- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a T-s gyári ROM-al rendelkező skate-el, időnként (egyre gyakrabban) elmegy a hang hívás közben, ők általában hallanak engem, de én őket nem, majd kb 5-10 másodperc múlva vissza jön. Találkozott már valaki hasonló problémával?Ja és rootolva van a teló, bár ez nem hiszem hogy változtatna valamin is.
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kártyát: http://ipon.hu/webshop/product/kingmax_16gb_microsdhc_class_6/145330
recoveryben lelett formázva, ext partíciót kapott, a programoknak, a maradék ugye fat32, a problémám az volna vele hogy mikor másolok rá (TC ben másolok, és hogy telóban van a kártya vagy kártyaolvasóban az mindegy neki, így is úgy is ugyan az) iszonyatosan lassú hol 2-3 kb/sec hol 100-300 kb/sec, de van hogy felmegy 5-6 Mb/s körülire is. Van valami ötletetek?
Skate, gyári ROM, rootolva.
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Ha megcsináltam egy ext3 as partíciót az sd karira és link2sd vel aktiváltam vagy mifene, akkor elvileg úgy kéne kezelnie mint a belső memóriát nem? Pont ezért rootoltam meg szarakodtam ezzel hogy végre megszűnjön az örökös hely hiányom, de még mindig panaszkodik a kevés helyre, rosszul értelmeztem volna ezt az egészet, vagy nálam nem stimmelhet valami? T-s alap ROM fut a telefonon
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy hívás közben ugye elalszik a kijelző,csak az a baj hogy nekem vissza se jön, így pl nem tudom se lerakni se semmi, gyári ROM található rajta, és T-s a készülék. Van valami ötlete valakinek?
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok! Valaki próbálta már az x264 es mp4eket lejátszani Skate-en? Nekem mobo playerrel úgy szaggat mintha hd film lenne. Gyári T-s ROM fut a telón.
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok! Kb 2 napja van egy olyan gondom, hogy nem tudok semmit se letölteni, vagyis lenek letölti, de fel már nem tudja telepíteni, "nem áll rendelkezésre elég hely" indokkal rukkol elő, mikor az app 1,5 mb és 23mb helyem van a telón. Van valami ötlet?
-
Böszi
csendes tag
Naponta többször fogja magát és kikapcsol a teló,,utána meg csak úgy tudom vissza kapcsolni hogy kiveszem az aksit aztán vissza.Gyári T-s rom van rajta semmi buhera még. Valami tipp?
-
Böszi
csendes tag
Kezdenek érdekes dolgok történni a telón, pl eltűnt a könyvolvasó progi, a moboplayert úgy kellett sd kártyáról vissza rakni telefonra különben nem volt hajlandó észre venni, ezek mitől lehetnek?
Szerk: rá volt dugva a gépre,nem tudtam hogy ez befolyásolja,mikor lehúztam egyből rakta is vissza a könyvolvasót,de a mobo-ra még nem találtam magyarázatot.
-
Böszi
csendes tag
na végül is unicode kódolással jók a feliratok.
-
Böszi
csendes tag
Üdv,a megvan a masina
Egy kérdés,emlékszem hogy valahol olvastam hogy más kódolásban kell a feliratokat rátenni,ha moboplayert használok,mert sok kriksz-krakszt rak bele,esetleg tudja valaki hogy milyen be kell tenni?
-
Böszi
csendes tag
Lenne egy olyan gondom hogy én bolond a húgom androidos telóján megadtam az e-mailem ami alapértelmezett lett, át tudom-e írni az alapértelmezett e-mail fiókot anélkül hogy törölni kéne minden adatot a telefonról? Esetleg valami trükk vagy egy program segítségével?
-
Böszi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Skate lesz
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefon vásárlás előtt állok és a felől érdeklődnék hogy a telefon ismeretében,jobban megérné-e egy samsung galaxy ace,mint a skate,vagy akár egy htc wildfire s-nél. Teljesen tanácstalan vagyok,de valamiért a skate felé húzok,árban ugyan ott vannak tmobile nál akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest