Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Felraktam az új romot, ami feltűnt, hogy megmaradt a régi háttérképem. Format lépéseken végig mentem, ezek szerint ezt is szinkronizálja a google fiókommal?
(előző skate nem kapott backupot, telepítéskor megadtam neki hogy szinkronizálja a fiókommal, kártyáról töröltem szinte mindent, a háttérkép ugyan rajta maradt, de tudnia kell nyilván az elérési utat) -
kelzsoca
félisten
-
Adamis
őstag
I´m now a ZTE Skate user! Mekkora batár jószág ez... De nagyon tetszik. Picit még ismerkedünk, aztán jöhet a romolás!
-
kelzsoca
félisten
Benne van, nyugodtan tedd fel

(#5391) mrskatejoe
Benne van a fekete

(#5389) redman75
Várható volt az emelés, mondtam már korábban, hogy biztosan meglépik, hiszen mélyen ár alatt adták a készüléket feltöltős csomagban.
Aki múlt évben vásárolta a masinát ~7-10k-t is tudott spórolni (amiből akár egy minőségi microSD kártya is kijön)
-
redman75
tag
Sziasztok! Észrevettétek már?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas
Aki sokáig gondolkodott most sajnos így járt!

-
kelzsoca
félisten
Inkább még hozzá is van adva.......
A korábbi hozzászólásban lévő "kipakolás" szó a gyári romhoz képest volt említve.
(#5384) mrskatejoe
Inkább mentsd le a mostani romot recoveryvel, és dobd fel az újat

(#5388) frozzyZTE
Mi volt tegnap ez a javított atomic rom?
Miért is kellett csinálni? -
mrskatejoe
aktív tag
Zsoca látom igen jó kis "finomhangolás " történt
már csak az olvasás során is megnyerő 
Elismerésem
-
PNP
őstag
Miért nem tudok lejátszani videókat vimeo-n, youtube-on, gyári böngészőben, flash telepítése után?
-
kelzsoca
félisten
==================
ZTE Skate: SkaTe_v1
================== -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
üzenetére
(#5366) Zsolt_72
A busz sem lehetett kutya
én itthon fetrengtem a röhögéstől annyira, hogy a feleségem orvost akart hívni
de amikor mutattam neki először ő is furcsán nézett, majd röhött velem együtt
nem semmi
~30 perc, és letölthetővé válik a SkaTe_v1-es rom.
gyorsan letöltöm és megvárom a fejleményeket , és véleményeket és ha annyira "megfog " mint a Ska Te akkor csere. 
Nagyon kíváncsi vagyok miben és mennyiben más![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Exelsior
őstag
Na vissza raktam a ZTE gyári TPT-t. Most már csak kelzsoca romját várom

-
kelzsoca
félisten
~30 perc, és letölthetővé válik a SkaTe_v1-es rom.
-
domerator
veterán
válasz
DessertFox
üzenetére
Baaazzzz.... hangosan rohogtem...

Ez kesz... megeri rendszeresen benezni
-
matec7
tag
Valaki már találkozott azzal a problémával, hogy gyenge a mikrofon, alig hallanak a "túloldalon"
valakinek van valami ötlete? -
apeelme
addikt
-
kelzsoca
félisten
~16.30-17.00 körül-között szerintem tölthető lesz a rom.
-
szutyis
tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Óriási

-
DessertFox
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca: Igen, és a visszajelzések azt mutatják, hogy takarékosabban bánik az akkumulátorral a rom, igaz ezért tettem is, illetve a rom sincs telepakolva felesleges szeméttel
Kezd olyan érzésem lenni, mint amikor ( elég régen ) a szülő szoba előtt járkáltam fél éjszaka..

-
Gorky01
tag
válasz
roli_636
üzenetére
Határozottan igen!
Nekem az elején gond volt az aksival (nem a rom miatt) de miután nyomtam egy Battery Calibration-t és teljesen feltöltöttem + teljese lemerítettem (hogy magától kapcsoljon ki) 2-3 ilyen töltés után teljesen jól beállt az aksi! Próbáld ki. Az appot megtalálod marketen.
-
Lacko32
tag
Mit tudnál mesélni erről a ROM-rol? Normálisan viselkedik?
(#5338) roli_636 Attól függ. Egész éjszaka wifi on,Tom és Jerry-t lestem youtube-on,Facebook,törölgetés,telepités,letöltés,olyan éjfél környékén vettem le töltőről,hajnali fél 5-kor még 82%-on volt az akksi.Mostmeg 47%,úgy hogy egész éjjel ment rajta a GPS. Attól függ ki hogy használja

-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem egy Player Pro nevű zenelejátszó apk.-t. Olyan problémám adódott vele, hogy ha beállítom a headset gomb lenyomásnál számot váltson csak megállítja azt. A programon belül vagy amikor nincs lezárva a képernyő gond nélkül átvált a következő számra. A telefonon nincs semmiféle számos zár vagy android lock. Furcsa mód van amikor megy, vagy is volt olyan hogy ment,
most már hiába álligatok bármit nem jó...
Tudnátok segíteni? -
roli_636
csendes tag
Sziasztok!
A SkaTe ROM-mal mennyivel bírja tovább az akksi?
Roland
-
DarknessHope
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
lassan már eljön az az idő mikor ágyunk hajunk könyv stb. mellett máshova is beköltőz(het)nek az élősködők.. lesz laptop-lepke telefonbogár... tablet-atka.. jah és a gorilla glas kötelező lesz mert a műanyagon fognak élni

-
jtkft
csendes tag
Én az Atomic V2.5-öt használom, semmi gond nincs vele, igaz csak pár napja létezik, de ezalatt minden müködött. A proci 902-ön müködik, az aksi az ami kicsit hamar merül, de én állandóan használom a Wi-Fi-t, és a 479 kapcsolatot mire beállitottam....
Mivel nem szoktam játszani, kivéve az Angry Birdöt, eddig meg vagyok elégedve. Az elözö telcsi sem birt 2 napnál többet, az állandó használat mellett. A V3.0 jobb aksi használatot igér....
-
ToMiX7
csendes tag
Most már biztos, hogy bugos a Skate-em...
Gyári ROM-ot használok. Tegnap este lefekfés előtt nyomogattam a telefont és megláttam egy apró foltott a kijelzőn. Azt hittem, hogy egy porszem lehet, de aztán észrevettem, hogy egyenletes sebességgel mozog egy irányba. Éles eszemmel egyből rájöttem, hogy ez csak egy bogár lehet. Na, gondoltam, most kinyírlak!
De hiába próbáltam odanyomni a plexihez, csak nem akart szétkenődni! Akkor láttam, hogy a plexin belül mászkál fel-alá. Egy olyan apró bogár volt, ami a régi könyvekbe is szeret beköltözni. Aztán eltűnt... de reggel újra láttam. Vagy nem tudott, vagy nem akart kijönni. 
Nem tudom eldönteni, hogy ez garanciális bug, vagy sem... esetleg a SkaTe ROM megoldaná a problémát?

-
Frozzy
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
amit én javítottam felmegy sima stock partíció kiosztásra is. mivel mindig a boot.img-vel van a baj sajnos :/
(#5330) storm3: Igen! ezen a linken le is tudod tölteni!
-
Exelsior
őstag
Az hogy sajnos voltam hülye és türelmetlen és megcsináltam a TPT-t. Mindegy. Lehet megy vissza a gyári. Meg nem is használtam telót ma és készenléti állapotban lemerült elég gyorsan 42%-ra, pedig nem futott semmi olyan a háttérben.Meg a garancia ügy miatt is inkább nem játszok többen így. Lehet szimplán beparáztam.

-
Exelsior
őstag
Én tejesen elbizonytalanodtam a Tillaz féle Atomic romtól. Én inkább már megvárom kelzsoca romját. Remélem a héten kész lesz

-
PNP
őstag
-
PNP
őstag
-
snecizero
senior tag
Még 1 kérdés és ma békén hagylak benneteket.
De csak ma !
Holnap folytatom.
Létezik e olyan TXT file megjelenítő ami az ékezetes betűket is megtudja jeleníteni ? Mert ami a mobilon van az egy nagy kalap trágyalé ! Wazze nem tudok egy txt filet normálisan megnézni ?!
Néha azért röhejes ez az android. De azért szeretem és egyre jobban. 
-
Frozzy
őstag
[link] letöltési link javítva. Működő verzió! Atomic V3.0.B
-
PNP
őstag
Most tényleg mindenki belinkeli a szarját, ami amúgy dealextreme-en 2 dollár?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
William84
üzenetére
Skate kemény háló tok!
Kicsit drágán adjátok
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tudja valaki ,hogy ennek az élő háttérképnek mi a neve ? A videón az élő háttérkép 2:30 látható ! Jó lenne ha valaki tudná !

-
malwy
senior tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Rendeltem, rendben megérkeztek a dolgok (3 rendelés, egyik próba volt: 1$ öngyuszi, másik kettő pedig 4-5000Ft értékben).
A szállítási idő hasonló az ebayes kínai üzletekhez, tehát 2 hét. Volt amikor 9 nap, de volt 19 is. Tehát NEM GYORS.
Viszont nagyon olcsó. Termékeik között van sok kacat is (gadgetek, pl: az a bizonyos cigaretta formájú öngyujtó, ami ritka törékeny), de pl elemlámpás topikban inkább innen rendelik a tízezres lámpákat.Magamnak a tokot a casesss.com-ról rendeltem a skate-hez, szóval tokjaikról nem tudok nyilatkozni.
-
-
jtkft
csendes tag
kösz az infót, akkor várok még....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ebből tényleg minden ki van pakolva. maradt még valami benne ? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Néha azért röhejes ez az android. De azért szeretem és egyre jobban.