- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, látott már valaki valahol ehhez hasonló tokot? És ha igen hol és mennyiért ? köszi
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok ZTE Skate nagyon jó kistelefon csak annyi kérdésem lenne, hogy automatikussan a memória kártyára mentsen le ahoz csínálni kell ext praticíót? és ha igen melyek programmal lehet át tenni. Köszönöm
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2689 üzenetére
A gyárit nem tudom leszedni. A handcentet meg nem akarom, eddig is azt használtam. De eddig is ment a kettő együtt.
-
Indiant
addikt
válasz
vinacarlos #2666 üzenetére
Minden rom alatt, de külön progival. A Spare parts-al kis mértékben a Font Size-al drasztikusan.
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Most egy kicsit viszont megkavarodtam: visszaraktam a bluemonte-t - persze nem csak a led jelzés miatt, és sms-nél most sem jelez. Handcent sms-t használok és csak úgy jelez a led, ha bekapcsolom a gyári sms proginál is az értesítést. Így viszont duplikált az értesítés. Eddig ez nem így volt...
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok ma vettem eg ZTE Skatet nagyon jó kistelefon csak annyi kérdésem lenne, hogy automatikussan a memória kártyára mentsen le ahoz csínálni kell ext praticíót? és ha igen melyek programmal lehet át tenni. Köszönöm
-
atillaahun
veterán
Tudna valaki segíteni hogy kell használni ezt a tetves keresőt? Aprót nézném. Beírom, hogy x10, a találatok 90%-a x10 mini. Az nem érdekel. Beírom, hogy zárja ki a hirdetéseket, amibe a mini szerepel. És máris van 0 találatom.
A másik, hozzászólás alapján nem lehet keresni az összes fórumban egyszerre, csak topic cím szerint? Ez milyen már?
Van esetleg az ilyen jellegű panaszaimnak is külön topic? Olyanra gondolok ami nem halt ki 3 éve. -
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #2677 üzenetére
Én arra a hozzászólásodra válaszoltam, amiben érdekesnek találtad, hogy pont ugyanazt a 3 telót nézi a fórumtárs, mint egy korábbi
Egyébként a post-paid árak is húzósak a T-hez képest.
Azt a hozzászólásomat egyébként a Skateről írtam, teljesen jól jelenik meg a pécén is -
kelzsoca
félisten
válasz
netseft #2679 üzenetére
Akkor mondom másképp, valószínűleg a T-Mobile egy szerződés keretében, nagy mennyiségű készüléket vásárolt fel, amit képesek akár mínusszal is adni, csak azért, hogy előfizetőt szerezzenek.
Ha jól tudom a készülék ajánlott fogyasztói ára ~60k körül van, ami teljesen megfelel a Vodafone árazásának.
-
zeli
aktív tag
Sziasztok. Nemsoká én is beszerzek egy ilyen telefont.
Mik a tapasztalatok anyagminőséget illetően? Nem recseg nagyon, vagy hasonlók? -
hunaqua
addikt
Vodafon
http://vodafonesmartstore.hu/microsite/ProductTariff/157
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Én nem találtam. Sőt vissza is pakoltam a bluemonte-t. A wifi sem szuperált jól: ha volt elérhető - korábban már beállított - wifi nem akart magától kapcsolódni, maradt a mobil neten. Amint beléptem a beállítások/vezeték nélküli és hálózati beáll. pontjába akkor észbe kapott és gyorsan átváltott.
-
szapeti40
tag
Sziasztok
A régi telefonom tönkrement, ezért veszek újat csak nem tudom eldönteni milyet.
3 telefon közt gondolkodom. Htc Wildfire S , Samsung Galaxy Ace , Zte Skate.
azért kérem a segítségeteket, mert halottam a telefonokról rosszakat és, hogy mivel ti használjátok őket és ti sokkal tapasztaltabbak vagytok mint én ezért kérdezlek meg titeket melyiket ajánljátok.Aki tud segíteni,tanácsot adni, tapasztalatokat írni az a pepe.sz@citromail.hu e-mail címre elküldheti.
Előre is Köszönöm
(ezt a bejegyzést mind a 3 telefon fajta prohardveres témájába beraktam)
Üdv: Szatmári Péter
-
vinacarlos
tag
Valamelyik romban lehet állítani a menu betűméretét?
-
atillaahun
veterán
válasz
Harapos #2649 üzenetére
Garanciavesztéssel egyelőre még csak az jár, ha a modaco-n található csomaggal kifüggetleníted. Ha nem tudod mi az, akkor nincs mitől tartanod. Minden más eljárás visszaállítható, legfeljebb időigényes ha nem értesz hozzá. ITT találsz pár hasznos leírást, ha valami jobban érdekel keress kulcsszavakra a fórumban, sok mindenről esett már szó.
(#2653) Simtu
Na erre én is kíváncsi lennék. Nincs rá valami külön beállítás? -
agressor12
senior tag
válasz
wwenigma #2662 üzenetére
Igen akkor gyorsít,ha kevés a ram, ha van elég akkor ne használja SD-t mert annak az irási olvasásái sebessége alacsonyabb mint a belső tárhelyé.És mivel az SD-nek is van élettartama és minnél több az irási /olvasási müvelet(mivel ramként használod, ez gyakori) igy"kopik".
-
kelzsoca
félisten
Majd ha lesz telefonom, talán jövő hét közepe felé már lesz
(#2662) wwenigma
Emlékszem még az első szériás Blade-nél aminél ugye le volt tiltva a RAM méret fele, és csak 256MB-ot látott a rendszer, ott valóban hasznos volt a swap, de mint tudjuk, azért 512MB memóriához pont annyira nem kell mint a compcache.
Egyébként vettél egy Skate-et?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
agressor12 #2659 üzenetére
Van amikor kifejezetten gyorsit, SD kari meg köszöni szépen, de semmi baja sincs mivel csak cache-nek hasznalja, előtölti az alkalmazasokat majd alvó állapotba helyezi. (mint a readyboost/swap a windowsnal) Természetesen 512MB ramméretnél mar nincs sok értelme, amit a rendszer gondol azt elhelyezi a memóban. Sok telepitett appnál lehetnek olyan problémák, hogy az előtöltött appok által foglalt memória felszabaditasa miatt erezheti az ember lassunak a telót.
ICS-nél szerencsére már külön listázza a futó és alvó appokat illetve a szabad/foglalt memót, nem fognak az userek abba a hibába esni, hogy van ami csak feleslegesen foglalja a memóriát mert előtöltve pihen futásra készen állva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #2659 üzenetére
512MB RAM-nál teljesen felesleges, ennek az elitmovil "szakácsnak" is ennyi esze van
-
bagyusz
őstag
Meglehet, hogy nem működik de azt tudom, hogy rezzen egyet, ha jön egy mail.
Kikapcsolás probléma az érdekes, nekem nem volt ilyen kikapcsolás, fagyás is csak akkor volt mikor húztam a procit.
Újraindítás, szerintem az ext partíció miatt van. Mivel partíciónáltad? Én ext2-re raktam.
-
Simtu
senior tag
Létezik, hogy Elitemovil alatt nem működik sms/email -nél a led jelzés? Nekem csak a nem fogadott hívásoknál jelez.
Illetve még azt figyeltem meg a Bluemonte-hoz képest, hogy néha bizony elgondolkodik, mielőtt reagálna. IVolt egyszer, hogy magától kikapcsolt, csak akksi ki-be rakása után tudtam újra elindítani. A proci hasonló értékekre van/volt beállítva mindkét ROM-nál. -
lethos
tag
Sziasztok!
A probléma a következő: ZTE mobilon nem lehet felhívni senkit, alapba a skype-ból szeretné hívni. Mit kell átállítani, vagy beállítani?
Előre is köszi! -
Harapos
csendes tag
Olvasgatva a fórumot mint leendő Skate tulaj erre a következtetésre jutottam.
Ha megjön a készülék akkor ismerkedek vele, veszek bele egy 16 gb-os memóriakártyát, csakis üzletből mert ugye hát ha nem működik vagy, ha nem akkora amit írtak rá akkor lehet reklamálni.
Ha már nem felel meg az igényeimnek ( sebesség meg szaggatás meg ilyenek ) akkor kell root-olni? Azzal konkrétan mit érek el? Egyéb lehetőségek a telefonnal.
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy ezek a dolgok mit jelentenek és mivel járnak, garanciavesztés meg ilyenek. Szeretnék kérni egy tapasztalt fórumozót, hogy egy ilyen összefoglaló írást készítsen olyan kezdőknek mit én, hogy nagyon ne tudjuk elrontani a telefonunkat. Pl. lehetne frissíteni az első hozzászólást is.
Ha van már ilyen írás akkor kérlek titeket, hogy egy linket rakjatok már be.
üdv -
Agyzuzo
addikt
válasz
scyllarus #2636 üzenetére
Hát pont ezeket néztem át én is, de az SE Mini sztem elég csajos teló...
A HTC Wildfire meg szintén.A Skate az már csak a méretéből kifolyóan is tekintélyt parancsoló. =) Amúgy egy élvezet használni, így 2 nap után kijelenthetem.
Persze először én is a HTC-kat nézegettem, de ami bejött volna (Sensation) az egy másik dimenzió árban...
-
kishoris
tag
válasz
hunaqua #2640 üzenetére
Én is írtam nemrég, hogy lehetséges a Vodás megjelenés. Most hívtam a páromat, hogy nézzen már utána. Visszahívott és közölte, hogy kikerült a rendelhetőségi listából, senki nem tudja, hogy miért.
Ezen nem is csodálkozom, mostanában elég nagy a káosz a Vodánál a színfalak mögött. -
Böszi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Skate lesz
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Skatet a t-nél, hétfőre ígérik, hogy megkapom.
Kíváncsi leszek rá, hogy hogyan működik, egy nokia 5800 xm-ről váltok. Szerintem érezhetőbb lesz a különbség.
Majd olvasgatom a fórumot ( már több hete olvasom ).üdv
-
scyllarus
veterán
Szia!
Ugyanebben a cipőben jártam (T-s vagyok MMM díjcsomaggal, 0 Ft-os volt mind).. Az Ace rögtön kiesett, bár Samsung hívő vagyok és az Ace a valaha gyártott legszebb telefon szerintem, de szoftveresen egy hulladék, tényleg benézhetsz a topicjába, mindenki panaszkodik. Maradt a HTC , a Skate meg a SE mini. A HTC-ben a 600 MHz-es proci van, ezt keveselltem, a Mini erős, de a kijelzője hiába szép, ha kicsike.
Skate-et vettem, és nem bántam megNem tudom, mid van most, én egy 3"-os érintősről váltottam, de más dimenzió (szó szerint). Élmény netezni vagy filmet nézni rajta, a navigáció meg olyan, mint a dedikált GPS-en ekkora kijelzővel. Este lefekvéskor a gyerekek mindig megnéznek egy rövid videót, eddig egy átkonvertált 240x320-ast néztek, most benyomtam HD-ban a Youtuberól direktben
A gyári T-s ROMmal, csak a launchert lecserélve nekem gyors, akadásmentes. Menj be egy T pontba, nyomkodd meg mind3-at, és látni fogod a különbséget.
-
Acsifun
aktív tag
Mindenki az Acehez hasonlitgatja meg vacilál h milyet vegyen, elöször is nézzünk már rá a kijelzõ felbontására...egy SE minibe lenne jo maximum...vagy lesz egy bazi nagy menõ ès szép telefonod amin simán tudsz 720p alatti filmeket nagyba nézni de böngészes kozben a scrollozas nem 1 sec hanem 2, vagy lesz egy picike szar felbontással csak azzal nemhiszem h filmet vagy bármit akkora élvezet nyomni. Abba is csak 200 as adreno gpu van...egyertelmü h Skate
szerintem...!
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefon vásárlás előtt állok és a felől érdeklődnék hogy a telefon ismeretében,jobban megérné-e egy samsung galaxy ace,mint a skate,vagy akár egy htc wildfire s-nél. Teljesen tanácstalan vagyok,de valamiért a skate felé húzok,árban ugyan ott vannak tmobile nál akcióban. -
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2627 üzenetére
Alap rom:
800Mhz: 937pontElitemovil rom:
480Mhz: 752pont
806Mhz: 1031pont
921Mhz: 1192pont
960Mhz: 1341pont (a teszt lefutott, de már itt volt újraindulás)
998Mhz: a teszt sem futott le -
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2624 üzenetére
van benne SD kártya, a teszt végig lefut és utána írja ki, hogy fel kell tölteni a blablabla, hogy megkapjam a pontot és itt megáll és tököl vele
edit: 2újratelepitése a programnak megoldotta, valami nagyon beragadhatott nála
ám 800Mhz eredeti, 806Mhz Elitemovil
előző 937pont, utóbbi 1031 -
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2619 üzenetére
Fruit Ninjában tapasztaltam, hogy kicsit talán jobban megakad mint az eredetinél még magasabb órajelen is, de csak ennél a játéknál jött össze, quadranttal lenne jó megnézni, de nem tudtam még lekérni a pontszámot.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2621 üzenetére
No ez már igen. Köszi! El fogom olvasni.Hátha nem leszek ilyen buta a dolgokhoz.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2619 üzenetére
Őszintén megvallva van kézikönyvem, de olyan apró betűk vannak benne, hogy elolvasni képtelenség. Olvasgatom én de hamar elfárad a szemem és még nem jutottam a végére.
Blutusszal kapcsolatban valami? 2618!
-
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2618 üzenetére
Ez mondjuk tényleg nem egyértelmű, hogy a ROM nem olvasható PC-vel. A régi SE-men még működött. Viszont szerintem ez is benne van a felhasználói kézikönyvbe. Nem álmatlanság ellen javasoltam az elolvasását.
(#2611) Danex
Elméletileg legalább olyan jó 3D értékeket dob tesztbe mint a CM, szóval nem hiszem, hogy indokolt lenne. -
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2617 üzenetére
No, én vagyok a H.....e. Most esett le mit is mondtál. Amikor a Bluetoothon akartam másolni akkor tényleg nem volt benne az SD kari.
Köszi, hogy elnézitek a lámaságomat.A fájlkezelőben mindent tudok másolni az SD-re. Igen közben én is rájöttem, hogy nem kell bekapcsolni az USB cuccot.
Még egy dolog. Csak nem megy a Bluetooth,mert azt irja ki hogy a gépek párositva vannak, de nincsenek csatlakoztatva. Ez mit jelent?
-
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2614 üzenetére
Ezt most nem hiszem, hogy értem. Mármint az 1. és 2. mondatod közötti összefüggést.
A válasz egyébként "pontosan" a kérdésedre.
A bluetooth-ra válaszoltam privátban.
Így viszont nem értem mi lehet a gond, mert hibátlannak tűnik az SD. De gondolom másolni akkor nem tudtál még rá. Pontosan milyen tartalmakat látsz rajta a fájlkezelőben?Mod.: ja vágom már. Legalábbis azt hiszem. Az SD tartalmát akkor eddig is láttad a PC-n gondolom. A hibát meg az USB hibakeresésre írta, mert ahhoz tényleg kell a driver, meg esetleg a restart.
Viszont azt nem kell bekapcsolnod, az a fejlesztői felület része. Mármint az USB-s cumót. -
Sanyi544
csendes tag
válasz
#40993792 #2610 üzenetére
Húha lehet hogy hülyeséget csináltam.Összekapcsoláskor, csak az SD-n levő fájlokat látja?Magát a telefon belső dolgait nem lehet kiolvastatni, csak ROOTolt gépnél?Mert ha ez így van akkor nekem is látja az SD tartalmat a fájlkezelőben.Miért is nem megy a Bluetooth? Kicsit többet mondanál erről?
-
atillaahun
veterán
válasz
Sanyi544 #2612 üzenetére
Elméletileg semmilyet, nekem felismerte egyből mikor rádugtam az USB-re driver nélkül is.
Telefon látja az SD-t rendesen? Mármint a tartalmát a fájlkezelő. Amikor nincs csatlakoztatva a PC-hez.Más.
Tényleg nem lehet ebbe a tetves fórumba mindenhol keresni hozzászólás tartalma szerint?Csak topic címeket hajlandó kidobálni.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2609 üzenetére
SD kari benne van, USB hibakeresés bekapcsolva, Milyen progit kell elinditani, hogy látható legyen a PC-n?Húha lehet hogy hülyeséget csináltam.Összekapcsoláskor, csak az SD-n levő fájlokat látja?Magát a telefon belső dolgait nem lehet kiolvastatni, csak ROOTolt gépnél?
-
Danex
addikt
ti nem tapasztaltátok az Elitemovile romnál, hogy játékoknál gyengébb lenne?
-
Sanyi544
csendes tag
Olyan gondom van, hogy amikor összedugom a PC-vel a skatet azt irja ki, hogy nem sikerült csatlakoztatni és hiba léphet fel működés közben. Felraktam a PC-re a driverpackot.Mit kell még csinálnom, hogy összejöjjön a kért gép?
-
H0bi
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont.
Az lenne a kérdésem, miket kell kikapcsolnom, hogy ne vonja le egyfolytába a pénzem. Nem tettem rá semmi olyan dolgot, csak amik alapba vannak rajt. Csak akkor kéne vonnia ha böngészőbe netezek, de ez nem igy van..Segitsetek
-
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2602 üzenetére
bagyusz kolléga már segített az ügyben
, eddig egy érdekes dolog vettem észre, a Quadrant lefut de a pontszámokat nem tudom megkapni.
-
martinkó
csendes tag
szevasztok!
ma rendeltem meg a skate-t, és szeretnék venni hozzá egy memókártyát, lehetőleg 32GB-osat, de azt csicseregték a madarak, hogy hiába írják azt a specifikációban, hogy tudja kezelni, mert nagyon akad. igaz ez? és ha igen, akkor melyik az, amit már rendesen tud kezelni? (bocs, ha nagyon amatőr lenne a kérdés, de a mostani telóm egy többezer éves nokia ahol szóba sem jöhetett az efféle mulatság) -
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz #2601 üzenetére
Előbb kicsit túloztam igaz. Telefonok között nekem is működött, meg biztos fülesre is hasznos, én csak PC-hez nem tudtam megvarázsolni, de most már nem is hiányzik.
(#2597) Danex
Modaco-n is fent van már, ha az angollal elboldogulsz, de szerintem semmi különleges dolog nem kell hozzá, csak feltenni Recovery-ből, mint egy bármilyen Rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest