- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
Exelsior #5329 üzenetére
amit én javítottam felmegy sima stock partíció kiosztásra is. mivel mindig a boot.img-vel van a baj sajnos :/
(#5330) storm3: Igen! ezen a linken le is tudod tölteni!
-
apeelme
addikt
válasz
Exelsior #5180 üzenetére
nem hordtalak le csak felvilágosítottalak hogy annak ellenére hogy elolvastad mégsem vagy tisztában a dolgokkal, és azt is felfoghatnád hogy segíteni próbálok, mert hamar elindul majd egy téglásodási "lavina", akkor meg jönnek az olyan hsz.-ek hogy de nem szólt senki hogy mit ne csináljunk...én itt csak vendég vagyok mivel a Blade-esek táborát gazdagítom így kipróbálni, tesztelni sajnos nem tudom, viszont azt tudom hogy "nekünk" is nagy problémákat okozott anno a TPT-s műveletek elkészítése, komoly munkák folytak a háttérben...sokáig. És nem győzöm hangsúlyozni aki kipróbálja/használja az nagyon figyelmesen tegye és vállalja a következményeit ami hiba esetén visszafordíthatatlan!!!
Azt csak csendben jegyzem meg hogy ha gariba majd vissza viszed akkor ne csodálkozz ha egyből áthúzzák a garijegyet!
Részemről lezártam a témát!
-
apeelme
addikt
válasz
Exelsior #5146 üzenetére
a művelet veszélyességével ugye tisztában vagytok...ez nem egy egyszerű ROM csere...ez TPT!!!
Elég egy hibásan letöltött fájl, és/vagy egy nem nem ellenőrzött MD5 stb...
idézet anglergab-tól:
"
A Total Phone Transfer rövidítése. Alkalmazásával újraírható/frissíthető a ZTE Blade firmware-je (~BIOS) és előre elkészített lemezképekben tárolt teljes operációs rendszer(kép) automatizáltan (hibaellenőrzés nélkül) beírható a NAND memóriába (ROM). Komoly hátránya, hogy visszafordíthatatlanul elronthatja a készüléket, ha nem megfelelően, vagy előismeretek nélkül alkalmazzák.A romcsere azért veszélytelen, mivel esetleges hiba esetén megismételhető. Viszont ez már nem igaz a TPT módszerekre: TPT-nél a firmware-t (~BIOS) írjuk újra, ha nem sikerül, akkor rekonstrukciós céllal nem futtathatjuk újra a TPT-írást, mivel a firmware újraírásához szükséges inicializáló rutinokat (pl. drivereket) (részben) a firmware tartalmazza."
-
Regiee
aktív tag
válasz
Exelsior #5143 üzenetére
Felrakod kicsomagolva a memória kártyára, a rommal együtt (Atomic V3).
Hang FEL + Menü + Power gombot nyomva tartod, lefut egy kék?! csík, utána ....
1. wipe data/factory reset -> press yes
2. wipe cache partion -> press yes
3. install .zip from sdcard
4. choose .zip from sdcard -> press yes .....
... wait for it to install......... then rebootelvileg így kell, nemrég így mondták nekem hogy így kell. Ha sikerült akkor írd meg légyszi hogy működik-e megfelelően.
Amúgy te már felraktad máshogy jelentkezett nálad is hogy nem tudsz feltelepíteni semmit?Attila
-
kelzsoca
félisten
-
Laczko25
csendes tag
válasz
Exelsior #4789 üzenetére
Szia!
Azért jó ha van EXT partíció az SD karin mert ha nincs firmware cserével módosított partíciós táblád a telón (kockázatos művelet) akkor gyárilag kb 120Mb tárhelyed van a telefonban.
Én próbáltam több módszerrel is de végül egy formázatlan SD kártyát (amelyen nincs még fájlrendszer) beraktam a telefonba és úgy csináltam egy 512M-es EXT partíciót majd egy 0 mbyte-os swap partíciót. (Tökéletesen elég a beépített 512mb ram ezért szerintem és mások szerint is felesleges swap partíció)
Ezt a zsoca féle SkaTe rom automatikusan használatba is veszi ha clean install-t csinálsz a partíció elkészülte után.
UI: A telefonban a tárhelynél nem látsz majd változást, marad 123mbyte körül viszont a háttérben elkezdi használni a kártyát.
Szerk: lassú voltam :-)
-
Mr X
veterán
válasz
Exelsior #4789 üzenetére
Itt sem működik máshogy gondolom, szóval:
Kell egy rom, amiben van a2sd támogatás. Kell a kártyára egy ext partíció. Partícionálod a kártyát, aztán feldobod a romot, és automatice oda fog telepíteni, nyersz egy csomó helyet. Terminalból egy a2sd reinstall nem árt, anno blade-en időnként sak ezután kezdte használni az ext partíciót.
-
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4349 üzenetére
Azt én is néztem, mert észrevettem, csak én úgy láttam, hogy azzal csak csomagolni lehet
Ui.: Net nincs a telón (közelben nincs wifi ami free) csak a gépemen van net, so ...
Mod.:
Megcsináltam a Cyanogen Mod 9 -et, de nem tudom hogy.
Mintha azt olvastam volna, hogy ezt is felkell tenni " gapps-ics-4.0.1-small.zip " ez után: gapps-ics-xy.ZIP
Mikor cwm-ből elkezdtem volna tenni, akkor abortot írt ki, de mégis működik.
-
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4344 üzenetére
Az nekem is tetszett, viszont letöröltem, mert rohadtul nem találtam benne a file kezelőt.
Felraktam a mem. kártyára egy programot, erre nem tudtam elkezdeni telepiteni, se a videokat nem tudtam megnézni, mert ugye hol van a file kezelő benne?
Ha megmondom nyomban vissza rakom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest