- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xewyor
csendes tag
Sziasztok!
Majdnem egy hete én is Skate tulaj vagyok. Pont azt kaptam amire a fórum elolvasása után számítottam. A gyári romot meg sem néztem egyből ment rá kelzsoca féle SkaTe rom, tökéletesen működik
.
Pár dolog van azért amire szeretnék válasz kapni tőletek:
1. A home képernyők számát hol tudom változtatni (egyszerűen nem találom)?
2. Azt vettem észre, hogy pc-re kötve sokkal érzéketlenebb lesz a képernyő általában 4x-5x is rá kell böknöm valamire, hogy elinduljon. Tapasztalt ilyet még valaki, vagy ez csak nálam van?
3. Tudna nekem linkelni valaki egy olyan szivargyújtó töltőt ami tölti is, mert ami van az nem hajlandó (eddig bármit dugtam rá azt töltötte).
4. Dead Space-szel játszottam kb. 10 percet és nagyon forró lett a hátulja. Ez természetes?
5. Van egy listám a feleségem Ace-éhez, hogy mi az amit gond nélkül törölni lehet róla. Az a skate-hez is jó lehet vagy tud valaki ilyet?Valamint a flash-sel és a mobiltv-vel küzdök még,de azt megpróbálom egyenlőre egyedül megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest