- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Köszönök minden segítséget. Csak búcsuzom ,mert elkelt a ZTE Skatem.
Most egy samsung wave 2 van.
-
snecizero
senior tag
Na ez miért van ?
Gyári t-mobilos rom van a tárcsán. Megnyomom a hangerő le és a power gombot.
Bejön a zöld droid kép utána meg egy fehér álló téglalap (FTM) szöveg a közepén.
Ez normális ? A gyári t romon nincs recovery ? Vagy azt nem így kell behozni ? -
snecizero
senior tag
Akkor ha jól értem úgy tud csak működni a screenshot program, ha rootolom a tárcsát ? Gyári t mobilos rom ra van olyan printscreen program screenshot ami így is működik ?
Nem akarom a gyári romot piszkálni. -
snecizero
senior tag
Köszi le is töltöttem a screenshot progit ,de valami Root access required for screenshot.
Írt ki ? Mit kell csinálni ? -
snecizero
senior tag
Nekem olyan program kéne ami a kijelzőről csinál képet. Használ valaki ilyesmit ?
Ha tud valaki működő programot akkor elég ha csak a nevét írja le. Előre is köszönöm. -
snecizero
senior tag
Akkor ezt tényleg félre értettem. Elnézést kérek. Találtam egy érdekes kis programot a tárcsánkra.
Na de még nem próbáltam ki ,hogy működik.
Na a program lényege a Google fordításból gondolva.
Ha jön egy hívás és épp vezetünk vagy épp olyan dolgot csinálunk ,hogy nem tudjuk felvenni. Akkor ez a program sms formájában üzenetet küld a hívónak. És olyan szöveggel amit mi adunk meg.beo.text FREE v1.0
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Mondhatnám azt is ,hogy ez egy szleng kifejezés (tárcsa) a mobiltelefon szóra. Azért én nagyon tudok alkalmazkodni. Ha esetleg ez zavar valakit természetesen változtatok a szó használaton. Pl: "mobil, zte, telefon, tepsi" Nem akarom hogy bárkinek is a leki világát ez megzavarja. És itt kérek elnézést ha evvel megsértettem valakit.
És mindenben amiben tudok segítek !Közben megoldottam a bill.. gyárira való vissza állítását.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudom vissza rakni az eredeti gyári billentyűzetet a tárcsámra ?
Kérlek segitsetek vagy esetleg beállítási probléma van ? -
snecizero
senior tag
Nem adom el a skatet !
Mit vegyek 40000 forintért htc wildfire s-t
Na ne má inkább marad ez. Nem variálok most már letelepszem.
-
snecizero
senior tag
Felraktam a vaterára a zte skatem. 3000 forintot már ajánlanának is érte !
vatera -
snecizero
senior tag
válasz
mrskatejoe #6432 üzenetére
Az ilyen engem is érdekelne ! Ha találtál ilyet akkor dobj egy üzenetet.
-
snecizero
senior tag
Egy érdekességet vettem észre vagyis tapasztaltam. Le akartam tölteni az AM ről és nem látta a tárcsát ?!
Na mondom most mi van ,hát az elöbb láttad wazze !?
Internet explorert használtam ! Gondoltam 1-et és google crome al meg nyitottam az AM et és lás csodát megint látta a tárcsát.
-
snecizero
senior tag
Én most rendes gyári t romot használok. Használtam a v2 romot is. Nincs is avval semmi gond. Én eladás miatt vissza raktam az eredetit. Adás vétel nem jött létre. Így maradt a gyári rom.
Kedvenc programjaim amit használok és tökéletesen teszik a dolgukat.
eBuddy- (messengerhez)
3G Watchdog-(internet adatméréshez)
CallRecorder-(beszélgetést felveszi)
Bible-Discovery (biblia)
BibOLka-(biblia tanulmányozáshoz nagyon jó)
ezPDF Reader (pdf dokumentumok olvasására)
LP Classic Sense-(Nagy digis órát rak ki)
MX Video Player-(avi filmek lejátszásához)+ MX Video Player Codec for ARMv6 VFP type CPU. is le kell mellé tölteni.
Shredder Chess-(a legprofibb sakk program androidon)És még sok minden más. És én eddig csak jót tudok mondani a telefonról. (Késöbb azért ez változhat ,de ne legyen ilyen!)
-
snecizero
senior tag
válasz
Indiant #6389 üzenetére
Szia.
Gyere el Pécsre, de valószínű én vittem el az utolsót.Nem tudom, hogy mikor lesz új árú és ,hogy lesz e. Ha volna több darab akkor még a postázást is bevállalnám neked.
Ha arra járok (lakástól 150 m van a bolt) néha megnézem ,hogy van e. És ha van esetleg akkor közzé teszem.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok akkor ahogy ígértem itt vannak a képek a bőrtokról. Lehet, hogy műbőr ,de szép esztétikus. És a 390 ft ára is baráti. Köszönöm Kína és a telefont is.
Nagyvárosokban a kínai boltokban ahol több mindent árulnak ott kell szétnézni. Biztosan találtok. Én Pécsen vettem a konzum kínai részlegen.
A képek: -
snecizero
senior tag
Most még melózok ha hazaértem akkor rakok fel képet.
-
snecizero
senior tag
Vettem a telefonhoz börtokot. 390 ft volt. Övre akasztható és plussz még biztonsági csat is van. Kínai ruházatiba vettem.
-
snecizero
senior tag
Van e lehetôség a lehúzható függönyös részbe rakni ikont .....?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Úgy volt ,hogy eladom a ZTE Skate tárcsámat.De nem úgy alakult ezért maradok veletek.
És azt hiszem nem is nagyon fogom én ezt az eladást erőltetni.
-
snecizero
senior tag
Én ezt nem értem ?
Miért kell a másikat kinevetni ? Nem lehet mindenki profi.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Nagyon jó a v2 rom, de én még is visszaraknám a gyári t rom ot.
Mert eladom a készüléket és a garancia miatt muszáj.
Van esetleg egy részletes leírás a gyári t-mobilos rom visszarakásáról.
A ZTE weblapjáról már leszedtem a gyári t romot. Csak a gyári recovery kéne még.
Na meg biztosan van egy két dolog amire oda kéne figyelnem. (Samsung galaxy sII tervezek vásárolni.) -
snecizero
senior tag
Én olyan problémával küzdök ,hogy mióta felraktam az új romot. Nem tudok adroid marketről letölteni. Le kell még valamit tölteni ? A gyári rommal ment a dolog.
A telefont látja a gép csak épp az androidmarket weblap nem. -
snecizero
senior tag
Megvan nekem is az új ROM. Eddig még jó !
Remélem így is marad. A mi elsőre nagyon tetszik az a fentről lehúzható scrolnál ,hogy ott lehet Bluetooth ,wifit stb állítani.
-
snecizero
senior tag
Találtam egy nagyon jó csengő dallamot ami hangos környezetben is halhatóvá teszi a telefont.---------->[Data.hu]
-
snecizero
senior tag
Sziasztok a telefonba találtam egy olyat ,hogy (Beállítások/telefonról/Rendszer frissítések/).
És amikor eljutok idáig akkor itt azt írja ki ,hogy : Kérem, másolja be a frissítési csomagot az SD kártyán a megfelelő folderbe, majd nyomja meg az OK gombot. Ezt a végén értem is.De honnan tudok letölteni hivatalos csomagot a memória kártyámra ? És létezik e hivatalos frissítés e ? Jó lenne ha Kelzsoca új romját csak bemásolnám az sd re és itt tudnám telepíteni. De sajnos ez ügye nem megoldható ?!
Mert én már nagyon felszeretném rakni a V2 verziót. -
snecizero
senior tag
válasz
scyllarus #5757 üzenetére
Ehez bőven elég. Vannak gyorsabb kártyák is, de azok drágábbak is. Nem egy Full HD a
telefon videó felvevője.HD videó felvételre képes telefonba érdemes gyorsabb kártyát venni. De lássuk be a ZTE Skate ettől nagyon de nagyon messze van. De nem is ezért vettük ezt a készüléket.
-
snecizero
senior tag
válasz
cheetah21021 #5753 üzenetére
Javaslom ,ha lesz rá lehetőséged akkor vegyél memória kártyát a tárcsádba. A vaterán 2650 ft-ért vettem 8gb class 2-est.
-
snecizero
senior tag
Én Samsung wave 1-ről váltottam ZTE Skate-re. Sokan azt gondolják ,hogy nem nagyon érte meg. Én adtam a Samsung wave 1-et 1 éves volt. És ezért kaptam egy 0 perces ZTE Skate telefont. Mondjuk a super amoled kíjelző az hiányzik ,de ez a szép nagy kijelző mindent űberel. Na meg az Android op se utolsó szempont.
-
snecizero
senior tag
válasz
cheetah21021 #5744 üzenetére
Egy két tanácsot tudok adni ,de nem biztos hogy bevállik.
Inditsd újra a telefont. Dugd át másik usb bemenetre a kábelt. Ne használj toldót, mondjuk nekem így is látja. Amikor össze kapcsolod akkor nyomd meg a telefonon a gombot ,hogy usb kapcsolja be. Ha esetleg még nem tetted volna. Egy kérdés eddig működött ? -
snecizero
senior tag
válasz
cheetah21021 #5741 üzenetére
Szerintem nem.
Nekem window 7 van fent és láti a tárcsámat.
-
snecizero
senior tag
Bárcsak az én tárcsámon is a v2 rendszer volna. Majd hétvégén remélem.
Már csak azt nem értem miért merül le az akksi 1 nap alattNagyon nagy reményeket fűzök én a v2 op hoz.
-
snecizero
senior tag
Gyerekek nekem még a t rom van fent. És szinte alig használom a telefont ,se gps, wifi, rádió semmit. Max 30 perc beszélgetés és még talán 30 perc net. És 24 órán belül lemerül. Ez normális ? Az új kelzsoca rommal is ilyen lesz ? Vagy jobb lesz ? Mert ha igen nincs nagyon értelme felrakni.
Ez is tudja azt amire nekem kell. Na de azért ezektől függetlenül azért felrakom hétvégén mrskatejoe segítségével. Mert ő megigérte ,hogy segít. -
snecizero
senior tag
Az kis görbe nyílacska fölfele és lefele. A gmail szinkronizálást jelezte.
-
snecizero
senior tag
Jó reggelt ! Van a kijelzö tetején egy görbe nyíl lefele. Meg egy felfele. Az mit jelent?
-
snecizero
senior tag
53000 forint domino csomagban most a zte skate.
Amikor 45000 ft volt akkor mindenképp ajánlottam volna. De így 53e forintért is jó vételnek számít. Nézzetek szét 53e forintért milyen telkót kapnátok ?!
-
snecizero
senior tag
Még 1 kérdés és ma békén hagylak benneteket.
De csak ma !
Holnap folytatom.
Létezik e olyan TXT file megjelenítő ami az ékezetes betűket is megtudja jeleníteni ? Mert ami a mobilon van az egy nagy kalap trágyalé ! Wazze nem tudok egy txt filet normálisan megnézni ?!
Néha azért röhejes ez az android. De azért szeretem és egyre jobban.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tudja valaki ,hogy ennek az élő háttérképnek mi a neve ? A videón az élő háttérkép 2:30 látható ! Jó lenne ha valaki tudná ! -
snecizero
senior tag
Ez ténleg érdekes ,hogy a lista árban 52 dominóba máshol meg 39
Nagyon érdekes a T nek a weblapja ! Egy olyan progit keresek ami kimutatja ,hogy mennyi időt beszéltem a telefonnal ! Kérlek segítsetek ! Mit tudnátok ajánlani ?
A 3G Watchdog amit ajánlottatok az nem jó ! Mert csak az internet adatforgalmát számolja. De azért ez nagyon jó kis progi. De kéne olyan másik is.Egy érdekesség !!! A ZTE weblapjáról az eredeti T-s rom 15 kbit/s jön.
Lehet ,hogy azért mert kínából jön.Ja meg egy jó ébresztő progit is ha tudtok ajánlani !
-
snecizero
senior tag
Atomic V3 romot hól tudom letölteni ?
Esetleg egy linket tud valaki dobni ?
Bocsi már megvan. -
snecizero
senior tag
Én szívesen raknék fel romokat ,de nagyon kezdő és amatőr vagyok. És nagyon kínai nekem ez a telefon
Félek ,hogy valamit elrontok !!!
Egy nagy bajom van evvel a telefonnal ! Hogy úgy is lemerül 1,5 nap alatt. Nem is használom nagyon semmire. Pl nem gps ezek nem halgatok zenét nem nagyon gyúzom. És mégis hamar lemerül. Ha legalább 2 napot elmenne akkor már nagyon boldog új év állna elöttem -
snecizero
senior tag
B.U.É.K
Van e esetleg lehetőség arra ,hogy a bejővő üzenet jelző hang. Ne csak az a pár hang közül tudjak választani hanem esetleg zenét is ? Mert én ilyet nem találtam sajnos.
-
snecizero
senior tag
Köszönöm és viszont kívánom. Minden fórumozónak én is buék-ok.
Ma megvettem a 8gb kártyám 2650 ft-ért adapterrel. -
snecizero
senior tag
Soha nem volt még androidos készülékem. És nagyon sok tanulni valóm van még. Egy kérdés ! Van e értelme letölteni a kelzsoca romot ?
Az aksi idejét meg hosszabbítja ? Utána ugyan ugy minden fog menni a tárcsámon ? -
snecizero
senior tag
Gyerekek ,hát ez a gyári navigáció ami alapból fent van a telkón. Az nem is olyan rossz.
Ma volt lehetőségem kipróbálni. Nekem 10 másodperc alatt talált jelet a GPS. Hát azért ez nem olyan rossz idő.
Most még nincs bent sd kártya a telkómba és próbáltam vele fényképezni. És ki írta ,hogy rakjak be. Miért is ? A belső memóriára nem tud menteni ? Meg a Call Recorder programom sem akarja a beszélgetéseket felvenni. Hm... érdekes !Ma veszek 8gb kártyát. Akkor remélem vissza áll minden.
-
snecizero
senior tag
Löttem egy képet a tárcsámmal.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani olyan programot. Ami a beszélgetést felveszi.
A másik ami kéne. Olyan progi ami a hang profilomat a megadott időben mindig át állítja.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
snecizero
senior tag
Nálam olyan gond volt, hogy amikor fényképezni akartam. Akkor ki írta rakjam be a memória kártyát ?! De hát bent volt a telefonba.
És a file kezelője még kezelte is.
Fogtam a telefonba beállítottam ,hogy ki tudjam venni az sd kártyát. És utána vissza raktam és úgy hogy egy kicsit megnyomkodtam. Hogy jobban értsétek amikor vissza nyomtam az sd kártyát a helyére egy kicsit még jobban be nyomkodtam. De nem olyan erősen. És az óta nincs gond vele.Ti milyen navigációt használtok a telefonba ?
-
snecizero
senior tag
Azt hol tudom beállítani ,hogy mindent az sd kártyára töltsön, telepitsen ?
-
snecizero
senior tag
válasz
roli_636 #4900 üzenetére
Kösd össze a ZTE tárcsádat a PC-del. USB módba. És menj fel erre az oldalra--->[link] És ott menj rá egy programra amit felszeretnél rakni a tárcsádra. És akkor ott felfogja ajánlani ,hogy elöbb telepitened kell az alap progit. Azt ragd fel és utána már tudsz telepíteni. Internet előfízetésnek kell lenni a telefonodon !!!
Vagy egy másik alternatíva.
Felmész erre az oldalra--->[link]És ott beírod a keresőbe , hogy PL: shazam apk és keresés.
Letöltöd a PC re és utána átmásolod a tárcsádra.
Ha itt keresel játékot vagy programot akkor az apk szót mindig írd be a kereső végére.Ja és azt még nem írtam ,hogy amit átmásolsz még telepíteni kell a tárcsádon.
És mindent csak saját felelőségre !!! (Egy vírus keresőt azért rakjál fel !!! Sose lehet tudni !!!)
-
snecizero
senior tag
Android programok miért nem kompatibilisek minden androidos készülékkel ?
Tudnátok olyan programot ajánlani ami ezen az androidos zte skate telefonon müködik ?!
Én is megosztok párat amit tudok. És akkor ezekkel kezdeném. A programokat teszteltem nálam mükszik. A gyári t-mobilos rommal !!!1.PDF olvasó--->[link]
2.Chess Genius Pro--->[link]
3.NOD víruskereső--->[link]
4.Biblia--->[link] -
snecizero
senior tag
Miértnem tudok java alkalmazásokat a telefonra telepiteni ? A microsd kártyán van egy két .jar kiterjesztésű programom és játékom. Igaz még csak 4 órája van meg az első androidos telefonom
Légyszi help
-
snecizero
senior tag
Egy nagyon hülye kérdést szeretnék feltenni. Hogyan tudok alkalmazásokat feltenni a készülékre. Le kell töltenem valamiféle hasonló mint az ovi site vagy samsung apps ot a számitógépemre ? Hogy müködik az egész ?
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Ma lettem egy ilyen telefon gazdája. Samsung wave 1 telefonomat cseréltem le ilyenre.
Még nem volt androidos telefonom. Most ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged