem szereti. Talán ha lesz újabb verzió, akkor megpróbálom...
Nem az a srác adta el az OMC-jét?

Van valami jól működő böngésző ami hasonló technikát használ, mint az Opera Mini? Igazából az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb adatforgalmam legyen.
Kérdésben a válasz: Opera mini
Van mód arra, hogy ha wifin vagyok lássam a PC-n a megosztott mappákat?
Samba?
Illetve mit tegyek fel, hogy menjen a flash tartalom weblapokon?
Ehhez kellene egy custom rom+flash player+megfelelő böngésző (pl: gyári vagy Dolphin HD)
(#3199) Mikika
Nincs.
-
Gorky01
tag
Üdv!
Feladtam az Atomic rom telepítését valahogy az én telefonom nem szereti. Talán ha lesz újabb verzió, akkor megpróbálom...
Más:
Van valami jól működő böngésző ami hasonló technikát használ, mint az Opera Mini? Igazából az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb adatforgalmam legyen.
Van mód arra, hogy ha wifin vagyok lássam a PC-n a megosztott mappákat?
Illetve mit tegyek fel, hogy menjen a flash tartalom weblapokon?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
le kell cserélni a stock romot custom romra 

:/

de ma ahogy olvasgattam a fórumot azért csak csak afelé tekingetek , hogy a saját szám íze szerint legyen belőve a Skate
attery/OLED/Back Light/Vibrator/Ringer/LED/Key/OLED off/SD/BT address/Radio Info/Memory/TouchPaint Test/Audio Loop/FM/Camera/GPS Test/IMEI/IMSI)
roduce Information[->"test" Menu]/Automatic Inspection/Factory data reset/Battery information)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)