Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Felraktam a GO Launcher EX (Pro)-t, aztán egy iPhone témát.
(Nem nevetni, csak kipróbálás céljából tettem fel!)Ha belépek a menübe, akkor fent lehet választani, hogy az összes telepített alkalmazást akarom-e látni, vagy csak azt ami éppen fut, stb stb ..
Ha rámegyek az éppen futó alkalmazásokra, akkor akkor ott van egy fül "Close all" amivel az összeset kilehet lőni egyszerre, ez számomra (és még talán sokak számára is) elég hasznos szerintem. Viszont van amikor hiába lövöm ki mindet utána vissza jön 1-2-3 alkalmazás.
Pl: PowerAMP, Volume+Pro, EMS, és ilyesmik.Ezt az "alkalmazást" vagy ilyesmi featurest belehetne építeni esetleg az új - update-elt romodba Kelzsoca?
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #4997 üzenetére
TILOS kicsomagolni őket!
Total Commanderben a tömörítés arányát állítsd nullára, mielőtt nekilátsz. TC-ben egyik oldalon ROM.zip megnyit, belelépsz mintha könyvtár lenne, másik oldalon fekete Mms update.zip úgyszintén.
Mindkét oldalon system/app mappába lépj be, fekete Mms update.zip-ből átmásol és felülír a ROM.zip-be az Mms.apk fájlt...ennyi! -
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #4997 üzenetére
Nem biztos, hogy tudom mit akarsz csinálni,de a ROM-ot és az updateket tutira nem kell kicsomagolni. Recoveryből kell telepíteni őket! Úgy mint a ROMot is!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #4994 üzenetére
(#4994) kelzsoca
köszönöm
tehát akkor ROM kibontás Total commander segítségével valamint black_mms__update2 kibontás, majd blackmms Apk-t bemásolom (miután eltávolítottam az ott lévőt ) a system/app mappába. Vagy elég csak másolás felül írást végrehajtani ?
mer ahogy látom kettő mappa van a black_mms__update2.zip -ben ( META-INF, és system )
köszönöm a választ
-
Jano_023
őstag
Zsoca hozzád lenne egy kérdésem. Rom vagy app függő hogy a képernyő feloldásnál megjelenjen az mp3 lejátszó navigáló gombok? A Blades Romodban volt ilyen, ha Romos dolog akkor beletennéd a következő verzióba ?!
Nagyon jó lenne ha nem kéne mindig a képernyőt feloldani zeneváltáshoz. Köszönöm szépen! -
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani olyan programot. Ami a beszélgetést felveszi.
A másik ami kéne. Olyan progi ami a hang profilomat a megadott időben mindig át állítja.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #4979 üzenetére
Az lenne a kérdésem , hogy a Ska TE romba a data/app mappába (telepítés előtt ) ha berakom a fekete sms üzenet appot akkor az telepítéskor felülírja e az alapot ? Vagy csak recovery alól érdemes telepíteni ?
Mivel rendszeralkalmazás, ezért a system/app mappába kellene felülírni.
(#4986) giigz
Az ext partíció méretét nem fogja hozzáadni a belső memóriához, de ettől még használja.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #4991 üzenetére
Igen, a T sajnos ilyen
Ezért is van olyan díjcsomagom, ahol nem kell figyelni az időre, sok a benne foglalt perc.
-
DonPumpino
csendes tag
Sziasztok
Köszönöm a 3 illetőnek a gyors és pontos segítséget:
Jano_23
Zsolt_72
kelzsocaSajnos úgy néz ki, hogy hardveres probléma van. Majd a szervíz megmondja.
Mindenesetre jó, hogy egy ilyen zöldfülűnek ilyen hamar segítettek.
Remélem hamarosan megjavul a vas és én is tevékenyen részt tudok venni hozzá szólásokban.Üdv
-
mrskatejoe
aktív tag
-
giigz
veterán
Úgy van, köszi a segítséget, működik!
-
giigz
veterán
Tegnap csináltam SD-partíciót. De nem látott utána semmit az SD-n, ezért felraktam egy új romot, és formáztam mindent, SD-t is.
Akkor a SkaTe romnak nem kell felrakni semmi mást, az ext-re fogja rakni a cuccokat? Jelenleg 116 MB szabad helyet mutat a beállításokban, ennek nem kellene + 512 MB-ot írnia?
-
apeelme
addikt
nem kell link2sd, az a rom A2SDvel "szerelt". ha a követelményeknek megfelelôen létrehoztad az ext partíciót, majd romot feltelepitetted, akkor szedd le Marketből pl. a Quick System Info Pro-t annak az elsô lapjàn A2SD Storage néven làthatsz ròla informàciòt. És értelemszerüen a kàrtyàra àthelyezés az SD FAT részére helyezi àt, a müködö EXT partíció a telefon belsô memòriàját bővíti.
-
apeelme
addikt
válasz
ha azt szeretnéd hogy rommal együtt települjön, akkor a rom zipjében a system/app mappàban lévö Mms.apk-t cseréld le a fekete Mms.apk-val.
-
scyllarus
veterán
válasz
Valami ilyesmire gondoltál?
[link] -
PNP
őstag
Ha SkaTe rom felrakása előtt custom recoveryben csináltam egy 512 megás ext partíciót, akkor biztos, hogy onnantól automatikusan oda (is) telepít programokat? Hol tudom ezt ellenőrizni? Ha egy programnál rábökök arra, hogy SD kártyára másolja, akkor azt a fat32 partícióra teszi, nem?
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki találkozott -e "hívás idő kijelzővel " (ami hívás közben kijelzi az eltelt időt )
Keresgettem de nem találtam.Köszönöm.
kelzsoca
Az lenne a kérdésem , hogy a Ska TE romba a data/app mappába (telepítés előtt ) ha berakom a fekete sms üzenet appot akkor az telepítéskor felülírja e az alapot ? Vagy csak recovery alól érdemes telepíteni ?
Köszönöm
-
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy timespace-t lehet-e valahogy telepíteni SKATE-re? Marketben nem igazán találtam...
Köszönöm a válaszokat!
Üdv. -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #4973 üzenetére
Hali bocs hogy zaklatlak de nézz rá légyszíves a kérdésemre.
Érdekelne a véleménye valakinek aki használja az app monster nevű alkalmazást.
A telefonon gyári rom van a beállítások- alkalmazások -alkalmazás kezelés menüpont szerint a belső tárhely 57mb foglalt 105mb szabad.
Az app monster szerint 162.5 mb ből 85,59 mb szabad .
A memóriakártyán lévő szabad helyet azonos méretűnek látja mindkét alkalmazás.
A kérdésem melyiknek lehet hinni inkább?Mi okozhatja az eltérést? -
gaborbp
tag
Sziasztok tudom nem ide tartozik de hátha valakit érdekel ( végülis a ZTE-Skate-el van összefüggésben). Szóval ha valaki mobilnetet használ és szeret spórolni az adatforgalommal jól jön az Opera Mobile
Viszont az Opera rosszul jeleníti meg többek között a facebook-ot. (szétesik a CSS stb). Erre találtam megoldást mivel az alapértelmezett android böngészőben ezzel nincs probléma.
Szóval nyisd meg az alap androidos böngészővel a következő oldalt: http://whatsmyuseragent.com
Ott megjelenik a bongészöd telefonod tulajdonsága: Mozilla/5.0 (Linux U Android 2.3.5; hu-hu; ZTE-SKATE Build/GRJ22) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1
Ezt másold ki a vágólapra.Nyisd meg az opera-t majd írd be a címsorba felülre: opera:config
menj a User Prefs-re alulról a második. Majd keresd meg a Custom User Agent-t és oda másold be amit korábban kimentettél a vágólapra.
Ezután görgesd legalulra és mensd el.Ezután már rendesen fog megjelenni minden oldal köztük a facebook is
Remélem nem nagyon offoltam ezzel
-
Laczko25
csendes tag
Üdv!
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én szvsz szívesen kapcsolgatnám a SkaTe romban a redőnynél a kijelző fényerőt is. Erre van megoldás vagy várjak hátha az új romban feltűnik? Widgetsoid-ot nem raknám fel csak ezért :-( -
gabe96
aktív tag
ha a kezetekben volt, és kicsit messzebbről néztétek, nem volt még olyan érzésetek, hogy egy Galaxy Nexus van a kezetekben?
-
gabe96
aktív tag
valaki észlelt már olyat, iszonyatos tempóban fogy az akksi kapacitása?
kezdetekben nagyon jó volt, de most 1-2 napja, gyorsan merül az akksi, és a cellakészenlét fogyaszt belőle sokat az akumlátorhasználat diagrammja szerint
SkaTe rom
ha gyári rendszerrel is ezt csinálja, visszavihetem gariba? -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #4964 üzenetére
Urak!
Ha kérhetném, priviben rendezzétek az esetleges nézeteltéréseket, köszönöm
-
Frozzy
őstag
válasz
Adamyno #4960 üzenetére
Valóban szép és jó lenne egy használható kifogástalan CM rom a Skatera de sajnos Officalban nincs mivel a CM nem vette fel a támogatott készülékek listájára a Skatet Unofficalban meg használható (tudtommal) nincs sajnos
(#4964) skidrowkill: kész vicc az egész oldalad
trolololo
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
hodostamas #4955 üzenetére
Mondd már mi a copy/paste??
Am ha meg akarod tudni Bagyusztól engedély-t kértem a posztért a többit saját magam írtam fordítottam... -
Adamyno
tag
Hol találok "hivatalos" CM ROM-ot a telóra? mert a készülékek között nem látom az oldalukon.
Vagy tegyek fel inkáb egy Kelzsoca félét? Láttam a Big Brother és a SkaTe romot.
Mi a különbség?(nekem Blade-m van, legfrisebb CM Nightly-val tökéletes, csak haver Skate-jére kéne valami mert igen lassú. Aért gondoltam CM-re, mert nekem bevált)
-
Frozzy
őstag
válasz
szerintem ugyan az a gyerek csinálja
-
apeelme
addikt
válasz
ne mérgelődj, akiket igazán érdekel a téma az úgy is hamar rájön hogy igazi support-ot csak itt, vagy hungariandroid-on kap, akinek meg mégis odahúz a szíve az szvz olyan is...tapasztalatból mondom...ezektől az oldalaktól csak nagyobb a keverc és a káosz, nehezebb kiigazodni...sajnos nem tudod megtiltani...
-
Jano_023
őstag
Hali bocsánat az off-ért! Szeretnék a forumban már dicsért Nillkin tokot rendelni. De ahhoz hogy kedvezményesen rendelhessem meg kellene még 4 ember vagy több. Akit érdekel kérem írjon PÜ-be. köszönöm és bocs akit zavartam.
-
hodostamas
addikt
válasz
skidrowkill #4954 üzenetére
www.zteskate.wordpress.com
Na, egész jó, már egyre kevesebb a copy paste, de még így is találhatóak részek melyek tőlünk származnak. Nem tanultok?
Látom ugyan az a szerző is, mert ugyan az a zte portálos facebook csoport tartozik az oldalhoz. -
skidrowkill
aktív tag
Ez most egy ROM??
http://android.modaco.com/topic/347446-medion-p4310-zte-skate-android-235/ -
gabe96
aktív tag
válasz
sfbukfenc #4948 üzenetére
nem tudom a fiad hova vitte, de én a Westend-be akármikor mentem, soha nem volt alkatrész Blade-hez
mondtam a szervízesnek, h egyszer bemegyek 1100 ft, tehát egy garis csere 2200 ft, mondom értem, de miért nem lehet csak 1-2 darabot raktáron tartani, de csak egyet mindig...:S na mind1
az se hátrány ha van ismerősöd -
giigz
veterán
Full formázás megvolt.
-
sfbukfenc
tag
Szerdán bevitte a fiam, akkor a szervízes megpróbálta, de nem tudta cserélni, mert nem volt csere teló. Ma bevittem én, a másik szervízest ismerem, mondta, hogy jött, kicserélte.
Ennyi.
Ha nem ismerném, lehet, megnézett volna néhány dolgot.
Egyébként minden gyári volt a telón. -
roli_636
csendes tag
Szevasztok!
GPS-t használta valaki? Felraktam egyet magyar térképpel.De nem elég pontos. Mi lehet a gond?
Ti milyen navigációs programot használtok?Roland
-
apeelme
addikt
hát a backupod valszeg megsérült...és valszeg a memkari miatt...lehet hogy megdöglött...esetleg PC-n kártyaolvasóban próbáld meg újrapartícionálni, hátha...
u.i.: nálam a héten adta meg magát 11hónap után egy adata 4GB CL6-os kártya...most partícionálom az újat! (sandisk 4GB CL6)
-
giigz
veterán
válasz
molnarpeter #4942 üzenetére
Backup volt
Mondanom sem kell, sosem volt még ilyen. Akkor jöhet egy formázás, természetesen a SkaTe rom megy fel. Meg akkor SD formázás is.
-
giigz
veterán
"MD5 mismatch!"
Ez nekem kínai, mi a teendő ilyenkor? Mi a lóf@sz problémája van ennek a sz@rnak már megint?
-
L4ller
tag
Tisztelt kelzsoca!
Köszi a munkádat a custom rommal, tegnap feltettem, jól működik, egy 4 GB-s T által forgalmazott microSD van benne, arra pedig megcsináltam a formázást a tutor alapján!
Valóban kevésbé merül, pedig nyomogattam rendesen!
Féltem, hogy nem fog zökkenőmentesen menni, de tényleg nem bonyolult a mindenre kiterjedő leírás betartásával. Grat a készítőnek!
-
giigz
veterán
Támadt egy ötletem!
Pár napja csináltam biztonsági mentést, és mindjárt csinálok egy visszaállítást. Úgy már remélem jó lesz...
-
skidrowkill
aktív tag
Valaki meg tudná mondani milyen keybord van a Bagyusz féle a2sd rom-ban?
-
snecizero
senior tag
Nálam olyan gond volt, hogy amikor fényképezni akartam. Akkor ki írta rakjam be a memória kártyát ?! De hát bent volt a telefonba.
És a file kezelője még kezelte is.
Fogtam a telefonba beállítottam ,hogy ki tudjam venni az sd kártyát. És utána vissza raktam és úgy hogy egy kicsit megnyomkodtam. Hogy jobban értsétek amikor vissza nyomtam az sd kártyát a helyére egy kicsit még jobban be nyomkodtam. De nem olyan erősen. És az óta nincs gond vele.Ti milyen navigációt használtok a telefonba ?
-
giigz
veterán
válasz
mrskatejoe #4928 üzenetére
Fényképet simán menti SD-re, most néztem vissza gépen, és minden más fájl is megvan.
ROM: SkaTe
SD: Kingston microSDHC 4GB Class 4 -
mrskatejoe
aktív tag
Nos nem akarlak elszomorítani, de nekem is így kezdődött és behalt az sd kártyám Maxell 8 GB.
Próbálj meg fényképezni ( lehet azt fogja kiírni, hogy nincs sd kártyád ) no akkor gond lesz
milyen ROM van fent neked ? és milyen az sd kártyád ?
nem tudom miért de van egy olyan sejtésem, hogy a gyengébb sd karikat kinyírja az ext partíció . Túl sokat kell neki írni olvasni ? nem tudom nem vagyok spiller a témában. Talán zsoca vagy ux1 esetleg tudna bővebbet róla.
-
giigz
veterán
Komolyan mondom, hihetetlen.
(#4925) mrskatejoe: A menüben nem jelennek meg a programok...
-
giigz
veterán
válasz
mrskatejoe #4925 üzenetére
Az első megvolt, de nincs változás, egyszerűen nem hozza elő az SD-n lévő programokat, játékokat, stb.
A beállításokban látja a kártyát, hogy mennyi hely van, stb.
-
mrskatejoe
aktív tag
Csak tippelni tudok.
Szerintem állítsd le a telefont , majd vedd ki az aksit. Indítsd újra a tellót.
a telefon látja az sd kártyát ?
a beállításoknál nézd meg ...
Akkor próváld meg az ASTROT újra telepíteni, vagy egy másik file kezelőt telepíteni.
Nem kártya gond lesz hanem szerintem file kezelőd szarakodik (szerintem )
-
giigz
veterán
válasz
mrskatejoe #4923 üzenetére
A telón ASTRO van. SD kártyán lenne, tehát semmilyen fájlkezelőbe nem tudok belépni, csak gépről tudok másolni, stb.
-
giigz
veterán
Az miért van, hogy az SD kártyán lévő cuccokat nem látom a telón? Ha bedugom az adatkábelt, akkor tökéletesen működik tárhelyként, de ha kihúzom, vagy lecsatlakoztatom, akkor nem jönnek elő az SD-n lévő programok, tehát szinte minden.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
skidrowkill
aktív tag
A Chainfire 3D miért áll le FC-vel???
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #4917 üzenetére
Szia, nekem is Zsoca romja van fent, de én 4gb kártyát használok és nekem Zsoca az ext3 at javasolta. Hogy miért passz. Nálam így van és megy minden.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
sfbukfenc #4914 üzenetére
Sziasztok
Egy gyors választ kérnék
Egy 2 GB kártyát rakok most a tellóba. Szeretném használni az EXt particiót .
A formázással nincs gond mert mivel 2GB így sima FAT lesz elöször elkészítve . A kérdés, hogy az ext partíciót Ext 2 - nek állítsam be vagy Ext3-nak. Logikám szerint az ext3 pártíció a 2 GB feletti kártyákra kell. Jól gondolom ?Nos mindent gondoltam a Skate-ról de megint kellemesen csalódtam a tellóban is és a zsoca féle ROm ban is.
Tegnap és ma reggel minden frankón működött. Délelőtt mentünk ki horgászni . No mondom itt a remek lehetőség a fényképezésre és a videózásra. Kimentünk a vízpartra, és jött volna a fényképezés. Bekapcsoltam a fényképezőt, és ki írta, hogy nincs SD kártya a gépbe. No mondom, biztos elmozdúlt vagy valami kontakt hiba. Telefon kikapcs, aksi ki, SD kivétel, majd vissza pakolás. Így sem működött. A ROM, és telló működött, de az SD-n lévő programok nem. Menéztem a beállításokban de onann is eltüntek az sd tartalmak.
A telefon működött.
No itthon megnéztem a gépen is de abszolúte nem érzékelte a laptop sem. Behalt az új sd kártya. ( de a telló működöttKöszi a gyors választ
-
viperabácsi
addikt
érdekelne a véleménye valakinek aki használja az app monster nevű alkalmazást.
A telefonon gyári rom van a beállítások- alkalmazások -alkalmazás kezelés menüpont szerint a belső tárhely 57mb foglalt 105mb szabad.
Az app monster szerint 162.5 mb ből 85,59 mb szabad .
A memóriakártyán lévő szabad helyet azonos méretűnek látja mindkét alkalmazás.
A kérdésem melyiknek lehet hinni inkább?Mi okozhatja az eltérést? -
sfbukfenc
tag
Már többen említették itt a fórumon, hogy gond van a mikrofonjukkal, nem hallják amit mondanak. Ez a fiam telefonját is elérte
, pedig az elmúlt másfél hónapban nem igazán a telefonálásra volt használva.
Természetesen a T-nél szó nélkül cserélték.
Lehet, ez egy típushiba lesz? -
giigz
veterán
Van itt valaki, aki Fruit Ninja-val játszik? Nektek mennyi a legjobb eredményetek classic módban?
-
mpire
tag
válasz
snecizero #4905 üzenetére
Figy, először tegyük tisztába az androidos alapokat. Szóval: programok telepítéséhez a vegytiszta módszer, ha a telón van net (wifi is lehet, mindegy), ott beállítasz egy gmailes címet, és a market nevű app-ban kereshetsz, letölthetsz, telepíthetsz mindenféle programot. Innentől nincs apk másolgatás és egyebek, ráadásul az innen-onnan letöltött apk-k veszélyesek is lehetnek.
És próbálj keresni általános, az android használatát bemutató cikkeket.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Fooler89 #4904 üzenetére
Konkrétan Skatere nem találtam videót, de kb ilyen minőségileg a MESH!Én Galaxy S nél találkoztam a tokkal és ezzel a színnel és a srác mondta neki kellett a tok mert üti vágja és kivettem a tokból semmi baja nem volt ÉS nem látszik rajta semmi karc, kosz!
Na, de ezt én mondom
-
snecizero
senior tag
Azt hol tudom beállítani ,hogy mindent az sd kártyára töltsön, telepitsen ?
-
miklos0308
tag
Kaptam ma egy MMS-t a barátnőmtől és nem tudom megnézni mert nem akarja letölteni a képet kérdésem miért nem vagy mit kell engedélyeznem a beállításokban?
-
snecizero
senior tag
válasz
roli_636 #4900 üzenetére
Kösd össze a ZTE tárcsádat a PC-del. USB módba. És menj fel erre az oldalra--->[link] És ott menj rá egy programra amit felszeretnél rakni a tárcsádra. És akkor ott felfogja ajánlani ,hogy elöbb telepitened kell az alap progit. Azt ragd fel és utána már tudsz telepíteni. Internet előfízetésnek kell lenni a telefonodon !!!
Vagy egy másik alternatíva.
Felmész erre az oldalra--->[link]És ott beírod a keresőbe , hogy PL: shazam apk és keresés.
Letöltöd a PC re és utána átmásolod a tárcsádra.
Ha itt keresel játékot vagy programot akkor az apk szót mindig írd be a kereső végére.Ja és azt még nem írtam ,hogy amit átmásolsz még telepíteni kell a tárcsádon.
És mindent csak saját felelőségre !!! (Egy vírus keresőt azért rakjál fel !!! Sose lehet tudni !!!)
-
Danex
addikt
válasz
roli_636 #4900 üzenetére
IGO hivatalosan nem létezik androidra, de a hasonló programot a sd kártya gyökerébe kell másolni
a marketről közvetlen azt hiszem nem tudsz letölteni... megnyitod a programot -> letöltés/telepítés ekkor be kell jelentkezni ugyan arra az email címre mint amit a telefonodnál beállítottal -> ha megvan, telepítés és ha a telefon csatlakozva van az internetre magától letölti, és telepíti
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest