- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Genius007 #8075 üzenetére
Az meg megint jellemző rám , hogy amikor kérdezték mi történt a válaszom az volt kapott egy hard resetet a fejem .
Persze ezt is elmondásból tudom , mert emlékezni nem emlékszem rá. Karszalagot meg azért kaptam , mert kóricáltam össze-vissza , aztán ha valahol megtalálnak akkor tudják , hogy honnan szöktem. Állítólag a személyzetet többször is kiakasztottam . (persze erre sem emlékszem) .
Másnap öcsém látogatáskor megkérdezte na mi van volt egy kernelpanic -od ?@ apeelme : köszi .
-
Jano_023
őstag
válasz
Genius007 #8057 üzenetére
A telefon több adatkapcsolati megoldást is tud: 2G (E), 3G (3G), 3,5G (H).
A telefon beállításainál meg tudod adni, hogy melyik legyen a preferált beállítás. Három variáció van : GSM/WCDMA automata, csak WCDMA, csak GSM, GSM/WCDMA WCDMA preferált.
Lehet itt neked más van beállítva. Nézd meg.Saját vélemény:
Én a telót RSS és fórumozásra használom és persze FB-ra és nekem a GSM vagyis a 2G-s sebesség bőven elég. Ha mondjuk te nem mobil oldalakat nyitsz meg és videot is nézel akkor már kell a 3G. Szóval szerintem a 2G-s beállítás elég és még az akksit is nagyban kíméli. De ez csak saját vélemény és az én netezési szokásomnak megfelelő.
-
Norbeee01
tag
válasz
Genius007 #7610 üzenetére
próbáld más témával én htc elegance témával(az xda-s oldalról szedtem amit zsoca és apeelme már egy ideje linkelgettek) és LauncherPro HTC sense launcherrel használom,tökéletes
A lakat nekem is akad én megoldottam,lecseréltem a képernyőzár stílusát a régebbi jól beváltra...ha zavar az akadás javaslom neked is ugyanezt(cyanogenmod beállításokban megtalálod)
az ikon problémád szerintem meg egy launcher orvosolja én is cseréltem -
kelzsoca
félisten
válasz
Genius007 #7525 üzenetére
Hát ott a fix 3g kapcsoló, de ha nem tudja teljesíteni, akkor nem tudja, ismét mondom ez egy nem gyári rom, elképzelhető, hogy gyengébb a hálózati vétel stb.. de a gsm rendszer is eléggé bonyolult, és összetett, tehát akár más is lehet, továbbá a hazai hálózati körülmények elavultak sajnos
(#7524) badmad
Leht hogy újra kéne húzni a romot.
-
apeelme
addikt
válasz
Genius007 #7494 üzenetére
feljebb már linkeltük párszor...olvass vissza!
(#7493) mrskatejoe: ez teljesen más fényérzékelő, ez a háttérvilágításhoz tartozik, semmi köze a kamerához, a kamera a saját érzékelő szenzorával dolgozik, hogy hol van? nézz bele a kamera lencsébe...
persze a szoftver is beleszól nem kicsit az elkészült kép minőségébe, de a két rom teljesen más "driver"-eket használ! szvsz senki ne várjon csodát, vagy nagyon jó minőségű képeket, tessék tudomásul venni hogy a hardver (kamera) ennyit tud...
-
badmad
senior tag
válasz
Genius007 #6975 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló véleményen vagyok,nekem is nagyon bejőn a kék vagy akár sárga,piros,zöld tárcsázó az Atomic romon.Ugyanis enyiféle téma van hozzá1-2 dolog még ami a kinézetre vonatkozik pl:hangerő gombok
átlátszó redőny
Szóval felhasználva 1-2 dolgot azAtomicból nagyon ütős lehet a v3 szerintem és sokkal jobb is mert úgy látom ötlet van bőven.A tudás meg Zsocánál adott mi kell még szerintetek -
tboldi
nagyúr
válasz
Genius007 #5515 üzenetére
Nem kell aktiválnod. Ha minden rendben, automatice használja.
Ellenőrizd pl. a FreeSpace-szel, hogy van-e rajta megabájt. -
Regiee
aktív tag
válasz
Genius007 #5118 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Megebédelek és meg is csinálom!
)
Attila!
*Megcsináltam, egy olyan problémám adódott hogy feltelepítettem a golauncer magyarosítást, utána telepítettem volna az Opera minit, de nincs elég hely hiba jön elő. Gondolom valamit állítani kéne a partícióknál...de hogyan?
Na most ez nem tudom miért így küldte el a hozzászólást, de bocsánat.
-
Rayman
csendes tag
válasz
Genius007 #4568 üzenetére
Azt nem tudom hogy mindenki-e, de én igen
A wipe-os kérdéssel kapcsolatban valaki vmit?
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy kelzsoca romjában van lehetőség a menüben az alkalmazások mappába rendezésére? Vagy legalább a sorrend megváltoztatására? Vagy ehhez egy új launcher kell?
Köszi
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Genius007 #4571 üzenetére
Amúgy majdnem mindegyik letölthető marketből
-Lock widget - Kitesz egy ki ikont, ráböksz, és lock-olja, nem kell a jobb felső gombot nyomni. [link]
-WiFi be/ki - értelemszerűen widget, ráböksz be, megint ráböksz ki [link]
-Aksi százalékos lemerültség - Battery widget [link]
-Call meter - mutatja a 2g/3g/4g forgalmat, beszélgetési időt, sms-ek számát, szerintem hasznos. [link]
-Alarm Klock - Egyszerű ébresztőóra [link]
-ASTRO - azt hiszem nem kell bemutatni, fájlkezelő. [link]
-SwiFTP - FTP klienset csinál a telóból, pl. keresztül lehet pakolgatni a cuccokat. [link]
-Quick Settings - sok ki beállítás egy helyen [link]
-NAVIGON - Navigációs szoftver, nem ingyenes.
-Féjszbúúk - értelemszerűen facebook kliens, csak így viccesebb leírva.
-Opera mini - böngésző
-MyMusicOn - zenelejátszó [link]
-Mp3 ringstone maker - zenéket tud keresni neten mp3-ba, illetve tudod vele méretre vágni és betenni mindenféle hangnak. Üzenetjelző, csengőhang, stb. [link]
-Uninstraller - programok unistallálása egyszerűen. [link]Csak mert unatkoztam
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Genius007 #4568 üzenetére
Nekem is azt hozott a Jézuska
Amúgy végre sikerült belőni nagyjából hogy kényelmes legyen. Kapott egy Go Launcher EX-et, maradt az eredeti téma egy másik háttérképpel. 3 részre osztottam a home-ot, lett egy rendszerdolgok ikonjainak, egy netes alkalmazásoknak, meg egy a játékoknak.
Amiket kapott a teló:
-Lock widget
-WiFi be/ki
-Aksi százalékos lemerültség
-Call meter
-Alarm Klock
-ASTRO
-SwiFTP
-Quick Settings
-NAVIGON
-Féjszbúúk
-Opera mini
-MyMusicOn
-Task killer
-néhány játék.
-Mp3 ringstone maker
-UninstrallerValamit még érdemes lenne feltenni?
-
Gorky01
tag
válasz
Genius007 #4410 üzenetére
Első androidos telefonom mindent direkt Skate-hez kerestem ill. töltöttem le... Próbáltam a BB romot + CM7 Nightly-t meg ugye a SkaTe rom-ot simán felmentek... csak az Atomic v1.6 és v2.0-nál jelentkezett ez...
Plusz info (hátha segít) hogy a neten megtalálható gyári backup sem ment fel elszállt md5 hibával. Megnéztem minden stimmelt pedig...
Jah és persze a saját backupom aminek az md5-je megegyezett a másikkal simán visszaállt...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Genius007 #4371 üzenetére
1. A CRT effektet a ROM tartalmazza. Lehet engedélyezni, de inkább power user-eknek való feladat.
2. Billentyűzetből van sokféle, én a Smart Keyboard Pro-t kedvelem. De van még AnySoft Keyboard, GO Keyboard...amelyik tetszik.
Nem linkelek, mert warez...Illetve a GO ingyenes, úgyhogy...
-
Frozzy
őstag
válasz
Genius007 #4350 üzenetére
elvileg úgy kéne, hogy felrakod az alap romot nyomsz neki egy data/factory resetet. és uttána felflasheled a gapps-ot és így lenne jó. de nekem ezzel a verzióval nem működött a gapps meg semmi :/ az előző verzióval működött. bizonyára a következő frissítés már jobb lesz. csak ki kell várni. és azonnal kint lesz az oldalon
(#4355) madexx: Full Screen caller ID ez kéne neked szerintem
(#4353) Genius007: a Wi-Fi működik én teszteltem!
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Indiant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged