- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
Na úgy nagyjából és tanulmányi célból végigolvastam a totyikot...
Ha egyszer lesz skate-em, akkor lesz jó ROM is
-
Jano_023
őstag
Érdekes, rákerestem az awd luncher ex-re a találatok között 22ft írt ki ha rámegyek akkor már 681ft. Otthon notirol is megnézem majd, de ez miért van?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csupa csaki #3092 üzenetére
Na látod, azt még nem próbáltam spec.
Nyah, csak elvertem a marketen 66 Forintot. -
pacman789
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3082 üzenetére
Hát... nekem meg 14 eszközzel látja kompatibilisnek
Nyilván ha kiszeded az apk-t, akkor a másik telefonon is mehet, de valószínűleg csak demo/trialként, nekem a poweramp-al az volt, hogy az egyik telefonon használtam, a másikra is felment, de a keyt már nem fogadta el.
(#3083) Sommi
Mert vannak olyan alkalmazások, amik azért megérik az árukat alapból is, de 22ft-ért senki sem fogja lewarezolni....
-
Indiant
addikt
Ezt a marketes vásárlást megkérdezem én is. Tudom ,hogy volt rá válasz, de nekem nem egyértelmű még mindig.
Nekem a marketen két telóm van regisztrálva. Blade és Skate, ha egy appot megveszek, azt mindkettőn tudom használni vagy külön-külön kell megvenni??? Csak mert a vásárláskor ki kell választani a telót.....
Az ADWlauncherEX ma 22Ft.....
http://androidunderground.info/akciofigyelo/market-akcio-3-nap-mai-siker-app-adw-launcher-ex
[link] -
Simtu
senior tag
Felraktam az Atomic 1.6-ot. Minden okés lenne, de nem megy rajta a mobil net, hiába van bepipálva az adatok engedélyezése + a folyamatos adatkapcsolat is nem műxik.
-
Indiant
addikt
Medionék ilyen autós kiegészítőkkel árulják.
(#3071) Acsifun: ..esetleg még szaga is van
-
Sommi
aktív tag
Akinek van hozzá tokja, légyszi nézze meg h neki mennyire jut be por a kijelző alá.
Sajnos erre allergiás vagyok és nekem zokniban hordva is alámegy:s :@.
Annyira tud idegesíteni, még a kamerához bement már egy szem ...
Nem tudom mit lehetne kezdeni vele ... -
sksporky
tag
Heló!
Tervezem, hogy veszek egy Skate-et, megnéztem T-nél az árakat, és van olyan, hogy dominó csomagban 40xxx Ft meg listaáras, előfizetés nélkül vagy mi 49xxx Ft. Most az utóbbi az független? Vagy miért drágább?
Köszi előre is!
-
Adammer
csendes tag
Szeretnék feltenni pár alap kérdést, amire nem találtam választ, eddig a topicban.
Több helyen lehet állítani a vezetéknélküli/mobil kapcsolatokat, ezeknek szertém tudni, hogy pontosan melyikkel mit kapcsolok be:
wifi, bluetooth az oké. Itt van olyan hogy mobilhálózatok ebben, pedig adatok engedélyezése. Akkor ezzel kapcsolom ki-be a mobilnetet? És mi a folyamatos adatkapcsolat engedélyezése? ha nem engedélyezem akkor rákérdez, hogy rámehet e netre.És ha a wifi engedélyezve van, akkor a programok amik akarnak neten kommunikálni azok tudnak, vagy csak a mobilneten tudnak.
Elsőre ennyi, ha kapok választ kérdezek még. Direkt nem aktiváltam még a kártyát amíg ismerkedek. -
Harapos
csendes tag
Én Szegeden a Media M-ban 9990-ért vettem samsung 16 GB-os class 10-es memóriakártyát, érdemes megnézni, 10 év gyártói garancia.
Kivettem a Skate-ből és azt leadtam, a kártyát megtartottam és majd ha előtörleszettünk akkor veszek majd másik telefont addíg Nokia 5800 XM. -
gabmng
csendes tag
hali.
felraktam az alább linkelt flash playert:
http://mobilarena.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_2020-2020.html
Ez a legújabb 11es ugyebár. Kérdésem lenne hogy melyik böngésző támogatja a flasht? mert a gyári és az opera se támogatja, nem tudtam lejátszani flash tartalmat
köszi.
-
Gorky01
tag
Oksa megpróbáltam nem megy...
A héten veszek egy másik sd kártyát és megnézem mi sül ki belőle...
Neked mekkora van most benne? Nekem csak egy 512 van épp itthon ezért azt használom de elég volt egy bacup-hoz + hogy rátegyem a rom-ot.Majd akkor megpróbálom és majd kiderül.
-
Gorky01
tag
Igen természetesen világos... csak azt nem értem, hogy akkor másoknak mért megy fel? Miben más az Ő Skate-jük, mint az enyém? Csak mert mindenki egyszerűen felteszi ezeket a rom-okat én meg mindenféle hibaüzenetet kapok.
Nem lehet valahogy jobban begyalulni a telót?
-
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #3052 üzenetére
őőő eredeti partícióval használom a telefonomat és Atomic v1.6-ot használok.. problem ?
(#3051) Gorky01: leírom akkor mit csinálj CWM-ben
-Wipe data/factory reset
-Wipe cache partitionezek után következőket:
-Mounts and Storage
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-extezen kívül.:
-Advanced
-Wipe Dalvik cache
-Wipe Battery statsha ezek sem mennek, akkor SD csere ha van rá lehetőséged és ugyanígy próbáld meg újra.
-
Indiant
addikt
válasz
Gorky01 #3049 üzenetére
Tehát ,hogy ne próbálkozz tovább ezzel a rommal, ide írom a véleményem.
Nem is fog felmenni, mert a boot.img helye a magyar Skateben alapból 4MB az említett custom romban pedig egy 4MB-nál nagyobb boot.img van, így nem fér el az adott partíción.
Tehát pl. egy 1,5Mb-os .zip fájlt sem tudsz egy 1,44MB-os floppy-ra másolni.
Remélem világos.
(#3053) frozzyZTE: nincs problem, saját elképzelésem szerint, a boot.img felírását kihagyta és ott hagyta a gyárit. De lehet tévedek.
-
-
robicheck
csendes tag
Hogyan tudnék falsh playert fel rakni a telóra? A marketről nem lehet, és ha jól tudom, akkor az adobe már nem is fog több erőt invesztálni a flash foltozgatására... Megoldás van? Vagy az már csak warez lehet megoldani?
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
szerintetek lesz erre a telefonra ICS?
-
atillaahun
veterán
Egész korrekt teszt, de inkább az Elitemóvil-t tesztelje, és írjon róla véleményt, aki akar valami újat mondani.
-
hodostamas
addikt
Érkezett hozzánk egy egész hosszú bemutató a Skate-ről sok fényképpel, akit érdekel itt elolvashatja
Hasznos lehet vásárlás előtt..
-
Harapos
csendes tag
Bevittem a Skate-m a T-mobliba és leadtam.
Volt nagy tanácstalanság meg ilyenek, hogy most akkor mi ezt hogyan csináljuk meg mi nem szoktuk, mondtam, hogy de ti szoktátok, aztán valami középvezető elmagyarázta a kislánynak hogyan kell. Szóval leadtam.
Ja kérdezte az ügyintéző, hogy miért nem cseréltetem le a készülék akksiját.
Mondtam, hogy szeretném leadni a telefont és ennyi. Aztán közösen kitöltötttük a papírt és kész.Ja felhívtam a 1430-at és ott az ügyintéző is azt mondta, hogy biztos baj van a telefonnal vagy az aksival, mert több kolegájának is van és azok is bírnak 1 max 2 napot.
Lehet rendelek majd még egyet, de még nem tudom, az ára az tökjó.
üdv
-
kelzsoca
félisten
Megvan a csere Skate, nemrég kaptam kézhez.
-
Danex
addikt
Frissült a 10 kedvezményes program listája
-
csupa csaki
tag
válasz
hodostamas #3029 üzenetére
Okés, köszi, már tölti is
Az első legális Marketvásárlásom -
hodostamas
addikt
válasz
csupa csaki #3028 üzenetére
Mikor megvetted, még egyszer katt a programra és install
De amúgy ha neten lóg a telefon, meg kellene indulna a letöltésnek egyből a fizetés után.. -
csupa csaki
tag
Hali,
Az utalás után honnan lehet letölteni a megrendelt appot?
Jött sms-hogy le lett vonva a kártyámról...blaa...blaa, de azt nem közölte, hogy ez hogyan kerül fel a telómra (lehet én voltam figyelmetlen, nem kizárt)
-
starchild
tag
Légyszíves segítsetek, hogy jól gondolom-e.
Ha a telefonom (Blade) már nincs meg, csak a Domino kártya, illetve a Google accountom a hozzárendelt bankkártyával (ezeket az adatokat kéri a Google vásárláskor), akkor tudok vásárolni a webes Marketen és később, ha ismét lesz Androidos telefonom (nézegetem a Skate-t, lehet vásárlás lesz belőle), le tudom majd arra tölteni és használni ezeket az appokat.
Köszi előre is. -
gabe96
aktív tag
szerintem a T direkt nem rakja ki a Skatet Webshopra, mert más nem fogyott azon kívül
-
Sommi
aktív tag
válasz
szapeti40 #3020 üzenetére
Egyiket sem tapasztaltam még. Jó ez, jobb mint az ace az biztos ! Azt eddig mindenki lehúzta, és máshonan közelítve túl könnyű is
A deszkásokhoz fordulnék most. A telefonom ma kiírta hogy túl kevés a tárhely, leszedtem róla 1-2 appot, gyárit is, de így is csak 39 mega lett a 24 ből, és nincs sok programom, ráadásul a kétharmaduk az sd-n van. Mégis mi foglalhat helyet és hol tudom megnézni, hogy konkrétan mi van a belső memóriában ?
-
szapeti40
tag
Pénteken telefont megyek venni mert a régi nokia 5800 besz@rt. Samsung Galaxy Ace és Zte Skate köz gondolkozok
Kérdeéseim azok lenének h szokot e akadozni bugolni lefagyni stb.. a telefon?
-
Gorky01
tag
Hát beszarok ezt meg feltette... Akkor mi az anya baja lehet a másik rommal? Egyszerűen hihetettlen.
Más:
Indulásnál kért hálózatfüggetlenitő kódot az mi akar lenni?
-
Gorky01
tag
Hát olvasgattam én is azokat de semmi érdemlegeset nem találtam annyi az előéete hogy ma hozta a futár....
Minden a gyári semmi extra csak feltetem CWM-et csinááltam egy backup-ot a biztonság kedvéért és a leírtak szerint elkeztem formázni + telepíteni a rom-ot.
-
Indiant
addikt
válasz
Gorky01 #3012 üzenetére
Ha a neten rákeresel a hibádra, akkor elég sok mindent olvashatsz.
ClockWork hiba, Nand bad sector.....
Mi a teló előélete?
..csak mert a lap tetején gyanús vagy: ...Rom Manager..."Gyorsan felejtsd is el, sem a recovery sem a leszedett rom nem lesz jó a telefonra, csak elrontod vele." kelzsoca
Szóval a modacos cwm fent van? Partíciók a gyáriak?
-
agressor12
senior tag
Kelzsoca igazán főzhetnél már valami új/jó romot,ha megkapod telodat,éhesek vagyunk
-
Gorky01
tag
Megpróbáltam Bluemonte 1.8.D-vel is az is ezt írja ki... Nem nagyon találtam erről leírást. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
Gorky01
tag
Atomic 1.6 telepítés közben error: assert failed: write_raw_image ("/tmp/boot.img"."boot")
Status 7Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Montech XR Black uj garis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest