- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
November elején voltak pletykák hogy valamelyik másik szolgáltatónál is várható, de akkor még nem mondták hogy melyiknél, azóta kiderült valami?
-
SkyLaci
őstag
Vajon lesz belátható időn belül Skate a Telenornál, vagy inkább vegyek Bladet?
-
SkyLaci
őstag
válasz
hodostamas #1291 üzenetére
a fólia nem befolyásolja negatívan a kijelző érzékenységét, kezelhetőségét?
-
SkyLaci
őstag
válasz
kelzsoca #800 üzenetére
Ami pendriveon elfér az microsd-n is, ez igaz, nekem ezértnincs is pendriveom, mindig csak kikapom (ehhez jól jön a hotswap) a kártyát valamelyik telefonomból, beleteszem az usb adapterbe és ott a pendrive, amit vissza is tehetek a telefonba, és akár használhatom is.
Én pl olyan esetre gondolok amikor valamit ráteszek (vagy akár már a telefonnal töltöm le az egyetemi wifiről) a teló memória kártyájára (mert ezt használom pendriveként) és azt a fájlt napközben valakinek oda szeretném adni úgy hogy számítógépes segítséget nem tudok igénybe venni, ilyenkor nagyon jó lenne ha egy pendriveot rá kapcsolhatnék, de még az is elég lenne ha a telefonba betéve egy másik microSD-t arra másolhatnám, de ez kényelmetlen a hotswap híján, valamint meglehetősen lekorlátolt a telefonba épített memória méretére.
Összegezve az hiányzik nekem a skateből hogy nem lehet vele más segédeszköz (egy pc, vagy telefon) nélkül 1 adathordozóról egy másikra másolni, és ez szerintem ma egy okos telefonnál már alap lehetne.
-
SkyLaci
őstag
Custom romokkal usb-otg is varázsolódik a telefonra? nagyon hasznos lenne hotswap híján.
(mellesleg egy kis kézügyességgel nem lehet az aksi felett mégiscsak ki-be csúsztatni a microsd-t?) -
SkyLaci
őstag
válasz
atillaahun #718 üzenetére
"kurvára merül", az mit jelent pontosabban (mondjuk hány óra netezés)? ha minden éjszaka töltődik akkor nap közben ugye nem fog lemerülni?
-
SkyLaci
őstag
Lehet tudni/sejteni valamit, hogy telenor/djucenál lesz-e kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest