- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ller
tag
Én gondolkoztam azon, h lefújom plastidippel a hátlapot. Az gumis bevonatot képez, így nem csúszik, de ha akarom, simán lehúzom róla egyben. Ha haver tuningkocsijának felnijére jó, akkor megér 1 próbát.
-
mrskatejoe
aktív tag
Jobbulást kívánok neked Zsoca és egyben mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt .
-
kelzsoca
félisten
Ne veszekedjetek
................................
A SkaTe rom fejlesztése folytatódik a háttérben, sajnos a napokban beteg voltam, ezért nem tudtam vele annyit foglalkozni, amennyit szerettem volna, de a két ünnep között szerintem érkezik a friss verzió.Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #4299 üzenetére
(#4299) mrskatejoe
Szia nem tőled kérdeztem, hanem kelzsocától. De amint látóm értelmes választ nem tudtál rá adni de kelzsoca igen és köszönöm neki.Legközelebb akkor linkelj ha választ is tudsz rá adni googlet mindenki ismeri csak az nem aki linkeli
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #4299 üzenetére
Szia nem tőled kérdeztem, hanem kelzsocától. De amint látóm értelmes választ nem tudtál rá adni de kelzsoca igen és köszönöm neki.Legközelebb akkor linkelj ha választ is tudsz rá adni googlet mindenki is csak az nem aki linkeli
-
Exelsior
őstag
kinek mennyi fut a procija? nekem most stabilan 960Mhz szalad. kíváncsi vagyok hogy fogja-e tudni vinni a 1Ghz-et
kelzsoca romja van most fent. nagyon jó lett.
-
kelekyle
őstag
Köszi srácok
Akkor konvertálás lesz... kíváncsi vagyok mit is tud
-
Joshi
titán
válasz
kelekyle #4477 üzenetére
Azt honnan tudom hogy megy-e a hardveres gyorsítás? Az MX Video player lejátssza a divix-et de hogy hardveresen vagy szoftveresen azt nem tudom.
Megtaláltam, sajnos a Hardvereshez azt írja hogy nem támogatott (Divx, Xvid).
A H264-et (mp4) viszont hardveresen játssza le. -
kelekyle
őstag
Atomic V2.0-t feltoltam de a Moboplayer ARMV6os codec-kel sem megy a hardveres gyorsítás se MX video playeren... -.-"
SkaTe-n megy valakinek avi videó lejátszása hardveres gyorsítással ?"Szevasztok", most vettem a Skatet
-
Davidkasd91
csendes tag
válasz
mrskatejoe #4460 üzenetére
Helo! Gondolom marketről szedted le a GO Launcher EX-t. Ha belemész a launcher Tulajdonságaiba > Effektus beállítások > Áttűnés effekt asztalváltáskor/Vízszintes görgetés effektus > Gömb. Itt meg kellene találnod. A háttér ami a bemutatóban van nekem sincs benne alapból.
-
Joshi
titán
Egy kisebb hibát vettem észre kelzsoca féle SkaTe romban nevezetesen azt hogy nincs értesítési hangom holott be van állítva a hangerő. Próbáltam úgy is hogy külön hangerőn van a bejövő hívás és kipróbáltam úgy is hogy használja a bejövő hangerőt de továbbra is néma marad a telefon sms érkezésekor. Ez mindenkinél így van? Esetleg van egy más beállítás is ami elkerülte a figyelmemet?
-
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #4467 üzenetére
így van
frissült a CM9 for skate!
-
Böszi
csendes tag
Lenne egy olyan gondom hogy én bolond a húgom androidos telóján megadtam az e-mailem ami alapértelmezett lett, át tudom-e írni az alapértelmezett e-mail fiókot anélkül hogy törölni kéne minden adatot a telefonról? Esetleg valami trükk vagy egy program segítségével?
-
Indiant
addikt
Frissült a CyanogenMod 9.
-
GRomeo
tag
válasz
csupa csaki #4464 üzenetére
Szia
Részemről Szilikon tok párti vagyok ugyanis annyira új lenyomatos a hátlap,hogy állandóan törölgetni kell és nem beszélve az említett kézből kicsúszás veszélyére! Ha én tervezem a hátlapot valamiféle szilikonos bevonatú hátlap lett volna rajta ha még 1-2ezer ft-tal többe is kerülne a teló.
A fóliát meg mindenképpen ajánlom,mert a gyári azt inkább nem minősíteném,meg ha fólia nélkül használódik és karcos lesz a mindennapi használattól,szerintem ocsmány ha így néz kiszerintem szebb,jobb ha a kijelző olyan marad mint a gyári állapotban
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Internetnél, azon belül APN menüpontban ki tudom választani:
- T-Mobile NET (internet)
- WEB (wnw)
- T-mobile MMS (mms)Az első kettő közül mi a különbség? Alapértelmezettként WEB-en van.
Üdv: ÁkosUI: Arra gondolok, hogy az első az GPRS vagy csak wap.
-
csupa csaki
tag
válasz
Gorky01 #4463 üzenetére
Sziasztok,
Megjött a szilikon tokom. Kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy hordja vki tok és fólia nélkül zsebben? Képernyő mennyire koszolódik/karcolódik? Érdemes lenne azért még egy fóliát rátenni?
Egyébként nagyon jó a szilikon tok. Sokkal jobb a fogása, nem parázok, hogy elejtem, vagy kicsúszik a kezemből mint egy szappan. -
Gorky01
tag
Plusz info!
Kipróbáltam a legújabb CW-t (4.0.1.5) de ez sem segített a problémán. (Viszont szép sárgák benne a betűk
)
Ezért visszatettem a 4.0.1.4-et ami egyébként simán visszament. Csak azért írom hogy ha valaki ezzel akar próbálkozni akkor nem kell félni vissza lehet csinálni!
-
Gorky01
tag
válasz
Davidkasd91 #4456 üzenetére
Nah végre valaki akinél ugyan az a hiba jelentkezik mint nálam
(persze nem örülök hogy neked sem jó csak már azt hittem csak én kaptam ilyen egyedi telót)
Persze ha tudok valamit majd írok!
-
mrskatejoe
aktív tag
szép napot mindenkinek !
Nekem simán fel ment az Atomic. Ha mindent úgy csináltál mint ahogy le van írva akkor szerintem is recovery probléma lehet.
Egy kérdésem lenne ,feltettem a GO Launcher Ex-t. Szerettem volna beállítani a "gömb formát " valamint azt a hátteret is megnézni ami a bemutatóban volt. Most vagy én vagyok hozzá a sügér, vagy nem töltötte le egyiket sem ( esetleg fizetős ? )
Szóval ha valaki aki használja leírná mi a gond ( esetleg pontosan hogyan, hol lehet beállítani ) megköszönném. Kerestem a különböző helyeken (fórumokon ) de nem találtam.Köszönöm.
-
apeelme
addikt
válasz
ha tovább olvasnál igen volt tipp...(pl.#4413)
-
Exelsior
őstag
válasz
Nekem simán fel ment. csak az alap wipe volt meg és simán fel ment. Gond nélkül.
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép estét mindenkinek
Feltettem én is az ATOMIC V2.0
Véleményem :
-Nem rossz
- de nem fogott meg (sok felesleges dologgal van megpakolva szerintem )
- valóban jobb a kamera, fényképező,
- a fent lévő programokat be lehet pakolni a zsoca ROM-baKelzsoca
A Te féle ROMOD már az első indításkor megfogott
- egyszerű
-Átlátható
-konzervatív, ezáltal az ember saját szája íze szerint formálja.Nos most mennem kell vissza teszem kelzsoca ROM-ját
(zsoca várom a fejlesztéseidet)
-
Arti1
aktív tag
Lehet, hogy az Aldi itthon is behozza a Medion márkanév alatt a Skate-et? Ma beszéltem az Aldi ügyfélszolgálattal, nem árultak el semmit, annyit mondott a hölgy, hogy tudja, milyen telefonról van szó, csak annyit mondhat, hogy nézegetni kell a katalógusokat folyamatosan, vagy benn lesz, vagy nem…
A főzött romok minden Skate-re felmennek?
Azért kérdezem, mert már 5 féle Skate-ről tudok:
1. igazi Skate
2. Orange Monte Carlo (anglia?)
3. Medion P4310 (németo., ausztria?)
4. TWM Fantastic T3 (taiwan?)
5. Base Lutea 2 (németo?)Ezek a telefonok ugyanazzal a hardware-rel jönnek ki, csak a szolgáltatók más romot fejlesztenek rá, vagy már a romok is azonosak, csak valahogy testre szabják a szolgáltatók a kinézetét a telefonoknak?
Egy főzött rommal bármelyiket normál Skate-té lehet tenni?
36 hónap garanciával, kártyafüggetlenül (Aldi) lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni rajt, ha a főzött rom ezekre a telefonokra is rámegy gond nélkül...
-
padre666
tag
Szép estét!
Feltettem az Atomic Romot....hogy meglessem mit tud
Azon kívül, hogy már megy is vissza a SkaTe
azt vettem észre, hogy az Atomic videófelvétele nem pixelesedik be, tehát szoftveresen biztosan lehet vele valamit kezdeni.
esetleg ha Valakinek lesz kedve
-
kelzsoca
félisten
100 fizetős alkalmazás, mint például a Fruit Ninja HD, Beautiful Widgets, Guerilla Bob, Samurai II: Vengeance (!!) most ingyenesen letölthető a GetJar oldaláról: [link]
ui: nemrég találtam egy másik topicban a linket és a szöveget.
-
scyllarus
veterán
válasz
mikiking1991 #4442 üzenetére
Nem bántás, de tényleg befoghatod. A teló jobb alsó élén van, eleinte én is befogtam, amíg nem szóltak, hogy alig hallanak. Kicsit előre kell billenteni, miközben telefonálsz (Apple klón, nem mindegy, hogy fogod
)
-
Drbonci
aktív tag
Fel akarom rakni ezt az ATOMIC V2 romot kíváncsiságból , jelenleg a skate rom van fent , a kérdésem a következő : ha csinálok egy nandroid mentést akkor az mindent visszarak ? az sd ext patrición lévő cuccot is ami most van fent ? tehát ha az atomic nem jön be akkor 100%-ban vissza lehet állítani a jelenlegi állapotot ?
-
mikiking1991
csendes tag
Sziasztok,megvettem a Monte Carlot (ZTE Skate) viszont van egy olyan problémám,hogy én hallok jól mindenkit,viszont engem nagyon gyengén hallanak,nagyon nagyon gyengén. Újonta vettem,szóval még nem volt kibontva sem soha... Ez másnak is előfordul ? Lehet ellene tenni valamit ?
-
mrskatejoe
aktív tag
ez durva volt másfél perc sem volt a felrakás, a bejelentkezés két perc
ismerkedés következik
-
viperabácsi
addikt
érdekelne ,hogy azoknak az alkalmazásoknak az apk -ját meg tudom -e találni a telefonon amiket marketról töltök le?Azért érdekel mert amit Bluetooth-al telepitek azokat menti az sd kártyára és onnan el tudom küldeni haver telojára.
-
apeelme
addikt
én nem használok ilyen appot, mert sajnos sok embernél ezek nem működnek megbízhatóan. de majd valaki úgy is rácáfol...
Titanium Backup-ot és Appmonster-t szokták ajánlani, és ha használod őket akkor csak és kizárólag az alkalmazás APK-ját mentesd el vele, az alkalmazások beállításait szvsz semmiképp se, mivel különböző (verziójú, típusú stb.) rendszereken akár működésképtelen is lehet az app...vagy egyéb anomáliák léphetnek fel... -
-
apeelme
addikt
-
Danex
addikt
ha én most új rom-ot raknék fel, akkor az SD-n lévő ext patrición minden program megmarad a mentésekkel együtt ami majd működni fog egy másik rom-on is?
-
Frozzy
őstag
válasz
viperabácsi #4430 üzenetére
Leírtam már kb 10HSZ-el fentebb. olvass vissza lécci nem fogom magamat ismételni százszor
-
Frozzy
őstag
válasz
viperabácsi #4426 üzenetére
Atomic V2.0 MD5: 4489d9d5fa38a34d964ffba2f342d16b
Kiraktam ide is a letöltés alá.
köszönjük apeelme-nek
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #4426 üzenetére
(#4422)
-
Frozzy
őstag
válasz
mrskatejoe #4423 üzenetére
nem a sima marketes verzió mert hivatalosan is van hozzá magyar csomag.
(#4424) Gorky01: kíváncsi leszek, hogy jobb lesz-e neked
-
Frozzy
őstag
válasz
mrskatejoe #4419 üzenetére
én most egy Go Launcher EX-et használok ABLACK témával és persze telipakolt alkalmazásokkal és nekem nagyon fürge GTAIII-azni szoktam rajta meg where's my waterezek és nekem tökéletesen bevált rendszert jobban megszerettem mint a kelzsoca féle 'Ska-Te' romot
-
Frozzy
őstag
válasz
mrskatejoe #4412 üzenetére
mindent igen. települ minden azokat csak te pluszként teheted fel ha szeretnéd.
-
-
Gorky01
tag
válasz
Genius007 #4410 üzenetére
Első androidos telefonom mindent direkt Skate-hez kerestem ill. töltöttem le... Próbáltam a BB romot + CM7 Nightly-t meg ugye a SkaTe rom-ot simán felmentek... csak az Atomic v1.6 és v2.0-nál jelentkezett ez...
Plusz info (hátha segít) hogy a neten megtalálható gyári backup sem ment fel elszállt md5 hibával. Megnéztem minden stimmelt pedig...
Jah és persze a saját backupom aminek az md5-je megegyezett a másikkal simán visszaállt...
-
Gorky01
tag
Hehe megnéztem gyorsan az Atomic v2.0-t de nálam még mindig azt csinálja amit anno az 1.6-os:
Writing boot partotion...
assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
E:Error in /sdcard/AtOmIc-v2.0.zip
(Status7)
Installation aborted.Úgyhogy kelzsoca én csak benned bízhatok, mert a te romjaid simán felmennek és még jók is! Remélem idővel még csinálgatsz egy pár sajátot!
-
Frozzy
őstag
Gyorsabb és Stabilabb lesz tőlle a készülék és persze bármilyen programot és változtatást csinálhatsz rajta mivel alapból rootolva van a telefon.
(#4398) Acsifun: Grat használd egészséggel!
(#4397) Jano_023: Zsoca azt mondta, hogy ő nem fog hozzá nyúlni Tillaz romjaihoz mert neki nem tetszenek
így nem lesznek főzöttből főzések
szerintem feleslegesek
magában foglalva jobb az egész mint a Ska-Te rom :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest