- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
Valaki tud olyan leírást ami leírja,hogy a cpu-t hogy kell beállítani min:122 max:979
vagy mit jelent a ondemand,sio,performance,deadline
Előre is köszönöm! -
Davidkasd91
csendes tag
válasz
skidrowkill #5494 üzenetére
Nem próbáltam. Holnapig visszatettem a SkaTe-t. Csak hogy tudjam használni még este a telót.
-
pp88
tag
Nekem is van egy +5-ös
De azt kelzsoca irta el.
A nagyokkal is megesik néha
Atoll még a rom felmegy.
Sőt már fent is van -
skidrowkill
aktív tag
válasz
Davidkasd91 #5491 üzenetére
Gyári-t próbáltad visszarakni??
-
Frozzy
őstag
válasz
Davidkasd91 #5491 üzenetére
a PhoTom CWM-el semmi gond én is ezzel raktam fel a SkaTeV1-et és semmi baja. sőtt még az apn updatet is ezzel raktam fel. tehát nem recovery a baja.
-
Davidkasd91
csendes tag
Na én mára feladom. Mostmár ettől a PhoTom-CWM-Recovery v4.0.1.5-tól sem tudok szabadulni. Vissza szeretném tenni a v4.0.1.4-t de mikor elindítom az installt bevillan a DOS ablak egy pillanatra majd el is tünik a telefon mappájával együtt. A teló pedig megakad a zöld droidnál.. Majd holnap újra próbálkozom, ma összeesküdött ellenem a technika
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget !
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #5488 üzenetére
nah kb. ennyire komolytalan az egész gyerek az Atomic-jával együtt...
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5485 üzenetére
Átírta a build.prop fájlt, tehát a 2.3.5 helyére beírta a 4.0.1.-et.
Továbbá az alapsáv verziójánál is elbukik a történet: P743TB01
De a kernel verziónak is másnak kellene lennie
(#5487) mrskatejoe
Ezek szerint hibátlanul felment a rom.
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #5485 üzenetére
facepalm!
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5484 üzenetére
ezt evvel cáfolnám! vagy mégsem??
ICS Atomic 1.6
Attól lehet h nincs igazam -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5483 üzenetére
Erre nehéz válaszolni, rövidítheti az életét, de a CPU csak komolyabb műveletek során dolgozik/dolgozhat maximum órajelen (pl: játékok)
Az Atomic rom mindig is 2.3.5-ös volt, sosem volt az ICS, esetleg a téma volt átdolgozva
-
giigz
veterán
Ma már nem, de holnap megcsinálom az új rom felrakását!
(#5481) kelzsoca: Köszönöm a munkádat! Mi lenne velünk a gyári és Atomic féle romokkal...
(#5479) Apaxp: Így lesz az igazi nekem is!
-
kelzsoca
félisten
=================
ZTE Skate: SkaTe_v1
================= -
Apaxp
senior tag
Skate v1 simán települt a skate után. Telepítés elött titanium backup a fent lévő telepített programokról. Romolás után titaniummal a programok és a hozzájuk tartozó adatok visszaállítása. Minden tökéletesen működik. Csak az SMS-ek vesztek el (handcent sms).
Kelzsoca a rom super a belerakott újítások sokat dobtak a használhatóságon.
Ami újdonság nekem mintha intenzívebben használná az SD Ext partíciót.
Hálám örökké üldözzön. -
pp88
tag
kelzsoca
5464 hsz
Nekem is az előző SkaTe rom van fent.
Szeretném az új és még jobb ROM- odat felrakni.De én sem szerettem volna sokat variálni a mentegetésekkel, mert tényleg könnyű belezavarodni, hogy mit hova és hogyan stb.
Jó lett volna ha van egy egyszerű megoldás rá. Az egyik hozzászólásodból arra következtetek hogy ezek szerin lesz rá megoldásod?
Én akkor várok még a rom cserével.
Az előző rom is nagyon jó.
Köszönöm azt is neked. -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #5476 üzenetére
Az rendben is van, ne is cseréld le
(#5475) Indiant
5 perc uram
(#5478) pp88
Pontosan melyik hsz-re gondolsz?
-
Indiant
addikt
1 óra múlva ismét tölthető
hát lekéstem... na majd a v2
-
kelzsoca
félisten
válasz
Davidkasd91 #5471 üzenetére
Megkérek mindenkit, hogy ilyen tákolt-gányolt, ki tudja milyen forrásból származó recovery-t NE használjon!
Akinek nem megy fel a SkaTe rom, és biztosan nem TPT-zett (sd kártyára másolás, majd kikapcsolt állapotban a MENU+Hangerő FEL+power gomb) az dobja vissza ezt a recovery-t:
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Davidkasd91 #5467 üzenetére
(#5467) Davidkasd91
na most belém hoztad a frászt, mert én is feltettem az Atomic rom-ot , még az elején. Nekem nem volt gond a telepítéssel, simán felment. Leszedtem, mert nem igazán fogott meg, és ment vissza a Ska Te rom.
azt hiszem ezek után megy fel az új rom, remélem nem lesz gond olyan mint nektek van
-
Gorky01
tag
válasz
Davidkasd91 #5467 üzenetére
Nekem is ez van csak annyi különbséggel hogy még anno az 1.6 ill 2.0-val próbálkoztam. (és ugye ott még nem volt TPT)
-
kelzsoca
félisten
(#5466) Gorky01
(#5467) Davidkasd91Lehet tudni hogy milyen recovery-t használtok?
Mert ilyen nincs, hogy 5 usernek felmegy a rom, a másik 5-nek meg nem megy fel a rom.
A készülékek gyárilag azonos partíciós kiosztással vannak felszerelve, itt szórás vagy eltérés nem lehet.
Ami eltérés lehet az vagy módosított partíciós tábla, vagy rossz recovery használata.Tegyétek fel ezt a recovery-t: [link]
-
Danex
addikt
öhm, ext patrició is fromatálva van akinek van? nem lehet, hogy ez kavar be?
!csak tipp majd megmondják azok akik értik van-e értelme!
-
Davidkasd91
csendes tag
én megpróbáltam feltenni még multkor az Atomic 2.5 vagy 3.0 ROM-t, de ilyen TPT-s dolgokba nem mentem bele (tudtommal) csak simán telepíteni akartam mintha a pl: SkaTe-t tenném fel.. csak a szokásos format data/system...... aztán hibaüzenet és visszakerült a SkaTe. Most a Skate v1-nél ugyan ez van. Telepítéskor hibaüzenet és bármit csináltam semmi nem jó, tehát most ismét visszakerült a "sima" SkaTe.
-
Gorky01
tag
Én nem nyomtam TPT-t azt se tudom mi az. De így is ez a gond:
" assert faield: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
E:Error in /sdcard/ZTE_SKATE_SkaTe_v1.zip
(Status 7)
Installion aborted.Akkor most mi van?
- fastboot erase system
- fastboot erase userdata
- fastboot erase boot
- fastboot erase cacheEzt hogy tudom megcsinálni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
unyadavid #5462 üzenetére
20 perc, és fent a javított verzió, szerintem várd meg.
(#5465) skidrowkill
Szórás biztosan van az alkatrészek között, a 960MHz az az órajel, ami még stabil lehet, de előfordulhat már itt is újraindulás vagy kifagyás, tehát próbálgatni kell, hogy miként viselkedik a készülék.
-
apeelme
addikt
nem szívom a véred...nem akarok veszekedni csak mikor valaki nekimegy a falnak és másokat is nekilök akkor az nem korrekt szvsz...
akkor hogy mindenki értse nem érdekel a következménye, ez az Atomic jelenleg egy NULLA, ha valaki hozzáértő belenyúlna - de nem fog - akkor még EGY is lehet belőle, ennek a NULLA-nak a készítője mondta neked hogy cseréld le egy régebbi boot.img-re a jelenlegit...GRAT!!! Jaaa de tudom a lényeg hogy te azt lásd hogy megy! Ehhez is GRAT!!!
témát lezártam...elnézést ha valakit megsértettemnézz már utána mi az a boot.img...jó?
a hazai ROM modderek kiröhögik ezt a srácot....
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5459 üzenetére
Hát akkor megjöttünk....
Aki az Atomic rom miatt átpartícionálta a telefonját, az most állíthatja vissza a gyári T-Mobil-os TPT-vel a telefonját, vállalva a kockázatot, az esetleges téglásodásra is!
(#5460) frozzyZTE
Csupán azért mondja, mert ért hozzá.
..................Egyébként szomorú dolog, hogy egy hiányos tudással rendelkező modaco-s user tákolása miatt bevállaltok olyan veszélyes dolgokat is, mint a TPT.
Ha már modaco, akkor tilal6991 munkáit nyugodtan használhatjátok.
-
Frozzy
őstag
válasz
kelzsoca #5450 üzenetére
nemtudom sajnos anyira jól nemtudok angolul de mintha azt hajtaná tillaz és D3aBl3, hogy a partíció kiosztással vannak bajok (szerintük)
(#5451) apeelme: hidd el, hogy nem én csak úgy heggesztettem bele hanem linkelték modacon, hogy próbáljuk ki mert ezzel működik. beraktam és megy enyi. nem kell szívni a másik vérét.
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #5456 üzenetére
-
snecizero
senior tag
53000 forint domino csomagban most a zte skate.
Amikor 45000 ft volt akkor mindenképp ajánlottam volna. De így 53e forintért is jó vételnek számít. Nézzetek szét 53e forintért milyen telkót kapnátok ?!
-
apeelme
addikt
akinek ez a hiba jön elő az igazán megmondhatná hogy mivel TPT-zett mert hogy nem gyári az tuti...
(#5456) skidrowkill : volt vmi Atomic verzió ami TPTvel ment fel nem????
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5452 üzenetére
Hát ha nem képes a recovery normálisan formázni, az nem túl jó dolog, ajánlom tegyétek vissza a:
v4.0.1.4-es verziót, ha viszont a rom miatt csináltatok vmi TPT-s megoldást, jó lenne visszaállítani a gyári T-s re.
-
Gorky01
tag
Üdv nekem is ez jön telepítésnél:
" assert faield: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
(Status 7)
Installion aborted.Ötlet? Nekem az Atomic romokra is ez volt!
Csak laikusan azt vettem észre ha a boot.img majdnem 4 Mb akkor nem megy. (hátha segít)
-
kelzsoca
félisten
Az már beszélgetés, csak remélni lehet, hogy egy korábbi, vagy az aktuális boot.img egy módosított verziója
(#5449) skidrowkill
Akkor cserélj recovery-t, vagy formázz fastboot-al.
Ha ezeket végigküldöd, biztos hogy letakarít mindent:
- fastboot erase system
- fastboot erase userdata
- fastboot erase boot
- fastboot erase cache(#5448) frozzyZTE
Mit tudsz egyébként az Atomic romról, mi ez a hülyeség, hogy át kell TPT-zni hozzá a telefont??
-
Frozzy
őstag
válasz
skidrowkill #5439 üzenetére
javítottam igen egy verziót ami telepíthető és amit írtam nemrég, hogy lehet recovery-t kell cserélni
(#5440) Davidkasd91: hát akkor végképp nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Fordulj Kelzsoca felé kérlek!
-
Frozzy
őstag
válasz
skidrowkill #5432 üzenetére
mert hibás volt most csinálja tillaz a C verziót ami már jó lesz.
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #5432 üzenetére
én nem tudom nekem nincs Skate-em, de ha lenne sem tenném fel azt a rom-ot, nagy össze-visszaság az egész...
-
mrskatejoe
aktív tag
Annyira piszkálja zsoca új romja a fantáziámat, hogy nagyon hajlok az azonnali cseréhez. Ami még visszatart az az , hogy a mostanit nagyon "belaktam" újra kéne rakni jó pár app-ot.
Ha most használom a beállítások / adatvédelem beállítást akkor az új rom felpakolása után letöltődnek a programok amik most vannak fent ?
köszi a választ
-
kelzsoca
félisten
válasz
padre666 #5417 üzenetére
Egy apró kis hiba miatt nem tudja betölteni az apn listát.
A patch már el is készült: link
Recoveryből fel kell tenni, majd a hozzáférési pontok nevei menüpontnál nyomni egy MENU gombot, és ott a Visszaállítás alaphelyzetbe részt választani és kész is.
Mindjárt javítom a romot is, és felkerül a javított verzió.
-
giigz
veterán
Most jövök én, SkaTe v1 próba.
-
padre666
tag
a mobilhálózatoknál hiányoznak az APN-ek.
-
Frozzy
őstag
válasz
Davidkasd91 #5426 üzenetére
nem a romról hanem a TPT-ről beszélt apeelme
-
Norbeee01
tag
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=354566&paidType=newPostPaidPrice&loyaltyTime=twoYear&package=&phoneSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSPhoneSearchCmd%3FactPage%3D1%26processMode%3Dsearch%26paidType%3DnewPostPaidPrice%26loyaltyTime%3DtwoYear%26packages%3D%26priceZone%3Dall%26brand%3D2048%26parameter%3Dall%26style%3Dall%26camera_resolution%3D0%26camera%3Dall%26opsys%3Dall
Jelemtem: 53.006ft T-Pontokban a Skate...Tehát aki eddíg nem vett így járt...Ja és legalább már nem lesz teli hardverapro azzal hogy "40ért meglehet venni,szóval 30nál többet nem adok érte"
Jaaa és sorry de nemtudom hogy kell linket beágyazni xD
-
Frozzy
őstag
válasz
Davidkasd91 #5420 üzenetére
ha nem működik kártya csere után sem cseréld le a recoverydet erre: PhoTom CWM csak simán felflasheled reboot és már az új fog bejönni.
-
apeelme
addikt
válasz
Davidkasd91 #5420 üzenetére
én meg szinte biztosra mondom hogy próbálgattad az Atomic TPT-s verzióját...nemde?
-
Davidkasd91
csendes tag
Szépjóestét!
Örömmel láttam hogy elkészült a SkaTe V1. Fel szerettem volna telepíteni, deee.. nemsikerült" assert faield: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
(Status 7)
Installion aborted.ilyenkor mi a gondja ?
szerk:
(#5421) Zsolt_72 válasza
MD5-öt ellenőriztem 2x szedtem le mindkét alkalommal jó volt. Marad a kártyacsere. -
padre666
tag
a hozzáférési pontok neveinél nálatok látszódik az mms?
-
PNP
őstag
Apróság, de:
alkalmazáskezelőben a letöltött/összes/sd-n lévő listában a programnév rálóg az alatta lévő, méretet jelző sávra. (illetve van nálam egy név nélküli item is, sárga villámmal, 28.00 kB. - mi lehet?)
Ilyeneket itt jelezzünk? -
padre666
tag
hihihiiiiiiii Kelzsoca már a főképernyőn van.....és beszél
-
PNP
őstag
Elkezdett leszedni marketről egy halom programot, amik előzőleg fent voltak, akkor ezek szerint ezt is eltárolja a google fiók. Ami viszont gond, hogy ezek nem sikerülnek, azt mondja, hogy nincs hely a készüléken (filekezelő szerint viszont van).
-
xtr3m3
tag
Az uj rom sokkal jobb lett
-sokkal gyorsabb
-es vegre sikerult a proximity sensort is kalibralni meg a SkaTe en sehogysem sikerulta Google fiokkal en is megjartam most automatikusan feltelepitett vagy 10 programot
-
skidrowkill
aktív tag
A MoDaCo fórumon van ez a két Add-on
ezek mire jók:?
RTL ADD-ON
REVERT RTL-ADD-ON -
kelzsoca
félisten
Igen, lesznek..amint időm engedi majd csinálok hozzájuk, de nekem nem ez az egy készülék van, amivel foglalkozom.
Illetve párhuzamosan van még pár okosság ehhez a romhoz, amit csináltam, majd megnézem hogy állnak, aztán azokat is adom ki mellé.
(#5401) Many26
Lehet tudni miről van szó?
(#5403) Tobika1
Nem, nincs RDS.
(#5405) skidrowkill
Az RTL support az nem más mint különböző nyelvek írási támogatása.
RTL=right-to-left, vagyis jobbról-balra írás
Ha minden igaz így írnak az Arabok is (számunkra totál felesleges dolog ez) -
Many26
csendes tag
Amikor kipróbáltam eléggé fagyogatott. Ellenvélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged