- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok.
Mostanában gondolkozok telefon cserén, de még nem tudom, hogy mire váltsam le a deszkát.
Nézegettem a Google Nexus S-t, 55-ért van használtan, szerintetek megéri az árát? Vagy esetleg tudtok valami jó telefont hasonló árban? Lehetőleg nyitott (vagy könnyen visszazárható) bootloaderrel. -
Szoszo94
őstag
válasz
DessertFox #15834 üzenetére
Nem tudom, hogy befolyásolja-e úgy, mint a market működését, de egy próbát megér: kapcsold be (ha még nincs) a háttéradatok szinkronizálását és utána próbáld meg.
-
Szoszo94
őstag
válasz
scyllarus #15684 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=HNyn1h5uJHU&feature=youtube_gdata_player
Nézzétek a boot animációt
-
Szoszo94
őstag
Szia Zsoca!
Látom új rommal készülsz és kikérted a véleményeket/kéréseinket
párat én is szeretnék írni, talán nem nagy gond
- A képernyőkép mentése a könnyű elérhetőség miatt becsúszhatna a kikapcsolás menüjébe
- Ha tényleg lehetséges a hangerő gombokkal való zenevezérlés, az egy hasznos mod lenne
- Az átlátszó/félig átlátszó statbar szintén jó ötletHirtelen ennyi
-
Szoszo94
őstag
válasz
viperabácsi #6664 üzenetére
Arra, hogy van arra is lehetőség, hogy a recovery felrakásával együtt rootold a telefont (ha jól emlékszem legalábbis láttam ilyesmit). Valószínűleg Te nem ezzel a módszerrel csináltad
úgyhogy semmit nem kell már csinálnod, csak mentsd le a rendszert és mehet fel az új
-
Szoszo94
őstag
válasz
viperabácsi #6659 üzenetére
Nem kell, egyedül a root jogot célszerű megszüntetni, ha már fennt van a recovery. De ahogy gondolod
A lezáráshoz még, Ricsi: ki kell írnia a jobb alsó sarokban, hogy "Elfelejtette a mimtát?" vagy vmi ilyesmi, arra kell nyomni, nem hiszem el, hogy nálad nincs olyan
öt hiba után ott kéne lennie...
Szerk.: Milyen módszerrel raktad fel a recoveryt? Ha linkelnéd, az lenne a legjobb
-
Szoszo94
őstag
válasz
bobicsricsi #6648 üzenetére
Rontsd el párszor a mintát (ami ezek szerint nem lesz nehéz
) és lehetőséged nyílik új kódot készíteni, méghozzá úgy, ahogy a kolléga is mondta: gmail cím és a hozzá tartozó jelszó, még internetkapcsolat sem kell hozzá és ez a legegyszerűbb megoldás. Semmi kockázat, biztos megoldás
-
Szoszo94
őstag
válasz
mrskatejoe #4870 üzenetére
Az lehet, ugyanis próbáltam ésszerűen haladni és sokat olvastam mobilarénás teszteket régebben, lehet, hogy azokra hasonlít.
Amúgy köszönöm -
Szoszo94
őstag
pedig ezt a tesztet pár napja kezdtem el írni saját kútfőből, ma fejeztem be. minden saját, képek is, épp azért, hogy ne vádoljon senki 'lopással'.
-
Szoszo94
őstag
válasz
domerator #4847 üzenetére
Avast plusz Mozilla/IE = trójai
és az a slusszpoén, hogy már egy tucat vírusírtóval végignézettem az oldal összes fájlát, online vírusírtókkal szintén, és egyszerűen nem tudom, miért csinálja ezt
operával működik, meg mobilról is..
Valami pluginre tippelek, az zavarhatja össze az avastot, nekem is az van a gépen...ejj, lehet keresnem kéne másik tárhelyet
-
Szoszo94
őstag
http://droidhirek.site40.net/497
Ránéznétekerre a cikkre? Nem akarok hülyeséget írniUi.: bármilyen építő jellegű kritikát szívesen fogadok!
-
Szoszo94
őstag
Előzőt már nem tudom szerkeszteni....csak egy utolsó kérdés, aztán nem zaklatlak tovább
Látom Atomic 2.0-át használsz - a 2.5 stabilabb, vagy egyáltalán jobb, mint az elődje?
Szerk.: Köszönöm, akkor indul a romolás
még gyári a Skate, de a Blade cm romjai után kicsit nagyon fapados
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest