-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Lehet, hogy egyedi a szituáció, tudjuk, hogy nagyon szór az alkatrészek minősége ennél a telefonnál. Nekem pl. közelségérzékelő-gondom egyik romnál sem volt, akármilyen béta- vagy katyvasz romot is tettem fel. Mégis, hány embernek még az IA is problémás ebből a szempontból.
Meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, de a tapasztalataim most ezt mondatják velem. -
scyllarus
veterán
Soha nem használtam az akkukalibrációt, én sem tartom semmire. A rendszer felépítéséről nem tudok semmit, de a tényeknek hiszek. Volt már pár romcserém, és minden alkalommal ugyanazt tapasztalom: a csere után pár nappal áll be az adott romnál megszokott üzemidő.
Amíg más magyarázatot nem kapok rá, addig igenis az lesz a véleményem, hogy valamennyire tanulnia kell a rendszernek. Ennyi. -
scyllarus
veterán
+1 Egyszerűen nem tudok vele megbarátkozni, pedig Isten a tanúm, megpróbáltam párszor. De ronda!!!!
Badboys: értsd meg: az alkalmazás méretének (MB-okban) NINCS köze ahhoz, hogy elfér-e a kijelzőn az ikonoktól. Csak az általa lefoglalt képernyőterület (pixelek száma) határozza meg, hogy engedi-e a főképernyőre kitenni.Egy olyan widget, ahol ki kell rajzolni az órát nagyban, időjárási képet, a helyet, hőmérsékletet, esetleg akkuállapotot, foglalt tárhelyet, stb. olvasható méretben a képernyőre, sok helyet foglal el, és nem fér az ikonok mellé (alapesetben). A megoldást már megadták: másik launcher, jól beállítva. Hiába töltesz le egy 2 megás widgetet az 5,7 MB helyett, az sem fog jobban elférni, legfeljebb csúnyább lesz a képe.
-
Nyertes480
csendes tag
Ha jól emlékszem, akkor letölthető fájlok mérete lesz maximalizálva. Pl Play-ről (market-ről) 2 megánál nagyobb alkalmazást nem tudsz majd telepíteni, mert azt írja, hogy "a letöltés megszakadt".
Lehet, hogy nem így van. Mostanában már nem hobbim az ehhez hasonló hibák szándékos kitenyésztése.
-
madexx
tag
Rendben, de nagyon szerviz szagot érzek
Igen ott is zavaró, ott orvosolható nagyítással. De játék közben is nagyon kellemetlen, mindig mellélövökSzerk.: Eddig amúgy arra gondoltam, hogy kicsit olcsó húsnak híg a leve sztori van, és nem foglalkoztam vele. De ahogy látom nem mindenkinél van ez, gondoltam rákérdezek már, hátha sikerül okoskodni valamit
-
mrskatejoe
aktív tag
Megálltam a V2-nél. Nálam ez volt a befutó
Volt fent az IA mind, de a telefonom nem nagyon szerette, ugyanis véleményem szerint nem hozta azt a teljesítményt illetve nem nyújtotta mint a V2.
A V2 Konzervatívabb , nincs annyi állítási lehetőség de stabil és jól kezeli a hardvert. -
kelzsoca
félisten
Még nem kezdtük el a CM9-el foglalkozni, a CM7-es Magyar lokalizációt mi vittük/visszük: CyanogenMod
Tehát idővel biztos hogy változni fog a CM9-es romok félmagyarsága
-
Badboys
őstag
-
kelzsoca
félisten
1-200kb azért maradjon
(#13058) hunaqua
A Skate-re már nagy csodák nem lesznek szerintem.
Ez biztos, majd ha kiad a ZTE egy 3.0.x-es kernel forrást, akkor lesz az ICS-hez való kernel is, de gyárilag ICS-t ARMv6-ra hivatalosan senki ne is várjon, aki mégis, az gyorsan adja el a Skate-et, és vegyen minimum ARMv7-es SoC-al szerelt készüléket (abból is olyat, amire be van ígérve az ICS)
-
Exelsior
őstag
Így van nekem is a régi optimus gt540-nek a sebességét neki köszönhettem mert a gyári nem éppen a legjobb volt.
Valaki elmondaná hogy minek kell Ext partíció? Gondolom azért mert kevés a szabad hely a telefonon ami eléggé idegesít már.
Ha igaz valaki segítene leírni mit hogy kell? vagy nézzek nagyon sokat vissza?
Előre is köszönöm.
-
Gorky01
tag
Jah értem!
Más:
Használ valaki TorrentTolse Free appot uTorrent remote-hoz? És ha igen tud hozzá adni .torrent fájlokat SD kártyáról? Nekem nem engedi mindig ezt az üzenetet kapom:
"Unable to execute request, please try again!"
Másra egyébként jó meg tudom nézni mi van berakva le is tudom állítani, el is tudom indítani meg minden...
Az app megtalálható Marketen!
-
Exelsior
őstag
Én is a mini-t akartam de amikor be mentem az üzletbe vásárolni és kipróbáltam rá jöttem hogy a skate jobban való nekem. Jó a mini de az a 3" kijelző már nekem nagyon kicsi. Asszonynak elég de nekem már nem. Hála kelzsoca-nak nagyon gyors a telefon így nem kell azon merengeni hogy a mini gyors ez meg lassú. Tejesen rendben van, és még olcsó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest