- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Laczko25 #13339 üzenetére
A DAC a digitális-analóg konverter chip, ami a digitális jelekből (mp3) analóg zenét csinál. És jellemzően sok gyártó (nem csak a ZTE) spórol rajta. A Skate amúgy is halkabb az átlagnál, minden lejátszóval...
Csocsó111: már írtam, beszélj a rendszergazdátokkal. Nálunk is volt korábban, hogy egy tanúsítványt külön le kellett tölteni a telóra, hogy csatlakozni tudjon, és ahogy olvasom, neked is tanúsítványproblémád van.
-
Laczko25
csendes tag
válasz
Laczko25 #4766 üzenetére
Megcsináltam Recovery-vel az EXT partíció létrehozását majd 0 swap mert elég az 512.
FAT partícióra feldobtam a SkaTe romot majd clean install a szokásos lépések betartásával és most működik a Market és ezeket látom Mount points-ban.-/
-/dev
-/dev/pts
-/proc
-/sys
-/acct
-/sqlite_stmt_journals
-/mnt/asec
-/mnt/obb
-/system
-/data
-/system/sd
/dev/block/mmcblk0p2ext3 rw,noatime,nodiratime,errors=continue,barrier=0,data=writeback
(Akkor most ez jót jelent vagy nem? )
-/cache
-/mnt/sdcard
-/mnt/secure/asec
-/mnt/sdcard/.android_secureKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged