Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Az a válasz nem Neked ment
(#4828) xewyor
1. A home képernyők számát hol tudom változtatni (egyszerűen nem találom)?
Az alap launcherben sehol.
2. Azt vettem észre, hogy pc-re kötve sokkal érzéketlenebb lesz a képernyő általában 4x-5x is rá kell böknöm valamire, hogy elinduljon. Tapasztalt ilyet még valaki, vagy ez csak nálam van?
Ha az asztalra leteszed, és úgy nyomod egészen más, mint kézben fogva, próbáld ki.
3. Tudna nekem linkelni valaki egy olyan szivargyújtó töltőt ami tölti is, mert ami van az nem hajlandó (eddig bármit dugtam rá azt töltötte).
Elpasszolom.
4. Dead Space-szel játszottam kb. 10 percet és nagyon forró lett a hátulja. Ez természetes?
Persze, izzad a vas a játék alatt.
5. Van egy listám a feleségem Ace-éhez, hogy mi az amit gond nélkül törölni lehet róla. Az a skate-hez is jó lehet vagy tud valaki ilyet?
Ez nem így működik, ha a SkaTe rom van fent, nem nagyon van felesleges alkalmazás a telefonon, de root explorer-el tudsz még dolgokat törölni a system/app alól (persze csak óvatosan)
Valamint a flash-sel és a mobiltv-vel küzdök még,de azt megpróbálom egyenlőre egyedül megoldani.
SkaTe alatt működik a flash, de ahhoz vagy a gyári böngésző vagy Dolphin HD kell, Opera mini-vel nem fog menni.
A mobiltv-t nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest