Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
Van egy "recovery" is amit az adb reboot recovery paranccsal lehet behozni , de ez a cwmhez képest egy butított verzió sok mindent nem tudsz kezdeni vele.
Másik variáció lehet még , hogy a rootoláshoz szükséges boot.img fájlt használod.
Ha a telefont az adb reboot bootloader paranccsal újraindítod . Ekkor elvileg egy zöld robot fog látszódni a kijelzőn . Ha a fastboot driverek települtek és a gép látja akkor a fastboot boot boot.img paranccsal ideiglenes root jogaid lesznek . Ez nem ír felül semmit a gyári romon csak a rootoláshoz használt boot.img ről indul. Addig lesznek meg a root jogaid míg a telefon újra nem indul . -
Regiee
aktív tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
snecizero
üzenetére
Én tárcsára húst szoktam rakni sütni nem billentyűzetet.
Egyébként már kérdezte valaki hogy miért nevezed konzekvensen tárcsának a telefonod?A kérdésedre meg egyszerű a válasz: rakd fel a gyári, vagy a Kelzsoca féle romot.
Ha pedig neked az egzotikus romok kellenek akkor a rom készítőjét keresd a kérdéssel. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
snecizero
üzenetére
lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e olyan felolvasó programot ami Magyar nyelvű, illetve mit kell tenni, hogy Magyar nyelvű legyen ? Letöltöttem AndroidTacho_3_12 -t telepítés közben írta, hogy nem talált felolvasó programot. Amit le akart tölteni abban meg nem volt Magyar nyelv
Köszönöm
(#6431) snecizero
ezt nem a Te üzenetedre akartam válaszolni , bocs... este van

-
Drbonci
aktív tag
válasz
snecizero
üzenetére
Mint ahogy kali is írta az ott ára van a szép kijelzőnek , nagyobb teljesítményű cucnak , érdemes elgondolkodni hogy mire akarod használni , kifogod e aknázni a benne rejlő lehetőségeket . Nekem fél évig volt meg tehát tudom milyen , egy darabig mindkettő megvolt össze tudtam hasonlítani .
-
-
apeelme
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
ezzel a menüponttal a TPT frissítést csinálsz, tehát u.a. mint [menü]+[vol+]+[power], csak az SD-n a megfelelő mappában a megfelelő fájlnak kell lennie...
zsoca rom-ját így nem fogod és ne is akard telepíteni ugyanis nem győzzük hangsúlyozni:A TPT veszélyes művelet!!!
Maradj a jól bevált reco-ból telepítésnél!
-
apeelme
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
...majd eljön az idő hogy kinövöd a tárhelyet telón és "ráfanyalodsz" EXT-re (is), aztán majd rájössz hogy mekkora hiba volt class2-es kártyát venni...de úgy összeségében is iszonyat lassú...de pl. majd szépen felteszel SD-re letöltős nagy méretű játékokat amiknek igencsak megnő a töltési ideje, és még sorolhatnám...én mindenkinek azt ajánlom hogy class6 alatt ne is vegyen memkarit...(én napokban cseréltem mert megpusztult az előző, Sandisk 4GB cl6-ra - 2140Ft postával)
-
cheetah21021
csendes tag
válasz
snecizero
üzenetére
Szia!
Szóval most vettem nem régen
Nincs benne sd kártya, tehát azt nem várom, hogy totikomi lásson háttértárat.
Azt kiírja hogy ZTE HSUSB Device csatlakoztatva van
Viszont az USB hiabkeresés mód be van kapcsolva és elvileg ha rádugom a telefont a gépre, akkor aktivizálódnia kellene és a statuszbaron meg kellene jelennie, hogy usd debugging on. vagy valami hasonló.Emiatt recoveryt sem tudok rárakni. Ez lenne az elsődleges cél.
chee
-
redman75
tag
válasz
snecizero
üzenetére
Nekem is gyári van még!
Aksi:
4-5 nap alap ha nem piszkálom csak néha 1-1 perc telefonálás!
2-3 nap közepes nyomkodás,kis játék zenehallgatás!100% ról film nézés: 1:38 film volt ma a végén 71% lett! Utána 20 perc GPS, du kb 30 perc telefonálás,este 15 perc zene volt,és most 54% !
Én megvagyok elégedve nagyon az aksival!!! A tieddel csak van akkor valami gáz! gondolom én! Persze nem nagyon értek hozzá! üdv
-
mpire
tag
válasz
snecizero
üzenetére
Figy, először tegyük tisztába az androidos alapokat. Szóval: programok telepítéséhez a vegytiszta módszer, ha a telón van net (wifi is lehet, mindegy), ott beállítasz egy gmailes címet, és a market nevű app-ban kereshetsz, letölthetsz, telepíthetsz mindenféle programot. Innentől nincs apk másolgatás és egyebek, ráadásul az innen-onnan letöltött apk-k veszélyesek is lehetnek.
És próbálj keresni általános, az android használatát bemutató cikkeket.
-
Genius007
őstag
válasz
snecizero
üzenetére
Üdv. a klubban!

kelzsoca: Nem tudom mennyire tudod, de ami az Atomic romokban van benne az a tárcsázó (kék színű motorola v3-ra emlékeztet picit) azt valahogy belelehet tenni esetleg a Te romodba, vagy külön lelehet valahogy tölteni?

Mert mostanában csinál furcsa dolgokat az Atomic rom, és vissza tenném a Tiedet, csak belezúgtam már ebbe a tárcsázóba.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megcsináltam az ext3 partíciót recoveryből, de valamiért nem volt jó, utána megcsináltam EASEUS-al, pc-n látom a partíciót, ez szép és jó, de a telefonon ugyan úgy fogy a hely ....
Mindkettő primary, Link2SD-vel aktiváltam is, de még mindig fogy a hely a telefonon.
Megnéztem PC-vel, és az ext3 particion ugyan annyi hely van, mint amikor megcsináltam.
Gondolom én szúrtam el valamit, de mit ... ?
Ha feltelepítek egy programot, akkor annak automat az ext3-ra kellene magát tennie nem?
Vagy én értettem félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na mindegy.. neked így kényelmesebb

Képeket kaphatunk róla???
, annyiért már Monte Carlo-t is adnak.