-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
- az ext partíció csak kiterjesztett tárhely!, az ext-re áthelyezhető adatok kb.: 1/3-a helyezhető erre, így nem megoldás olyanoknak, akik nagy fájlokkal "dolgoznak"(játék, navigáció,stb.), egyedüli megoldás a [TPT], ami hangsúlyozom veszélyes!; mert akár tégla is lehet a készülékből!
-
Adamis
őstag
Idézem az 1. hsz-t:
3.4.3. Képernyő kalibrálás: proximity szenzor
„Ha véletlen hívást kezdeményezek és elveszem a fülemtől hogy hirtelen hívást megszakítsam nem bíROM! hiába nyomkodom a bill zárat vagy a képernyőt ugyanúgy sötét marad,és nem bíROM megszakítani a hívást! kénytelen voltam megvárni míg felveszi a hívott fél,és mentegetőzni hogy véletlen hívás volt!!! ”
Megoldás: Tarcsázóba üsd be a *#26***# kódot es kalibráld a proximity szenzort!
-
Badboys
őstag
-
kelzsoca
félisten
Az a válasz nem Neked ment
(#4828) xewyor
1. A home képernyők számát hol tudom változtatni (egyszerűen nem találom)?
Az alap launcherben sehol.
2. Azt vettem észre, hogy pc-re kötve sokkal érzéketlenebb lesz a képernyő általában 4x-5x is rá kell böknöm valamire, hogy elinduljon. Tapasztalt ilyet még valaki, vagy ez csak nálam van?
Ha az asztalra leteszed, és úgy nyomod egészen más, mint kézben fogva, próbáld ki.
3. Tudna nekem linkelni valaki egy olyan szivargyújtó töltőt ami tölti is, mert ami van az nem hajlandó (eddig bármit dugtam rá azt töltötte).
Elpasszolom.
4. Dead Space-szel játszottam kb. 10 percet és nagyon forró lett a hátulja. Ez természetes?
Persze, izzad a vas a játék alatt.
5. Van egy listám a feleségem Ace-éhez, hogy mi az amit gond nélkül törölni lehet róla. Az a skate-hez is jó lehet vagy tud valaki ilyet?
Ez nem így működik, ha a SkaTe rom van fent, nem nagyon van felesleges alkalmazás a telefonon, de root explorer-el tudsz még dolgokat törölni a system/app alól (persze csak óvatosan)
Valamint a flash-sel és a mobiltv-vel küzdök még,de azt megpróbálom egyenlőre egyedül megoldani.
SkaTe alatt működik a flash, de ahhoz vagy a gyári böngésző vagy Dolphin HD kell, Opera mini-vel nem fog menni.
A mobiltv-t nem néztem. -
scyllarus
veterán
Szia!
Ugyanebben a cipőben jártam (T-s vagyok MMM díjcsomaggal, 0 Ft-os volt mind).. Az Ace rögtön kiesett, bár Samsung hívő vagyok és az Ace a valaha gyártott legszebb telefon szerintem, de szoftveresen egy hulladék, tényleg benézhetsz a topicjába, mindenki panaszkodik. Maradt a HTC , a Skate meg a SE mini. A HTC-ben a 600 MHz-es proci van, ezt keveselltem, a Mini erős, de a kijelzője hiába szép, ha kicsike.
Skate-et vettem, és nem bántam megNem tudom, mid van most, én egy 3"-os érintősről váltottam, de más dimenzió (szó szerint). Élmény netezni vagy filmet nézni rajta, a navigáció meg olyan, mint a dedikált GPS-en ekkora kijelzővel. Este lefekvéskor a gyerekek mindig megnéznek egy rövid videót, eddig egy átkonvertált 240x320-ast néztek, most benyomtam HD-ban a Youtuberól direktben
A gyári T-s ROMmal, csak a launchert lecserélve nekem gyors, akadásmentes. Menj be egy T pontba, nyomkodd meg mind3-at, és látni fogod a különbséget.
-
Acsifun
aktív tag
Mindenki az Acehez hasonlitgatja meg vacilál h milyet vegyen, elöször is nézzünk már rá a kijelzõ felbontására...egy SE minibe lenne jo maximum...vagy lesz egy bazi nagy menõ ès szép telefonod amin simán tudsz 720p alatti filmeket nagyba nézni de böngészes kozben a scrollozas nem 1 sec hanem 2, vagy lesz egy picike szar felbontással csak azzal nemhiszem h filmet vagy bármit akkora élvezet nyomni. Abba is csak 200 as adreno gpu van...egyertelmü h Skate
szerintem...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest