Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Market mai ajánlata: 22-23Ft-ért
SlideIT Keyboard
Christmas HD
FlightTrack
Where's My Water?
Train Conductor 2: USA
HD Widgets
SketchBook Mobile
Instant Heart Rate - Pro
Shazam Encore
Flick Golf! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
robicheck #3393 üzenetére
(#3393) robicheck
a hangszóró dologgal kapcsolatban :
nem hallottam és nem is tapasztaltam másoknál vagy másoktól ilyen hibát. Szerintem nem szoftveres a probléma. Gyári rom-al is jól és tisztán ment, pedig házimozira tettem. A laptop mellett volt, valamint másik telló is volt mellette de olyan hiba mint amit te irtál nem jelentkezett nálam.Az aksi progot köszi. Maradok a hagyományos kalibrálásnál igaz lassabb de kíváncsi vagyok, hogy azonos felhasználói szokásoknál mennyivel változott a gyári rom-hoz képest .Most 81% van, igaz nincs terhelve csak az alapok futnak.
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3395 üzenetére
Olyan amivel a PC-n lévőt tudom irányítani (utorrent 3.0)
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #3392 üzenetére
Ez csak egy program, ami törli a data/system alatt létrejött batterystat.bin fájlt.
Egyébként erre még külön alkalmazás sem kell, recoveryben is elvégezhető a művelet, érdemes vagy teljesen feltöltött vagy lemerült készüléknél végezni, de ettől még egy teljes merülési-feltöltési fázis kell.
-
robicheck
csendes tag
Egy hete használok ZTE skatet, és vele együtt androidot. Ha megengeditek leírnám a tapasztalataimat.
Előtte egy Nokia 6220 classic "okos telefonom" volt. Szerettem, meg nem is. Már annak is gyenge üzemideje volt, és szoftveresen egy rakás k*ki volt. De mégis tökéletes volt, telefonlásra, néha netezésre. Bár kis képernyője lévén (kb. 2") nem volt túl kényelmes.A Zte Skate hatalmas képernyője viszont tökéletes, mindemellett szerintem a felbontás is megfelelő. Az neten való böngészés egy élmény vele. Annak ellenére is, hogy nem támogatja a flash tartalmakat hivatalosan.
Az érintőképernyő érzékenységével nem vagyok megelégedve.
Sokszor pontatlan, és vannak holtpontok, ahol többszöri tapicskolás után reagál. Ezt remélem egy kapacitív stylus vásárlásával majd orvosolhatom.A kamerával megvagyok elégedve, fotózásra ott van a tükörreflexes gépem. Emlékképek dokumentálására elégséges. A led villanó sem rossz dolog, 1-1,5 méteres távolságig hasznos tud lenni.
Tetszik az android rendszer. Persze ezt is tanulni kell mint minden mást. Testre szabhatom, rakhatok rák bármilyen programot a marketről. (nem úgy mint a symbianra...)
Akkumulátor időben is egész jó. Telefonálás, netezés (3g), wifi használat, játék, pdf olvasás mellett 1 napot kibír ha teljesen fel van töltve. Csak telefonálás és készenléti állapot esetén ez 2 napra is kitolódhat.A telefon külseje sem rossz. Minimalista fekete dizájn, zongoralakk hatású festés. Csak nagyon gyűjti az új lenyomatokat. Egy Hoya törlőkendővel szoktam törölgetni. Kb. naponta 1000-szer...
Tokban hordom, ennek ellenére már sikerült a ki-be vételkor az alsó peremét megkarcolgatni.
Hardveres szempontból kicsit már elavultabbnak tűnik. Több oldal egyidejű használata alatt néha azért vannak komolyabb döccenések. Az Opera mininek köszönhetően nem fagyott még le, de a gyári böngészővel már megesett párszor. Nem igazán szereti a háromdimenziós effektekkel megtűzdelt játékokat (gondolok itt a GunBros-ra), de néha még az Angry Birds is röcög. A wifi tökéletes, elég könnyen megtalálja a jelet.
Hangzásban nem az igazi. Nem is akarom felróni a hangszórók doboz hangzását. mert szinte minden mobil eszköz elvérzik ezen a téren. Erre a célra van a fülhallgató, vagy külső hangszóró.Sajnos egy olyan problémám is van hangszóróval, hogy recseg és zúg. Ez főleg akkor jön elő, ha valamilyen hangtartalmat kell lejátszani, legyen az játék hangeffektje, vagy csak szimpla zenei tartalom. Ha megy a 3g akkor még rosszabb. Olyan mint amikor a PC hangszórói mellett hívás miatt megszólal a mobil telefon (kattog, serceg... stb). Nem értek a témához, de ez a "háttérzaj" elég zavaró, és egyben aggasztó is. Ezek a zavaró jelenségek a bedugott fülhallgatónál is jelentkeznek.
Nem tudom, hogy ez most hardveres, vagy szoftveres hibára utal-e? Érdemes ezzel vissza menni a nagy rózsaszín T-hez, vagy nem?
Ha valakinek van ötlete/megoldása a problémámra, akkor az legyen szíves segítsen nekem! -
poisonborz
csendes tag
Akksikalibrációt gyorsabban is meg lehet oldani, mivel persze ez is csak egy (bin) fájl. Csak töltsük teljesre az akksit, és telepítsük ezt, ez törli az addigi kalibrációt: http://tinyurl.com/42phuqm
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3388 üzenetére
Teljesen nem tudod lemeríteni az akksit, tehát minimális töltöttség mindig marad benne.
Nyugodtan küldheted kikapcsolásig, aztán mehet egy full töltés neki, és szerintem be is fog állni.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #3386 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Aki gondolkodott és még nem döntött kelzsoca új rom felrakásán annak adalékként a mai eddigi tapasztalatom:
Tegnap 14 óra körül tettem fel véglegesen a romot. Akkor fullra nyomtam az aksit tehát 100%-ra. Ment a barangolás, flesh videók keresése a neten, lejátszás. Nem volt rá panasz szépen dolgozott. A beállításoknál (proci ) 800-ra tettem. Ezt én bőven jónak tartom, mert nem igazán akarok játszani vele. Nagyon stabilan megy a gép.
Néztem vele próbaként egy két yootube videót is. Természetesen a wifi nem volt kikapcsolva éjszaka sem és most sem. A lényeg, hogy jelenben 83 % ! ! ! az aksi töltöttség !
Miért használtam felkiáltójelet ? Mert a gyári rom és beállítás ennyi használat után 60-65 %-ra merítette az aksit. Tapasztalatom szerint.
Tehát már ez is megérte. Tudom, hogy a google maps elég sokat ment feleslegesen, de szerintem más is hozzájárult a nagyobb fogyasztáshoz.Ami még tetszik az a vidget amivel Ki-be tudom kapcsolgatni egyből a wifit és más dolgokat. Nem kell menüzgetni, beállítgatni stb.
Kelzsoca ajánlottad , hogy hagyjuk az aksit lemerülni első használatkor. No most akkor mehet teljesen csutkára ? Nem lesz gond ha teljesen lemerül ? Valahol egyszer olvastam, hogy az android rendszer nem szereti (káros lehet ) ha az aksi teljesen lemerül és a telefon leáll. Csak azért kérdeztem mert nincs róla infóm, hogy igaz e ?
-
n00n
őstag
Gyári Romot használóktól kérdezném, hogy nálatok is szarakodik a GPS? A Runkeeper alkalmazást próbálom használni a futásom, kerékpározásom nyomon követéséhez. De vagy nem talál jelet, vagy, ha igen akkor rettentő gyengét.
-
kelzsoca
félisten
válasz
SATIKA31 #3381 üzenetére
Talán azt, amit a szerviz is csinálna vele:
Innen letöltöd ezt a csomagot: Skate T card upgrading instruction & software
Kicsomagolod a letöltött állományt, majd az image mappát benne az image.bin fájllal bemásolod az SD kártya gyökerébe.
A telefont kikapcsolt állapotban, a következőképpen indítod el: lenyomod és nyomvatartod a MENU+ hangerő FEL gombot, majd rányomsz a power gombra is, ha jól csináltad, egy folyamatjező csík fut végig a képernyőn, a végén update sucess felirat, és a készülék újraindul.
Ha a művelet sikeres volt, kis idő múlva a gyári rendszer fogad.
A művelet nem veszélytelen, hibátlan SD kártya, és feltöltött akkumulátor ami alap feltétel, de még ettől függetlenül is lehet probléma, ami akár a készülék brickeléséhez is vezethet.
Ha ezt nem vállalod be, akkor vigye be a legközelebbi T-pontba, és valószínűleg megcsinálják neki.
(#3382) Jano_023
512mb az már bőven elég lesz hozzá.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kelzsoca #3380 üzenetére
Igen, ott van a nevem a stáblistában. Egyébként a jegelés funkciója is hasznos, market updaterre ráereszted és nem frissul le automatikusan a marketed..
Jano_023: nagy sd karid van, akar annyit is adhatsz, de kb. 256MB eleg kell legyen minden esetben. Ha recoverybol particionalsz, akkor az sd kari minden adata elveszlik, de ez a legegyszerubb es leggyorsabb megoldas, ha PC-n akkor pedig arra figyelj, elsodleges legyen minden particio es eloszor a fat32-t hozd letre.
-
Gorky01
tag
Nem tud valaki valami jó uTorrent remote appot amiben lehet .torrent filet hozzáadni sd-ről és nem csak URL-ből? Marketen nézelődtem már de egyik se tetszett igazán (ingyenesek).
-
Indiant
addikt
Frissült a CyanogenMod 9 béta rom:
Working:
Hardware acceleration (hack)
Bluetooth
Mobile data 2G and 3G
Network
Audio - partially (separate package will be released soon)Not working:
Wifi
Sensors
Audio fuly
Camera -
Jano_023
őstag
Zsoca: felraktam a Romodat és egy olyan fura hibát csinál a telefon hogy a játékokat nem indítja el. Én a link2sd használom, alap gyári partíció mellet és úgy állítottam be hogy alapból mindent sdre rakjon. Na ilyenkor nem mennek, előbb a telora kell feltenni és utána áttenni sdre. A sima gyári ts Romnál nem csinálta ezt. Gondoltam jelzem.
-
vrsptr
aktív tag
Na, megvásároltam az első alkalmazásom Market-ről (SoundHound), nekem gond nélkül sikerült telefonról pedig írtátok, hogy nektek nem ment.
-
SATIKA31
tag
Üdv
valaki segítsen :sógorom telója ma reggel az újra indítást követően nem jut túl az android feliraton mit tudok kezdeni vele.?köszi -
kelzsoca
félisten
Ahogy azt már felettem mondták, recoveryből backup, ez tükörmásolatot készít a rendszerről, tehát a felhasználói adatokról is, továbbá ha használsz ext partíciót, akkor azt is lementi.
Ennek a mentésnek a visszaállítása szintén recoveryből történhet, de itt már a restore menüpontot használva.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
hunaqua #3362 üzenetére
Hehe (#3362) hunaqua csak recovery szarakodott
a ROM nagyon hamar fent volt , még meg is lepődtem.
Szerintem bár ebben nem vagyok biztos, de ha csak az alap ROM-ot rakod fel akkor nem bántja az SD kártyádat ( tartalmát ) nekem sem tette.
erre konkrétan szerintem kelzsoca tud választ adni Ő varázsolta.jahh ami még nagyon tetszik, hogy a program menű 3D jellegű (nem nagyon
de szebb mint a gyári
-
hunaqua
addikt
válasz
mrskatejoe #3359 üzenetére
"Nekem "két pillanat " alatt fent volt."
Mert sokat jártál közben cigizni
-
vrsptr
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3359 üzenetére
Azt hiszem felteszem én is ezt a SkaTe Rom-ot az Orange-s helyett(de még várok pár screenshot-ra), mert kezd tetszeni amit írtok
. Hogy tudok teljes mentést csinálni a mostani ROM-ról? És ezzel minden alkalmazás is (ami link2sdvel sd-re van helyezve) is megmarad és visszaállítható? CWM recowery-n keresztül a backup? És ezt gondolom a memóriakártyára teszi. És ha vissza szeretném rakni, akkor hogyan, CWM-ban merre?
-
imrefos
tag
Sziasztok! Miért van az hogy a recovery-t telepíteném fel mindig újra indul a gép ?? ( win xp)
-
mrskatejoe
aktív tag
Sommi szerintem meg tudod csinálni. Nekem "két pillanat " alatt fent volt.
Amit eddig tapasztaltam :
-nekem nem volt adat vesztésem ( nem szállt el a telefonkönyv )
- a zenék sem szálltak az sd-ről stb.Hasonlít a régi rendszerhez, de ez szebb és kifinomultabb , és sokkal gyorsabb
vannak benne plusz alkalmazások, de szerintem mind hasznos, és nem felesleges.Amit eddig észrevettem az az, hogy sokkal erősebb lett a wifi jel ( fullon van ami eddig ritkán volt )
Erősebb a hálózati jel a 3G
...és meglepő módon eddig legalábbis kevesebb aksi zabálás történt.Véleményem szerint az olyan kezdő Androidosoknak is mint én vagyok ez a ROM főnyeremény.
Nekem csak a recovery felrakása okozott gondot, de az a winfos hibája volt.CSAK ajánlani tudom mindenkinek
-
Sommi
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3349 üzenetére
Majd be tudnád mutatni röviden az új romot.
Engem is érdekelne, de nem tudom szükségem van-e rá és meg tudom-e csinálni, bár már a rootolás megvolt, de a többi még elég idegen.
Szóval hogy kinézetre meg funkcionalitásra mi változott ? -
kelzsoca
félisten
(#3353) Agyzuzo
(#3354) vrsptrAz a komplett témához tartozik, idővel biztosan fognak készülni különböző témák is a romhoz.
-
vrsptr
aktív tag
Használok Link2SD-t, de hiába hoztam létre ext2-es partíciót az SD-n (géppel MiniTool Partition Wizard Home Edition-al) nem ide rakja át az alkalmazásokat, hanem simán az sd-re teszi(fat32?).Valaki tud ebben segíteni?
A status bar kék ikonjai engem is érdekelnének...gyári romnál lehetséges-e változtatni a színt? Mert Bluemonte-nél tudom, hogy kékek, de azt nem akarom feltenni.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
kelzsoca #3327 üzenetére
A status bar kis ikonjai (battery, connection, wifi, stb), amik gyári ROM-mal alapból zöldek. De itt pl. kékek: KATT
Másik érdekesség: aki Dolphin HD-t használ böngészésre az be tudja állítani alapértelmezett böngészőnek? Mert nekem képtelen megjegyezni, állandóan megkérdezi hogy a gyárival, vagy Dolphinnal akarom-e megnyitni a linkeket. Ha a Dolphinon belül állítom be, ugyanaz a helyzet, nem jegyzi meg a beállítást...
-
Danex
addikt
Megvan, köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3342 üzenetére
Beállítások->Wi-Fi és hálózatok->Wi-Fi beállítások->MENU gomb 1x lenyomása->Speciális->Wi-Fi alvás irányelve->Soha
-
domerator
veterán
válasz
csupa csaki #3345 üzenetére
Régebbi romoknál, ahol mindig szétkapcsolt, ott én is használtam a Keep Alive-ot
-
domerator
veterán
válasz
wifi advanced beallitasoknal never (soha)
-
csupa csaki
tag
válasz
Én a Blade-en REGPON Wifi KeepAlive nevű appot használtam, ami be is vált
Marketről le is tölthető. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3341 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék.
Elfelejtettem
, hogy hogyan lehet a wifi -t úgy beállítani , hogy ne szakadjon meg ha a képernyő takarékos üzem módba vált át. Nem jut az eszembe, és nem is találtam Wifi és hálózati beállításoknál nem találom
ha valaki tudja csuklóból írja légyszi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3340 üzenetére
na ezt elírtam :
Kelzsoca barátom és nem semmi javítva Kelzsoca barátom EZ nem semmi
-
Apaxp
senior tag
válasz
Jano_023 #3335 üzenetére
Én a driver telepítéskor azt csináltam hogy Zsoca driverét feltelepítettem és utána csatlakoztattam a telot.
Természetesen hibaüzenet hogy ismeretlen eszköz és nincs hozzá driver. (win7 64bit)
Ezután eszköz kezelőben fekiáltójeles kikeres tulajdonságok illesztőprogram és keresés szgépen (nem talált) utána minden illesztőprogram megjelenítése és ott megkerestem a hozzávalót. Ráklikk és jött a hibaüzenet hogy nem a hardverhez való de azért is ezt akarom és már ment is fel. Azóta is jó neki.
Szerk.
Látom megoldva.
Megint nem frissítettem mielőtt nekiálltam írni -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
poisonborz #3337 üzenetére
Sokat olvastam és sok indformáció "kevereg a fejemben " Persze igazad van de én úgy vagyok vele, hogy a probléma azért van hogy megoldjuk. No és természetesen Kelzsoca javaslatát tartom szem előtt "- Nincs két egyforma készülék, az alkatrészek között lehet szórás, ami akár az aktuális szoftver használatában jelentkezhet bizonyos esetekben."
..azonban csak azért írtam a fórumba , mert így talán aki nekiáll és ugyjár mint én hamar megtalálja, valamint azért, mert itt spéci szakemberek vannak és amit én 1-2 óra alatt találok meg ők secperc alatt megválaszolják.
A fentiekből szerintem specifikusan ugysem lehet összeállítani egy olyan formulát ami minden egyes telefonhoz jó
ezért vannak a "jó fórumtársak , és szakhapsik
no nézzük akkor ZTE Skate: SkaTe costtom rom felrakását
-
poisonborz
csendes tag
válasz
mrskatejoe #3336 üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasnod: http://mobilarena.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_3135-3135.html
Valszeg az volt, hogy nem volt teljesen eltávolítva az előző driver, a Google-s drivert pedig "erőltetni" kell, simán kijelölve nem telepíti. Ezeket az infókat tényleg be kéne írni a népszerűbb leírásokba, mert rengeteg ember ütközik ebbe a hibába...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Jano_023 #3335 üzenetére
Köszi
Megoldódott...de hogy mitől ? nem tom
Feltettem a motorola drivert is, majd újra indítottam . Ekkor még nem ment, újra próbáltam frissíteni , nem volt jó. Aztán ráengedtem a netre frissítést keresni. Az első frissítést a modemre engedtem. ezt frissítette. Aztán utánna az ADA frissítés volt. Ezt is frissítette. Néztem rendesen, mert felismerte a tellót. Elindítottam az install-recovery-windows fájlt, és szó szerint meglepődtem , mert talán 3másodpercre néztem félre és mindent feldobott.
Ellenőríztem a tellón a clockworkmod recovery jelentkezett be.Nos ennyi..most megyek bagózni...és nagyon
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #3329 üzenetére
Szia nekem is volt gondom amikor telepítettem a recoveryt. Amikor csatlakoztattam a telot akkor le is dobott, de bementem az eszköz kezelőbe és ott megnéztem és akkor már ismeretlennek volt feltüntetve. Utána már tudtam frissíteni. Remélem segített.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #3330 üzenetére
Igen Zsoca így is próbáltam ( nem okés mert nem látta az android_winusb.inf fájlt. Bejelöltem a mappát.
no azért nem adom fel mert az apróbetűs részben felfedeztem, hogy javasoltad a motorola drivert . Ezt töltöttem le http://www.pocketpc-freeware.net/synchronization-tag/motorola-handset-usb-driver-for-windows-64-bit-get-13685.html.
feltelepítettem, de most megyek bagózni , aztán újra inditom a laptopot és meglátjuk mi lesz.
fel nem adomha kell leszedem a winfos rendszert és újra rakom
abban otthon vagyok de az androidban nem igazán még
-
gyga
senior tag
Csengetés hangereje milyen? Mert a Bléd nem hallatszik a kabátzsebben
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3329 üzenetére
Így is próbáltad?
Windows 7 - driver kézi telepítése
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Sejtettem, hogy nem lesz egy sétagalopp de már a kezdet kezdetén belefutottam egy nagy problémába.
Ahoz, hogy Kelzsoca rendszerét feltegyem kell a "custom recovery " ez eddig frankó.
innen le is szedtem http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=332
Gondoltam, hogy kell a driver is ezért a biztonság kedvéért azt is innen szedtem le. A gépemen egyébként win 7 van 64 bites rendszerrel.
A fenti leírás szerint tehát (sérült állomány ellenörzés, telefonon való usb hibakeresési mód beállítás ) és telefon csatlakoztatás után ki írta a laptop, hogy driver telepítés. bumm nem sikerült. No jó semmi gond akkor a leírtak alapján kikerestem a google mappát és kijelöltem. Frissítés élindítása majd ki írta, hogy naprakész a frissítés , viszont a rendszerben ott maradt a felkiáltójel , tehát nem frissített, mert szerinte friss.
Azért elindítottam az install-recovery-windows fájlt. Nos a telló nem indult újta bootloader módban. Hanem a waiting for device felirat volt látható a dos ablakban.Aztán nem történt semmi 3-4 percig, ezért megszakítottam a folyamatot.Nem tudom miért írja ki az usb driver frissítésekor, hogy naprakész, és miért nem megy tovább a recovery-ben ?..és egyáltalán mi a gány lehet ?
azt még hozzá tudom tenni, hogy a múlthéten a fiam sony X8 tellóján cserélt (ünk ) Rom-t. akkor fel kellett tenni egy recovy-t , és az még fent van tehát telepítve van.
Ez lehet a gond ? vagy nem vártam elég sokáig recovery-ben ?
ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
Apaxp
senior tag
válasz
kelzsoca #3320 üzenetére
Ha mindenképpen custom romot szeretnél próbálni, akkor egy recovery csere után meg tudod tenni...
A custom recovery már fenn van a telefonon és rootolás is megvan.
Tehát akkor csak annyi a dolgom előkészületben hogy a letöltött SkaTe romot rámásolom az sd kártyára és a leírás lépéseit végrehajtom.
A recoveryben a backupot már megcsináltam. -
kelzsoca
félisten
az a partíció kiosztás amit a mellékelt leírásban közöltél automatikusan létrejön vagy a rom felrakása előtt kell még valamit csinálni?
Azt a részt haladó felhasználóknak írtam, mivel különböző módosított firmware csomagok vannak, amik módosítják, illetve átrendezik a partíciók méretét a nagyobb belső tárhely (data) elérése érdekében.
Ezek a firmware módosítások kockázatosak lehetnek, kezdő usereknek nem ajánlom.
Ha mindenképpen custom romot szeretnél próbálni, akkor egy recovery csere után meg tudod tenni, tehát nem szükségszerű módosított firmware csomagot feltenni.
(#3319) Agyzuzo
Gyári romra teljesen felesleges, hiszen ki van alakítva a cache partíció, azzal hogy a gyári romon átküldöd a RAM-ra a cache-et csak azt éred el, hogy a kiosztott cache partíciót nem fogja használni, helyette a RAM-ra cache-el, de ennek így nincs értelme, mert a felszabadult cache partíció tárhelyét nem tudod használni, így az kihasználatlanul állna.
-
Agyzuzo
addikt
Jah igaz, nekem meg az lett volna a kérdésem, hogy a gyári ROM-ra van-e értelme feltenni az általad korábban postoltot Cache-mod-ot?
-
Apaxp
senior tag
Kelzsoca olvasgatok és bátorságot gyűjtök a rom felrakáshoz. Azt szeretném megtudni hogy az a partíció kiosztás amit a mellékelt leírásban közöltél automatikusan létrejön vagy a rom felrakása előtt kell még valamit csinálni?
Bocs a kérdésért de 2 hete van androidos készülékem és a linux is idegen terep a számomra. -
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #3315 üzenetére
Az originál az-az un. gyári FTM recovery. Ezt csak a ZTE speciális programjai kezelik, te nem tudsz beavatkozni. Menü sincs. Egy FTM felirat és kész...
CW recovery: ez viszont mindent tud, menüből eléred az összes funkciót. A custom rom-ok csak ezzel tehetők fel. stb... Ég és föld a kettő...
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni (mint kezdő androidos) hogy mi a különbség a clockworkmod_recovery és az original_recovery között ?
Szeretném feltenni kelzsoca új varázslatát és annak ugye feltétele custom recovery .
Logikám szerint az original és a costum ugyan az (elviekben )Köszi a választ
-
kelzsoca
félisten
A másik tag se komolyabb (tillaz) mutatok egy javítást, amit nem tudott egyedül megoldani:
REMOVED ZTE AT BOOT (thank's to D3aBl3)
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, attól hogy modaco vagy xda fórumról romozgat valaki, nem feltétlenül jelenti azt, hogy érti is amit csinál. (természetesen ez is magánvélemény)
-
Frozzy
őstag
-
naster
csendes tag
link2SD használata mellett szerintem sebesség szempontjából is ajánlatosabb ext2-t használni.
ext3 naplózó fájlrendszer, aminek hasznát hibaellenőrzésnél veszed (a naplózásnak fenntartott hely miatt "veszlik" el egy kevés hely a kártyádról.
Benchmark -
Frozzy
őstag
-
Acsifun
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest