- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz
#40993792 #17358 üzenetére
Minden gyári állapot, semi ezzel kapcsolatos idözítő nincs rajta. Egyszerűen ha hívnak, nem szólal meg a csengőhang, a rezgés meg annyira gyenge, hogy nem veszem észre. Időszakos probléma, van amikor kicsöng, van amikor nem. Ezért a szoftveres hibát kizárnám, de a fene se tudja. A távolságérzékelő szenzort is magamnak kellett kalibrálni, még decemberi vásárlás, lehet hogy akkor még nem volt kiforrott a szoftver?
-
bartucc
addikt
Üdv mindenkinek!
Nem sok időm van most, úgyhogy nem kerestem vissza, ezért előre is elnézést. De mennyire jellemző hiba, hogy nem csöng ki a telefon? Ma is 7 hívásom volt, a telefon a fejem mellett, és alvás, illetve filmezés közben sem vettem észre, hogy hívtak. Egyre jobban zavar, hogy telefonként egyre kevesebb hasznát veszem.
-
bartucc
addikt
Meg van a hiba, nálam volt a gond, megfeledkeztem valamiről. Még a flash előtti próbálkozásaim során letöltöttem az SWF Player nevű programot, és ez miatt képes az MX Player a flash tartalmak kezelésére. Beágyazva továbbra se lehet megnézni, csak ha átváltja teljes képernyőre, de így lehet bármelyik videómegosztó portál videóit böngészni, és szerintem ez a lényeg. Pl most már tudom nézni az indavideóról linkelt videókat is
Remélem segítettem, és így működni fog, ha nem, szívesen fogadok kérdéseket.
-
bartucc
addikt
válasz
viperabácsi #4638 üzenetére
Indavideó röccenés nélkül megy, nagyon szép minőségben. Alapböngésző, viszont leszedtem a VX Playert lejátszót, és ha rákérdez mivel akarom lejátszani a videót, azt választom. Gondolom a lejátszó érdeme, hogy akadásmentesen futnak a videók.
-
bartucc
addikt
Most raktam fel a 10.3-as Flash-t a gyàri böngèszöre, gyári rom-mal. Eddig minden videót akadàs mentesen, szèp minösègben visz!
-
bartucc
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Nekem olyan problémám lenne, hogy ha kikapcsolom a wifi-t, akkor nem akar jelet találni a GPS. Gyári rom, gyári programok. Járt valaki hasonlóan, vigyem vissza? Ha van wifi, akkor nagyon szépen navigál, beszél, hogy mi merre...
-
bartucc
addikt
Ma volt először élőben a kezemben, de engem meggyőzött. Valószínűleg a jövő héten meg is veszem, előfizetést akartam váltani, kapóra jött. Defy volt még a kalapban, de azt már nem forgalmazzák, drágább is, és itt előny nekem a nagy kijelző. Végre egy telefon, ahol tudom zoom nélkül is olvasni az oldal tartalmát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest