- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Zsoca a kijelző érzékenységét javító fw updateről tudsz valami infót?
-
Harapos
csendes tag
Szegedi Skete-tulajdonos van köztünk akinek meglehetne nézni a telefonját?
-
Harapos
csendes tag
Nemtom a webshopon vásárolt telefont kicserélik-e az üzletben?
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Most értem haza, leírom a tapasztalatomat a Skate-el kapcsolatban. Nekem van az akumlátor problémám.
Tegnap melóztam és volt pár percem nyomkodni, 24 óra alatt 3 x volt töltőn a telefon.
22 órától reggel 6-ig töltőn volt és most 43%-on áll a telefon, egyenletesen merül.
A battery indicator pro val nézem az akkut ez írja, hogy 43%. nincsen olyan futó alkalmazás amit mutatna extrém használattal.Amúgy a telefon nagyon tettszik, játszottam is vele. Volt neki nagyhalála is amikor csak magátol kikapcsolt 50%-os töltöttségi szinten és lenullázta a telepet.
Szerintem gyári hibás a készülék így péntekig nyúzom majd visszaviszem viszárúztatni.
Véleményem az, hogy az én telefonom hibás, ha ennyien írjátok hogy 2 nap a készenléti ideje, de minimum 1 nap, az enyém ezt nem bírja és így nekem nem kell. -
FeRkE
őstag
válasz
atillaahun #2973 üzenetére
Próbáld ki a Swiftet, én is megvettem tegnap, szerintem fasza nagyon. Végig tudod vele keresni a kimeno sms foldert, es megtanulja az altalad gyakran hasznalt szavakat, es azokat ajanlja fel. Meg csak probalgattam, de klassz nagyon. Ekezetet csak ugy tudsz irni ha hosszan nyomod az egyik betut. De ez nekem nem hatrany, nem irok ekezetet, mar csak az sms hossz miatt se
-
D34L3R
tag
Köszi szépen... nos akkor még annyit szeretnék hozzáfűzni ami lemaradt hogy miért vegyek százezer forintos vagy mégdrágább telefont amikor pl ezen (skate) ugyanazt tudom csinálni mint azokon (film, játék, zene, net) és majdhogynem ugyanúgy...jah és bazi nagy kijelzőn!
-
lsc
nagyúr
Erről [link] lehet tudni valamit a skate-nél ? Jól értem hogy a végén ahhoz a kereső progihoz rootolni kell a telefont ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #2977 üzenetére
Az a helyzet, hogy én már régebb óta használom a Marketet, és szoktam is fizetős alkalmazásokat venni, de igen, a számla ellenőrzése miatt levesznek egy kis összeget, amit aztán vissza is adnak.
-
D34L3R
tag
Üdv mindenkinek!
Lassan második hete vagyok Skate tulaj, nos leírnám a véleményem... iszonyat jó!
Volt már többféle telóm... emléxem a 3,2"-os kijelzőre azt mondtam hoyg istenem de durva ... de ez a 4,3 .... ez eszméletlen!
Lejjebb adni vétek... pont az a méret amit még tudok kezelni akár 1 kézzel is... nagyobbal már nem boldugolnék! Nagyon szép képe van a felbontás is tökéletes! Processzort gyengének találják sokan... igen?...használtatok már gyenge processzorral rendelkező készüléket ami szaggat mint állat? Mert ez nem csinálja... jó vannak lassúságai de egyeltalán nem zavaró! Érintése majdhogynem tökéletes van hogy 2x is rá kell nyomnom de nem jellemző! Fényképező & videó nem egy 100-as ez tény de jó körülmények között szerintem teljesen elfogadható! Az hogy elkapj hirtelen egy egy pillanatot korrekt... másra ott a FÉNYKÉPEZŐGÉP! Maga a rendszer szerintem rendben van... ezek a romfőzések kinek hogy... számomra így is rendben van!
Felraktam nem egy játékot... nem szaggat... néztem youtube-os vidiket...nem szaggat... néztem filmet!... nem szaggat! Próbáltam launchereket (LauncherPRO illetve Go Launcher EX) Az EX-nél maradtam bár az a menüben megröccen de nem zavaró és nem is mindig! Egy szónak is száz a vége ennyi pénzért főleg ekkora kijelzőjt... KORREKT! Negatívumként elmondanám hoyg tényleg nagy a telefon (ami persze pozitívum is
), Sokszor félek hogy kiesik a kabétzsebből ha lehajolok vagy ilyesmi! Farzsebben nem hordom inkább elől... de ha pl beülök a kocsiba félek hogy úgy feszül hoyg esetleg megroppan! Összerakással nincs gond! Az aksi nálam 2 napot bír általában (telózás, wifi, játék)! Fényes hátlap
! Nos igazán nem is nagyon tudok rosszakat modnani... jóformán mindent tud amit tudni kell tény hoyg enm egy Iphone de szálljunk le a földre... ennyi pénzért!
Kb ennyit szerettem volna megosztani veletek! Üdv all!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2973 üzenetére
Hát, én még nem találkoztam olyannal, ahol ez jól működne, szóval nálam ez már régóta alapból OFF. Gyorsabban bepötyögöm.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2971 üzenetére
Nekem úgy rémlik, nem. De az AnySoft tud, többféleképpen is. =)
-
Akybron
aktív tag
Megérkezett! Én is Skate tulaj lettem.
Tetszetős darab, jó nagy
Még ismerkedem a rendszerrel, eddig csak "butafonom" volt.A T-Mobile-nak meg toll a fülibe
Minek kell megadni a WebShop megrendelőablakában Futárnak szóló megjegyzést és az értesítési telefonszámot, ha nem adják oda neki.
Beírtam, hogy lehetőleg délután érkezzen, mert délelőtt nem vagyok otthon.
Meg jobb helyeken felhív a futár, hogy kb. mikorra érkezik, legalább haza tudtam volna menni, mire megérkezik.
Persze megérkezett 9-kor, hiába voltak itthon, de csak nekem adja oda a futár az aláírandó szerződés miatt. Szerencsém volt, mert délután is szállított erre a futár. Így át tudtam venni. -
-
Sendrov
csendes tag
válasz
kelzsoca #2955 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors és részletes segítséget!
A probléma megoldódott a Proximity szenzor kalibrálásával.
A telefon végre tökéletesen működik!
Egyébként nekem nagyon bejött eddig a Skate. Főleg a nagy képernyő miatt.
Pl. AutoCadWS-t is telepítettem rá, így gyakorlatilag az összes .dwg kiterjesztésű műszaki rajz elfér a zsebemben. Nem kell lepedő méretű papírokat, vagy laptopot cipelnem magammal. A rajzokba pl. belejavíthatok vele a helyszínen stb. Ez kisebb kijelzőn azért körülményesebb lenne.
Még1x köszönöm a gyors segítséget!
Közben Chelsea - Valencia 2:0 -
kelzsoca
félisten
válasz
Sendrov #2953 üzenetére
Kalibrálni kell a proximity szenzort!
A tárcsázóba üsd be: *983*0#
Majd ki kell keresni a Sensor menüt, ott a calib-ra rá kell nyomni, majd ha végez kiírja hogy sikerült, ekkor le lehet próbálni, hogy a készülék felső része fölé tesszük a kezünket (bal felső sarok rész), és a Proximity X:no, át kell változzon ez esetben: yes-re mellé Proximity is ok! szöveg jelenik meg, ezzel készen is vagyunk.
(#2954) LK
Akkor még párat kellene aludni, de én csak elkérném asszonytól, mert ha van valami problémája a készüléknek, az jó lenne ha az első három nap előjönne, tehát csak okosan
-
LK
addikt
Sziasztok!
Skate tulaj lettem,de mégsem. Történet:
Indultunk asszonnyal a telóért,és mondja az asszony ,hogy szívni fogok ma. Kérdezem,hogy miért? Nem mondhatja el.Tippelgettem,de semmi... Elmegyünk,megvesszük a telefont. Én megyek haza az egyik gyerekkel, ő a másikkal edzésre. Nála a telefon a T-mobilos zacsiba. Kérem a telefont,semmi. Azt mondja,majd karácsonykor megkapomAzt mondja: Nem megmondtam hogy szívni fogsz ma?
Extra bocs az offért.
-
Sendrov
csendes tag
Üdv! Kb. egy hete vettem egy Skate-et a T-mobilnál.
Első okostelefonom. Gyári android van rajta.
Már az első nap gondjaim voltak a telefonbeszélgetések befejezésénél.
Először azt hittem, hogy én nem értek hozzá, azért nem tudom én bontani a beszélgetéseket.
Azóta viszont rájöttem, hogy valószínűleg a közelségérzékelő nem működik rendesen.
Ha hívást indítok és a fülemhez emelem a készüléket, akkor a képernyő annak rendje és módja szerint elsötétül. Ha azonban újra elveszem a készüléket a fülemtől a képernyő nem világosodik ki újra, inaktív marad és semmilyen külső gombbal nem tudom életre kelteni, illetve a külső mechanikus gombokkal a hívást sem tudom befejezni. Ha a másik fél bontja a kapcsolatot, akkor a képernyő életre kél. De ha teszem azt a másik fél nem veszi fel, amikor hívom, akkor én nem tudom megszakítani a hívást sehogyan sem.Ez hardweres probléma lehet, vagy valamit gond lehet az androidban?
Létezik esetleg valamilyen alkalmazás, amely valamelyik fizikai gombra helyezi a hívásmegszakítást?
Esetleg van erre valami frissítés, ami rendbe hozza a közelségérzékelőt?
Vagy a közelségérzékelős dolog típushiba és azonnal rohanjak vele vissza a T-mobile-hoz?Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
Most érdemes alkalmazást vásárolni a Marketen: link
-
Indiant
addikt
Senki sem vett még Vodás Skate-et? Mert egy rom mentésnek örülnénk.
-
Jano_023
őstag
Újabb akkumulátor teszt.
Ma reggel vettel le a töltőről a telefont 100%on (9:00). Egész nap rajta hagytam a 2G-t és a szinkronizációt is. Napközben volt egy kis netezés telefonálás kb. 1 órányi összesen, sms, itthon elolvastam a fórumokat. A végén 19.06kor 50% maradt még az aksiból.
Szóval szerintem nagyon szépen teljesített. A két kapcsolódó képet itt és itt láthatjátok. -
-
Apaxp
senior tag
Gyári de rootolt skate-n megmarad a root jog ha nyomok neki egy gyári beállítások visszaállítást?
-
coyote66
aktív tag
Képernyő ébresztésre van valamilyen app. A screen off and lock-ot használtam commtiván de itt úgy látom nem jön be. Valami kellene, amivel gombokkal tudom ki-bekapcsolni a kijelzőt.
-
Rohadt jó, hogy Pécsett senki sem vállal homokszórást műanyagra
-
robicheck
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Letöltöttem a Gunbros nevű játékot, amit fel is raktam a 2gigás sd kártyámra.
Ma formáztam a kártyát, de előtte kimentettem a játék mappáját pc-re, hogy majd onnan visszamásolom. De most nem tudom elindítani a játékot sajna.
Van valamilyen megoldás? -
lsc
nagyúr
-
M3xx
tag
Akksi témához:
Az első feltöltés után első okostelefonom lévén aktív játékkal, nyomkorászással 6 óra alatt lemerítettem. Mostanában már csak alap dolgokhoz használom, tegnap előtt reggel vettem le töltőről egy éjszaka töltés után, azóta párszor 10perces wifizések, telefonálás, sms, fényképezés, kevés játék, s így 3. nap közepén 50% (!) -on áll a töltöttség. Egész pontosan 2nap 4óra 49perc-et ír, így áll 50-en.
-
Adammer
csendes tag
Hello!
Nekem ma jött meg a skate-m. Ez az első okostelóm, csak az alapokat ismerem kb. Szóval biztos lesz hozzátok pár kérdésem. Addig is ismerkedem a dologgal
Üdv -
kelzsoca
félisten
válasz
Gorky01 #2927 üzenetére
Mint már többször is leírtam, azért ha egy mód van rá, először ismerkedjetek a készülékkel a gyári romon keresztül (és az összes funkciót próbáljátok ki) egyrészt teljességgel használható, másrészt ha a készülék valamiért hibás, akkor az inkább gyári rom alatt jöjjön elő, ahol jobban ki lehet zárni a szoftveres hibát, mint egy custom rom esetében.
(#2929) tboldi
A Note árából egy komolyabb mobiltelefon+tablet is kijön
-
Gorky01
tag
válasz
Indiant #2924 üzenetére
Ohh köszi ez jó lesz! Hogy nem találtam meg...
Akkor először megformázom a kártyát majd felteszem a rom-ot. A rom észlelni fogja ezt a partíciót vagy tenni is kell érte hogy lássa? (bocsi az akadékoskodásért, de amíg a fejemben nem áll össze a kép, hogy hogy is működik addig inkább kérdezek) -
Gorky01
tag
Bocs ram-ot már csak megszokásból írtam alapból erre áll rá a kezem
Értem tehát növelni tudom. Mekkorára érdemes csinálni ezt a partíciót? Nekem elvileg egy 8 Gb kari lesz benne ha azt is hajlandó lesz végre meghozni a bolt... (december van nem csodálom, hogy ki vannak fogyva) Van magyar leírás valahol ehhez a Link2SD használatához? Csak angolt találtam Madocon.
-
Frozzy
őstag
válasz
Gorky01 #2921 üzenetére
a RAM-ot nem hanem a ROM-ot tehát a belső tárhelyet ahova telepíted a programokat az EXT3-as partícióval tudod növelni/bővíteni. és az Atomic V1.6 romban a Link2SD programmal be kell állítani, hogy automatikusan linkeljen és persze felkell mountolni neki a már meglévő EXT3-as partíciót. de persze a használata nem kötelező, ha neked elegendő az a 130MB tárhely ahova rakhatod az appokat akkor nem kell.
remélem tudtam segíteni
-
Gorky01
tag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, ha fel szeretném rakni az Atomic 1.6 Rom-ot, ahhoz kötelező az SD karin partíciót csinálni? Egyáltalán mire jó ha csinálok ilyen ext3 partíciót? Működni fog nélküle is?
-
-
Indiant
addikt
válasz
Agyzuzo #2915 üzenetére
Nem mindegy mivel kezeled az SD-t. Ha megengedsz egy javaslatot, a függönylehúzás USB meghajtó csatlakozást elfelejted. (ami egy meghajtót csinál a pc-n az SD-ből. Mert ha így használod, akkor az SD gyökerébe másolt fájlok csak egy reboot vagy az SD újra mountolása után lesznek láthatók a telefonon. Viszont ha egy PC suitot használsz a pc-ről akkor nincs ilyen gond. (pl. 91 PC Suit for Android) Ne lepődj meg kínai a program, de tud angolul is és mindent tud amit kell.
-
Agyzuzo
addikt
Hmm, valami nem kóser ennek a telefonnak az sdkártya-kezelésével...
Van hogy törlök file-t róla a root explorerrel, de ha USB-n keresztül ránézek Windows-ban, ott a file... Vagy törlök róla Windows-al, de ott marad a file... Hol 100 megával több rajta a hely, hol kevesebb, néha eltűnnek file-ok... Rögzítek videót, először ott van, aztán nincs...
Más nem tapasztalt ilyet? A kártyám 4 gigás Kingston. -
jegenye77
addikt
Jano_023 ,Zsolt_72 Lehet linkelni-is a hozzászólásokban!
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
felrakta már valaki az ICS-t ?
ha igen, akkor milyen -
Jano_023
őstag
Voodoo CarrierIQ detektor:
https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.simplecarrieriqdetectorÉrdemes megnézni.
-
Jano_023
őstag
-
Harapos
csendes tag
Voltam bent Szegeden, a T-mobile szervízben.
Előadtam az akksis történetemet, hogy nagyon merül a telefon és satöbbi.
Megjegyzem, hogy a gyári beállításon volt a telefon.
Szóval amit kikapcsolt telefonon:Beállítások- Fiókok és szinkronizálás- Háttéradatok nevű ablakból kivette a pipát ( kvázi letiltotta az alkalmazások szinkronizálását. 3 G-s hálózatot nem használok.
Azt mondta még, hogy az Android rendszer az ilyen, hogy állandóan használja a programokat és szinkronizál, meg hát ugye nagy a kijelző is.
Hagyjam a töltőn egész éjszakára a telefont, úgy jobban feltöltődik.
Az is merítheti extrémül szerinte, hogy ha tornyokról áll át vagy nagyon gyenge a jel és erősebben adja a jelet.Végül ajánlotta ha mégsem jön be a rendszer akkor vigyem vissza és visszáruzza.
Szerintem péntekig adok neki időt és eldől marad-e vagy megy vissza.
Szeretem a készüléket, átlátom, nekem megfelel az árához képest remélem megoldódik az aksi probléma.Szerdán leírom a tapasztalatomat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged