Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
Időlimitből kifutottam
Esetleg még ilyet tudnék ajánlani neked, nekem is ez van a telón
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
A másik meg, hogy ezt a gagyi fröccsentett műanyagot mennyiér lehet cserélni?
Legyártatsz hozzá valami jobbat
Egyébként ugyanilyen gagyi fröccsöntött müanyag van pl. a Galaxy S-en is
Nálam az előd Balde hátlapja 1 év után irgalmatlanul elkezdett kopni holott állandóan tokban volt, ez ebből a szempontból strapabíróbb, viszont könnyebben karcolódik
De komolyra fordítva a szót, a Bladehez lehet kapni ebay-en külön hátlapot, pár hónap és ehhez is zsákszámra lesz [link]
-
megint én
őstag
Sziasztok.
Gondolkodom egy ZTE skate vásárlásán, ez komoly, hogy a video csak 240p-t vesz?
A másik meg, hogy ezt a gagyi fröccsentett műanyagot mennyiér lehet cserélni? Mert ez valami nagyon gagyi. -
kelzsoca
félisten
Használhatod még a gyári romot, illetve Modaco fórumon találsz a gyári romból készült módosításokat, próbálgasd őket végig, de ha nem szeretnéd magad becsapni, akkor nem ilyen 1 nap/1 rom használattal vonod le a következtetést a romokról.
Továbbá:
1-2x teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el lehet végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik.Mert olvastam, hogy ez nem is olyan jó
Vannak hibái, mint minden más szoftvernek is, de az ilyen visszajelzések döntő többsége, kezdő, az Androidot még felhasználói szinten sem ismerő felhasználóktól származik, a legtöbb esetben tudatlanság, és vagy user error áll a háttérben.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a BB-n kívül van e más esetleg jobb rom a készülékre? Mert olvastam, hogy ez nem is olyan jó, meg nekem se jött be nagyon, érezhetően sokkal hamarabb merül a telefon mint alapból. Egy éjszaka alatt 60 %ot ment le.
És a többi romot is úgy kell felrakni ahogy ezt kellett? -
Van amúgy valamilyen soft amivel értelmesebb videókat meg képeket lehet lőni vele, mint a gyárival?
-
Hát azért az anyagminőség meg a kis prüntyögő eléggé halovány az Xpress 5800-as után
-
scyllarus
veterán
válasz
csupa csaki #2280 üzenetére
T.simhez vagy skatehez? Ha menne vele, már rohannék is venni a telót
-
LK
addikt
válasz
atillaahun #676 üzenetére
Eddig ilyen telefont akartam venni
Velős teszt.
-
-
Ez érdekes, AVG azt mondja, hogy root-olva van a készülék, miközben meg nem
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #2265 üzenetére
A céges-flottás kártyák speciális SIM-ek, így ha az 2 évnél fiatalabb, azzal nagy valószínűséggel nem fog menni, ha ennél régebbi akkor működhet, 3G valószínűleg nem lesz (mint írtad ez nem gond) illetve az elavult hálózati kiépítésnek köszönhetően bárhol előfordulhat hálózatvesztés is.
-
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #2264 üzenetére
Tudom, hogy nem vagy jó véleménnyel a turbo simről, de mi lehet a helyzet az újabb, ISmarttal? A 3G hibája nem érdekelne. A T-s előfizetésemben van mobilnet bőven, de én a céges kártyámmal használnám, amin le van tiltva a net elérése. Úgyhogy használnám a wifit, ha meg nagyon kell, visszatenném a T-s kártyát. Az alapvető hálózati funkciók (telefonálás, sms) mennének vele?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2260 üzenetére
Azzal az a helyzet, hogy vakon nem lehet csinálni, OC megoldható.
(#2261) frozzyZTE
Nem kell hivatalosnak lenni, tilal6991 elkészítette a szükséges dolgokat ahhoz, hogy a CM forrásból/forrással együttműködve saját aktuális nightly-t lehessen készíteni, ami semmiben sem különb már, mint egy hivatalos CM rom.
-
Jano_023
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de egy fözött rom amit ti lészitetek is lehet olyan jó mint egy gyári nem? Vagy azért várja mindenoi a hiatalosat mert annak az alapja stabilabb? Mikor felhasználtok egy romot pl. te Zsoca akkor mennyit változtatsz rajta? Miért jobb egy hivatalos rombol főzni?
-
simondr
senior tag
hi all!
azt esetleg lehet tudni hogy a t-mobilon kivül a többi szolgáltatonál elérhetö lesz e a skate? valamint ha igen akkor kb mikor?
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun #2255 üzenetére
az baráti
akkor tényleg többet tud csak nem biztos, hogy pozitív irányba
-
Acsifun
aktív tag
Én mist tervezek venni egy 16-os kártyát....filmek lejátszásánál vagy egyéb fájlok elérésénél èszrevehetõ a class4 vagy 6 vagy 10 közötti különség??
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2245 üzenetére
Nagyban függ a kártyától is class6 a minimum. Nekem egy 8gb cl6 van, és nagyon patent. Bluemonte-skate 1.8.D és Atomic-Blue-skate v1.5 egyaránt jól kezelte az ext2-t nálam, bár én mindkét esetben az új link2sd-t használtam, ami már magyar nyelvű.
-
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #2240 üzenetére
Hát ha ő tudja én is tudom.
(#2244) frozzyZTE
Én meg épp fordítva érzem, nekem az EXT-ezés nem megoldás. Lassabb és ha USB-re csatlakoztatom nem elérhetőek a rajta lévő programok. Ha SD-t cserélek csinálhatom újból, és asszem szimplán felmásolni nem is lehet rá az adatokat. És mint látszik nem is mindegyik Rom kezeli alapból.
Átparticionálni viszont csak egyszer kell, igaz, hogy van mondjuk egy 1-2% körüli hibahatára, de szerintem az garanciás. Legalábbis Tréssel csinálod. -
Frozzy
őstag
áhh gyerekek nem jó ez így, hogy a bluemonte rom nem használja az ext2-es partíciót így alig van hely a telón ez így nagyon nem baráti
-
Sommi
aktív tag
A ledet hogy tudom berúgni hogy működjön zseblámpaként ? Rootolva megvan, de az gondolom nem elég hozzá. Mit kell hozzá csinálni ?
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #2238 üzenetére
Tasker biztos tudja, a kérdés rá tudod e venni hogy megcsinálja.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2238 üzenetére
"Olyat az egyébként nem tud, hogy a proci max órajelet is leszabályozza ugye?"
Setcpu tud ilyet, csak nem tudom, hogy kezeli-e a telót.
-
atillaahun
veterán
Egyébként én is az utóbbi időbe kezdtem el gondolkodni, hogy olyan biztonsági tartaléknak nem volna hülyeség rárakni legalább a fontosabb számaimat a SIM-re. Mert ha lemerülök, és nagyon kell valami, még mindig átrakhatom egy másik telóba. És bizony ezekkel az új okosgyenge telefonokkal nem egyszer fordult már elő.
Mondjuk olyan programot is felteszek majd amit írtatok, hogy 5-10% alatt a hálózat kivételével mindent kikapcsol.
Olyat az egyébként nem tud, hogy a proci max órajelet is leszabályozza ugye? -
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #2234 üzenetére
Inkább facebook sync ,mint valami sim-re inportálos menü..
-
bagyusz
őstag
Már vagy 30perce szenvedek, hogy hogyan lehetne a telefonon lévő számokat sim-re menteni. Valakinek valami ötlet? Gondolom valami külső app van rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2180 üzenetére
Ez a kép amit mutattál egy ZTE-s sima flasher program, DFU módban sima usb kábelen keresztül lehet vele firmware-t flashelni, általában ilyet használnak a T-s szervizesek is, JTAG megoldással a szerzödött szervizpartner rendelkezik (e-care) (meg még ki tudja mivel, mivel a gyártó minden szükséges felszerelést biztosit)
Szerzödéstöl függ, hogy a Skate hiba esetén javitásra vagy cserére jogosult, sajnos nem tudom jelen esetben mi a helyzet.
........................Többi okosnak: A készülék szándékos tönkrevágásáról/mikéntjéröl, pedig nem nyilvános forumon kellene csevegni....
-
pacman789
aktív tag
válasz
Jano_023 #2013 üzenetére
Szóval.
Két profil kell. Az egyik bekapcsolni fogja a masik ki.
A first Context-be válaszd az időt, ott azt kell beállítani, hogy mettől meddig legyen érvényes. pl reggel 6tól este 11ig, pipa az ismétlésbe és ott 1 óra, akkor reggel 6tól este 11ig minden orában végrehajtja az adott feladatot.
A feladatnál hozzádadod, hogy a netnél, a wifi bekapcsolást, mobil net bekapcsolást.MAjd ugyan ezt megcsinálod x perc eltérésével pl, 6óra 2perctől 11 óra 2 percig minden órában, kapcsolja ki ezeket.
így az első 6kor bekapcsolja a másik 6óra 2perckor ki, és ugyan ez óránként 11:02ig.
-
Frozzy
őstag
-
Indiant
addikt
válasz
zsoca007 #2211 üzenetére
Nem vagyok nagy guru a felélesztés témában, de szerintem ezzel fel tudod rakni rá a CWM-et.
[link]Természetesen veszélyes, mert TPTs FW módosítás. De ha felrakod az SD-re és Hangfel+Menu+Bekapcs-al fel tudod tenni. Szerintem, de nem biztos.
Hátha más is tanácsol, kevésbe veszélyes megoldást. (Esetleg driverek a windows-ra, vagy valami hasonlót)
Még eszembe jutott a GYÁRI TPTs FW a ZTE-től. [link]
-
zsoca007
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a ZTE Skate-mel. Sok androidos telefonra raktam romokat, de ezzel úgynéz ki befürödtem. Kezdem azzal hogy kerestem hozzá egy romot találtam is, aztán egy leírást a telefonhoz hogy mire kell figyelni, első sor abból állt hogy rootolnom kell a telefont, leírtak alapján megcsináltam újra is indult ahogy írta az ITINER, és azóta nem bootol be a telefon megáll a droidocskánál. Rádugom a telefont a gépre (win7) nem ismeri fel a hardvert így nem tom felrakni a recovery-t és nem tudok semmi féle resetet csinálni. Kérlek titeket segítsetek mert ez a telefon 2 hetes és nem szeretném bevinni a boltba mert leszedik a fejem és jó lehúznak.
Segítséget előre is köszönöm.
Peace
-
A segítségeteket kérném. Windows 7 alatt nem sikerül úgy csatlakoztatnom az eszközt, hogy hozzáférjek az SD kártyához, TC látja a meghajtót, de 0 byte-osnak, sima win intéző nem is látja, eszközkezelőben nincsen "nem megfelelően telepített" eszköz / ezzel az eljárással sem jutottam semmire/
-
giigz
veterán
Én is várom nagyon kelzsoca főzeteit! Jó szakács!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Búvárkodás
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest