- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
snecizero #6718 üzenetére
Van egy "recovery" is amit az adb reboot recovery paranccsal lehet behozni , de ez a cwmhez képest egy butított verzió sok mindent nem tudsz kezdeni vele.
Másik variáció lehet még , hogy a rootoláshoz szükséges boot.img fájlt használod.
Ha a telefont az adb reboot bootloader paranccsal újraindítod . Ekkor elvileg egy zöld robot fog látszódni a kijelzőn . Ha a fastboot driverek települtek és a gép látja akkor a fastboot boot boot.img paranccsal ideiglenes root jogaid lesznek . Ez nem ír felül semmit a gyári romon csak a rootoláshoz használt boot.img ről indul. Addig lesznek meg a root jogaid míg a telefon újra nem indul . -
Regiee
aktív tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
snecizero #6667 üzenetére
Én tárcsára húst szoktam rakni sütni nem billentyűzetet.
Egyébként már kérdezte valaki hogy miért nevezed konzekvensen tárcsának a telefonod?A kérdésedre meg egyszerű a válasz: rakd fel a gyári, vagy a Kelzsoca féle romot.
Ha pedig neked az egzotikus romok kellenek akkor a rom készítőjét keresd a kérdéssel. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
snecizero #6431 üzenetére
lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e olyan felolvasó programot ami Magyar nyelvű, illetve mit kell tenni, hogy Magyar nyelvű legyen ? Letöltöttem AndroidTacho_3_12 -t telepítés közben írta, hogy nem talált felolvasó programot. Amit le akart tölteni abban meg nem volt Magyar nyelv
Köszönöm
(#6431) snecizero
ezt nem a Te üzenetedre akartam válaszolni , bocs... este van
-
Drbonci
aktív tag
válasz
snecizero #6166 üzenetére
Mint ahogy kali is írta az ott ára van a szép kijelzőnek , nagyobb teljesítményű cucnak , érdemes elgondolkodni hogy mire akarod használni , kifogod e aknázni a benne rejlő lehetőségeket . Nekem fél évig volt meg tehát tudom milyen , egy darabig mindkettő megvolt össze tudtam hasonlítani .
-
-
apeelme
addikt
válasz
snecizero #6031 üzenetére
ezzel a menüponttal a TPT frissítést csinálsz, tehát u.a. mint [menü]+[vol+]+[power], csak az SD-n a megfelelő mappában a megfelelő fájlnak kell lennie...
zsoca rom-ját így nem fogod és ne is akard telepíteni ugyanis nem győzzük hangsúlyozni:A TPT veszélyes művelet!!!
Maradj a jól bevált reco-ból telepítésnél!
-
apeelme
addikt
válasz
snecizero #5759 üzenetére
...majd eljön az idő hogy kinövöd a tárhelyet telón és "ráfanyalodsz" EXT-re (is), aztán majd rájössz hogy mekkora hiba volt class2-es kártyát venni...de úgy összeségében is iszonyat lassú...de pl. majd szépen felteszel SD-re letöltős nagy méretű játékokat amiknek igencsak megnő a töltési ideje, és még sorolhatnám...én mindenkinek azt ajánlom hogy class6 alatt ne is vegyen memkarit...(én napokban cseréltem mert megpusztult az előző, Sandisk 4GB cl6-ra - 2140Ft postával)
-
cheetah21021
csendes tag
válasz
snecizero #5747 üzenetére
Szia!
Szóval most vettem nem régen
Nincs benne sd kártya, tehát azt nem várom, hogy totikomi lásson háttértárat.
Azt kiírja hogy ZTE HSUSB Device csatlakoztatva van
Viszont az USB hiabkeresés mód be van kapcsolva és elvileg ha rádugom a telefont a gépre, akkor aktivizálódnia kellene és a statuszbaron meg kellene jelennie, hogy usd debugging on. vagy valami hasonló.Emiatt recoveryt sem tudok rárakni. Ez lenne az elsődleges cél.
chee
-
redman75
tag
válasz
snecizero #5629 üzenetére
Nekem is gyári van még!
Aksi:
4-5 nap alap ha nem piszkálom csak néha 1-1 perc telefonálás!
2-3 nap közepes nyomkodás,kis játék zenehallgatás!100% ról film nézés: 1:38 film volt ma a végén 71% lett! Utána 20 perc GPS, du kb 30 perc telefonálás,este 15 perc zene volt,és most 54% !
Én megvagyok elégedve nagyon az aksival!!! A tieddel csak van akkor valami gáz! gondolom én! Persze nem nagyon értek hozzá! üdv
-
mpire
tag
válasz
snecizero #4905 üzenetére
Figy, először tegyük tisztába az androidos alapokat. Szóval: programok telepítéséhez a vegytiszta módszer, ha a telón van net (wifi is lehet, mindegy), ott beállítasz egy gmailes címet, és a market nevű app-ban kereshetsz, letölthetsz, telepíthetsz mindenféle programot. Innentől nincs apk másolgatás és egyebek, ráadásul az innen-onnan letöltött apk-k veszélyesek is lehetnek.
És próbálj keresni általános, az android használatát bemutató cikkeket.
-
Genius007
őstag
válasz
snecizero #4842 üzenetére
Üdv. a klubban!
kelzsoca: Nem tudom mennyire tudod, de ami az Atomic romokban van benne az a tárcsázó (kék színű motorola v3-ra emlékeztet picit) azt valahogy belelehet tenni esetleg a Te romodba, vagy külön lelehet valahogy tölteni?
Mert mostanában csinál furcsa dolgokat az Atomic rom, és vissza tenném a Tiedet, csak belezúgtam már ebbe a tárcsázóba.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megcsináltam az ext3 partíciót recoveryből, de valamiért nem volt jó, utána megcsináltam EASEUS-al, pc-n látom a partíciót, ez szép és jó, de a telefonon ugyan úgy fogy a hely ....
Mindkettő primary, Link2SD-vel aktiváltam is, de még mindig fogy a hely a telefonon.
Megnéztem PC-vel, és az ext3 particion ugyan annyi hely van, mint amikor megcsináltam.
Gondolom én szúrtam el valamit, de mit ... ?
Ha feltelepítek egy programot, akkor annak automat az ext3-ra kellene magát tennie nem?
Vagy én értettem félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged