- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
miklos0308 #8081 üzenetére
rámész, a "mounts and storages" menüpontra, és az alján a "mount"-ra.
Rádugod a gépre, felismeri szépen, TotalCommanderrel (-vagy bármi mással)
rámásolod a romot (.zip) az SD-re, utána nyomsz egy "unmount"-ot és folytathatod is.(Ui.: Lehet rosszul írtam, mert fejből írom, de biztosan megfogod érteni / találni)
Remélem tudtam segíteni!
Mod.: Igazán nincs mit!
-
-
Genius007
őstag
válasz
#40993792 #8056 üzenetére
Minden hálózat(i mód) megvan, de még mindig nem értem, hogy miért nem 3G-re vált ...
Érezhető a sebesség csökkenés "3G" "H" és "E" között.
Mint mondtam SkaTe_v2-vel semmi gond nem volt, végig 3G-n volt, süvített is a net rajta.
(több oldallal is megnéztem, köztük marketről is töltöttem le, kb ~100kb/s-el jött .. ) -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #8048 üzenetére
Lehet volt már rá válasz, most hirtelen nem emlékszem, ne haragudj.
A kérdésem annyi lenne, hogy a hálózati problémákat megtudjátok majd oldani?
Ez alatt arra gondolok, hogy eddig amerre jártam, mindenhol volt 3G, hipp-hopp bejöttek
az oldalak. Most pedig csak a "H" vagy "E" ikon fogad engem, és nagyon lassú a net.
(néha napján pár sec-re a 3G is .... )
Pedig ugyan arra járok mint eddig, szóval ez feltételezem rommal kapcsolatos hiba lesz.
Nagyon bejön nekem ez az IceArmor, és nem igazán szeretnék vissza váltani SkaTe_v2-re
de lehet muszáj leszek.Másik: Amikor este feltöltöm a telefont, és leteszem (simán 2G módban), és reggel felkelek, ugyan úgy 100%-on van az akkumulátor töltöttségi szintje, legalábbis ezt jelzi.
Hagytam a telefont az asztalon pihenni, 0 használat, ránéztem délután, még mindig 100% volt. Na mondom játszok egy kis 3D Dartsot, 15perc játék után 69% volt a telefon.
Szóval mint amikor régen az oldschool telefonomra ránéztem, 30% volt még hátra, erre felhívtam valakit, és 1perc után már csipogotott, hogy vigyázz mindjárt kikapcsolok. -
Genius007
őstag
" Ami egyenlőre nagy pozitívuma az új romnak hogy takarékosabban bánik az aksival mint a skate v2. "
Dettó, reggel óta csak 7egységet merült, és mondhatni egész nap nyomkodtam.
Viszont amiket feltettem kérdéseket (redőnnyel kapcsolatban, stb stb ... ) ha tud valaki valami okosat mondani rá, akkor legyen kedves.Btw ... Amikor a billentyű zárat feloldjátok, és elhúzzátok azt a kis lakatot, akkor ahogy feloldódik úgy egyre nagyobb lesz és eltűnik. Nos nekem itt szemmel láthatóan "akad".
Akkor is amikor a menü-re nyomok rá, és a sok nagy ikonból pici lesz, és sorba rendeződik. -
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7521 üzenetére
Aham értem, ezeket nagyjából eddig is tudtam, és játszadoztam is már velük.
Csak érdekes, hogy míg v2 rom alatt simán volt 3G a szobába (Zuglói társasház), addig most csak Edge van, ez kicsit furcsa nekem.
Azért kérdeztem mert gondoltam hogy van "FIX 3G kapcsoló" amivel rálehet erőszakolni. -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7510 üzenetére
EDGE / 2G / 3G között hogy tudok könnyen váltani?
Mert akárhogy próbáltam beállítani, mindig csak EDGE maradt, és marketről fél óra lett volna mire valamit letölt ...
Kerestem benne mindenhol, de nem találtam, pedig mindent úgy állítottam be, mint az előző romokon.
Plz help -
Genius007
őstag
Apropó kamera, most rámentem, mondom megnézem a beállitásokat.
Az elsőnél (ahol az effectek vannak?) rámentem hogy flowers, erre az a hiba üzenet jön be, hogy:
" Sajnáljuk! A kamera alkalmazás com.android.camera folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra."
Elindítom újra, de megint csak ez jön be, és esélyem sincs átállítani.
-
Genius007
őstag
Nálam is ugyan ez a helyzet, de nem hiszem, hogy a rom hibája, mert v2-nél is ezt csinálta nekem. Hálózatról gyorsan feltöltötte magát, USB-ről pedig 1év volt ...
Btw, már este felraktam az Ice Armort, amint kiraktad a hozzászólásban kelzsoca.
Elég ütős lett, annyi beállítás van, hogy mire végig nézem ....
Egy oldalt tudnál linkelni nekem ahol témák vannak esetleg? Megköszönném.Mod.:
apeelme: Rendben, megkeresem.
Megtaláltam: Témák -
Genius007
őstag
Az lenni elég bugos.
Értsd: random szerűen működik benne az EQ, és a volume boost rész ...
van hogy beállítom, és beadja azt amit beállítok, és fasza, viszont van hogy játszadozni kell, ki - be kapcsolni a funkciókat, és akkor valamikor sikerül működésre bírni ....SkaTe_v2
-
Genius007
őstag
Nem tudom már párszor talán megkérdeztem, de hogy jött -e rá válasz, az már kérdéses.
Nos a kérdésem az lenne, hogy ZTE Skate-re van valamilyen működő Volume Boost?
Mert erősítőre rákötve a panasonic fülesem iszonyatosan durván szól, telefonra rákötöm, akkor pedig olyan mintha csak 10%-on lenne a volume, pedig maxon van, iszonyatosan halk az egész ... pedig SE W800i -vel tökéletes volt, jó tény az walkman mobil, de azért egy ilyen értékű telefonnál, főleg 2011-be legyen már alap a "minőségi zene lejátszás" és hogy ne legyen csöndes. Nem érdekel, ha csak 1órát bírna az akku így, csak szóljon rendesen.
Vagy nem lehet esetleg valahogy megpiszkálni az android OS-t rajta, hogy hangosabb legyen? -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #7173 üzenetére
Jézus mária, akkor elleszek vele egy darabig.
kelzsoca: Mikor is jön ki az új rom? (cm)
Más.: Épp valamelyik nap gondolkodtam azon, hogy az egész telefont lefújom valahogy fehérre. Feketén is szép, de a fekete az olyan átlagos, és fehér színben szerintem ütősebb lenne.
Pl.: A Samsung Galaxy S2 fehérben nagyon durván néz ki szerintem. -
Genius007
őstag
Mellesleg valami világosabb témát csinálhatna valaki a telefonhoz.
Mert eddig akárhány féle romot láttam (alap, skaTe, atomic) mindenhol kb. ugyan olyan volt a téma, sötééét.
Valami kicsit világosabb, fehér, fekete betűkkel, vagy ilyesmi lehetne, mert így néha úgy értem, mintha temetésen lennék, minden fekete szinte meg sötét. (a hátteren kívül) -
Genius007
őstag
Ötletek a V3-hoz:
- 2G / 3G kapcsoló mint az Atomicban, hogy pl. alvó állapotban 2G-n van, de ha megnyomok valamit, akkor 3G-re vált.
- Atomic féle kék tárcsázó, nekem nagyon bejövős.
- Alapból beépített témák, amik között egyszerűen lehet válltani
- Elég szerintem egy fő ablak, legalábbis nekem felesleges pl. 5db.
- Átlátszó redőny
- Crt animáció
- Beépített EQ, facebook, messenger app., ezt szerintem úgyis mindenki használja.
esetleg még hasznosabb programok, mint a network monitor, vagy más forgalom figyelők." Hangproblémára " esetleg valami megoldást, mert a volume boost nem igazán működik, vagyis működik, de eléggé bugos, random jó csak, legalábbis nálam.
Ui.: Félre értés ne essék, nem az Atomicot istenítem, sőőőt, tudom hogy nagyon sok hiba van benne, viszont vannak benne jó ötletek is, amik bejönnek pár embernek.
Ha úgymond ezt a két romot valahogy egybe lehetne gyúrni ... (hibák nélkül ugye) -
Genius007
őstag
23éves létemre ezek voltak a telefonjaim:
Ezzel kezdtem kis p*cs koromban:
Nokia 3110 őslelet edition
Ericsson T10 kinyithatós!!!
Ericsson A1018
Aztán amik még voltak: Nokia 3210, 3310, Bosch 909, Motorola V557, V3, Sony Ericsson T230, T610, stb stb stb.Scottyoo: Szerintem napokon belül lesz kint az első hsz.-ban valami kis összefoglaló szösszenet.
-
Genius007
őstag
válasz
skidrowkill #5670 üzenetére
" Nem lehet igaz!
Tudom hogy olvastam a megoldást de nem találom!!
most raktam fel a ROM-ot és le akarok tölteni valamit Market-ről de azt írja nincs elég hely közben még van 90 MB
Bocs ha ezt már sokszor megkérdezték de nem találom a vállaszt "Ugyan ez volt nálam is, csak nálam Atomic V3.0a alatt, és hiába töröltem le minden programot, és volt 150mb + 7gb szabad helyem, az ujraindítás után is ezt írta ki a market.
(de más már nem!) -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #5512 üzenetére
Atomic 3.0A le, gyári tpt t-mobil fel, format sd, és fel az új romod.
Eredmény: Eddig tökéletes, gyors rom, köszönöm szépen!Btw, megcsináltam a particion sd, 512, 0 etc etc dolgot, akkor most működik az ext3?
Mert a progit amivel "aktiválni kell" nem igazán találom a romodban.Mod.: Témákat ellehet valahol érni? Mert megmondom őszintén az Atomicban, leginkább csak a téma fogott engem meg, és a tárcsázó része (ami kicsit hasonlít a moto v3-hoz) szerintem.
Most látott a telefonom utoljára atomic féle kókány romokat.
Örülök, hogy nem lett téglafonom ..... -
Genius007
őstag
Tessék, feltöltöttem neked megaupload-ra. [link]
Felrakod ezt kicsomagolva a memória kártyára, a rommal együtt (Atomic V3).
Hang FEL + Menü + Power gombot nyomva tartod, lefut egy kék?! csík, utána ....1. wipe data/factory reset -> press yes
2. wipe cache partion -> press yes
3. install .zip from sdcard
4. choose .zip from sdcard -> press yes ........ wait for it to install......... then reboot
remember...always do a full wipe before installing new roms, not after.
from clockwork recovery do the following for a full wipe
wipe/data factory reset
wipe cache partition
advanced / wipe dalvik cacheÉs voálá fent is van, nekem kb. 5percembe tellett az egész, csak ugye az elején nem tudtam, ezt a TPT-s dolgot, mert még sosem csináltam, mert rossz kombinációval indítottam a telefont.
Atomic v3: Elsőre gyorsabb mint a Skate, vagy az Atomic v2.5.
Később majd kiderül, hogy mennyire stabil, és jó. -
Genius007
őstag
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Másodszor pedig örömmel látom, hogy kijött a tillaz féle Atomic 3.0.
Viszont rom csere során meglepő dolgot tapasztaltam.
Még pedig azt, hogy ehhez a romhoz nem elég a telóba beépített memória O__o
És az SD kártyáról kell valahogy a helyet "elvenni", vagyis egy részét a romnak arra rakja rá (ha jól értem a dolgokat ... )
Kipróbáltam ezt a TPT-s dolgot (de szerintem rosszul, mert semmi nem változott).
Nem sikerült a V3-mat feltennem. : (Valaki letudná írni szájbarágósan, hogy hogyan is kell feltenni az Atomic v3-mat?
És hogy tudnék helyet varázsolni (tpt-vel) a telefonra? -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #5002 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy tarthatnál valamiféle "közvélemény" kutatást, hogy még mik legyenek update-elve / megváltoztatva az "új" romodban, ami nem sokára kijön.
Vagy hogy mik legyenek alapból benne, szerintem sokan örülnének neki.
(feltéve ha az integrálás megoldható majd, stb stb ... )
Vagy pl. lehetne ilyen kiválasztásos rendszer, mint anno a win98-ba, hogy mi kell, és mi nem, már ha lehet ilyet csinálni androidon. -
Genius007
őstag
Felraktam a GO Launcher EX (Pro)-t, aztán egy iPhone témát.
(Nem nevetni, csak kipróbálás céljából tettem fel!)Ha belépek a menübe, akkor fent lehet választani, hogy az összes telepített alkalmazást akarom-e látni, vagy csak azt ami éppen fut, stb stb ..
Ha rámegyek az éppen futó alkalmazásokra, akkor akkor ott van egy fül "Close all" amivel az összeset kilehet lőni egyszerre, ez számomra (és még talán sokak számára is) elég hasznos szerintem. Viszont van amikor hiába lövöm ki mindet utána vissza jön 1-2-3 alkalmazás.
Pl: PowerAMP, Volume+Pro, EMS, és ilyesmik.Ezt az "alkalmazást" vagy ilyesmi featurest belehetne építeni esetleg az új - update-elt romodba Kelzsoca?
-
Genius007
őstag
" Az SD kártyámon 3,2 GB szabad hely van, tehát szépen levette az 512 MB-ot. Link2SD-ben rámentem az ext-3-ra, majd újraindítottam a telót. Viszont a rendelkezésre álló belső tárhely 16,52 MB, tehát változatlan.
Mi lehet a megoldás? "Ugyan ez van nálam is.
+
Erre valaki valamit? [link]
-
Genius007
őstag
válasz
snecizero #4842 üzenetére
Üdv. a klubban!
kelzsoca: Nem tudom mennyire tudod, de ami az Atomic romokban van benne az a tárcsázó (kék színű motorola v3-ra emlékeztet picit) azt valahogy belelehet tenni esetleg a Te romodba, vagy külön lelehet valahogy tölteni?
Mert mostanában csinál furcsa dolgokat az Atomic rom, és vissza tenném a Tiedet, csak belezúgtam már ebbe a tárcsázóba.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megcsináltam az ext3 partíciót recoveryből, de valamiért nem volt jó, utána megcsináltam EASEUS-al, pc-n látom a partíciót, ez szép és jó, de a telefonon ugyan úgy fogy a hely ....
Mindkettő primary, Link2SD-vel aktiváltam is, de még mindig fogy a hely a telefonon.
Megnéztem PC-vel, és az ext3 particion ugyan annyi hely van, mint amikor megcsináltam.
Gondolom én szúrtam el valamit, de mit ... ?
Ha feltelepítek egy programot, akkor annak automat az ext3-ra kellene magát tennie nem?
Vagy én értettem félre valamit? -
Genius007
őstag
A hang problémára tud valaki megoldást?
Ez alatt azt értem, hogy pl. fülessel iszonyatosan halk a telefon (pedig jófajta fülest használok, nem a gyárit), és füles nélkül sem a leghangosabb ... : /
Vagy esetleg van olyasmi program, mint pc-re pl. a VLC, amin ~ 200% hangot lehet adni?modaco.com-on találtam egy novemberi kernelt, apróbb modosításokkal (OC, stb)
kipróbálta már valaki, és ha igen tapasztalat? -
Genius007
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4572 üzenetére
Van pl. a kelzsoca féle SkaTe rom, van az Atomic rom, és még 1-2 akad, ha jól tudom, sokak szerint a SkaTe vállt be, nekem az Atomic jobban tetszik.
(ma jött ki hozzá a 2.5v) -
Genius007
őstag
Annak az app-nak mi a neve, ami:
- alvómódva tételkor "összehúzza a képet" és úgy megy el? (crt effect?)
- ékezetes billentyűzet?Mindkettő kelzsoca SkaTe romjában volt benne, ha valaki betudja linkelni (lehetőleg magát az apk-t, és ne marketről (mert telefonomon nincs net) azt megköszönném.
-
Genius007
őstag
Úgy nem lehet megcsinálni XY rom-ot, hogy automatikus a progikat az SD kártyára telepítse?
Mert én kipróbáltam a kelzsoca féle megoldást (cwm, particion sd, 512mb 0mb, stb stb)
de nem működik, ugyan úgy "fogy" a hely a belső memóriából, nem is kicsit : /
(A többi megoldást nem próbáltam még ki,mivel csak a romot tesztelem atomic v2)
Eddig minden tuti, gps-ből a Sygic tökéletes, egyből talált jelet a szobában!
Ellentétben az iGO-val, ami még kint az utcán sem talált műholdat. -.-" -
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4349 üzenetére
Azt én is néztem, mert észrevettem, csak én úgy láttam, hogy azzal csak csomagolni lehet
Ui.: Net nincs a telón (közelben nincs wifi ami free) csak a gépemen van net, so ...
Mod.:
Megcsináltam a Cyanogen Mod 9 -et, de nem tudom hogy.
Mintha azt olvastam volna, hogy ezt is felkell tenni " gapps-ics-4.0.1-small.zip " ez után: gapps-ics-xy.ZIP
Mikor cwm-ből elkezdtem volna tenni, akkor abortot írt ki, de mégis működik.
-
Genius007
őstag
válasz
Indiant #4346 üzenetére
Akkor mi a megoldás a fentebb említett problémára?
Mert most vagy azért nem írod, mert egyértelmű (csak nem tudok rájönni) vagy azért nem, mert nincs rá megoldás (amit kétlek, mert akkor hogy játszod le a videókat, hogy telepítesz, stb ...)Mod.: "update-cm-17122011-Skate-NIGHTLY.zip"
Egy linket tudnál adni ehhez? Mert a google nem dob ki rá semmit o__O
-
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4344 üzenetére
Az nekem is tetszett, viszont letöröltem, mert rohadtul nem találtam benne a file kezelőt.
Felraktam a mem. kártyára egy programot, erre nem tudtam elkezdeni telepiteni, se a videokat nem tudtam megnézni, mert ugye hol van a file kezelő benne?
Ha megmondom nyomban vissza rakom
-
Genius007
őstag
[Skate] Jégkrémes-Szendvics deszkára!
Próbálta már valaki?
Én az előbb felraktam, de még a "menübe" sem tudok belépni O__o
Lehet én vagyok a balfék, vagy bugos nálam valami.Mod.: Pin beírása után az "Unfortunately, DSPManager has stopped" szöveget kapom, amit csak le "ok"-ézni tudok, bejön a kis zöld droid és a "Welcome" felirat, bal oldalán egy nyillal, ha rámegyek, vagy próbálom elhúzni, akkor pedig az " Unfortunately, Setup Wizards has stopped." felirat jön elő.
bagyusz: hiába tapizom, nincs semmi, hálózat elvileg van, de csak segélyhívást tudok kezdeményezni, ráadásul a menübe sem tudok belépni. O_o
-
Genius007
őstag
válasz
Davidkasd91 #4196 üzenetére
Akkor ott a gond nálad lesz.
Én tegnap töltöttem fel, ma egész nap nyomkodtam, zene, stb .. és 49%-on van most.
(max fényerővel használom!) -
Genius007
őstag
Erre esetleg valaki valamit? [link]
-
Genius007
őstag
Lenne egy elég "alap" kérdésem.
Amikor felmentem telóról facebook-ra, akkor megkérdezte, hogy szinkronizálja-e az adatokat (tel. számok, nevek) rányomtam, hogy igen, szép is volt jó is volt, de most hogy nincs net, nem találom a telefonkönyvben a számokat. Ezt átlehet valahogy rakni úgy hogy meg maradjon? (esetleg facebook kis profil képekkel együtt)Gondolom elég hülye kérdés, de friss android-os vagyok, ez előtt w800i-m volt, szóval ezek a dolgok még elég újak nekem.
-
Genius007
őstag
Kipróbáltam ezt a CM recovery-t az itt leirtak alapján: http://zte-skate.info/letoltesek/
A telón előjött az android logó, a gépen a "waiting for device" és azóta igy van, nem csinál semmit.Ilyenkor mi a teendő?
-
Genius007
őstag
Én Tré-mobilnál vettem
1x 2500 önerő. utána 9hónapig 2500,-ft kb.
De ehhez kellett hüséget vállalnom egy csomagra, azt hiszem a legkisebbet választottam Media Mania XS, aminek a havidíjja 2900,-ft ez ugye lebeszélhető teljesen.
Ergó 9hónapig fizetek 5500,-at utána még 15hónapig 2990-,et.Ennyit szerintem megér ez a teló.
-
Genius007
őstag
Üdv..
A tegnapi nap folyamán szert tettem eme csodás készülékre.
T-mobilnál vettem előfizuval részletre, kezdésnek 2500,-at megértViszont amikor haza jöttem észrevettem, hogy nincs hozzá mem.kari, és a csomagban sincs.
A T-nél nem jár hozzá alapból 2GB-s? O__oÍgy elsőre lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
- Mivel előfizetéses vagyok ezért picit félek attól, hogy gyorsan túllépem a havi 3k-t amit fizetni kell az előfizu miatt.
Elvileg a T-nél a Facebook ingyen van, ha felmegyek simán facebookra (böngészőből, agy app-al) akkor nem kell érte fizetnem igaz? Mert ugye adatforgalom van, képeket betölti, stb stb...- Hogy lehet a telefonba kikapcsolni a "netet"?
Szóval hogy ne tudjak vele felmenni netre, és ne keljen plusszba fizetnem.- Főképernyőn vannak Widget-ek, amiknél kis hírek vannak, stb stb ...
Ezeket az infókat gondolom netről húzza, de ezért nem kell fizetnem?- Melyik room-ot / kernelt érdemes feltenni szerintetek? Melyik vált be eddig nektek a legjobban? (bár tudom ez egyén függő is, de olyasmi kellene ami nem "bugos" és jól szuperál minden téren!)
Sorry a sok kérdésért, de még nem volt android-os telóm, pláne nem előfizuval, szóval picit félek, és nem akarom, hogy kijöjjön egy 20ezres számla, csak azért mert figyelmetlen voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged