- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #5182 üzenetére
A fórumon amit linkeltél azt írják hogy firmware csere után a gariztatás nem lehetséges...Nos a TPT volt a firmware csere nem?? A ZTE oldalán található szoftver az nemcsak maga az operációs rendszer?? Visszaállítja a BIOS-t is?? Recovery-t azt tudom hogy megintcsak külön kell visszacsinálni az menne is...De nekem még mindíg magas hogy ha ez visszaállítja a TPT-t is,akkor miért írják a fórumon hogy firmware csere után hiába teszed fel a gyári romot,már vissza is dobják gari nélkül a telcsid...
Kelzsoca: "Ha nem volt firmware csere, csak szoftvert (Androidot) illetve recovery-t cseréltél, akkor igen."
A gariztatásról volt szó itt....hungariandroid-ról másoltam...
Nos,akkor most mi is van,nem értem? Szóval a ZTE oldalán lévő cucc az teljes visszaállítás??
Lehet hogy csak énvagyok hülye és akkor elnézést,de bekavarodtam!SORRY NEM ÉRTEM MIÉRT 2X DOBTA BE AZ ÜZIM!!!
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #5182 üzenetére
A fórumon amit linkeltél azt írják hogy firmware csere után a gariztatás nem lehetséges...Nos a TPT volt a firmware csere nem?? A ZTE oldalán található szoftver az nemcsak maga az operációs rendszer?? Visszaállítja a BIOS-t is?? Recovery-t azt tudom hogy megintcsak külön kell visszacsinálni az menne is...De nekem még mindíg magas hogy ha ez visszaállítja a TPT-t is,akkor miért írják a fórumon hogy firmware csere után hiába teszed fel a gyári romot,már vissza is dobják gari nélkül a telcsid...
Kelzsoca: "Ha nem volt firmware csere, csak szoftvert (Androidot) illetve recovery-t cseréltél, akkor igen."
A gariztatásról volt szó itt....hungariandroid-ról másoltam...
Nos,akkor most mi is van,nem értem? Szóval a ZTE oldalán lévő cucc az teljes visszaállítás??
Lehet hogy csak énvagyok hülye és akkor elnézést,de bekavarodtam! -
Tobika1
senior tag
Valaki légyszi mondja már meg hogy telefonálás közben hallatszik e halkan sistergő hang? (mint amikor nincs adás a tvben)
-
FeRkE
őstag
Zsoca: SkaTe ROM alatt, ha felrakom az AOSP tárcsázót, az mms.apk folyamatosan FC-zik.. Lehet vele vmit kezdeni, hogy tudjak üzit küldeni?
Köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5160 üzenetére
Miért nem írtok a modaco-s rom topicjába, annak a személynek, aki a romot csinálja?
A hiba:
Nem tudott felírni a recovery partícióra...ezért hibával megszakadt a telepítés.
..........................................................................................A TPT művelet elvégzése veszélyes, akár első próbálkozás után is tégla lehet a telefonból!
(#5191) FeRkE
Igen, tudok róla, most csak annyit tudsz csinálni, hogy vagy újrahúzod a romot, vagy visszateszel egy korábbi mentést, vagy használod az AOSP tárcsázót, de felteszel egy go sms vagy handcent sms stb.. tehát egyéb sms kezelő alkalmazást a készülékre.
-
gabe96
aktív tag
látom már voltak hozzászólások, én is megnéztem a T honlapját, és valami nagyon nagy zavar van
előfizetésben pokoli drága 44152,- és dominóban 39917
a másik érdekes, hogy üzleti előfizetésben még a legolcsóbb lehetőségben is ingyen van -
FeRkE
őstag
Ő csak azt hangsúlyozza, hogy veszélyes a művelet, és ha hiba lép fel a firmware írása közben, akkor annyi a telónak. Azt sehol nem mondta szerintem, hogy vissza kell állítani a gyárira (csak akkor érdekes, ha vissza akarod vinni gari miatt).
Egyébként meg ez ideális partícióméret, a CM9-ek is felmennek majd rá, pedig azok a ROMok a legnagyobbak, ahogy néztem..
Tehát erre a partíciófelosztásra kb. bármilyen ROMot fel tudsz pakolni, és a programoknak is lesz elég hely (legalábbis a gyári pazarló kiosztásnál több)
-
apeelme
addikt
válasz
Exelsior #5180 üzenetére
nem hordtalak le csak felvilágosítottalak hogy annak ellenére hogy elolvastad mégsem vagy tisztában a dolgokkal, és azt is felfoghatnád hogy segíteni próbálok, mert hamar elindul majd egy téglásodási "lavina", akkor meg jönnek az olyan hsz.-ek hogy de nem szólt senki hogy mit ne csináljunk...én itt csak vendég vagyok mivel a Blade-esek táborát gazdagítom így kipróbálni, tesztelni sajnos nem tudom, viszont azt tudom hogy "nekünk" is nagy problémákat okozott anno a TPT-s műveletek elkészítése, komoly munkák folytak a háttérben...sokáig. És nem győzöm hangsúlyozni aki kipróbálja/használja az nagyon figyelmesen tegye és vállalja a következményeit ami hiba esetén visszafordíthatatlan!!!
Azt csak csendben jegyzem meg hogy ha gariba majd vissza viszed akkor ne csodálkozz ha egyből áthúzzák a garijegyet!
Részemről lezártam a témát!
-
Exelsior
őstag
válasz
Norbeee01 #5175 üzenetére
Szia igen van már. Idézem joestone írását ha nem gond.
Erröl az oldalról lehet letölteni a gyári t-mobilos tpt csomagot:
[link]Itt pedig a következőt kell kiválasztani :
Skate T card upgrading instruction & software(ZTE Corporation is the owner of copyright in the software. Other works experiencing may be trademarks or copyrights of their respective owners.) -
Norbeee01
tag
Jaaa és még valami! Nem tudja valaki hogy van-e már gyári TPT visszaállítás a Skate-re??Ha van akkor belinkelné nekem honnan tölthetem le? És valami útmutatás arról hogyan állíthatom egyszer majd vissza? Gariztatás miatt érdekelne,ha esetleg valami problémám adódna a későbbiekben,mert jelenleg nincs baj,de az ördög nem alszik...Egyébként én szabályosan TPT-ztem aszerint jártam el ahogy azt a tapasztaltabb kollégák (Indiant) itt megírták...Innen is töltöttem le hálás köszönet érte...Amúgy nem nagy durranás az ATOMIC V3.0 amint kelzsoca kidobja az új sKaTe-et rögtön visszaállok rá,a 3D-s játékok rohadtul laggolnak atomicon,kelzsoca romjánál nem volt ennyire vészes...Várom a segítségetek! Köszi
-
FeRkE
őstag
-
Exelsior
őstag
válasz
Norbeee01 #5168 üzenetére
Látom már több ember is meg csinálta a TPT-t. Azért nagyon figyeljetek oda mert tényleg lehet téglázni vele.Csak az kezdjen neki aki tényleg át látja mi merre hány méter.
Az csak a Chainfire ki írása. Attól még nem az van fent.
habár elméletileg az Adreno 200 GPU ezeket támogatja:
Supported APIs:
OpenGL ES 2.0
OpenGL ES 1.1
OpenVG 1.1
EGL 1.3
Direct3D Mobile
SVGT 1.2
DirectDraw -
Exelsior
őstag
nem próbálom mert már tudjuk hogy kell. nem vagyok zöld fülű mivel régen még HTC diamond ami Winmo-os volt ott is mindig flash kellett felrakni ha új romot akartál fel rakni és sokszor raktunk fel romokat heti szinten. Még sem szált el egyszer sem a telefon még akkoriban. Android esetében a Recovery több biztonságot ad. Meg nem tesztelték? Szerinted Modaco-n mit csinál a sok User? nem kapkodtam szépen utána olvastam a fórumban. De részben igazad van.
-
snecizero
senior tag
Ez ténleg érdekes ,hogy a lista árban 52 dominóba máshol meg 39
Nagyon érdekes a T nek a weblapja ! Egy olyan progit keresek ami kimutatja ,hogy mennyi időt beszéltem a telefonnal ! Kérlek segítsetek ! Mit tudnátok ajánlani ?
A 3G Watchdog amit ajánlottatok az nem jó ! Mert csak az internet adatforgalmát számolja. De azért ez nagyon jó kis progi. De kéne olyan másik is.Egy érdekesség !!! A ZTE weblapjáról az eredeti T-s rom 15 kbit/s jön.
Lehet ,hogy azért mert kínából jön.Ja meg egy jó ébresztő progit is ha tudtok ajánlani !
-
Danex
addikt
Első post-ot nem lehetne szerkeszteni vagy valami?
Mert bocsi, csak azt veszem észre, hogy sok új "zöldfülű" belement a TPT-be egy olyan rom miatt amit még nem is teszteltek... és olyan dolgokat csinálnak (TPT) amivel papírnehezéket lehet készíteni a telefonból de erről már csak utólag tudnak. És most eszeveszetten próbálják az visszaállítani és ne adj isten, hogy a kapkodásban tégla lesz.
-
Regiee
aktív tag
És úgy állítom vissza teljesen alapra mint ahogy feltelepitettem csak a zte oldalrol letöltött képfile és pl kelzsoca rommal?
-
skidrowkill
aktív tag
Üdv valaki segítsen
az AtomIc v3.0-át egyszerűen nem lehet feltelepíteni ezt írja ki valakinek ötlete van??Writing recovery partition...
assert failed...write_raw_image("tmp/recovery.image". "recovery)
E:error in /sdcard/atomic3.0.rzip
(Status 7)
Installation aborted. -
dodo76
tag
Sziasztok!
Az új Atomic 3.0 romot ha felteszem akkor is csak T-s kártyával tudom használni a telefonom? -
kelzsoca
félisten
B.U.É.K. Mindenkinek!
Mint már múlt évben mondtam, készül a SkaTe rom folytatása, remélhetőleg hamarosan publikálni is tudom.
-
dodo76
tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #5152 üzenetére
Ne azt az árlistát nézd, és kész.
mp
-
krisztian112
senior tag
[L]:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas[link] Itt. De akkor is 2 év hűséggel akkor meg miért 49ezer ha már kártyásan ellehet hozni 39ért...
-
apeelme
addikt
válasz
Exelsior #5146 üzenetére
a művelet veszélyességével ugye tisztában vagytok...ez nem egy egyszerű ROM csere...ez TPT!!!
Elég egy hibásan letöltött fájl, és/vagy egy nem nem ellenőrzött MD5 stb...
idézet anglergab-tól:
"
A Total Phone Transfer rövidítése. Alkalmazásával újraírható/frissíthető a ZTE Blade firmware-je (~BIOS) és előre elkészített lemezképekben tárolt teljes operációs rendszer(kép) automatizáltan (hibaellenőrzés nélkül) beírható a NAND memóriába (ROM). Komoly hátránya, hogy visszafordíthatatlanul elronthatja a készüléket, ha nem megfelelően, vagy előismeretek nélkül alkalmazzák.A romcsere azért veszélytelen, mivel esetleges hiba esetén megismételhető. Viszont ez már nem igaz a TPT módszerekre: TPT-nél a firmware-t (~BIOS) írjuk újra, ha nem sikerül, akkor rekonstrukciós céllal nem futtathatjuk újra a TPT-írást, mivel a firmware újraírásához szükséges inicializáló rutinokat (pl. drivereket) (részben) a firmware tartalmazza."
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #5147 üzenetére
Hol? Listaáron van 52 629-ért...
mp
-
krisztian112
senior tag
válasz
molnarpeter #5144 üzenetére
Akkor nemértem. Főoldalon miért 52.990 van írva?
-
Exelsior
őstag
jelentem sikerült. Amit linkeltem zip-et kicsomagolod a tartalmát a SD kártya gyökerébe.
Amire figyelj hogy Image mappában maradjanak a fájlok és úgy tedd rá a SD kártyára.
Telefon kikapcsol aksi ki utána aksi be, bekapcsolod a telefont és Hangerő gomb+ gomb nyomva tartva a Menü gombéval és elindítja a flash-t. Ezután újra indul a telefon és a Recovery jön be és már fel tudod rakni a Atomic v3-at. Nekem már fent is van. -
Regiee
aktív tag
válasz
Exelsior #5143 üzenetére
Felrakod kicsomagolva a memória kártyára, a rommal együtt (Atomic V3).
Hang FEL + Menü + Power gombot nyomva tartod, lefut egy kék?! csík, utána ....
1. wipe data/factory reset -> press yes
2. wipe cache partion -> press yes
3. install .zip from sdcard
4. choose .zip from sdcard -> press yes .....
... wait for it to install......... then rebootelvileg így kell, nemrég így mondták nekem hogy így kell. Ha sikerült akkor írd meg légyszi hogy működik-e megfelelően.
Amúgy te már felraktad máshogy jelentkezett nálad is hogy nem tudsz feltelepíteni semmit?Attila
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #5138 üzenetére
Öööö 39k... [link]
mp
-
Exelsior
őstag
modaco-s fórumban írják hogy többféle kiosztással több hely spórolható meg. De linkeltek egy TPT-t amivel a atomic 3.0 tökéletesen megy. Be linkelem hátha segit. Ezt próbálom felrakni. Tudsz segíteni hogy hogy kell?
thanks, this will be perfect for atomic!! ezt írta a srác
-
giigz
veterán
válasz
krisztian112 #5138 üzenetére
Én nem ezt látom, már kártyásan is 40 alatt van.
-
joestone
addikt
BÚÉK Mindenkinek !
Erröl az oldalról lehet letölteni a gyári t-mobilos tpt csomagot:
[link]
Itt pedig a következőt kell kiválasztani :
Skate T card upgrading instruction & software(ZTE Corporation is the owner of copyright in the software. Other works experiencing may be trademarks or copyrights of their respective owners.) -
krisztian112
senior tag
T-mobilnál Árváltozás! ZTE Skate Kártyásan 52.990Ft
2évvel 48.990FtJól feltolták az árát! Nem is baj. Akinek megvan az ha elakarja adni akkor többet ér!
-
Regiee
aktív tag
Sejtettem hogy valami ilyesmi van a dologban, ez nem túl praktikus
A kérdésem akkor végül a következő:
Elvileg én TPT-em a telefont, most olvasgattam hogy tönkre is vághatja a telefont, és nem is működik a rom megfelelően amiért mindezt megcsináltam. Hogy lehet a TPT-t visszavonni és teljesen alapra visszaállítani a kiosztásokat, hogy utána biztonságosan fel tudjak rakni egy másik romot?Amúgy ZTE Skate a2sd mod romon gondolkozom, jó vélemények vannak róla?
Köszönöm:Attila
-
Alex Mason
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor próbálnák csatlakozni az otthoni wifihez akkor ugye kéri a jelszót. Beírom helyesen de nem csatlakozik fel hanem csinál 1 másik ugyan olyan néven lévő wifit más információkkal. Sajnos nem tudom, hogy mi lehet a gond. Válaszokat előre is köszönöm. -
Regiee
aktív tag
válasz
ouzohuto #5129 üzenetére
Hát most rakom fel harmadszor, már formáztam recoveriben mindent, felrakom a romot, magyar filet letöltöm a golauncerhez és utána, Opera mini, facebook, facebook messenger meg semmit nem enged telepíteni kiírja hogy "Hiba a(z) XYZ letöltése közben. Nincs elég hely az eszközön!"
Próbáltam link2sd-ben is állítani belső-külső tárhelyet de semmi nem változik :/ Pedig tetszene ez a rom szerintem -
FeRkE
őstag
Zsoca: SkaTe alá nem tudnád megcsinálni, hogy színes legyen a Settings főmenüpontjai, mint CM alatt?
-
snecizero
senior tag
Atomic V3 romot hól tudom letölteni ?
Esetleg egy linket tud valaki dobni ?
Bocsi már megvan. -
Tobika1
senior tag
A sistergéssel kapcsolatosan:
Próbálgattam a családtagok telefonjait és azokban is hallani halk sistergést úgy mint a skate-en, de érdekes hogy a montémon nem volt ilyen... szerintem abban volt valami zajszűrő, ezért volt furcsa nekem a skate. ezek szerint akkor nem rossz vagyis úgy gondolom. Valaki meg tudná nekem nézni hogy felhívja az 1777-et és hall e halkan sistergést vagy csak a hölgy hangját lehet hallani kristály tisztán? (olyasmi hang mint amikor a tvben nincs adás de halkan)
-
Danex
addikt
Zsoca új romod mikorra várható?
-
Regiee
aktív tag
válasz
Genius007 #5118 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Megebédelek és meg is csinálom!
)
Attila!
*Megcsináltam, egy olyan problémám adódott hogy feltelepítettem a golauncer magyarosítást, utána telepítettem volna az Opera minit, de nincs elég hely hiba jön elő. Gondolom valamit állítani kéne a partícióknál...de hogyan?
Na most ez nem tudom miért így küldte el a hozzászólást, de bocsánat.
-
Genius007
őstag
Tessék, feltöltöttem neked megaupload-ra. [link]
Felrakod ezt kicsomagolva a memória kártyára, a rommal együtt (Atomic V3).
Hang FEL + Menü + Power gombot nyomva tartod, lefut egy kék?! csík, utána ....1. wipe data/factory reset -> press yes
2. wipe cache partion -> press yes
3. install .zip from sdcard
4. choose .zip from sdcard -> press yes ........ wait for it to install......... then reboot
remember...always do a full wipe before installing new roms, not after.
from clockwork recovery do the following for a full wipe
wipe/data factory reset
wipe cache partition
advanced / wipe dalvik cacheÉs voálá fent is van, nekem kb. 5percembe tellett az egész, csak ugye az elején nem tudtam, ezt a TPT-s dolgot, mert még sosem csináltam, mert rossz kombinációval indítottam a telefont.
Atomic v3: Elsőre gyorsabb mint a Skate, vagy az Atomic v2.5.
Később majd kiderül, hogy mennyire stabil, és jó. -
Regiee
aktív tag
válasz
#40993792 #5112 üzenetére
Értem, akkor ez nekem most ki is esett, mert az Atomichoz módosítani kell.
És nem tudom máshonnan letölteni ezt a [ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul] filet?
És akkor ez majd megcsinálja nekem a partíciókat meg mindent magától, csak lefuttatom utána beadja a recoveryt és feltelepítem a romot amit akarok ugye? Nem kell már írogatnom hogy mi mekkora legyen meg ilyenek? -
Regiee
aktív tag
válasz
#40993792 #5108 üzenetére
Köszönöm!
Letölteném ezt a [ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul] dolgot az #1442 hozzászólásból, de 8 óra mire lejön, nincs valami másik link?
Mert a Rom viszont lejött 5 perc alatt.
Illetve ezt a Backupot ugye úgy kell, hogy "Recovery->Backup and restore->Backup."
És ha nem tetszik az Atomic akkor visszarakom a Kelzsoca féle romot majd utána megint "Recovery->Backup and restore->Restore."?Köszönöm:Attila
-
skidrowkill
aktív tag
Hogyan lehet engedélyezni az Ad-hoc wifi támogatást és, hogy milyen programok szükségesek hozzá.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tesztelte már az Atomic V3-at? Érdemes szerintetek kipróbálnom, most Kelzsoca romja van fent, de kívánom a változást -
^Clown
addikt
Sziasztok, maradt raktáron még 1db barna színű Nillkin tokom, pü-ben érdeklődjetek.
Bocsánat, tudom, hogy szakmai topikban nincs hirdetés, de áll a HA, a hirdetést módosítani sem tudom...BUÉK minden ZTE használónak
-
snecizero
senior tag
Én szívesen raknék fel romokat ,de nagyon kezdő és amatőr vagyok. És nagyon kínai nekem ez a telefon
Félek ,hogy valamit elrontok !!!
Egy nagy bajom van evvel a telefonnal ! Hogy úgy is lemerül 1,5 nap alatt. Nem is használom nagyon semmire. Pl nem gps ezek nem halgatok zenét nem nagyon gyúzom. És mégis hamar lemerül. Ha legalább 2 napot elmenne akkor már nagyon boldog új év állna elöttem -
boogyman11
csendes tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy a telefonom minden hívás után elsötétedik,azt szeretném kérdezni,hogy lehet kalibrálni az érzékelőt vagy vigyem vissza a T-mobile-hoz.A válaszokat előre is köszönöm és boldog új évet kívánok mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged