- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3799 üzenetére
na bocsesz
összekevertem a Android Sync Manager WiFi -vel. -
vrsptr
aktív tag
Én ezt néztem ki, szerintem holnap meg is veszem, aki ért hozzá...elfogadható minőségű?
http://kepfeltoltes.hu/111214/IMG_20111207_072013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
mrskatejoe
aktív tag
(#3786) Zsolt_72
bocs
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3791 üzenetére
Az Airdroid tényleg jó: link
-
mrskatejoe
aktív tag
(#3787) ux1 Köszönöm a linkeket
igen
elgondolkodtató.
A problémát nálam az jelentette, hogy elég durva érzéketlen a kezem, így mindig attól tartottam, tartok, hogy eltöröm a mikro csatlakozó aljzatot . Nem flancolás miatt akartam a wifi kapcsolatot. Igy ezzel az adat átviteli módszerrel kilőttem a problémát
Köszönöm neked a linkeket és Zsocának is. Jó ilyen emberek társaságában lenni !!!
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #3785 üzenetére
Hogy még legyen mitől leesni az álladnak...
MyPhoneExplorer 1.8.2
AirDROiD -
apeelme
addikt
válasz
redman75 #3783 üzenetére
nem szükséges bezárnod az app-okat, ez nem symbian vagy windows...ezt az olvasmányt ajánlom figyelmedbe és megérted hogy miről beszélek...a címe ne tévesszen meg!
-
redman75
tag
Üdv! 1 hete vettem 24900.- ért T-nél! Szerintem jó a cucc! fólia 2 nap után leesett,ez gáz! gyűjti nagyon az ujjlenyomatokat,amúgy jó filmezésre és nekem ez volt a fő cél! Lg bl 40-em is 4-es kijelzős volt de az 21:9,szóval ezt más nézni! sokkal jobb! Az lenne a kérdésem hogy van valami prg ami bezárja a futó alkalmazásokat,mert így 1-esével elég macerás!
És aki nézett filmet mi a tapasztalat? 1 vagy esetleg 2 filmet elvisz egy töltéssel? előre is köszi! -
Jano_023
őstag
Hali, kérdésem az lenne hogy a CPU piszkálásnál az I/O ütemező mire jó és a különböző változatok miben különböznek? Köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #3778 üzenetére
Megfőzni nem hiszem hogy lehet, mert a készülék vagy újraindul vagy kikapcsol, ha azt szükségesnek látja, nyilván van benne hővédelem, de azért senki ne feszegesse a határokat
A készülék a legtöbb időt alap órajelen tölti, ha húzod a cpu-t érdemes lehet a minimum 245MHz-ről levinni 122MHz-re, ezzel is lehet energiát spórolni, de ha azt veszed észre, hogy nem, vagy csak nehezen hozható vissza készenléti állapotból, esetleg zenehallgatás közben szaggat a zene stb.. akkor emeld vissza a minimumot 245-re. (játszani kell vele)
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3773 üzenetére
Akkor nézzétek meg innen: link
(#3776) mrskatejoe
Igen, közben én is adtam linket.
(#3772) jer1cho
Ha esetleg valamihez kevés lenne a gyári max órajel, akkor meg lehet piszkálni a CPU-t.
Én a max 960MHz-et mondanám még stabilnak, de a készülékek között lehet szórás, így akár lehet olyan is, hogy valakinek simán viszi az 1GHz-et gond nélkül, míg másnak már 960-nál is lehet problémája (általában újraindulgatások)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3775 üzenetére
-
vrsptr
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3773 üzenetére
Nálam is sérült.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #3762 üzenetére
(#3762) kelzsoca
(#3759) mrskatejoe
Igen, látszik, hogy szépen használja.
59.13MB foglalt már mostPedig csak az alapokat tettem fel, aminek látom az értelmét. Leírom mi van rajta hátha valakinek esetleg megtetszik.
Nagyon sok flancot nem tettem fel. Tehát amikor Fent volt a ROM zsoca által javasolt
- flash player csomagot töltöttem le
-mivel kellet egy jó böngésző ezért ment fel Dolphin Brovser HD ( Nálam nagyon jól hozza a flash tartalmakat )
-sok app tele van reklámmal ezért ment fel AdFree
-az SD kezelés végett App2SD
-videó tartalom végett a moboplayer plussz kodek hozzá
-AVG antivírus (bár sok értelmét nem látom ) azé az ördög nem alszik ha már a marketbe is tehetnek fel férdes app-t
-Es file explorer
-Android Assistant (nem rossz )
- én levettem a google maps-ot mert sokat zabált és be is ragadt, sok volt az adatforgalma, így helyette fent van az iGO amigo 480X800 kivitelben
-T -homos tv újság
-Screenshot ER képlopó
-Quick pick képnézegető
-Skyp
-Trafc monitor
- droid Stats ( jó kis progi forgalomról valamint telefonálásról )Játék nincs fent. Telepítéskor is és utána is az App2 SD szépen átpakolta az alkalmazásokat. Egy két program vissza szövegelt mert a widget-et SD kártyáról nem tudta kezelni, így vissza engedtem a telló memóriájába.
Nálam azokkal a beállításokkal ( proci húzás max 806MHz min 245MHz , viselkedés mód ondemand, I/O ütemező deadline ) tökéletesen húz a vas. Nem tapasztaltam akadást, vagy laggolást . Érzékeny és gyors (jelentősen a gyári Rom-hoz képest )
Böngészésnél is nagyon jó . Film nézés is a mobo mindent visz
Az aksi is alakul , épp tegnap este merült le ( végre) hamar fel is tölt
A wifit , 3G is jól kezeli erösebb a jel.
Akár telefon, akár Sky-p nem volt rá panasz. Jobbnak ítéltem mint a laptopon
ennyit a tapasztalatom 3 nap utánNekem nagyon bejön így kelzsoca
-
-
giigz
veterán
kelzsocsa!
Egy másik Skate-en kipróbáltam a SkaTe romot, és mit mondjak... Iszonyatosan király lett! A sajátomra is fel fogom rakni.
-
Gorky01
tag
Lehet valahol állítani a telefon host nevét? (hogy a wifi ruternél a host név ne ez legyen: android_eaa23c18caf64338)
-
Danex
addikt
válasz
kelzsoca #3762 üzenetére
leg lámpához lehet lenne 1 ötletem, igaz semmit nem értek így a programírás részéhez de...
van a barcode reader progi, ahol tök gyakran focuszál a kamerával... ugye a fényképezőnél is ekkor működik talán a led-is talán ezeket egyesítve működhet
de mint mondtam, nemigazán értek az egészhez
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3757 üzenetére
Én meg Android Commanderrel néztem rá, root rendben, írhatóként csatolva, tehát mindenféle trükközés nélkül tudtam írni és törölni a system partícióról.
Természetesen az ext partíció tartalmát is látja és kezeli.
Ajánlom cserélj alkalmazást
(#3759) mrskatejoe
Igen, látszik, hogy szépen használja.
59.13MB foglalt már most
(#3760) zaicew
Ahhoz hogy a processzor órajelét feljebb told, mindenképpen custom rom kell.
A LED folyamatos világítása rendszer szinten tiltva van, páran már nekifutottak, de még eredmény nincs, majd én is futok vele egy kört.
(#3761) Gorky01
Auto módban van, szenzor szabályozza a háttérvilágítást.
-
Gorky01
tag
Ki milyen erős háttérvilágítással használja? Nekem most 35% megy. Mi lenne az ideális? Mit takar az automata funkció háttérvilágításnál?
-
zaicew
csendes tag
Kedves Zsoca!
sikerült megcsinálni a memória bővítést, a custom recovery-ből formáztam és partícionáltam az sd-t, majd marketről letöltöttem a link2sd-t, és működik. Mindent átraktam amit tudtam,mert valamit nem enged átrakni, így maradt még 45 mega szabad hely a telóban. Remélem az meg is marad!
Az volna a kérdésem még, hogy az Angry Birds RIO nevű játék szaggatását ki lehet küszöbölni proci húzással? És ha igen akkor hol találok ilyen progit, vagy csak Custom ROM-mal megy?
Illetve, a telefon LED lámpája nem hajlandó világítani, csak fényképezéskor. A teszt progival sem világit, amivel a közelség érzékelőt lehet kalibrálni. erre van orvosság?
Előre is köszönöm! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3758 üzenetére
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #3755 üzenetére
Nos én a 91 PC Suite for Androidot használom már 1 éve.
A big Brother rommal ilyen:
Van sd-ext és alul mutatja a teljes / foglalt helyet. Valamint tudok feltölteni is a telefonra pl. egy fájlt.
A SkaTe romot most a fénykép miatt nem teszem vissza, de elmesélem.
Abban ugyanezen beállítások(rom felrakás és próba) mellett, nincs sd-ext, nem mutatja a méreteket és nem lehet írni a telefonra(sd-re se).
Ebből gondolom én hogy ha ilyen van , csak részlegesen rootolt. Magyarul read only root.
-
hunaqua
addikt
Esetleg nem tud valaki egy összefoglalót írni:
BB ws SkaTe ROMokról
Előnyök,hátrányok?
Vagy teljesen a SkaTe a "befutó"?
Személyes tapasztalatok,vélemények.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #3754 üzenetére
Kényelmesebb egy backupot nyomni, mint külön feltenni, de egyébként igen, fent van a rom máshol is
(#3748) Indiant
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kelzsoca #3753 üzenetére
Ja, csak a miatt kell a backup? A miatt nem kell. Semmi extra nincs fent, még kezdő droidos, még csak net meg email, meg telefon...akkor nem is kell backup. Azt hittem a romot kell backupolni. De gondolom azt simán le tudom tölteni valahonnan, ha szükség lenne a gyárira, aztán kész.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #3752 üzenetére
Gondolom valamennyire már azért belakta a romot, és a mentéssel pár pillanat alatt vissza lehet állni gyári állapotra
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3747 üzenetére
Nem teljesen értem miért nem megy, vagy mi nem megy, kicsit bővebben ha beszámolnál róla, milyen alkalmazással nézed, ami alatt nem látod rootoltnak a szoftvert?
Az ext tartalmát két helyen is meg tudod nézni:
Nálam így van:
/data/sdext2 illetve /system/sd
(#3749) jer1cho
Maradhat a gyári állapot természetesen, csak egy custom recovery-t kell felrakni, majd abból egy backupot a jelenlegi szoftverről, és ez után mehet fel a custom rom.
Természetesen észrevehető a különbség a gyári és az átdolgozott szoftver között.
(#3750) bubus66
Igen, de az EASEUS jobb volna
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Havernak van ilyen telója, és próbálom meggyőzni, hogy "piszkáljunk bele" egy kicsit, mert nekem is ég és föld volt a Blade-nél a csere után. 2 kérdésem lenne:
1. A kelzsoca által készített T-Mobile custom rom gyorsulást is hoz?
2. Egy rész nem tiszta nekem, révén nem vagyok járatos Skate témában:
A romot úgy készítettem el, hogy felférjen az alábbi partíciós kiosztásra:
system:136mb
cache:2 mb
data: 302mbHa minden gyári a telefonon, akkor kell előtte piszkálni valamit?
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3747 üzenetére
Nálam maradni akar a CM7, mert a SkaTe nem úgy működik, ahogy kell.
Az Ext-es horror történetem megoldódott Ux1 topictárs remek ötletévelaz SD Formatterel kipucolva és utána az EASEUS-al partícionálva működik.
-
Indiant
addikt
Ez a SkaTe rom ez biztos rootolva van?
Csak mert a pc-ről nincs írási jogom a telefonban, míg a bigBrother alatt van. Valamint a SkaTe alatt nem látom az sd-ext könyvtárat, míg a BB alatt igen. -
ouzohuto
senior tag
válasz
mrskatejoe #3738 üzenetére
Még azért fontos a class behatárolása is, de köszi az infót!
ehez
mit szóltok?Működik Skate-el?Ja meg néztem a Blades Trascendet is kb 1font volt közöttük. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
ouzohuto #3735 üzenetére
(#3735) ouzohuto
Vettem egy 4 GB Nokiát akkor amikor a telefont (múlt hónapban ) 5K-ért
aztán rájöttem ,hogy rossz üzlet volt mert a spárban pont akcióban volt a 8 GB Maxell ami 3500-vagy 3900-Ft volt (már nem tudom ) .
Megvettem a spárosat és a fiamnak adtam a 4GB (karácsonyi ajándékként )
A maxell van a telefonban, panaszom nincs rá.
Nem tudom jó üzlet volt vagy sem mert nem értek az SD kártyákhoz. -
ouzohuto
senior tag
Akkor várunk
Srácok milyen memoriakártyát vegyek?Azt már tudom, hogy class6, de nem vagyok tisztában a márkák különbségeivel, de bladenél valaki mondta, hogy mind1, na csak azért kérdezem, hogy ne fussak feleslegesen köröket, ha már valaki talált valami jó árban lévő király kártyát akkor én is azt veszek
-
-
Drbonci
aktív tag
Üdv Mindenkinek
Beléptem a táborba tegnap , S2-ről váltottam , és nagyon pozitívan csalódtam , ezért a 40 pénzért brutál jó telefon ez . Vannak itt ott elég erős akadások(S2 viszonyítva!!!) de ennyiért teljesen rendben van , persze ezen még a gyári cucc van , megvárom a 8 napot a mókolással nehogy vmi cumi legyen . Az akku ha beáll és kibirja az egy napot akkor barátom lessz ez a telefon , első töltés megy még csak ugye , és bizony óránként 6%-ot esik a szint . Végig olvastam a fórumot mind a 3700hsz-t , kétszer futottam neki ! de kb felét el is felejtettem már .
Ahogy észre vettem még elég kevés ilyen készülék van , és sokaknak az első droid .Kérdés , ennek is kell az 5-6 töltés mire beáll az akku ?
-
ux1
addikt
válasz
tomika13 #3730 üzenetére
Akkor legyen linkesítve:
Azért nem árt ha a mondatokat értelmezitek, a fw módosításokat azért nem kéne kipróbálni
(#3732) Drbonci
Üdv... Mint minden androidnak, természetesen ennek is kell a minimum 4-5-6 ciklus. Akadásban sokat számít a launcher is, cseréld. Pl. ADW-EX, GoLauncher. Nem rossz készülékek ezek. Ha nem játékra kell, akkor szvsz. felesleges is 4-5x annyiért készüléket venni, az én igényeimet a blade is kiszolgálja, igaz jó lenne a nagyobb kijelző...
-
ux1
addikt
Nagyon sokat tanulhattok, ha pl. a blade-topic (mint testvér) 1.hsz-ét is elolvassátok. A kérdések 90%a már megválaszolásra került benne..
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
DessertFox #3722 üzenetére
Mint a gyári romban is a TTS támogatás megvan, tehát nem került ki belőle.
(#3724) Indiant
Próbáld meg esetleg, hogy a létrehozott ext3-at használatba veszi -e a SkaTe rom.
(#3725) tomika13
Csak hackelt verziós flash player megy
-
bagyusz
őstag
Logitech h 165, én 2,7k ért vettem, eredetileg laptopokhoz lett tervezve. Telón nagyon durva basszust ad le, csak ajánlani tudom. (occó mélyládás füles)
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, jó reggelt. Kelzsoca, tegnap érdeklődtem, hogy a romodban megy -e a TTS. A romcsere előtt fontos lenne tudnom. Köszönöm a választ.
-
kelzsoca
félisten
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen készüléket én is, nagyon tetszik, minden rendben is van vele.
Viszont az adobe flash playert nem lehet rá telepíteni, így van amit nem jelenít meg a telefon.Erre van valakinek megoldása, hogy hogy lehet ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget: Tom
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Gameloftos játékokkal van valakinek tapasztalata? Feltettem 3 különböző játékot de egyik sem ment,
pedig benne van a "támogatott" listába. A system/build.prop fájlban is átírtam a ro.product.manufacturer=ZTE ről HTC-re. Alapvetően a gameloft szigorúan veszi a támogatott telefonokat, és ezzel a kis trükkel meglehetne oldani. Blade-en ment tökéletesen a Nova de itt sehogy sem tudom rávenni (Nova 3.5--> fehér képernyő hang viszont van). A BIA 2 szintúgy erősen pixel hibás (menüben tökélestes, játékban szar.
) A Backstab ról nem is beszélek, az el sem indul.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg megoldás? -
zeli
aktív tag
Na, végre sikerült megrendelni, mit össze szenvedtem vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #3715 üzenetére
Igen, erről van szó.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
^Clown
addikt
Tudnátok javasolni valami olcsó (Mo.-on azonnal boltból megvásárolható, max. 2-2,5K-ért) agybadugós fülest, aminek nem L-alakú, hanem egyenes a jack csati utáni része? Nem kell high-end minőségű, az a lényeg, hogy szóljon tisztességesen, mert a gyári füles egyrészt nagyon gyér és halk, másrészt kényelmetlen.
-
kelzsoca
félisten
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #3679 üzenetére
Ez szép és jó, de...
pl. megcsinálom az ajánlott CWM-es SD partícionálást. Majd teszt gyanánt nyomok egy wipe/data/factory reset-et és az kiírja, hogy No app2sd partition found. skipping format of /sd-ext.
Tehát nem talál Ext partíciót az SD-n. EASEUS-al megnézve nincs Ext partíció az SD kártyán.Úgyhogy lehetnek meglepetések a CWM-es SD particionálás után is.
..ja és hogy fokozzam, a módosított SkaTe rommal megint nem lép fel a TurboS.
-
zaicew
csendes tag
Mélyen tisztelt Kelzsoca!
Olvasgatom itt a hsz-eket, ahogy tanácsoltad, és úgy látom te vagy itt a fő ZTE Skate guru, amért gratula, mert én még csak most tanulom ezt az egész androidos buherátorságot.
Lényeg az, hogy nagyjából ki bogarásztam, hogy az sd kártyát kell particionálnom ahhoz, hogy bővíthessem a teló memóriáját, és le is szedtem hozzá a megfelelő progit. A telóm rootolva van, rá tettem a clockworkmod-ot is, meg miegymás. De hiába olvastam vissza több száz hsz-t, mivel tele van sok off-al ezért nagyon szépen megkérlek, írd már le nekem, hogy ha meg van a linuxos partíció, akkor mit kell még csinálni, hogy oda települjenek a dolgok. Leszedtem egy romtoolbox-ot is, de ez licensz problémákkal küszködött, és egy idő után be adta a kulcsot. Kell felraknom az általad főzött ROM-ot is? vagy nem kell ennyire buherálnom? Ha valami összefoglaló topic-ot, vagy blogot kreálnál ezzel kapcsolatban annak nagyon sokan örülnénk, mert ezt a sok hsz-t végig olvasni napokba tellik.
Köszönöm a megértésedet és a türelmedet. ÜDV! -
xtr3m3
tag
válasz
mrskatejoe #3652 üzenetére
mrskatejoe
nggabiKoszi. Mar telepites is
-
Bloodaxe
aktív tag
Kedves Skate felhasználók. Ki hány mhz-n használja a procit? én 960-ra lőttem be, 10 perc brothers in arms2 alatt nemvolt baja, így mondható stabilnak? 998 már sok volt neki, újraindult.
más: nem lehet megoldani, hogy a kezdőképernyő, és a menü is elforduljon ha elfordítom a telót?
A menü megjelenítését meglehet változtatni? pl haverom galaxy minijén lehet változtatni, hogy milyen módon legyen (gömb, meg ablakok meg ilyenek).
előre is köszi -
kelzsoca
félisten
Kedves topiclakók!
Arra azért figyeljetek oda, hogy ha garanciális problémával visztek vissza készüléket a szolgáltatóhoz, állítsátok vissza gyári állapotra, sajnos sok esetben úgy kerülnek vissza a készülékek, hogy rajta van a clockworkmod recovery, így ezek a készülékek automatikusan garanciájukat vesztik, a ZTE a jövőben fokozottan fog figyelni ezekre a dolgokra és szigorúbbra veszi a garanciális ügyintézést is!
A hozzászólást a Blade és a Skate topicba is beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged