- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Melyik launcherben lehet mappákat létrehozni? annyi kis programom van ami csak néha kell használni, hogy mire bármit is megtalálok
-
Indiant
addikt
Megjelent az Atomic v3.0
BUÉK!
(#5098) Zsolt_72: Ha esetleg valaki mégis beleszalad, hogy nem tett az SD-re a csomag alkalmazása előtt egy romot, akkor az menjen a recoveryben a mounts and storage menüpont mount USB storage-be és dugja rá a pc-re, így az SD kártya megjelenik mint meghajtó és rá tudja másolni a romot. Ha kilép ebből a menüpontból, akkor az SD leválasztódik a pc-ről.
..szívesen!
-
roli_636
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért kapcsol be néha a kijelző, amikor nem használom a telefont? Felvillan 2 másodpercre, aztán elalszik. 5 sec múlva megint. Ezt megcsinálja 4-5x egymás után. Mi lehet az oka?
Roland
-
starchild
tag
Boldog Újévet kívánok minden Skate-s és egyéb okos/buta telefonnal rendelkezőnek!
Köszönet a Blades és Skate-s "támogatásért" a ROM fejlesztőknek és fórumozóknak!
-
Genius007
őstag
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Másodszor pedig örömmel látom, hogy kijött a tillaz féle Atomic 3.0.
Viszont rom csere során meglepő dolgot tapasztaltam.
Még pedig azt, hogy ehhez a romhoz nem elég a telóba beépített memória O__o
És az SD kártyáról kell valahogy a helyet "elvenni", vagyis egy részét a romnak arra rakja rá (ha jól értem a dolgokat ... )
Kipróbáltam ezt a TPT-s dolgot (de szerintem rosszul, mert semmi nem változott).
Nem sikerült a V3-mat feltennem. : (Valaki letudná írni szájbarágósan, hogy hogyan is kell feltenni az Atomic v3-mat?
És hogy tudnék helyet varázsolni (tpt-vel) a telefonra? -
B1T3
addikt
Boldog 2012-t minden látogatónak és sikerekben gazdag Skate-testreszabást a tulajdonosoknak!
-
snecizero
senior tag
B.U.É.K
Van e esetleg lehetőség arra ,hogy a bejővő üzenet jelző hang. Ne csak az a pár hang közül tudjak választani hanem esetleg zenét is ? Mert én ilyet nem találtam sajnos.
-
padre666
tag
Boldog Új és ROM-okban gazdag Évet Kívánok!
-
mrskatejoe
aktív tag
Elérkezett végre a várt Újesztendő
Kívánom, hogy hozzon sok jót a jövendő
Kövér, tiszta búzát arasson a kasza,
És minden magyar ZTE Skat-esnek jól álljon a
.... ..(
nyakkendője
B.U.É.K Mindenkinek
-
scyllarus
veterán
Boldog Új Évet minden kedves fórumtársnak!
-
snecizero
senior tag
Köszönöm és viszont kívánom. Minden fórumozónak én is buék-ok.
Ma megvettem a 8gb kártyám 2650 ft-ért adapterrel. -
kelzsoca
félisten
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
ouzohuto
senior tag
BUEK!!!!
-
giigz
veterán
Root Explorer-ben hogyan lehet megnézni az ext partíciót?
-
xtr3m3
tag
A SkaTe romnal nallam az alabbi hibak leptek fel:
- az ext3 particiot nem mutatja a tarhelyeknel de viszont engedi levalasztani
- a 3g jel ugral felpercenkent hsdp-reAmugy tetszik a rom es a tovabbi funkciok jol mukodnek.
B.U.E.K!
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Sikeres feltelepitettem a SkaTe romot es sajna a proximity senzor calibralas utan a kovetkezot irja ki
X:no es hiaba mozgatom a bal sarkanal nem valt at yes-re tobb probalozas utan atal X: stop
Valakinek mar elofordult ilyen problema. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
viperabácsi #5067 üzenetére
Tök fölösleges, már gyárilag megformázták az akkut. Egy teljes feltöltés-lemerítés ciklus jót tesz a rendszernek, de más nem kell.
mp
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #5067 üzenetére
amikor feltöltődött akkor feltöltődött...
ez ilyen egyszerű...
-
sisa.peti
csendes tag
válasz
ouzohuto #5050 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis gondom!
Amikor bedugom a telefonom a gépbe, akkor nem érzékeli a telefont, csak azt hogy van egy külső meghajtó. Amikor rákattintok, akkor azt írja ki hogy helyezzen lemezt a meghajtóba.
Tudna valaki segíteni, hogy hogy oldjam meg a gondot? Töltsek le egy drivert vagy a telefonon is be tudom állítani az hogy a gép érzékelje azt hogy be van dugva?
Köszi szépen! -
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #5065 üzenetére
sosem kellett "formázni" az akksit, ezután sem kell csak lerontod a kondícióját...rom telepítés után használd a telefont a szokásaidnak megfelelően...droid "megtanulja" kb. 3 lemerülés-töltési fázisban...
-
-
snecizero
senior tag
Soha nem volt még androidos készülékem. És nagyon sok tanulni valóm van még. Egy kérdés ! Van e értelme letölteni a kelzsoca romot ?
Az aksi idejét meg hosszabbítja ? Utána ugyan ugy minden fog menni a tárcsámon ? -
snecizero
senior tag
Gyerekek ,hát ez a gyári navigáció ami alapból fent van a telkón. Az nem is olyan rossz.
Ma volt lehetőségem kipróbálni. Nekem 10 másodperc alatt talált jelet a GPS. Hát azért ez nem olyan rossz idő.
Most még nincs bent sd kártya a telkómba és próbáltam vele fényképezni. És ki írta ,hogy rakjak be. Miért is ? A belső memóriára nem tud menteni ? Meg a Call Recorder programom sem akarja a beszélgetéseket felvenni. Hm... érdekes !Ma veszek 8gb kártyát. Akkor remélem vissza áll minden.
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! A Go sms-t használom, működik is minden tökéletesen, de amikor reggel bekapcsolom a telefont akkor megkapom az előző nap összes sms-ét a gyári üzentet programmal... Ötlet valakinek, hogy ezt hogy lehet kilőni? Természetesen az alapértelmezett a Go sms, de ez nem segít...
Előre is köszi, ha valaki segít..
-
Tobika1
senior tag
Más is tapasztalta már hogy telefonálás közben sistereg a hangszórója?
-
kelekyle
őstag
Atomic v3.0 valószínűleg ma lesz
Changelog ígéretes már csak azért is mert alapból Go Launcher EXet használtam minden androidos telefonon és idegesít, hogy alapból rajta van a launcher pro
És v2.5-ben pl. töltésnél rohadtul felforrósodott a telefon...
Changelog:
IMPROVED BATTERY LIFE
FIXED OVERHEATING
ADDED DOC SETTINGS
CRT SCREEN OFF ANIMATION
CHANGED KERNEL
THEME IMPROVEMENTS
TOGGLE 2G
GO LAUNCHER EX -
gabe96
aktív tag
válasz
ouzohuto #5042 üzenetére
Nekem szépen bírta, nem is akartam lecserélni, csak már kicsit karcos volt.(apukámnak még mindig az van rajta)
Nem ebayről rendeltem, hanem Clown kollégától vettem meg azt az utolsó fehéret(nagyon korrekt, türelmes volt, a csomagolás original)
A tok ettől függetlenül tetszik, jó kinézetet ad a telefonnak, a védelmét meg nem szeretném kipróbálni: D -
Laczko25
csendes tag
Teljes lemerülés (akku kalibrálás) után elszállt az ext partícióm és most nem akarja látni hiába akku ki-be, újraindítás, recovery-ből mount sd-ext sem segített :-(
A FAT32 működik.
Járt már így valaki? -
BassHead
tag
Sziasztok!
Ti melyik ROM-ot ajánlanátok?
- Atomic
vagy
- SkaTe by Kelzsoca
Használhatóság
Sebesség
Átláthatóságlennének főként a szempontok.
Köszönöm.
-
gabe96
aktív tag
ma én is vettem egy fehér nillkin tokot, fóliákkal
nekem a tok tetszik, bár szerintem kicsit sokba kerül ennyiért, bőven jó a sima, fekete szilikon tok is, kb. 1/3 áron
a fólia, pedig nagyon feldühített, mert: azt a kis cetlit nem lehet róla levenni, buborékmentesen pedig képtelenség volt fölrakni, pedig abszolút pormentes szobában voltam, és teljesen tiszta volt a kijelző is, és karcos is volt egy picit
sajnos még a gyári volt rajta, egészen jól fölrakva, csak a szélén jött le egy picit, szóval ez dühít -
snecizero
senior tag
Löttem egy képet a tárcsámmal.
-
Tobika1
senior tag
A rádió nem RDS-es a skate-ben? Nem tud valaki egy jó alkalmazást hozzá? a gyári elég tré...
-
L4ller
tag
update:
"Eazycase" fedőnevű valódi bőr kihúzós tok
+ tisztításhoz 690 Ft-ért szemüvegtisztító kendő, mikroszálas. Gyönyörűre lehet vele törölni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #5024 üzenetére
Az appmonster valszeg szabadként listázza ki azt a helyet, amit a rendszer a dalvik-cache számára foglalt le, ennyi az egész.
(#5028) viperabácsi
Igen.
-
Adamyno
tag
Valaki légyszi segítsen abban, hogy fel akarom tenni a custom recovery-t, de ismeretlen eszköz. Nem ismeri fel a win, így nem is teszi rá.
Ez van a leírásban: "A készülék újraindul bootloader módban (kis zöld robot lesz látható a kijelzőn) közben, ha még nincsenek fent a driverek ezeket is telepítheti (ebben az esetben a waiting for device felirat látható a dos ablakban."
De nem telepít semmit.
Honnan vegyek drivert?Plédhez van, de ez már nem az a kategória
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #5002 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy tarthatnál valamiféle "közvélemény" kutatást, hogy még mik legyenek update-elve / megváltoztatva az "új" romodban, ami nem sokára kijön.
Vagy hogy mik legyenek alapból benne, szerintem sokan örülnének neki.
(feltéve ha az integrálás megoldható majd, stb stb ... )
Vagy pl. lehetne ilyen kiválasztásos rendszer, mint anno a win98-ba, hogy mi kell, és mi nem, már ha lehet ilyet csinálni androidon. -
apeelme
addikt
-
Tobika1
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan az nfs shift-et leszedhetem?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest