- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Agyzuzo #20346 üzenetére
Nekem ilyen gondom sosem volt. (Persze nincs két egyforma skate... kicsit olyan érzésem van, hogy amit a samsung nem épít be, mert nem teljesíti a tesztkövetelményeket 100%-on, azt betolják egy turkálóba és onnan rakják össze a skate-ket)
A legnagyobb bajom az volt a rommal, hogy nem tetszett, ahogy kinéz, és akkor még nem tudtam, hogy CM7 alá ennyiféle téma van. De ha a jelenleg használt romom elkezd szarakodni, leheet, hogy visszarakom az IA3-at. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Agyzuzo #20180 üzenetére
Nos csengőhang kipipálva.
A Te módszered szerint fogtam hozzá,de a médialejátszó egyszerűen meg sem jelenítette a kívánt mp3-at.
Aztán kiderült van benne egy szűrő,ami 2 megára volt állítva és ami alatta volt, nem hozta elő,miután zéróra levettem a szűrőt,rögtön előjött a kívánt csengőhangom és gond nélkül beállítódott.
Battery Usage nincs engedve,tehát az nem zavar be.
Amúgy valóban elég gyors,mostanában a launcher leállások is megszűntek,egyedül a frissített Viber az áll be néha,de az is rögtön újraindul.(mondjuk ez az új verzió már elég kellemes,végre jelzi,hogy van a másiknak viber kapcsolata vagy nincs)
A launcherben nem lehet azt megcsinálni,hogy az alsó sor is 4-5 panelból álljon?Egy érdekesség de még jól jöhet,este lemerült és kikapcsolt,töltő majd újraindítás,minden oké,elkezdtem blues rádiót hallgatni,elálmosodtam,nem volt kedvem kikapcsolni,kihúztam a fülemből és szundi.Hajnalban sms-re ébredtem,elfogyasztottam a havi 200 megás adatforgalmamat. Puff neki! Aztán rájöttem újraindításnál nem állt át automatikusan Wifire,hanem az adaton maradt,nem figyeltem és egész éjjel nyomtam le a megákat.
Tanulság,aki újraindít,mindig nézze meg,hogy ráállt e a gép a Wifire ! -
Adamis
őstag
válasz
Agyzuzo #18197 üzenetére
PA JellyBean 4.1.2. CFX2 - MoDaCo Fórumtopic
Ha meg szeretnénk menteni az adatainkat, nem kell factory reset!
Ha mégis valami gubanc lenne, akkor érdemes egy wipe data-t nyomni.
Futó rendszerről érdemes egy mentést csinálni, hogy vissza lehessen állítani, ha nem tetszik!- ROM és Gapps az sd-re másol.
- Recovery-ben Mount & Storage menüben format system
- Install zip from sdcard: először mehet fel a ROM
- újraindít és betöltés után 5 perc várakozás
- ismét vissza a recovery-be, most a Gapps mehet fel, megint újraindít
- ismét 5 perc várakozás és mehet a mókolás! -
-
scyllarus
veterán
válasz
Agyzuzo #17014 üzenetére
Új jött, július 24-én jött, plusz egy patch 25-én
Adamis: a CFX nekem is volt fent párszor, na abban tényleg sz.r a l2sd.
GAbre: nekem november óta bírja, fólia nélkül, nincs karc vagy törés (kopp, kopp, kopp)
Húzni nem érdemes, hacsak nem játszol sokat, de alapvetően nem arra való. Nem rendszertől függ a húzhatósága (mondjuk custom rom alapfeltétel), hanem egyedi, telefononként eltérő lehet. -
giigz
veterán
válasz
Agyzuzo #16620 üzenetére
Jöhetne egy olyan 10e Ft-os beszámítás majd, ami Domino csomagra is érvényes lesz.
Én igazából akkor vennék új telót, ha a Galaxy S Plus ára lemenne a mostani 72k-ról olyan 50k-ra... Az meg már külön öröm lenne, ha akkor jönne egy ilyen akció, és az 50 helyett 40-ért tudnám megvenni... De ilyen nem nagyon lesz, az új teló árak magasan vannak most...
Tényleg a porosodás miatt jó lenne már egy új telóra kicseréltetni valahol, aztán ezt még gyorsan kellene eladni, mielőtt nagyon elértéktelenedik.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Agyzuzo #7756 üzenetére
nekem elvileg ma hozza a gls-futár a skate-emet és én is ugyanilyen tokot szereztem hozzá angliából
kicsit drágább volt, de benne volt a posta... mellesleg a poén: múlt kedden délután rendeltem meg és csütörtökön melóból hazaérve már a postaládában várt (london->kecskemét 48órán belül... nagyon durva... pedig aggódtam, hogy előbb lesz meg a telefon, mint a tok+fólia)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Agyzuzo #7200 üzenetére
Hali
kelzsoca
Nagyjából sikerült beállítani, így nem deszkázik olyan gyorsan az "idegen "
KösziAki le akarja tölteni esetleg itt találja [link]
ez csak egyszerű bootanimáció, egy próbát megérfelrakása:
Root jog kell a felrakáshoz ha nem akarod az eredetit felülírni akkor rakd be a telefon data/local mappájába (így ha törlöd onnan visszaáll az eredeti bootanimáció)
A telefont újra kell indítani. Nem kell meglepődni, ha bejelentkezéskor egy kicsit ácsorog a zöld droid kb 7-10 másodperc. Meg fog jelenni utána a bootanimáció, kb 4-6 ciklus lejátszik.
Eltávolítás fent le van írva, csak ki kell törölni .Ha kéritek csinálok pár képet (megnézni )
(#7200) Agyzuzo
bocs nem válasznak szántam a bejegyzést
-
hodostamas
addikt
válasz
Agyzuzo #4165 üzenetére
rendszer appokat felesleges. ha van frissítve, pl gmail, maps stb.. azt érdemes titanium backop-al integrálni a system-be, és máris nem kell linkelni.
Amit nem ajánlott: olyan appok, melyek kellenek a telefon alap funkcióihoz. ezeket érdemes a Data-n hagyni, esetleges SD hiba esetén.
-
hodostamas
addikt
válasz
Agyzuzo #4162 üzenetére
Igen, ezek mindegyike nyugodtan linkelhető widgetnél is. Ezek mind olyan fájlok amik csak olvasásra vannak, szóval nincs leterhelve az SD. Egyszer odakerülnek, aztán readonly. Ezért is használtam előszeretettel, mert szinte nem is érezhető hogy SD-n van az app nagy része. Plusz gyorsabb mint az android beépített app2sd módszere.
-
apeelme
addikt
válasz
Agyzuzo #4155 üzenetére
sok-más: elég csak az EXT partíció használatát megemlítenem, de a sima SD-re áthelyezés is tökéletes...
így van, dalvikot nem érdemes piszkálni, többet veszítesz vele mint nyersz...rövid és hosszú távon is!
(#4157) frozzyZTE: +1
(#4159) Agyzuzo: nem ugyanaz, míg az EXT-re csak "átirányítod" az appokat, oda települnek onnan indítod el alkalmanként, a dalvik viszont már a rendszer használatakor is folyamatosan "mozgásban" van, ergo a folyamatos SD olvasás-írás sokkal hamarabb kinyírja, és nem utolsó sorban sokkal lassabb mint a teló belső memóriája...ami erre lett felkészítve!
-
Indiant
addikt
válasz
Agyzuzo #2915 üzenetére
Nem mindegy mivel kezeled az SD-t. Ha megengedsz egy javaslatot, a függönylehúzás USB meghajtó csatlakozást elfelejted. (ami egy meghajtót csinál a pc-n az SD-ből. Mert ha így használod, akkor az SD gyökerébe másolt fájlok csak egy reboot vagy az SD újra mountolása után lesznek láthatók a telefonon. Viszont ha egy PC suitot használsz a pc-ről akkor nincs ilyen gond. (pl. 91 PC Suit for Android) Ne lepődj meg kínai a program, de tud angolul is és mindent tud amit kell.
-
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2715 üzenetére
Többi sem működik éppen tökéletesen, 2G/3G váltó ugyanúgy menübe dob. Letiltott képernyőzár véletlenszerűen visszakapcsol magától, meg gondolom még amiket nem próbáltam. De kétségtelenül hasznosabb mint a gyári, és ott van a legjobbak között. Annyi, hogy ezt már legalább fél év nem fejlesztik, és valszeg nem is fogják, készítő nem hiszem hogy reagálna megkeresésre. De legalább pénzt nem kér érte.
(#2716) balwee
Egyelőre nem létezik rá. Bár szerintem a képernyő is őrült módon tud világítani, én elégedett vagyok azzal. Grilleztünk már éjszaka a fényénél.(#2720) Agyzuzo
Mármint nem dob be a menübe, hogy nyomjadneki, hanem szó nélkül átváltja?
Mod.: elrontottad -
kelzsoca
félisten
válasz
Agyzuzo #2707 üzenetére
Minden külsős alkalmazás így működik.
(#2710) menson
Ezt neked kell tudnod, mi ebben nem tudunk segíteni, sem rábeszélni sem lebeszélni nem fogunk a készülékre.
Nézd meg melyik készülék mit tud, és mit nyújt, vesd össze az elvárásaiddal, gondold át mennyi a keretet, és ez alapján lehet döntést hozni.
-
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2381 üzenetére
Az sajnos nem. Én is nagyon hiányolom. Fel is kellett hozzá tegyem a WidgetSoid-ot.
Égtem már be korábban miatta egy csöppet. Siettem valami előadásra Navi-val, odaérek berohanok közbe lenyomom rezgőbe, leülök, erre fél perc múlva max hangerőn full csendbe megszólal: 150 MÉTER MÚLVA FORDULJON BALRA!
Szóval a médiát nem halkítja le ez a szemét. -
Indiant
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
Na itt azér van homály, pedig már kitöröltem a csipát a szememből.
Szóval, ha a Rom nélküli Indiant féle 238 MB data-s partíciós okosságot (ami mellesleg =TPT) ráereszted a telefonra, és semmi egyebet, akkor majd megáll a zöld robotnál.
Erre még biza fel kell tenni valamilyen Rom-ot, mert ez legyalul mindent. Az SD-t persze nem bántja. Recovery egyébként van a TPT-be, nem kell külön felraknod, az fogad majd az első boot-nál.
Ha nem akarsz custom Rom-ot, akkor ITT a gyári. Értelemszerűen az én leírásomat nem kell követned, csak a Rom-ot letölteni, és felrakni Recovery-ből, ahogy Indiant írja.
Végül pedig mehet esetleg a cache to RAM.Na jóvan, úgy látom nem csak én nyomtam be a gépet reggel korá.
Ezt a Dialer-es dolgot én se értettem soha igazán, de futó/telepített rendszer alatt már nem változtatható. Úgy rémlik ha telepítés előtt nyúlsz bele a Rom-ba, úgy még meg lehet hegeszteni, de ott sem csak egy dolgot kell lecserélni, és most hirtelen nem tudom már miket. Én is érdeklődtem erről modaco-n de kutya se válaszolt.
-
Indiant
addikt
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem,
Erre a gyári romos megoldás lenne jó.Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? Ebben az esetben a rom nem indul el, hanem a CWM fog fogadni és mint írtam, legyen az sd-n egy romod amit fel tudsz tenni.
A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond? el kell keserítselek, mindkettő TPT-s megoldás, így veszélyes.
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.
Megy minden, a cache is, ha felteszed kelzsoca update-jét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest