- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
generic #18193 üzenetére
A fényerővel próbálj játszani,de akárhogyis,amit írtál az k*va kevés. Az enyém simán kibír egy műszakot mobilnettel
,bár miuin félúton már kért enni. Érdemes esetleg felrakni a betterbatterystats nevű cuccot,marketen megtalálod és társai.
Ott kiderül,mi eszi meg az akksidat. Google maps pl viszi nagyon,én törlöm is le instant. -
storm3
senior tag
válasz
grotib #18190 üzenetére
Akkor az akksiddal van baj ,szerintem. Én 8 óra alatt ~ 2óra mobilnettel merítem le,zenét hallgathatnék akár egész nap,wifi meg tapasztalatom szerint alig fogyaszt. Változó romokat használok,jelenleg cfx2 PA,az eddigi egyetlen negatív tapasztalatom a miui romokkal volt,azok tényleg akksitemetők
-
storm3
senior tag
válasz
molnartom #18156 üzenetére
Nekem fenn van,eddig semmi extrém lassúságot/random restartot nem tapasztaltam. Ami szembetűnt viszont,hogy néha egy pillanatra "összemossa" a menüt néhol,nem sűrűn,de azért előfordul. Engem nem zavar,hiszen magától eltűnik kb. fél másodperc alatt,idáig stabilnak tűnik a build. Tegyél egy próbát nandroid backuppal
-
storm3
senior tag
válasz
ztekskatee99 #18030 üzenetére
Ha a recoveryig eljutsz ,akkor onnan már gépről tudsz felrakni rá romot és flashelni.
-
storm3
senior tag
Ezt próbálta már valaki ?
-
storm3
senior tag
8 óra szarakodás után megoldódott a probléma,hogy másnak esetleg aki hasonlóan 'balfék' mint én,ne kelljen szenvedni,felvázolom.
waiting for device hibaüzenetem volt,feldobáltam a két drivert előtte(google usb és motorola handset),a hiba még mindig fennállt. Nézelődtem a neten,felraktam időközben minden szemetet(hiba volt,mégjobban megkavarta a dolgokat),majd miután így sem sikerült,Keeperv85 tanácsára frissítettem az adb-t. Próbálkoztam mindennel,másoltam a platform-tools mappáBÓL a letöltött és kicsomagolt CWM mappáBA,átnevezgettem,a próbálkozásaim nem kísérte siker. Olvastam ITT,hogy a platform-tools mappába próbálgatta a srác másolni és sikerült neki,gondoltam megpróbálom visszafelé,mi bajom lehet és ez volt a siker kulcsa.
Jelenleg van egy működőképes CWM a telefonomon,köszönöm mindenkinek a segítséget és tippeket! -
storm3
senior tag
válasz
#40993792 #17966 üzenetére
Ellenben a recovery indítás még mindig waiting for device-nél leáll. Emlékeim szerint a telefonon csak az usb debugging-ot kellett benyomni,most sem olvastam mást sehol sem,így én kifogytam az ötletekből mit tehetnék. Rákerestem az adb server is out of date hibára(amit a manuális rebootnál ír még mindig..),nézelődtem a folyamatok között,de nekem spec., nincs htcsync ami futna,pedig mindenhol ezt írják ludasnak. Az adb verzió 1.0.29.
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17960 üzenetére
Kipróbáltam időközben,nem jutottunk előrébb csak a kiindulópontra,waiting for device.
Emlékeim szerint a feladatkezelőben kellene látnom egy ZTE nevű eszközt meg adb-t is az USB alatt talán,jelenleg nem látom őket,sőt most letöröltem minden drivert és elölről kezdtem,de jelenleg a hibakeresést sem adja be a telefon. Ki van pipálva,de csak az usb háttértár ikonja jelenik meg az állapotsávban.szerk. újrainstallálva a handset_usb_driver.exe-t miután letakarítottam mindent,megjelent az ADB-s rész ,amit fentebb említettem,most próbálkozom a .bat-tal,egyelőre waiting for device :9
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17956 üzenetére
Teljesen hülyének érzem magam igazából,mert egyszer már sikerült felrakni a CWM-et,onnantól meg ugye semmi nehézség nincs a rom cserében. Most az Istenért sem sikerül. Jelenleg device not found-ot ír már az install-cwm-recovery.bat ha elindítom. Nomeg,ha jól látom csak két filet kellene felülírnia,két .dll-t az SDK-s frissítésnek?
-
storm3
senior tag
Megint úgy érzem magam,mint amikor először telepítettem romot
A waiting for device-nél nem jutok tovább. Átnyálaztam már szinte mindent és nem jövök rá,mit hagytam ki. Mindenféle drivert felraktam(kivéve a google-s tallózós megoldást,mert az eszközkezelőben nincs egyáltalán sárga felkiáltójeles ismeretlen eszköz),ami érdekes lehet,hogy 64 bites win7-el próbálkozom az eddigi 32bit helyett.
Valakinek esetleg tippje,mit tehetnék?Van más megoldás az install-recovery-windows.bat-os telepítésen kívül a CWM felrakására?
-
storm3
senior tag
Alapsáv verziója: P743B01
Kernel verziója : 2.6.35.7-perf+
zte-kernel@Zdroid-SMT
Build szám:
GB_THU_P743v1,0,0,B01Ezt kell látnom,ha gariztatni szeretném?
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17696 üzenetére
Na ez az ,amit még sosem csináltam,a gyárit nem raktam vissza még sosem
Ha tényleg csak ilyen egyszerű (T-Mobile oldaláról letölthető, EXE-s megoldás: ZTE Skate készülék szoftverének frissítése. Ehhez előbb fel kell rakni a gyári, azaz FTM recovery-t.),akkor nem lehet nagy gond. Van valami,amire érdemes figyelnem? -
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17692 üzenetére
MokeeOS-t használok,gőzöm sincs hol lőttem ki a vakut,újra is raktam a rendszert és még mindig nincsen. Bár titaniummal visszaállítottam mindent,anélkül elfelejtettem megnézni
Másik kérdés,mitől villan fel a fény lezárt képernyőnél néha?Galaxy S -nél láttam ilyet párszor. -
storm3
senior tag
Járt már valaki úgy,bármilyen rommal,hogy a vaku nem működött a fényképezésnél? Illetve,el lehet ezt állítani valahol,bármilyen menüben? A standard kamerás vaku ON/OFF-on kívül,merta z nem segít.
-
storm3
senior tag
válasz
Davidkasd91 #16669 üzenetére
Remélem sikerül kicserélni,mert így eléggé nulla a telefonod :/
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
Srácok,ajánlottak viszonylag olcsón(50k) egy SGS2-t,két hetes,papírokkal etc. A kérdés,ha a delikvens nem fizeti a részletét a telefonnak ,vagy az előfizetését,akkor a telefont is letiltják? Olyankor foghatom,és használhatom papírnehezéknek,igaz?
Ebben a témában nem vagyok otthon,nagyon nem voltak még 'használt' telefonjaim. Azért ilyen olcsó,mert a tulajnak kell a pénz,de ha kell a pénz a kérdés felmerül,hogy hogyan fogja az előfizetést fizetni(mert gondolom nem a 100+k-s áron vette meg).
-
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe #15732 üzenetére
De nem ekkora kijelzővel.
Én is gondolkodtam,hogy eladom az enyémet,mert bár baja nincsen(némi esztétikai,használatból adódóan),de én úgy érzem,nekem ez túl nagy.
Én Defy-t vagy Defy+-t vennék hasonló árban. -
storm3
senior tag
Másnál is jelentkezik az a probléma,hogy 'forró' a telefon,ha mobilnetezik? Munkahelyen folyamatosan megy a dolog,általában egy délelőtt alatt lemerítem,de feltűnt,hogy süt a telefon hátulja. Normális ez?
-
storm3
senior tag
válasz
skidrowkill #15510 üzenetére
100%-ról ma lemerítettem a Mokee-t 3óra alatt 12%-ra
. Vonaton mobilnet+zene,más nem is kellett neki.
-
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14194 üzenetére
Felraktad az új kernelt hozzá? Nekem a régivel megy,igazából az akksiidőtől nem vagyok hasraesve és a témáknál anniy a gond,hogy 'néha' feketék a betűk és a háttér is. (ICS Rob2 Mini,évoluer pl.) Évoluer-nél pl még amikor ütni kell a pinkódot,az is full fekete,randomra ütöm be a 8543-at
-
storm3
senior tag
válasz
Adamis #14134 üzenetére
Maga a rom jön be,de mivel munkaidőben neteztem róla elég sokat(2órát tuti
) max fényerőn,nincs átlaghasználat mellett viszonyítási alapom. Nem kapcsolgattam ki-be a mobilnetet,végig ment,nem tudom mennyit fogyaszt ez így,ezért nem is írtam az akksiról véleményt,csak zárójelben. Telefonon nem játszok,max pár bugyuta hülyeséggel(jelenleg semmi sincs fenn pl.),amire használom az net+zenehallgatás+telefonálás,erre perfekt a rom(mégegyszer ,akksiidőn kívül
)
Van esetleg valami ötleted arra,hogyan osszam meg a netem wifis router nélkül,ha lehet akkor a laptopok wifijét használva? Kábeles router van és nincs sok értelme beruházni csak ezért egy wifisre. -
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14123 üzenetére
Én tegnap este raktam fel,ma netezgettem telefonon(mobilnet,nem wifi) meg azért nyomkodtam 2-3órát összesen és reggelről délután 3-ra csutkára lemerült. Nem tudom megállapítani,hogy ez a rom 'hibája' vagy az enyém,de eddig bejön a dolog,bár zavaró hogy néhány témánál fekete háttérnél fekete betűk vannak.
Bónusz kérdés: Miért nem tudok felcsatlakozni a connectify-s wifikre? Lakótársam osztja a netet connectifyvel,nem tudok felmenni rá,saját laptopommal osztom,arra sem,más wifikre felmegy,ami nem így lett osztva(ad-hoc -nak hívják azt hiszem.).
-
storm3
senior tag
Érdekes az Atomic R12ben az ice armor opciók :-D
-
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe #12286 üzenetére
Egy ilyen ajánlat után kicsit 'lehúzásnak' érzem a Skatet,hogy őszinte legyek.
-
storm3
senior tag
Sweeter Home launchert próbálta valaki? Teljesen átszabja a telefon app drawerjét és a home screent is,de nekem olyan tapasztalatom van,hogy k*rvára szívja az akksit. Lehet csak beragadt valami program,nem teszteltem még hosszabb távon,de aki szereti cicomázni a telefonját,annak érdemes ránézni.
-
storm3
senior tag
Létezik megoldás arra,hogy 'gyorsan' tudjam kikapcsolni a mobilnetet rom telepítés után?Tehát ,hogy ne kelljen végigpötyögnöm a 15 karakterből álló gmail fiókomat+ hasonló jelszavát? Vagy esetleg lehet kérni t-mobilenál hogy tiltsák le a mobilinternetet a kártyámról?
-
storm3
senior tag
válasz
bluobluo75 #9966 üzenetére
Jelen esetben nincs mit vesztened ha rendelsz,nincs postaköltség és előre sem fizetsz semmit. Hozza a futár,hív ha nem talál,aláírsz nála három papírt és befizeted a kezdő részletet/összeget. Nálam így zajlott,de tiszteletben tartom azt is,ha te nem szeretnél rendelni netről,nekem még nem volt negatív élményem netes rendeléssel kapcsolatban.
-
storm3
senior tag
Rendben,köszi mindkettőtöknek a gyors reakciót. Még egy kérdés,utána le kell lépnem,a recoveryvel este szenvedek. A jelerősségem -71 dBm 7 asu a telefon szerint és EDGE mobilhálózaton voltam,ugyanígy ültem,most 1-est mutat a térerőindikátor -101 dBm és 6 asu és UMTS a hálózat típusa. Nem akarok szőrszálhasogató lenni ezzel a térerő dologgal,de zavar hogy 'ugrál' mikor stabil volt eddig minden telefonnal(ezzel is),bár nem panaszkodtak még hogy nem tudnak elérni.
-
storm3
senior tag
válasz
callvote #9953 üzenetére
Megvártam míg lejön a cwm-es megoldás,felraktam,viszont az a gondom,hogy maradt az atomic bootsceenje(ha jól emlékszem,akkor nem egy kéken 'villogó' android felirat volt a gyári rom bootscreenje). Tehát bekapcsolom,zöld robot középen,utána a fehér ZTE felirat a kínai jellel és utána android felirat amin cikázik a fény-legalábbis olyan a hatása.
Verzió: 2.3.5
Alapsáv743B01
Kernel: 2.6.35.7-perf+ zte-kernel@Zdroid-SMT
a Build szám pedig GB_THU_P743v1.0.0B01
Ennek kell lennie? A recoveryt még nem állítottam vissza. -
storm3
senior tag
válasz
atillaahun #471 üzenetére
Sajna ez a link nem él már,tudna valaki adni egy mirrort hozzá ?
-
storm3
senior tag
Minden rommal ugyanez a gondom mióta kipróbáltam a CM9-et. Jelenleg a preferrált hálózati mód GSM/WCDMA, Atomic 4.0 van fenn jelenleg(bár IA 1-2-vel és skate v2-vel is ugyanez a probléma,most ki akartam próbálni valami 'idegenebbet'). Ha esetleg valamit állítgathatok máshol is,ne kíméljetek a tippekkel
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
Az megoldható valahogyan,hogy a pipák/üres boxok helyett a menüben más legyen? Láttam pár printet kapcsolókról(felső-alsó állás),de engem konkrétan az ICS ON/OFF-ja nyűgözött le
IA II. ROM van fenn jelenleg. -
storm3
senior tag
válasz
hunaqua #8737 üzenetére
Attól eltekintve,hogy a menü érezhetően 'akad' mikor megnyitod és a kamera nem működik,szerintem már használható. Bár nekem random restartolgatott a marketnél és amikor a wifit beállítottam,így leszedtem,páran panaszkodtak még erre,de van akinek elmondása szerint tökéletesen megy. Nekem igazából a menü tetszik,az ON/OFF kapcsolók
,de leszedtem mert nem örülnék ha a telefonom újraindulna egy fontos hívás közben.
-
storm3
senior tag
Ice Armor ROM-mal jelenleg pingpongozok a hálózattal és wifivel,van valami ötlet mit szúrtam el? Ledobálja mindkettőt. Azóta van ez,mióta 'kipróbáltam' a CM9-et,azaz tegnap óta.
Látom nem unatkozott Apeelme és Kelzsoca,nincs is nap a CWM-ben való bogarászás nélkül
-
storm3
senior tag
Átállítottam 2G-re a telefonom és így észrevettem hogy néha 0 térerőm van itthon. Merre tudom visszaállítani,nem találom egyszerűen ezt a beállítást
-
storm3
senior tag
Valaki próbálta a CM9-et amit tegnap rakott fell tilal?
-
storm3
senior tag
A javított romban a kamera 'témaváltásnál' fc-zik,innentől vissza sem tudok lépni bele. Nem tudom,hogy ez alap CM hiba-e,csak gondoltam jelzem.
-
storm3
senior tag
válasz
Indiant #7634 üzenetére
A magyar verzióval állítgattam a nyelveket,angolul ezek vannak:
Silent mode,Airplane mode,Choose profile,Screenshot,Reboot,Power Off.
A magyar előtt fennvolt a modaco-s verzió is,ha jól emlékszem azzal sem volt recovery(újra is kellett flashelni valamiért,mielőtt telpítettem volna a magyar IA-t) -
storm3
senior tag
válasz
skidrowkill #7435 üzenetére
Én is így jártam
De amint olvasom egy recovery reinstall megoldotta a problémát.
-
storm3
senior tag
Olyan gondom van,hogy Marketnél a kereső nem tippeket ajánl,hanem java.lang.NullPointerException-t ír. Ice Armor ROM
-
storm3
senior tag
tárgytalan,előttem feltették a kérdést
-
storm3
senior tag
Ismer valamelyikőtök olyan app-ot,amivel webkamerázni tudnék Live Messengeren keresztül?
-
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe #7158 üzenetére
Nem,youtuben láttam a bootscreent először és gondoltam berakom én is,de említették ,hogy át kell méretezni a képeket. Végül infranview átméretezte őket sikeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest