- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
Szoszo94 #17005 üzenetére
Én az U-t néztem a húgomnak, eléggé hasonlít a két készülék moddolás szempontjából. Nehezen lehet nyitni a bootloader-t, a függőét meg talán nem is lehet, emiatt nagyon korlátozódik a telepíthető kernel-ek száma. Az is kérdéses, hogy mikor kap Jelly Bean-t és az is, hogy utána kap-e még frissítést. Ha választanom kellene, akkor inkább a Nexus S-t venném, legalábbis ár/értékben szerintem ez most nyerőbb.
-
szponzor
senior tag
válasz
Szoszo94 #16997 üzenetére
Nálunk van mind a kettő. Nexus S-re elképesztő mennyiségű ROM és kernel van a neten, el lehet vele szórakozni, de több hivatalos frissítést már ez a telefon sem fog kapni, JB volt az utolsó. Hardver sem egy mai csúcskategória, meg szerintem azt is mérlegeld, hogy 0,3"-lal kisebb a kijelző. Ettől eltekintve én nagyon szeretem, jó telefon és a JB is sokat dobott rajta.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Szoszo94 #14415 üzenetére
Nem tudom, mert előbb jött ki a BT fix, ezért raktam csak fel a romot. Utána csinálta C3C0 az új kernelt, lehet, hogy már belerakta a BT fixet is. Azért írtam ezt, mert így tuti működik, te megpróbálhatod kihagyni a fixet. Ha megy a BT, akkor ne is rakd fel, csak ha gond lenne.
krystman:
nem Go Launcher van benne alapból, hanem Trebuchet. Letölthető rá az Apex vagy a Nova Launcher a Playről, azok meg csak ICS-n indulnak elNekem egyáltalán nem darabos. Messze nem tökéletes, a 3.0-ás kernel nélkül nem is lesz az, és valóban nem "igazi" ICS, de azért jóval több egy launcher témánál....
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Szoszo94 #4850 üzenetére
avast-ot és az online viruskeresőket felejtsd el...mind a kettő szar
Prób@lj meg valami másikat keresni ami már bizonyított, vannak erről tesztekja és nekem ez a cikk ismerős mintha már honapokkal ezelőtt olvastam volna,ugyanezekkel a képekkel...:S bár tévedhetek is..
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Szoszo94 #4814 üzenetére
Egyébként egész szépen megcsinálta az ICS témát (külsőleg, mert belsőleg itt is vannak hibák) ahogy nézem, meg az összes lehetséges trükkel megküldte a romot, hogy a Quadrant és társai minél magasabb pontot hozzanak ki.
Remélhetőleg a következő kiadásban javítja ezeket a dolgokat, ha nem, lehet hogy szólok neki, mert többen itt is használják a romjait.
-
Frozzy
őstag
válasz
Szoszo94 #4590 üzenetére
Igen az Atomic 2.5 alapja a 2.3.x verzió számú android
ICS romok közzül használható nincs csak kipróbálásra ajánlanám a CM9-et
egyébként köszönöm szépen
Szerk.: nem nem hivatalos. csak egy unoffical portolás egy fórumtársnak köszönhetően.
(#4591) Zsolt_72: Így van!
amit vélhetően nem adtam volna meg
de ilyen ügyben nem is érkezett felkeresés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest