- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
roli_636 #6346 üzenetére
Hívd fel az ügyfél szolgálatot. Szerintem le van tiltva a neted. Ha beallitasokbol be kapcsolod és nem megy, akkor ott lesz a bibi.
Vagy az APN beállítások Nem jók. Ezt a beállításokban wifi és vezeteknelkuli kapcsolatok - mobilehalozati beállítások -hozzáférési nevek. Ott nézd meg mi van beállítva. -
Gorky01
tag
válasz
roli_636 #5347 üzenetére
Határozottan igen!
Nekem az elején gond volt az aksival (nem a rom miatt) de miután nyomtam egy Battery Calibration-t és teljesen feltöltöttem + teljese lemerítettem (hogy magától kapcsoljon ki) 2-3 ilyen töltés után teljesen jól beállt az aksi! Próbáld ki. Az appot megtalálod marketen.
-
snecizero
senior tag
válasz
roli_636 #4900 üzenetére
Kösd össze a ZTE tárcsádat a PC-del. USB módba. És menj fel erre az oldalra--->[link] És ott menj rá egy programra amit felszeretnél rakni a tárcsádra. És akkor ott felfogja ajánlani ,hogy elöbb telepitened kell az alap progit. Azt ragd fel és utána már tudsz telepíteni. Internet előfízetésnek kell lenni a telefonodon !!!
Vagy egy másik alternatíva.
Felmész erre az oldalra--->[link]És ott beírod a keresőbe , hogy PL: shazam apk és keresés.
Letöltöd a PC re és utána átmásolod a tárcsádra.
Ha itt keresel játékot vagy programot akkor az apk szót mindig írd be a kereső végére.Ja és azt még nem írtam ,hogy amit átmásolsz még telepíteni kell a tárcsádon.
És mindent csak saját felelőségre !!! (Egy vírus keresőt azért rakjál fel !!! Sose lehet tudni !!!)
-
Danex
addikt
válasz
roli_636 #4900 üzenetére
IGO hivatalosan nem létezik androidra, de a hasonló programot a sd kártya gyökerébe kell másolni
a marketről közvetlen azt hiszem nem tudsz letölteni... megnyitod a programot -> letöltés/telepítés ekkor be kell jelentkezni ugyan arra az email címre mint amit a telefonodnál beállítottal -> ha megvan, telepítés és ha a telefon csatlakozva van az internetre magától letölti, és telepíti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest